Петков: Не може Пелов да се шматка ей така, министърът да напусне МВР без връщане

Какво очаква полицията, Пелов да тръгне с табелка "Аз съм избягал затворник" ли?, попита бившия министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То много работи не може, но да се иска увеличение на заплати може... ДА ви имам и двойния аршин.... е за това сте за смях...

"Пикаещият във фонтани" изпълзя от някъде и отново се изказва недоизтрезнял.. Министър - анал.лизатор...

А Богдан Николов? Какво стана със случаят сестрите Белнейски?

Най-напред ни информираха подробно, че и двамата избягали са въоръжени, много агресивни и опасни. Да внимаваме къде стъпваме, да се пазим. И нас ни затресе и втресе. После чухме, че са ги дали за международно издирване и ни олекна. Щом не са вече тук. А те са се разхождали между нас, в едно малко градче, където хората познават всички чужди котки и кучета. Да, ама разбойниците били се декизирали толкова добре с тия бради и качулки...как да се познаят... А тоя нов "лидер" на АБВ, толкова добре са го обрисували надолу...та няам думи за повече. И тая "партия" се напъва да управлява България??? БОЖЕ, ОПАЗИ НИ!

изобщо не е умен...но е хитър !!!

И ти не трябва да пикаеш във фонтаните, ама го правиш. Ай скрий се някъде мазна мутро.

Представяте ли си на какъв хал сме, щом този никаквец е прав?!

Много е упущено положението в МВР. Слушах обясненията и направо се отчайвам. Какви се тези издирватели,които една барада и една шапка хвърля в нвъзможност за опознаване. Боже,това наистина ли е нивото. А ако ще се разчита главно на гражданите,то тогава защо ни е да трошим държавна пара за поддържане на импотентни "Органи" ?? Ходел по коритото на реката и затова не могат да го проследят и хванат,копитото било обрасло. А пелом си слаагал капа ... и т.н. И човека който ги редеше тези глупости се клатеше като надрусан или човек с интелектуални затруднения. Явно беше в "неравностойно положение". А пък Радев вече се държи като анимационен герой. По-долу няма как,след него само Луи Дю Финес може да заеме поста/посмъртно/

Жалко, но е прав и този некадърник. Проблем е обаче, че самият той работеше доста по-зле. Изобщо проблм е, че в МВР хора, които да си вършат работата няма защото ако случайно се почвят такива мнозинството от дебили ги претопява. Там трябва здрава чистка на полилцейски шефове и офицери и строг контрол на работата и зависимостите на всяко ченге.

Пикаещият във фонтани е прав, но да припомним че две много по-едри риби - негови приятели и спонсори от Дупница не сама се шматкаха където си искат, но и напуснаха БГ без да из бъде конфискувано незаконното имущество и без 1 изстрел.

да не може?-щом вие и себеподобните ви може да се шматкате синодално и феодално из управлението на държавата вече толкова десетилетия...

гнусна мазна мутра, да се връща в дъпката на кенефа!

И двете партии хранителници все слагат за министри някакви недоклатени климбари.След гуменката мислехме,че нямо по гламав,но дойде бъчи шемета , след нея довтаса и сегашният гламавец.Един се опита да мисли и боко го махна.

по-кротко, ти не само че не ги залавяше, но и им помагаше!

Ало синдикатите на жандармите , къде сте сега и защо мълчите като бити задници , парите ви не стигали , облеклото било старо , не знам какво си друго .................... ами сега какво ще кажете , кава работа свършихте за да искате от баницата - 60 хил. хрантутници с дебели задници и празни кратуни !

МЪРШОЯД...!

мършояд мършояд, ама утепа илен дет напълни три корита с мръфки и рогите ме едва влезоо в джипката

как допреди да го убият никой не знаеше къде се намира Пелов, а веднага след като го застреляха, още същата сутрин, вече всичко се знаеше. Как стана така? Май не само на мен не е ясно? Министърът Радев също мълчи като зашит г*з по въпроса. Прокуратурата също не си отваря устата. Май всичко се е знаело и то отдавна, само че на никой не му се е занимавало с този въпрос - излишни главоболия, все някога ще се махне от тука и ще иде другаде, там да се занимават. Радев трябва веднага да се махне и повече да не заема държавна длъжност. Ако някой частник го търпи, това ще е само за няколко часа, най-много - дни.

