Коментари - Румен Петков: БСП още не е дала оценка за 100-те дни на кабинета | dnes.dir.bg
назад

Румен Петков: БСП още не е дала оценка за 100-те дни на кабинета

Румен Петков критикува ръководството на БСП и изрази недоумение от назначението на министрите на културата и на регионалното развитие. Според него столетницата демонстрира партиен нихилизъм, който нямал равен на себе си.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: БСП още не е дала оценка за 100-те дни на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е един от най безскрупулните крадци в БСП,Овчаров и Масларова,които ако не бяха отлюспени от партията нямаше да спечелят на изборите и като е много отворен да каже от къде са милионите му.

Руменчо- щом БСП още не е дала оценка за 100-те дни на Правителството- ти нали си добър анализатор и критик. Организирай една пресконференция в КРЪЧМАТА и направи оценката !!!

БСП в момента НЕ УПРАВЛЯВА , а се ПОДЧИНЯВА на ДПС!!! И за какво ще е този отчет след , като НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛО правителството освен че ИЗТЕГЛИ 1 милиард заем??

И аз недоумявам, как се преобрази този наглец.Като не му харесва да си ходи при Гоце да си дискутират в клубовете. Тъпак със самочувствие и алкохолна зависимост. Дим да го няма това е партия на идеите не на кариеристите и властолюбците!

прилики и разлики между БСП и ГЕРБ. -И двете партии страдат от синдрома на убеждението че винаги трябва да са на власт. Т.е и двете са заредени с комунизъм (синдрома на член Първи). - докато при БСП над всички стои партията, при ГЕРБ над всички стои вожда. - М БСП масовката е движеща сила, в ГЕРБ масовката е фон без душа. -И БСП и ГЕРБ са склонни към силовост при управлението. -при БСП силовостта се извършва в името на оцеляване на партията, в ГЕРБ следствие авторитарните амбиции на вожда й. -И БСП и в ГЕРБ има култ към миналото. Общи спомени от комунистическо минало на членовете и авторитетите й, които често от фамилии на комунисти от предните редици на БКП. -при БСП това е наследствена идеологическа връзка, при ГЕРБ е поради липса на идеологически възгледи. -при БСП и ГЕРБ качествата на личността не играят особено значение. -при БСП защото над свичко е партията, при ГЕРБ защото значение има само вожда.

топлата връзка между ББ и Гоце, отдушник ли е или амбициозен тъпак? Май второто. Тъп, упорит и отмъстителен. Сигурно се яде от вътре защото в момента е г-н Никой.

Според Румен Петков столетницата демонстрира партиен Михилизъм, който нямал равен на себе си.

Браво , Другарю Петков, а сега у вас да Ви е подръка фонтан.......... Цялото ръководство и целия висш кадър на БСП са за отстрел Политическия модел сделан Ни от другарите Милиционери, от всекакъв чешит, нестава, твърде примитивен напоен с крайнобездарни и прости хора, интелектуални пигмеи. Може да се приложи далеч повече креативизъм, фантазия , оригиналност, мисъл при прилагането на световния ред в български условия. Належащо е ,ако има останали будни хора да пробваме и направим общоевропейска организация за съпротива към местните и световни милициоченгеджийски олигархии.Трябва ни нов ЕУ , обединен на основата на добри Идеи, , а не на групови нездрави олигархични интереси.Нов хуманен строй, безпарично общество, Просвещение/на всекимо според въможностите и потребностите.Власт в ръцете само и единствено на просветени хора. Нов прочит на досегашното ни колективно познание, нови пътища в материалната еволюция.

Проблемът на социалистите не е същността на идеите им. Тяхната болест са индивидте които проповядват и реализират тези идеи. Такива като пияницата Румен Петков, безскруполния Румен Овчаров, лъжливия родолюбец Георги Първанов, който съсипа не само държавата, но и собствената си партия и другите от това котило. Не бояджииски реформи трябват на тази партия, а здрава чистка й трябва. Хората все още залагат и се надяват на социалните си права, господа измамни властолюбци.!

Ало, лудия! Не пиши глупости! Да не се изпразниш в гащите от страх, посерко!

