Румен Петков обвини кабинета в злоупотреба с фирма на границата

Това правителство е правителство на кражбата, на грабежа, не на честните и почтени избори, заяви бившият депутат от БСП Румен Петков на среща с журналисти в Плевен и представи данни, които според него уличават кабинета. От БАБХ отрекоха да има нещо нередно.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков обвини кабинета в злоупотреба с фирма на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1 е в личната ми класация по гьонсуратлък.

Р.Пет.=Р.Овч.=СЕРгей Елементарна и вярна формула. Нито един то тези няма право да се обажда. Защото всичко каквото каже може да се използва срещу него в съда. Остава само някой да ги вкара в съда, де.

като че ли този извратеняк РПЕТ нямаше куп бандитски фирми по границите...

в случая Петков успя да спре едно голямо източване и голяма несправедливост. Жалко , че няма да участва на изборите

Това, че един ченгесаробандит натопил себеподобните си и вече е герой?

Ако моята партия спечели,ще си направя гьол(дезинфекция) на Църна маца за влизащите в София и за излизащите само за събота и неделя.

Отдавна съм забелязал, че партиите се занимават най-вече с вътрешно-партийни междуособици и междупартийни борби! А основната им дейност - грижа за България и Българския народ остава далеч назад! Затова и има голямо разделение между политиците и нас! В случая бсп, които всички ги знаем що за стока са, изкарват на показ пример за корупция на предишните управляващи - един вид "кирливи ризи". Не че и комундетата не са го правили това. Но не си спомням опозицията да е отправила призив за конкретни мерки за подпомагане на дребния и средния бизнес, който герб сринаха!

ТОЯ ПРОСТАК, ИЗХАРЧИ 2 МИЛИОНА ЛЕВА ДА ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ ЗА ГЬОЛА АЕЦ-БЕЛЕНЕ .........БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО.......................

Най накрая един читав сигнал. Тоя да не се обиди на Станишев и реши да стане свестен най накрая. От къде на къде ще се плащат такива пари на границата изобщо. Трябва да има ясно дефинирани изисквания и публичен търг на всяка година. Това ако не е така или нямаме система за публични търгове или някой е извършил престъпление.

Тоя Руменчо е кофти копеленце сякаш забравиха че те са в основата на цялата помия която се лее в България в момента. Партиите не си вършат работата не работят за България и българите и белята е близо !

Преди четири години владетелят на Пловдив и шеф на всички социалисти в града и областта Георги Гергов се подплашил, че ГЕРБ ще го подгонят, ще го разтресат за подаръка пловдивски нанаир, за налетите пари във фирмата на Моника Йосифова-Станишева, даже за приватизацията на няколко хотела от Костово време. Правил струвал и какво, мислите, измислил видния гражданин от с. Нивянин, Врачанско? Станал поданик на великата съветска страна!!! Да, да водителят на социалистите Гергов експресно получил руско гражданство, гарнирано с почетно консулство. Маяковски пасти да яде пред Гочиту с неговия вик за спасение Гражданин краснава союза и т.н. Ако Костов бе станал гражданин на САЩ, или Надежда Михайлова на Испания/при това е превеждала Вапцаров/ щеше да се дигне вой до Бога, да пищят националистите, а Волен да поиска немедлено промяна в Закона за българско гражданство, на за Русия и Гергов може, приема се като нормално и в реда на нещата. И знаете ли какво направил новия руски поданик Гергов? На една сбирка на личната му масонска ложа Слънце-Ориент оповестил, че Бойко е добро момче, не е отмъстителен Никой не обърна внимание кога бе отсвирен Трайчо Трайков случайно точно, когато делото за собствеността на Пловдивския панаир влезе във Върховния съд. Може да е бил всякакъв Трайчо, но бе противник на грабежа на панаира, с който елегантно Гергов преметна държавата и общината.

Когато пазеше гърба на Галеви му беше харничко и не беше толкова бдителен. Държавата се управлява на принципа " не пипайте тоя, не пипайте оня"

Въпросът е продължават ли кражбите на ГЕРБ???!!! До кога ще търпим крадливата мафиотска групировка ГЕРБ на политическата сцена!?

