Оправдаха Юрген Рот по делото за клевета срещу Румен Петков

Софийският районен съд оправда германския журналист Юрген Рот по делото за клевета, заведено от бившия министър на вътрешните работи Румен Петков.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха Юрген Рот по делото за клевета срещу Румен Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онивинителната присъда на практика потвърждава думите му. Щом въпросния документ циркулира из посолствата ... странно е, ако вземеш да четеш чужда преса има доста интересни новини за мнимия ни политически елит които не се съобщават по нашите медий... Волен Сидеров не беше ли обвинил точно Румен Петков за едно убийство в Плевен ?

То се знаеше края защото Рот казва че се позовава на нашата преса и разговори на маса ....хитрец знае как да пише да получава парички и да излиза ни лук ял ни лук мирисал....

Това трябва да е някаква шега значи казваш че някой се занимава с наркотици без да си представил каквото и да било доказателство и когато този те съди съда те пуска това е някаква тотална подигравка . Лично аз съм му чел книгата преди доста време скоро след като излезе и не бях особенно впечатлен сензация до сензация все едно си в някой холивудски сценарий .

А сега де ..ако е спечелил делото кво прави прокуратурата а не прибере Руменчо пикльото....

А сега де ..ако е спечелил делото кво прави прокуратурата а не прибере Руменчо пикльото....

Не виновен само този дето яде баницата..Ако някой самозабравил се "генерал"действително е ръсил подобни гнусотии,на които се позовава този "журналист",то той също да застане пред съда.В края на краища тук става въпрос за бг гражданин и то предствлявал институция.А "журналистът" е ветропоказател.Този жълтеник е длъжен да изкара пари и то на първа страница

Юргене, ами ти що чакаш бре, чеде !? Уронване на престиж, опит за манипулация (данни, факти, мнения) , вменяване на злонамереност, непрозрачност .... и така до кра/к/й .

choko73

Поредния покровителстван журналист, пишещ гнусотии безнаказано. След като са го оправдали, значи писаното от него е истина. Къде остана невинен до доказване на противното? Ако аз сега напиша, че Борисов или Цветанов са ме рекетирали, дали ще се размина безнаказано? Бъдете сигурни, че не! Прокуратурата и съда са безропотни изпълнители на повелята на вожда слънце! Докога?

ДО ПОБЕДАТА!

Драги , ти вече си написал нещо срещу Бойко.Защо такива като теб са против разследващата журналистика?Не е ясно какво искаш да кажеш с "невинен до доказване на противното".Ами точно - съдът признава Рот за невинен и отхвърля обвинението на Румен Петков.За какво трябва да бъде наказан Рот според теб?

Тоя "журналист" няма ли да бъде изгонен от България бе? Какъв се явява тоя нещастник? То и посланикът на САЩ се меси във вътрешните работи, ама тая държава е световен полицай и няма как - колония сме. А тоя синковец...

На теб за Другаря от партията ли ти е криво или лично за Пикаещия?