17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изход?! ..Да въоръжим мангалите!

Изход?! ..Да въоръжим мангалите!

"Като президент и върховен главнокомандващ очаквам да се водите изцяло от интересите на народа и да отстоявате офицерската си чест..." Човек с чувство за чест изисква от другите чест :)

...единствен при това!

върху тебе ,,работят яко,,. Изклйчвай модема поне.

Егати държавата, ние нямаме армия а имаме армия от генерали, тъпотия.

Замириса на мъдри мисли и зелени чорапки. Чорапките са за смяна а акъл отде?

е била произведена в звание"креватен генерал".

Българския народ очаква: --------------------------------- да се изгони европата от континента да се изгони натото от континента да са пратят в панделата всички западни агенти и зомбита да се направи балканската федерация * руснаците да окупират балканите ... ама нема да чака още дълго щото вече нема да има народ, който да чака!

Президентът-пингвин очевидно се е загрижил за все по-тревожното затягане на примката около врата на Президентът-джудже. Ние - европейците, Западът, ама никак не се тревожим. Няма от какво. Напротив радостни сме, че сме изключително мощни военно и икономически за да принудим неговата скъпа русийка да освободи окупираните територии и си мизерува някъде из северна Азия. На нас проблем ни е тъпото, невзрачно нищо от Банкя. Мафията със свинско лице. Издънките на промосковските хитреци Живков и Симеон Втори. Все некадърни неграмотници, които, обаче са класи над пингвина.

Пак ли те хвана разстройството?Бая дрисня излезе от устата ти.

Истински мъж и президент с чест.Моите адмирации,Г- Н ПРЕЗИДЕНТ!!!!

Президенте май като спреш за два три дни екскурзиите си , почваш да работиш " окупация на властта" увеличаване на административните разходи, назначаване на свой хора ........спри се все пак сети се че сме бедна държава/ е богата на генерали/

аман от общи приказки

ЕС и НАТО и отбрана - отново смях безспир ! Виж знаят как да рушат като в Сърбия , Сирия и Ирак , но да пазят - това не го умеят !

На някои екземпляри и с тревога си мисля,колко примитивизъм се шири навред. Абе,де са расли,де са пас*ли,та е спряло развитието им още в ембрионален стадий. Едни и същи приказки,изтрит репертоар.....Когато низшите виждат превъзходството на другите,действат първосигнално. Плюят ,обиждат и ругаят. .......ЛОША САМОРЕКЛАМА- БОЙКОВИСТИ...

ПАСТИРКАТА, ТИКВАТА И ПЪПЕША ОТ КОЕ БУНИЩЕ СА?

Милиарди за самолети или за работни места , включително за пенсионирали се под 50 г. с максимални пенсии ?

ruski bandit

от Президента звучи по такъв начин,че достига сърцата на хората. За пръв път слушам с удоволствие или пък със загриженост думите на политик и те достигат до мен.

Като вземиеш да ни Управляш, тези Въпроси ще станат Излишни. Аз желая Човек, кото да ме Управлява с Морал, а не Пожарогасител, с който не мога и цигарата си да загъся даже.

да беше пробвал с ушите, не със сърцето, а?? ама то да разбереш какво ти говори трябва и мозък! ти се надяваш на раша, пък радев ти вика ес и нато!!!

За раша не ми пука.

Генерал и Колко да си Генерал е Абсолютна Безизходица на "журналистите" от ДИР-бг. При тези ,"генералите" са, като Стюардеси. Та, че не са ходили в казарма - ясно. А изобщо знаят ли, че пушката не е да си я завреш в гъза, а да се стреля с нея. Това поне, някой са им го беше казал.

Я па Ушко Шапкарски пак се обажда. Надявах се че е останал в Москва но уви.

УжасТ... Ние имаме армия от 20 000 мъже на средна възраст с тумбаци като на бременни в 6-я месец и толкова много генерали, че броя им е равен на броя, на командирите на пехотните отделения в БА. Пардон, на мотострелковите. PS. В оная другата България съм служил в Гранични ВОЙСКИ. Та всичките имахме един генерал. И я пазехме някак си границата ...с един...