Хората искаха от БСП не искаха лица като Р.Петков, Р.Овчаров да са в парламента, защото компрометират партията. Т.Дончева се разсърди, че на предните парламентарни избори не я бяха писали първа в листите за депутат. Първанов прави няколко опита да седне на мястото на Станишев, не му се получи. Прави няколко проекта, които също нямаха успех и поне до този момент не успяха да разбият партията. Сега медиите дават думата единствено на тях и ги канят по шоутата си, за да могат да плюят по БСП и най-вече Станишев. Това е много хитро от страна на медиите, но и много подло. А на тези врагове отвътре просто не им прави чест. Нито съм комунистка, нито им симпатизирам на червените, но това поведение много ме дразни.

Петков, отиди някъде да помислиш върху поведението си.Няма да се завърнеш по този начин в политиката, камо ли в БСП

Приятелски огън ще погуби май вмрисаната столетница. Важното е скоро да има погребение.

ГОЛЕМИ МЪЖЕ СТЕ ВИЕ С ПЪВАНОВ и КАДИЕВ! НАВРЕМЕТО ЦЯЛ ТОДОР ЖИВКОВ СВАЛИХМЕ ОТ ВЛАСТ, СЕГА ЕДИН ИЗМИСЛЕН ЧУЖДЕНЕЦ СЕР.ГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ НЕ МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ с ГОДИНИ, ТА НИ РАЗКАЗА ИГРАТА, И НА НАС ИСТИНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ, И НА ВАС, И НА БСП! ОТ БСП СЛЕД СТАНИШЕВ НИЩО НЕ СТАВА! ТАКА ДА ЗНАЕТЕ! НА БОКЛУКА! КЪДЕТО СТЪПИ РУСКИЯ БОТУШ, НИЩО НЕ НИКНЕ!

Е,че организирания от нея контра протест ,не е ли един вид оценка?

Това е същия онзи човек, който мечтаеше да си построи писта за Формула 1 в с. Доброславци! (лол) Защо някой му дава думата изобщо?

Какви са тия 100 дни,къде има това идиоти ,800 ,100 дни Никъде по света няма такива глупости измислени, в този свят и 100 часа са важни камо ли 100 дни,писна ми от тъпите номера ,мажоритарни избори и ВЪН не за 100 дни а за винаги боклуци,гаден тумор впил се в народа да го изрежем до кокал

Руменчо вземи да изртазнееш пък тогава говори за твоите другари от партията на Сергейчо

ЛИ-ЛИИИИИИИИ!!!!!! Как напада тоя!!! Сигурно Станишев нареди на бармана(на стола в Позитано)да му сервира от ракията менте-защото не слуша! И ето резултатите......... Не че предлаганата алтернатива не е на същия хал де............

А,то в това правителство хвани единия,па удари другия...Министрите на образованието и на спорта да не би да стават за нещо?!?!

Ти, Румка, си гледай мотоциклетите и шадраваните, другото остави на нас.

Уценка все тая. Все едно учениците сами да си пишат Уценки.

Цялата т.нар. "българска" "политическа" ""класа"" е унищожител на българския народ.

Еми, като матреала /по Бойко Борисов/ за нищо не става, така ще е!!! НАЦИЯ ОТ НИХИЛИСТИ СМЕ!

ДОСТА ВРЕДЕН СИ ТИ НА ДЪРЖАВАТА - ЗАТОВА СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗАЩОТО ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ ИМА ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ - ЗА КОГО РАБОТИШ ТИ Г-Н ПЕТКОВ ИЛИ КАТО НЕ СИ ДЕПУТАТ ДРУГИТЕ НЕ СТАВАТ - ВИДЯХМЕ ТЕ

Затова пък на тебе ти е дадена оценка Румене и тя не е положителна.Като шеф на МВР си допуснал редица слабости.Ти си ги знаеш.

В тази партия в която"мъдрите ги смятат за луди" и тези които мислят трезво ги смятат за предатели.В такава партия освен тоталитаризъм и малоумни решение друго не може да се очаква.

за Гербавите става въпрос хаха

ха-ха-ха, 62% от хората са поставили слаб(2) на това т.нар. "експертно" правителство........ ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!

"Браво" Аз пък ти давам -2 за постоянно демонстрирана Простотия и Неграмотност в изказванията ти. Толкова си Смешна , че не си струва изобщо да те коментирам:))))

получи пълен 6, т.е. за разнообразие имаше една 5-ца и веднага я намериха тази "заблудена" овца, Боко я "прегърна" и тя си призна грешката

От всички гнусни комуняги ,най готини са бат Румбо и кака Таня! Ненадминатите майстори на краткият заковаващ лаф!Особенно по отношение на смотаният Гейзер! Само че тетката в ,,цикламеното костюмче,,не е човек на бат Бойко, а на дружките ви от ДПС! Горката,3 месеца не може да организира откриването на готовите Бойкови обекти,камо ли да съгради нещо! Измисленото Министерство на инвестиционното проектиране е тяхно дело,за да се краде здраво-18млн ще струва км от Хемус,за справка,бате построи тракия с 1млн на км и то с парите на Европа!