въпросът е защо не минават през румен петков , може би не ги е препикал тоест маркирал хахаха

стига с този герб. 20г на направиха на салата нищо не казахте сега герб та герб. А Румбата малък престъпник ли е?

Толкова глупави коментари, намащи нищо общо със статията май само запълват свободното време вместо да се попрочете нещо.Стига вече с това "и предишните"..Та нали за това "избрахме" новите???Когато се краде и лъже не бива да има оправдания с "и другите правят така" а категорично да затворят вратат след себе си.

Моля моля, ШеФ Стани ШеФ казва ,че тройната ламя са окрали 17.752 милиарда повече от ГЕРБ> ЕТО: Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.

Това е истината!!! Ненаситната ламя ГЕРБ минава и унищожава всичко по пътя....

румен петков агент 00 -

Ама толкова си пр*ост, бе човек! Кой друг, освен такъв като теб ще ти повярва бе? България ако имаше толкова пари и то за крадене само, щеше да е Швейцария на балканите, бе Чоно! А леле колко сте елементарни бе агитката! Ей Цвъки, ама следи какво драскат твоите бе, пак за смях станахте!

Тия номера с "троянския кон" минават само на Мунева!

аз ще покажа документи как той като кмет ощети общината в плевен и да не си мисли че като издигат ламбо на негово място ще гласуваме за бсп - лъжливата

Както казваш ""той"" е никакъв! Питаме ГЕРБ и герберастите до кога ще обират българският народ?

събирай си червения боклук и заминявай в северна корея в мините

Румен Петков- съд и затвор за него!!!

Който си разбира от кражби веднага надуши къде е кьоравото!

Старо ченгенце е Румен, веднага надушва крадците, а от герп смърди, та не се трае!

Само глупаците защитават такъв виден крадец и лъжец като Р. Петков. Още по-големите глупаци са слепците, които се делят на цвят и партии, а не на хора и алчни/богати/безскрупулни и пр.!

Пак ли ви хванаха да крадете бе, герберасти? Колко от парите са лично за Боко?

Г-Н ПЕТКОВ ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ВАШЕТА СМЕЛОСТ И ХАРАКТЕР ДА КАЗВАТЕ НЕЩАТА НАПРАВО,ВИЕ СТЕ ВЕЛИК БЪЛГАРИН И ЗАСЛУЖАВАТЕ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА СТЕ ПРИМИЕР,БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ РУМЕНЕ ИМАТЕ КАЧЕСТВАТА ДА СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕР ,ТЕЗИ КОЙТО ВИ ПЛЮЯТ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА,НАПРЕД Г-Н ПЕТКОВ ПОКЛОН ПРЕД ВАШАТА РЕШИТЕЛНОСТ И ИНТЕЛЕКТУАЛНОСТ,РУМЕНЕ БЛАГОДАРЯ ТИ УЧИТЕЛЮ НА ДОБЪР ЧАС

Много голям "интелектуалец" е Р.Петков, особено като ползваше интелектуалния капацитет на бр. Галеви и Маргини, като го сложим да застане до Борисов, чисто ще минат като братя Борисови.

БОКО ТИКВАТА Е НЕНАДМИНАТА МУТРА! ХАХА

Руменчо, я ходи пикай и си затвори устата.

Нали вие не пикаете:))))))защото явно сте свикнали "нищо да не изпуснете"...

А ние сме егати овчата нация! Не правим сметка, че ни крадат безогледно, ами пишем коментари, сравнявайки едните с другите! Ясно е, че ГЕРБерастите са най-крадливото мутренско-милиционерско управление в историята на България!

flensa

Кой предаде Левки!?????? Същата работа се случва и сега и в миналото. Герб ли, БСП ли НДСВ ли все е едно. Докато ние българите не се осъзнаеме, че трябва да работиме заедно за благото на народа, няма да се оправиме. Айде да вземем проблема с ЕРП. Да не би чехите или австрийците са виновни за тия сметки. НЕ! Те се радват че българите които работят за тях нямат гражданска съвест и погробват свойте съграждани, съселяни. Да не говорим за другите далавери и кражби!!!!!! Много ми е тъжноооо!!!!