На тоя само война му е в главата! Боклук! Най-слабият президент! Дори Плевнелиев беше по-добър от този!

Ама речите на президента направо ни..... Ох, ох, оооооох........ Свърших...

в рекламата се твърди че помага...

Клепоухият фатмак да не е станал ресламно лице на Дир-а??? Колкото пъти влязя изтипосан като фототапет!!!

Безмислени идиоти с по 10 000 лв заплати на месец без да вършат нищо

Радев, президенте, уж служителю на народа, аз нищо не очаквам.Моето спокойствие настъпи тогава, когато ме завладя безразличието. Затова да ти кажа, всички много говорите, малко мислите и нищо не вършите. Политиците сте като хомот на шиите ни, хомот, който си надяваме на всички избори и като го наденем, спираме да се надяваме, защото разбираме, че сме се надянали... Всички сте толкова нечовечни, безкритични към себе си, че се чудя дали пък наистина вярвате в собствената си непогрешимост и величие? Как не чух един съвременен политик да каже, извинявайте сгреших като сторих това и това, излъгах, като казах онова, а стана друго или аз не ставам за поста,л на който ме избрахте, защото само говоря, понеже не мога нищо да свърша, мислех едно, а стана друго... Политиците трябва да са част от народа, а вие сте каста, която народът обича като краста, която мрази като чума, преди да хване друма, за да слугува на богатите европейци. И аз имам много да ти казвам, но няма да ме чуеш, затова сбогом. Президентсвай си, и ако искаш да има полза от тебе, повече мисли, повече работи, по-малко говори. То празнодумци има и сред назе си.

Какъв тревожен свят бе, фуражка? Корея ще се обедини, Сирия приключва - единствено тревожно са твоите приятели от братска Русия дето живеят още в 1945 г...

Много вожд, малко индианец...

На гол тумбак чифте генерали :)))

Тия от кого ще ни вардят, неразбрах?

Много дълго изречение...

Моля за още едно преназначение, а именно: Да се отнеме званието генерал на Бойко Борисов и да се преназначи щатен анти-пожарникар, защото пали пожари всеки ден!

обаркал си се ... чорапа радеф е американско назначение редуви предадател и измекяр е. ако не бе назначен щяха да го съдят за далавери...

Ако не са кирливите фуражки хората изобщо няма а разберат" какъв тревожен" е света.

военен ли е или жандар или милиционер не ми го хвали. Партенкаджии с изкривено мислене още от ранна възраст в военното или милиционерското училище. Анекдота гласи ......Бог когато е раздавал акъл те са били на учение по баирите и затова за тях не е останало достатъчно.

лесно е да критикуваш хора с нисък морал и некадърници. Трудно е да ги разкараш от управлението. И една добра новина: "Брюксел ще има право да спира финансирането за страни-членки на Евросъюза, които не издържат новия "тест" за върховенство на закона." Е, най-после крадливите гербери ще разберат, че НЕ МОГАТ ДА управляват.

дреме им, що им посещаваме сайта ще си правят каквото искат и ще ни трият поголовно, ако бяхме единни и бойкотираме ще стоят мирно и ще слушкат

Дежурен в ДИРа е пак бойковиста. ЧАО...

Господ да ни е на помощ с г-жа Импекс.

Аз съм глупав комунист, но какво освен идиотизъм е от бюджета да се дадат 2 милиарда за ескадрила самальотчета и няколко бойни машини на пехотата ?

Ако не беше генерал, нямаше да стане политик..Но ако и като генерал е бил такъв какъвто е сега политик...Армията ще се оправи като се отърси от комундетата-русофили...

Уж нямаме армия,а се произвеждат генерали на килограм.Дойде ли Гергьовден и ето нови генерали,накрая май само от генерали ще е мижавата ни армия.

Всичкият акъл го е дал на тебе, та едно изречение грамотно не можеш да напишеш. ПроЗт, ама "умни" мисли ръси.

Ама как, недоумявам... Нали добрите победиха лошите, дойде справедливия, прозрачен световен ред.. Пак ли е тревожно генерале? Викате лошите пак са виновни, а?