За Терзиева не знам, но типове като Р. Петков и БОКО БОКЛУКО са вредни за човечеството и цивилизацията.

Много е прав Румен Петков! Обаче системата е "кучетата си лаят, мафията си върви"!!!

Кико

Интересно какво мисли за Министерството на спорта, където една българистка е назначена за министър, тъй като е лична приятелка на Местан?

За мене Станишев е най образованият и подготвен политик. Той не случайно е шев на всички социалисти по земното кълбо. Всичко друго е плява, вятър и облаци.

...и затова Доганя си го разиграва както си иска, нали ;)

Човек ,дето пише "шеВ" ,да не дава оценки кой е подготвен! Апропо ,щом е толкова подготвен се пита в задачата ,за какво е подготвен ?!Ако е за кражби и чужди интереси,то аз съм съгласен ,че е подготвен!

Е,пепо,щом пишеш "шев" вместо "шеф", разбирам защо и се възхищаваш на украйнския съсел, човек без никакъв трудов стаж, специалист по копчетата в униформата на съветската армия! Ето благодарение на простотията тъпанари като СерГей и Местан се пишат за умници!

Отвратителн човек, не мога да го понасям!!!

За голямо съжаление Румен Петков е прав! Докато това еврейско котило начело със Станишев обсебва управлението на партията, трагедията и за нея и за обществото са непредвидими! Изходът е един - извънреден конгрес и избиране на Георги Първанов за шеф на БСП! Това е единственият човек в момента, който може да възстанови авторитета на партията и да прати Боци и компания в историятя!

не еврейското, а цялото ви котило трябва да се изтреби. с всичките ви разсейки. до крак и след 2-3 поколения може и да се роди нещо смислено. а може и да не може, защото сте тежко заболяване.

Стой си в кенефа и си мериши лайната без да ги вадиш на показ за да не усмърдиш Дира.

Много хубав НИК си си избрал. Стой си там в КЕНЕФА, ТАМ ТИ Е МЯСТОТ и не се меси дето не ти е работа!

ПЕТКОВ ВСИЧКИ СТЕ ВРЕДНИ ВСИЧКИ КОИТО СТЕ БИЛИ ДОСЕГА В УПРАВЛЕНИЕТО. ВСИЧКИ КОИТО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА В МОМЕНТА. ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ОТ 22 ГОДИНИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. ТОВА, ЧЕ СТЕ СВИКНАЛИ ДА СТОИТЕ ПРЕД КАМЕРА И ДА СИ ИГРАЕТЕ С ДУМИТЕ ФОРМУЛИРАЙКИ БЕЗСМИСЛЕНИ ИЗРИЧНИЯ, НЕ ВИ ПРАВИ ДЪРЖАВНИЦИ. ВИЕ СТЕ ЕДНИ ПРОСТАЦИ И СЕЛСКИ ТАРИКАТИ, КОИТО СА МНОГО НИСКИ ТОПКИ. КОГАТО ЗА 22 ГОДИНИ НЕ СИ УСПЯЛ ДА НАПРАВИШ НИЩО, АМА НАИСТИНА НИЩО И ИСКАШ ОЩЕ ДА УПРАВЛЯВАШ ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ МНОГО НАГЛО НЕЩО, НО ЗА ЖАЛОСТ И МНОГО НЕКАДЪРНО.

Дори да си инсталираш нов текстов редактор, позволяващ още по-главни букви, пак като резултат няма да казваш нищо! За тези неща трябва пипе!

А ти, другарю, не разбра ли, че с добра граматика не става?! Почтеност трябва тук, но що ли е това?!

Абе другарю Петков, Вие сега ли се сетихте да задавате въпроси кой бил предложил тоя и оня? Когато другарят Орешарски представи "своето" правителство и Вие гласувахте за него, 'що нямахте въпроси?

Типично по български. Не четете какво е казал, а плюете кой го е казал. Ще си умрете бедни и гладни идиоти.

Въобще не ме интересува какво е казал.Само като му видя физиономията и ми се повръща.Пък и защо го показват - той е господин никой!

Стой си гладен, но норално удоволетворен.