Така нареченият български народ е освен народ на предатели, и народ на крадци. Всъщност едното върви с другото. ХИДРОСТРОЙ Варна краде от раз 300 милиона лева, сега пък други мошенници по границите ни са тафили парите за пенсии на нещастните ни старци. Страната се раздира от крупни актове на бандитизъм и подземието, изпаднало в транс за грабежи, съвсем се е разпасало. Хората изключват смъртното показно наказание за бандитите и не взема пример от съседите, вкарали зад решетките до живот бивши политици. Страната се нуждае от военен преврат, за да се сложи началото на елементарен ред и елиминиране на мафията. За съжаление криминалитета в НС първо изолира войската от намеса в политиката и затова сега ще се хапем по задника

Че кой ще го прави този преврат-сегашната ли армия ? Че тя къде е, колко е, кой я командва. Преди няколко вечери се говореше колко "скъпи пенсионери" издържа държавата в министерството на отбраната, като сложим към тях всички ония, пак в министерството, които освен да си оправят маникюра и да си придърпват късите поли, друго не правят- какъв преврат!!! Каква армия...тя протестира,барабар с плебса. За преврат се иска смелост и д..це. Те визия за себе си нямат, а камо ли за държавата...не става-матреалът е лош,чипа е сбъркан и т.н. определения

Имаме си бол предатели, продажници и баш крадци , ама откъде военни и армия у нас за военен преврат? А със хапане по задн...ка- революция не се прави! Я да призовем на висок глас , Съдебната система, за да осъди виновните и да ги прати в затвора, където им е мястото !

ПО-крадливо правителство от това на тройната коалиция в историята на България не е познато. А дъртия комунистически гамен нещо май се е поизнервил.

Глупостите на Герб 2 нямат край !!!

Защо биете негрите. Като чета и се питам, може би голяма част от хората смятат че само определени правоверни могат да разкриват далавери. Всички останали трябва да мълчат!

Другарите от БСП скоро ще трябва да отговарят за едни 2 милиарда в Белене и за още 2 в Мариците.

А другарите от ГРОБ кога ще отговарят за всичките престъпления, които направиха за последните 4 години? Защото както се е крало през тяхното управление, така не се е крало никога!

А кой ще отговаря за 8млрд. "изчезнали" през последните 3,5год. бе? Питай ебете Боце тиквата, и ще видиш, че пак ще набеди друг!

Ама сте и интересни! Естествено, че ще е крадлива частна фирма, нали трябва да осигури парички, с които комуноидните ГЕРБерасти ще купуват гласовете на мангалите!

Абе, чичо ти си голям тъпак.Я кажи колко откраднаха комунистите ? Като шарани ни хванаха с това "ком.крадене" за да се прикриват сегашните крадци.Кой от комунистическите управници доказаха че е откраднал .Ако имаше изнесени пари навън,мислиш ли че централи като ЦРУ, МИ 6 и пр. нямаше да знаят.Като си толкова наясно, подскажи за кого да гласувам,че ми се повръща от всички.

Точно така, там това си е касичка, минаваш през един гьол и ти взимат 20 лева(камион), и 10 лева БАНКОВА ТАКСА!!! Не може да платиш през друга банка и да представиш платежно, трябва да стане в определената банка. Дезинфекция не е нужна защото няма епидемия никъде, ни шап ни дявол.. Ама друго си е да се обира народа...

а зашто трябва да се извършва от часна фирма не може ли да е държавна

Нека да е държавна, нямам против, но да се плаща 2-3 лева банкова такса, а и дезинфекцията да е само когато трябва и има болести, не целогодишно.

Ти ли комунист грозен говориш за честни избори.Едни братя от Дупница с калашници караха циганите да гласуват за бсп.От тия Галеви май яде шамари.

Много тъпо, като всичко гербаво!!! Гледай днешните кражби на ГЕРБ и мафия, тях обсъждаме във форума, калинке!!!!

Точен си, Маргаринче!

??????, калинке!!!!

Kaк не ви е срам да защитавате ПП ГРОБ, не мога да разбера? народът ги изгони като мръсно коте преди 1 месец и вие продължавате да ги слагате на пиедестал, а през за последните 23 години, последните 4 бяха най-тегавите, точно благодарение на ГРОБ! Няма пенсии, няма заплати, няма растеж, но има популизъм, наглост и организирана престъпност! А сив сектор все още има, нещо, с което те щяха да се справят, приказки от хиляда и една нощ...