ТОЧНО ТОЗИ ЛИ НАМЕРИ ДА КРИТИКУВА, НИМА ЗАБРАВИ КАК БЕ ПОКАНЕН ПО ЖАЛБА НА ТОГАВАШНИЯ КМЕТ НА ДУПНИЦА ПЪРВАН ДАНГОВ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ПО АДРЕЗ НА ГАЛЕВИ (ТОЗИ ТОГАВАШЕН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ) НАИ НАГЛО СЕ ХВАНА ПОД РЪКА С ГАЛЕВИТЕ И ЗАПРАШИХА ПО КРЪЧМИТЕ И ТАМ ДА СИ ВЗЕМЕ ПОЛАГАЕМИЯТ МУ СЕ ПРОЦЕНТ КОМИСИОННО

не пикае в шадраваните на центъра. После да се прегледа при психолог за наличие на личностно разстройство. Симптоми: развинтена фантазия и свръхангажираност с неоснователни конспиративни обяснения на събитията. Тотю Б

Хиляди като гръмнатия не са вкарани на топло. Ако за всеки от цялата измет всеки полицай се даде оставка - уволнена е полицията. Българският съд е най- хуманния в света, дори не е пикал във фонтан.

Не българският съд, а българските закони, изковани от шепа мърльовци, са най-либералните! Съдът спазва законовите им кретении!!!

Я първо разкажи на хората, как Алексей Петров - Трактора ти уреди среща с „оперативно интересните лица“ братя Галеви и как ти се обясняваше пред медиите, че това било „нормална практика“.

Абе я да вземат всички да се махнат че вече много взеха да пречат.

Не само Пелов се е шматкал. Полицията също.

дир.бг доказвате ,че ви плащат от исраел с премахването на коментарите за корупционните им практики !жалка работа сте !

Всички престъпници ще бъдат хванати, но след като се изпозастрелят!

Крадецът вика, дръжте крадеца или транслирано, некадърника вика, изгонете некадърника. Не че сегашния министър не е ПЪЛЕН некадърник.

И ти ли бе Бруте? Нали ти пътува с нашите пари до Дупница, за да пиеш кафенце с братя Галеви. Вътрешният министър да ги моли, да укротят топката. Хора като теб отдавна трябва да са вън от обществения живот.

Г-н Жоро, препоръчвам Ви да не правите забележки на правоговора ,преди да сте си оправили своя. Как ще коментирате Вашите обръения "абе" и "бе"?

Евтин трик, викат Шадравана да плюе, а тъй като той самия не беше цвете, хората отклоняват вниманието си от настоящите проблеми, а именно че случаят Пелов илюстрира пълната тъпота и безхаберие на милиционерите

Айде сега пък,не може...що да не може,като е факт. Добре,че се избиват едни други, без намесата на полицията и,добре,че хората си намират крадените вещи чрез споделяне във фейсбук, защото,ако разчитахме на тия хрантутници,дето все са им малки заплатите и привилегиите, избягалите затворници,които се разхожжад сред нас,да са повече от непрестъпниците

Какво означава " шматка " , и това ми било бивш министър , абе ей , оряховски селянин научи се да говориш бе . А да пикае по шадраваните може ли ?

"Присмял се хърбел на щърбел"

Абе този имаше едно интервю в което каза че МВР значело "Маджо вика Румен". Маджо е известестен член на българската мафия.

Полицията и законите в България служат на върхушката, на властимащите, не на народа, а би трябвало да е обратното !!!

Областният началник на полицията и цялото РПУ Ботевград трябва да се махнат. За съжаление в МВР влязоха мноооого некачествени за тази професия хора. А министърът все повече се държи и заприличва на нермен палячо. Пък и да не е нервен, пак е палячо, май.

Тоя що не си гледа шадраваните...

пелов не само си се разхожда, но и с СТРЕЛЯ спокойно по улиците на Ботевград... а милицията пази ДИЛЪРИТЕ на ПИРОТСКА..

