Юрген Рот призова Куйович за свидетел срещу Румен Петков

Софийският районен съд даде ход на делото за клевета срещу германския журналист Юрген Рот, заведено от депутата и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Рот призова Куйович за свидетел срещу Румен Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Род обърна мнението си. Е нали искаше от Бойко да се справи с ТИМ?

а Йосич за свидетел кога ще прозоват и срещу кого а?))))де гиди мишоци такива

Като че ли е малко странно, че само ние - в България, наричаме Рот разследващ журналист. Позаинтересувайте се дали някъде в цивилизацията този мошеник има такава титла.

не мога да разбера. каква радост блика от някои постинги, че някакъв немски хахо, на който никой не обръща внимание в родната му страна, решил да възседне България и да поукраси имиджа си за сметка на българите. Хайде стига наколенки. И с дело и без дело Юрген Рот си е все същия слаб журналист и книгата му е пълна боза

както е казал народа: немаааа, неемааааа, немааа нема такова порно,...

A koi, koga i kade shte osadi komunisticheskia demon, razboinika piklioto Gumen Putkov???

Всички вие шегувате ли се, или живеете в Зимбабве? Румен Петков трябва да бъде съден за всяка глътка въздух, която е поел, откакто е в политиката. Пожелавам на Рот да го осъди! А Куйович може да е престъпник, но си получи 16-те години, а Петков нищо не е полчуил - приветствам всеки, който съди или свидетелства срещу алкхолика и национален предател-комуяга Румен Петков, съратник на мафията и ДС!

Куйович бил много важна клечка, бе. От затвора ще го вадят да свидетелства?!

Рот пише свободни съчинения ама проблема е че май си и вярва .

Не зная какво е писал Рот за Румен и въобще за каква клевета ще се съдят, но според мен да извикат Куювич за свидетел, който беше осъден по времето на Петков е една порнография.Защо даже не отидат в затвора и разпитат всички несправедливо осъди бандити за да свидетелстват срещу хората, които са ги осъдили.?

НАГЛИТЕ в поликликата

Не сме обидени на Руменчо, но май швабата изпълни някаква поръчка. Защото след това не се чу, а преди това не бе проявил никакъв интерес към България през годините. А тук е интересно - не си ли съгласен????

Брей , колко сте обидени на Юрген ! Ми що не си го върнеме Руменчо на пост - да ни покаже как се правят нови далавери и НАЙ - важното : как се пикае във фонтаните на центъра ....

И този ли дойде да вада акъл? Аман от съветници и мисионери.....

Този Юрген Рот като не знае как се прави журналистика защо се е хванал на хорото. Ще го осъдят, разбира се, ако съдът е обективен и безпристрастен, което е съмнително - още в началото отказват гражданския иск. Няма значение дали има, или няма наесени щети гражданския иск винаги съпровожда такъв един процес за обида; и ето къде е препъни камъчето. Но той ще си ги получи тия пари от Страсбург, а на това отгове ще осъди и България.

Е не е прав Рот! Какъв нов демон може да бъде Румен Pee-Fountain? Стар демон е той!

6e bude golem ta6ak ako 4ujdenec osudi komunqgata -petkov, koeto vsu6tnost mai e po-veroqtno, otkolkoto na6i da osudqt na6i kolkoto i da se napuvat... A kajete sega ne jiveem li v stranata na 4udesata i absurdite!

Ако се подвизаваше във всяка друга държава тоя криминална отрепка отдавна щеше да е пандиза . И то за много дълго. Явно източването на банки и грабежите в изумителни размери не се брой за престъпление в нашата татковина. Като се замисля те убийци , изнасилвачи и педофили си палуват на воля , така че това е нормално явление по тия земи. Бог да ни пази !

Vidich li komunist - rezni mu chicharkata!

Nai golemite prestapnici v Balgaria, komunyagite sa mnogo dokachlivi za sobstvenoto si dostoinstvo. Vsashtnost i decata znayat, che komunista niama nito chest, nito moral, nito dostoinstvo, a vechni parazitni interesi. NAI DOBRATA KOMUNYAKA E MARTVATA. Dokato balgarite ne likvidirat i poslednata kamunyaka, shte ziveyat v maki i mizeria.

A KOI, KOGA I KADE SHTE SADI GUMEN PUTKOV? TOI ZASLUZAVA YAKO SADENE ZA MNOGO ZULUMI.

ами ако пикаещия във фонтани не успее да докаже че товае е клевета ,значи ша трябва да е истина и направо трябва да улява у затвора ....