Целта на опростачването на народа беше именно такава - да не могат да проумеят истината,дори когато ги прекарват през гащите.Народната памет е по-къса и от кокошата,само за месец-два ГЕРБ пак са "целите в бяло",достатъчно беше Боко за малко да се скрие от екраните.Герберасткото крадене става пред очите на всички,полицейщината - също,но вместо да се осъзнае и отхвърли,хората предпочитат да се вглеждат в тези,които изнасят позорящите факти.Че Руменчо не е цвете за мирисане - факт,но че показва истинска схема за крадене - също не може никой да отрече.Вместо тези пари да влизат в бюджета,ние продължаваме да плюем приносителя на новината,а после ревем,че сме бедни и държавата не ни помага.Гледах шефа на БАБХ как сричаше и се правеше на ущипан по този въпрос,виждаше се колко е вътре в тези неща,макар че под гелосаната си перука мигаше като плъх в трици и се опитваше да се прави на невменяем.Да ви е жив и здрав,но прокуратурата трябва да се занимае и с този случай,понеже много станаха държавните чиновници,които работят за партийни и свои интереси,вместо да защитават държавните такива.

Не се заблуждавайте,че Герб лесно ще се откаже от властта! Октопода на мафията превзе държавата и проникна дълбоко в нея! Дори след изборите,когато Герб няма на е на власт,ще пада голяма борба с хилядите и пипала,стиснали възлови места в икономиката !!!!

Да ви напомня,че бсп са изключителни лъжци, а герб-ненадминати крадци!

Не знам какви са тия бесепарски сметки, които съчиняват. Аз като съм минавал с кола границата никога не са ме дезинфектирали, още по-малко да плащам нещо за преминаване, още по-малко да ми "надчисляват" 10 лева върху сумата. Предполагам, че за камиони с определен товар съществува такова изискване, но по никакъв начин това не се извършва на леките автомобили, които преминават граница. Т.е. далавера сигурно има, просто нулите зад числото са по-малко отколкото си фантазират комунягите.

ПРИятел, и аз като минавам чужди граници не плащам нищо и не ме дезинфекцират.

аззз

този пак се е напил преди да се изкаже и не знае къде се намира, ама изобщо....

Ти не пикаеш ли бе???? Да нямаш простата??? Виж какво става с кражбите на ГЕРБ, тия крадци и мутри в БГ!

аззз

смях голям, за кво пикане говориш, за каква простат, разбира се че имам пази боже без простата не си е работа :) какви кражби от ГЕРБ къде ги видя, обади ли се на полицията, какво са откраднали или така на махленската скамейка така си говорят,а? А за кражбите на комунистите, за съсипаните предприятия, за национализираните имоти и фабрики, за ограбените пенсии 1989, за националната катастрофа 1997? Май бързо забравяме,а? Щото са ти дали някое трабанче и някоя мухлясала панелка и дай сега голяма любов народна се вихри по форумите, селячество недоклатено...

КОГАТО В НЯКОЙ ФОРУМ СЕ ПОЯВИ ИМЕТО НА РУМЕНЧО И АЛЕКСЕЙЧО, ВЕДНАГА СИ ПРОЛИЧАВА НАРОДНАТА "ЛЮБОВ". ТЕЗИ ДВАМА ОТЯВЛЕНИ ВАЕНДЮГИ, ПЛОДОВЕ НА НАЙ РЕТРОГРАДНОТО БКП,ИЗУЧИЛИ ЦЯЛАТА ДИВЕРСИОННА, ДОНОСНИЧЕСКА, КОМПРОМАТСКА, И ЛЪЖЛИВА НАУКА, ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА!!!

Не закачей Алексей, дурако!!! Обсъждаме Боко мутрата и компания!

Ти не пикаеш ли бе, хаирсъзино??? Мъж е човека, а ти като не можеш, си пут-а?????? В шадраван верно, лесно не се пикае... Та до си дойдем на думата!!!!!! ГЕРБ са една нагла и крадлива мутро-милиционерска групировка, която трябва да заличим в предстоящите избори!!!! Това е !!!! Ясно и разбрано!!!! ДОЛУ ГЕРБ!