че до този момент нямаме информация да е стрелял. На местопрестъплението бяха открити 3 пистолета, като ни казаха, че единият е бил в чантичката на кръста на Пелов, а за другите два споменаха, че в тревата ги намерили. Щяха да изследват отпечатъците по тях, но повече нищо не се чу. Явно и двамата участници в престрелката са се постарали да хвърлят оръжието, преди да умрат. Или просто ги застрелял трети.

И ти си един от съсипвачите на МВР- справка братя Галеви.

Тия ако се бяха избили през деня в центъра и имаше убити граждани какво щеше да стане тогава???

Ако баща ти не беше неизвестен тираджия щеше да си нормален а не идиот с предположения

Другари , партизанското движение в Ботевградския край е с традиции. Не искам да споменавам Т.Ж. който е изградил яташка мрежа , която работи и до сега. Доказателство за това е последния случай и ако не беше тази неясна история с стрелбата, бандидтите щяха мирно и кротко да си живеят още.

я да видим какво пише за румен петков като министър на вътрешните работи шеф на мвр през триглавата ламя-2005- 2009г след множество скандали уличаващи румен петков в недопустими прояви,като заплаха на...........и използване на авторитета на заеманата на заеманата от него длъжност за осигуряване на протекции на лица свързани с тъй наречените сенчести групировки, петков е принуден да подаде оставка. тъй че тоя е последният човек който трябва да изразява мнение по въпроса!

Това пише е в действителност нещата са много по-зле.Маджовци,хотели,пиене,пари неизвестно откъде,простащина,некадърност,компенсирана с наглост.....

От всички най-жалък е Главният секретар... Не става и за портиер - ще вземат да го откраднат хлебарките и няма да разбере.

в цяла БГ е така, криминалния контингент е най-верен същзник на комунистите, те самите са такива, първо в Европа пуснаха крадците и измамнниците и в САЩ са повечето такива, слуги на ДС и сега си вършат черното дело

Що не отиде бе Петков да го задържиш, ами само акъл даваш от къщи

И нещо друго. Човекът е набеден за закоравял убиец. Шматкал се значи из града, би трябвало да е опасен за населението, но се оказва , че не . Това как и защо се е стрелял с друг престъпник няма да разберем, но очевидно не е рецидивист.

То много хубаво че искаш нови хора в МВР но трябва да предложиш от къде да ги вземат. Хора няма. Милиони отидоха в чужбина. Тук има старци и цигани, бели хора на възраст за полицаи не могат да се намерят. Нещата започват преди години, раждаемостта е ниска, малкото българи които ги има искат да работят с компютри, никой не отива полицай. Може би да внесем македонци за БГ полицаи, защо не щом в Лондон има Скотланд Ярд, внесли са си шотландци за лондонски полицаи.

Да си внесем и ние пакистанци и афганистанци.

Да, а да се пикае по шадраваните може!

Е, има и оправдание - Пелов си е бил пуснал брада и е ходел с различни дрехи от тези, с които е избягал - това сериозно е затруднило професионалистите от МВР, те хората гледат снимките от медиите и затова са се объркали ! Вярно, че Пелов си е живял и пазарувал взривове и оръжие спокойно повече от месец в родният си град в апартамента на любовницата си, но все пак отнема повече от месец да се сетят да го търсят там - изисква се "оперативна" работа на повече от една калинка, а това отнема време - я опитайте вие да мислите с три мозъчни клетки да видите дали е лесно ! А с брада, различни дрехи и даже и качулка е бил направо неразпознаваем ! Иначе от МВР са много бдителни, ако си без колан в колата ... или ако си кмет от друга партия, различна от герП и трябва да те държат 4 часа показно с белезници на софийска улица ... Крещяща некадърност - единственото, с което този шеф във МВР и неговият главен комисар могат да се борят е собствената им неграмотност !

А ти като ходи да се договаряш с братя галеви и алексей петров, как да го коментираме ??? Давай акъл ако си кристално чист, но и ти си в мафията.

чадъра на галеви последна инстанция ли е за съдбата на некадърника радев?