плюят - ренегатите. Имам предвид ВСИЧКИ РЕНЕГАТИ. Всеки изхвърлен от някоя партия става най-големият й критик. Ами като знаят толкова много да излезат с факти против БСП, против СДС, ГЕРБ и т.н. Обаче конкретни факти - когато те са били на ръководни длъжности да кажат - тази далавера, онази далавера и конкретни имена ифакти. Да ама като ги слушам всички ренегати само критикуват без нищо конкретно. Имам чувството, че лаят за да се върнат пак на хранилката. Повтарям - говоря за ренегатите на всички партии.

Твойта столетница се е изродила и е вредна вече за България! От ранна сутрин в събота по БНТ ми предават за културата и занаятите в Отоманската империя! Ясно е на кого се е продала и служи чрез властта и всички в правителството, което е излъчила!

Драги, наистина ли си вярваш,че БСП се е изродила ? Значи,че преди това е била нещо добро ? ''Бсп''- това е временен революционен компромис !!! НИЕ СМЕ КОМУНИСТИ И ВИНАГИ ЩЕ СМЕ КОМУНИСТИ !!!

- плод на метастазите и.

малиии, какъв тъпунгер и не само тоя, такива са и Дончева,, Близнашки. Но ренегатите никой не ги обича. Но си мисля, че тези хора са представители на този народ, а тотва не говори нищо добро за нацията

БСП/ДПС са изключително вредни за България! Това са най анти-Българските партий. Кабинета Шалварски е същият боклук, като кабитена Виденов! Вън! ОСТАВКА!!! Чалмите нямат място в БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

Защо,бе ПАВЕ. Нали и фесовете плащат данъци и работят за нашата държава.

Не вярвам никой разумен човек да има нещо против българските турци. Проблема са мафиотите от ДПС в парламента.

Това е явно Соц. варианта на Миро Найденов...

Оценка: Слаб 2. По европейски: F.

Този човек ми е изключително неприятен . Като абсолютно Недосатойно определям поведението му... Понеже не влезе в парламента , започна да плюе , има една хубава Българска поговорка "Храни куче да те лае" , която е абсолютно меродавна за поведението на този човек

Абсолютно вярно. Само че, Румен Пикльото е същият като СерГЕЙ, Р.Овч., Олигарски и всички боклуци от БКП.

Към БСП Преди да довлечете България до поредната катастрофа като 97-ма година, първо се поогледатйе в огледалото да се видите кои сте и за какво ви е властта

Комундетата с това правителство си заработват само псувните!!.....

Цялото правителство е недоразумение...

деер

Как беше преди 8 години?

БСП е дясна партия. БСП не е Българската комунистическа партия. БСП не можа да организира дори една общонационална стачка, не оказа отпор на мутрите, превърна се в паркетна затворена в себе си партия. Разчитаща на левите сили и на вярата на хората в лявата идея. Затова синът на онзи невзрачен Станишев от апарата на Тато е така нагъл, спокоен и непукист. Само че десните лумпени и онези с тъпаните сериозно са решили да леят кръв и да възродят най-мрачните години на дясната диктатура с кафяв цвят. А против тях трябва нов тип лидери, борба против олигархията, настъпение против банковия капитал, донесъл на света фашизма и световна война с 50 милиона жертви. Време е лявото да се събуди и защити нацията, децата и бъдещето на хората.

Левак, я си прочети внимателно какво си надраскал??! Само плашите хората!.. Вярно е само, че Станишев ст. беше невзрачен- организационен секретар!!

Petyo

Ами събудете се бе! България от 1989 г. има нужда от лява партия (не от БКП/БСП). И от преди това, но тогава не беше възможно. Но не си въобразявайте, че някаква мимикрия може да свърши работа! Истинската НОВА лява партия трябва да скъса с идологемите на БКП/БСП, да осъди БКП/БСП за терора над българския народ от 1944 г. насам, да скъса с демагогията. И съм сигурен, че тя ще се появи. Само, че това ще стане след поне още две поколения. Сега това е Н Е В Ъ З М О Ж Н О!!!!! След като избори подир избори сегашните привърженици на БСП гласуват за тях и СРЕЩУ собствените си интереси, контрапротестират и ще бъдат първите потърпевши ако (боже упази) БСП се утвърди като първа политическа сила. С такъв "матрял" който не умее да мисли на ниво елементарна логика, а робува на т. нар. "розова памет" - нова модерна лява партия е невъзможна.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИ ПРАВ!!!