Защо имам чувството, че ти доста си се пооблажил/а/ по времето на "управлението" на ГЕРБ???Всичките ти писания вече ми навяват тези мисли.Много пристрастни,бе.............

Нищо че нямат и по един ден нормален трудов стаж. А какъв трудов стаж има Боко Тиквата или Цвъчко? Да рекетират бизнеса и хората, в това са най-добрите!

Хайде днес Мая Манолова и Румен Овчаров , да извадят някое компромарте.Чакаме с нетърпение.

Ако всички са като Майчето, ще се оправи тая държава! Дай Боже повече Майчета в парламента!!! Успех, Майче!!!!

Проблема на държавата е че има прекалено много Майчета от мъжки и женски пол. За това газим в лайната толкова години.

Гледам търговеца на дрога по прякор Запалката се развихрил...

хахахах, а какво ще кажеш да производителя и износителя на амфетамини и дрога Боко мутрата и компания!!!!!!! Да си умреш от смех, с тия нагли мутри!

И какво излиза, че чужденците плащат по-малко от нас бъгарите... 2евро=3.9лв 4лв= 4лв. Ама така докато ги търпим тия хитреци да ни управляват ще ни мачкат постоянно....

драги. Учениците трябва да "надминат" учителите си.

Може ли някой от гербаджийте да обясни защо приема в момента да го ограбват и подслушват. Това е непонятно за повечето хора. Или и вие сте замесени в ограбването.

Ами тъпите калинки са на ясла при групировката ГЕРБ!!!!

Абе Дирчовци, на вас само от БСП ли ви посават новините.Това не е новина от повече от седмица... 27.03.2013. Такса "дезинфекция" по границата вече се събира от частна фирма. Агенцията по храните съобщи, че се е отказала от дейността, защото в противен случай е трябвало да назначи на трудов договор служителите по дезинфекцията. От пресцентъра на ведомството съобщиха, че са спазени всички процедури по преотстъпване на дейността.Таксата, която се събира на границата, е 2 евро за лек автомобил и 10 евро за камион. Средно на месец само от такса дезинфекция от Капитан Андреево в хазната постъпват около половин милион лева.Миналата година и в началото на тази ветеринари се обявиха срещу събирането на таксата за дезинфекция, тъй като според тях тя не гарантира спирането на шапа от Турция.

след като няма зараза.? За да се пълнят изборни и партийни касички.

Ти май ke разбираш какво ти думам.Аман от Руменовци и младежи от БСП да подават на медиите неща от медиите.Герб ги не дишам, ама Бсп още повече, а в такива случаи най - вече.А Дира да следи новините, а не само Позитано...Разбра ли?...

а зашто трябва да се извършва от часна фирма

Поредната кирлива риза излезе наяве на партия ГЕРБ. Казвам партия ГЕРБ, защото това служебно правителство е назначено от ГЕРБ и Боко Тиквата все още коли и беси в държавата. Всичко е един театър, за да може да се подлъжем да гласуваме пак за тях, ама това няма как да стане! На 12-ти май ще ви дадем оценка за вашето управление за последните 4 години..

Като (и ако) порастнеш, сине, ще мислиш по-иначе...

Невъзможно татенце, докато има такива мутри и калинки като теб!!!!!!

вие спорите кой ви го вкарва по хубаво ГЕРБ или БСП,а не протистирате защо ви го вкарват.

Не се учудвай, форумът е предизборно превзет от платените писачи на тези две партии. Имат си задачки слугинчетата - да мътят главите на хората, че друга алтернатива освен БСП и ГЕРБ няма. Но хората не са забравили протестите и знаят много добре какво искат. И какво няма да получат от партиите на статуквото.

Отделно - загинаха прекалено много хора. Самоубиха се ту от отчаяние, ту като протест, ту и по двете причини. И днес загина един самозапалил се. Вече няколко пъти писах за това: дори да ги приемем за слаби личности, самият факт, че България е място, където слабите се самоубиват, сочи, че тя е крайно неуютна. И е безчовечно да отговаряме на това с безгрижното: "Ами тогава да я напуснат". Това не е отговор. Напротив, отговорът би бил да се стреснем и да направим онова, към което ни приканва гибелта на тези хора, които всъщност не смятам за слаби - а именно, да тикнем овластените престъпници в затвора (или пък направо да ги избием). Ако трябва - и с цената на собствените си кожи. Да мисля друго, би било безочие пред гибелта на Горанов и останалите нещастни мъченици. За себе си искрено се надявам, че след неминуемия крах на сегашните опорочени протести, България ще рухне още по-дълбоко в безизходица - защото мехурът трябва да забере, преди да се пукне. Иначе ще ни докара отравяне на кръвта. И че най-късно до година или две положението ще е такова, че да мога заедно с най-сетне събудените си съграждани да мятам камъни в лицата на омразни крадци. Каквато и да е цената, с надеждата за по-справедливо бъдеще. Ще изчакам своя момент за участие и когато дойде моментът за мятане на камъни, ще се сетя и за Пламен Горанов, и за четиридесет и седемте ронини. Защото е наивно да се надявам, че ограбването на България ще спре от само себе си. А да търся повече оправдания за пасивност и да се надявам, че нещата някак от само себе си ще се наредят... това ще е удобна наивност, породена само от страх. Българската реалност е отчайващо позорна и ме е срам да бъда сляп за това. От блога на М. Глишев

Въобще около Боко е страшна работа! От едната страна прокопиевци,а от другата мръсната дузина ЦветановФидосова! Даже не мога да си представя как Боко би могъл да управлява евентуален втори мандат?!?!?!

Този просто си заработва предполагаема бъдеща позиция и за това се включва инициативно в акцията на БСП: "Да не признаем бъдещата си загуба на изборите!" То ще бъде Цунами от вой, сълзи и слюнки! Мале-е-е-е!

ДОКАТО ВИКАТЕ ДОЛУ ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, НДСВ, НЛО ..... ТЕ ВИ ГРАБЯТ - СЪБУДЕТЕ СЕ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ Е КЪСНО!

И като съм буден, та какво! Да не би да ме оставят на мира? Само Янето може да им се опъне, ако оживее по-дълго.

Янето не може да им се "опъне", защото цел в живота му е винаги да го опъват...

България никога повече няма да се управляа от олигарсите на БСП. Дай Боже...

ВЪН МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ!!!!

НЕ ВЪН, А ВЪТРЕ - В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ... !!!

Ало доктрината ! Става въпрос за крадците от ГЕРБ !!!

и дезинфекция/минаване през една локва с неясно съдържание/ след като в Турция няма шап от година и половина? Един автомобил ако идва от Одрин ,влезе в Гърция, а оттам на Свиленград такса няма,но ако влезе директно на Лесово или Капитан андреево такса има. За гръцките ветеринарни власти зараза няма ли? ТОВА Е ЕДИН УЗАКОНЕН РЕКЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ И ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ И ФИРМИ.

поста, на границата ако преминавате няма ли да плащате?

бъди сигурен,цхе са откраднали милиарди,особено от магистралите,които ги няма

Абсолютна истина! Занимавам се със строителство и отдавна съм им направил сметките и открил далаверите за милиарди евра!!!!! Най-големите кражби стават при кръпките на улици и магистралите! Тая крадлива групировка обра парите на българите за 4 години! Не знам кога ще се съвземем, като виждам как с нокти и зъби се домогват пак до властта, мизерниците!!!!

Щом фирмата е избрана от герб - значи е за наше добро това крадене ! Може и да не сме го разбрали, но всичко, което герб и техните храбри комсомолци правят е само и единствено за наше добро ! Даже от герб се жертват и трябва да сме им благодарни, че прибират само милиони - можеше да са милиарди !

Само едно не разбирам в България - защо не осъдят някого /при доказана вина/ на 20 г. и конфискация на цялото СЕМЕЙНО имущество! Защо? Мисля,че тогава много хора ще се позамислят.

Стани Прокурор, или съдия и веднага ще разбереш! Ако се занимаваш с опити да обвиниш, или осъдиш по заможен човек, ще те намерят едни дебело-врати момчета и ще ти разяснят неясните ти неща от право защитната практика у нас!