Румен Петков поръчал туристически хеликоптери за МВР

Мистериозна сделка с 4 туристически хеликоптера на стойност 30 млн. евро за нуждите на МВР стопира министърът на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков поръчал туристически хеликоптери за МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията имаше хеликоптери и контролираше движението по магистрала Tракия по времето на Тодор Живков.Тогава и глобяваха по снимка, направена от него. Полицията в България не съм чул да има хеликоптери, а мисля че са нужни. Преди някой да говори глупости, да вземе това да провери, защото може да се окаже, че сделката е добра и тъй наречените туристически хеликоптери са по-евтини и подходящи за работа на полицията и дооборудването им с камери или нещо друго ще е по на даллавера от закупуването на други модели. Но явно новите управляващи всеки ден искат нещо негативно да говорят, за да не вижда човек тяхната безпомошност и некомпетентност. То че много хора помнят колкото маймуните, а на други демократичната пропаганда им е промила мозъците, е основен за новото време проблем.Това, че имаме най-много полицаи на глава от населението, а престъпносста е също така най голяма, е заслуга на т. н. демокрация, при която една неголяма група хора, т. н. елит, пръснат из цялото политическо пространство, краде останалата част и използува най-различни средства за манипулиране на обществото. Като едно от най често използуваните средства е вкарването на една голяма част от населението, при това всичките честни и нормални хора, в противоборство по линията комунисти - антикомунисти. Така обикновените хора вместо да гледат управниците в крадливите ръце, ги гледат в устата, и биват постоянно лъгани - ту от червените, ту от сините (произходът и манталитетът им е един)... Невероятно е, колко напред щеше да бъде държавата, ако Али Баба и 40-те разбойника (Станишев и парламентарната му група) не бяха крали толкова много... Сега разбирам защо в България народът живее най-бедно и заплатите и пенсиите на българите са най-ниски в Европа. Защото комунистите са харчили безпардонно за вертолети, самолети, луксозни ремонти и т. н. и т. н. А пари за учителите, за здравеопазването, за по-човешки пенсии и заплати няма. И Румен Петков има наглостта да казва, че ще съди Симеон Дянков. Бойко Борисов обеща, че крадците ще си получат заслуженото и народът му повярва и гласува за него. Вярваме, че ще си изпълни обещанието. Крайно време е някой да отърве народа от червената мафия!

Сега разбирам защо в България народът живее най-бедно и заплатите и пенсиите на българите са най-ниски в Европа.Защото комунистите са харчили безпардонно за въртолети, самолети, луксозни ремонти и т.н. и т.н. А пари за учителите, за здравеопазването, за по-човешки пенсии и заплати няма. И Р.П. има наглостта да казва, че ще съди С.Дянков. Б.Борисов обеща, че крадците ще си получат заслуженото и народът му повярва и гласува за него. Вярваме, че ще си изпълни обещанието.Крайно време е някой да отърве народа от червената мафия.

Ami tova mi prili4a na helikopterite na DZI, koito byaha demonstrirane za ''PYRVA MED. POMOSHT'' predi 3 godini! A, na vsi4ko otgore uvajaemi - RUMEN E MNOGO UMEN!

Полицията имаше хеликоптери и контролираше движението по магистрала тракия по времето на Тодор Живков.Тогава и глобяваха по снимка ,направена от него.Това, че много хора помнят колкото маймуните,а други демократичната пропаганда им е промила мозъците е основен за новото време проблем.Това ,че имаме най-много полицаи на глава от населението,а престъпносста е също така най голяма е заслуга на т.н. демокрация ,при която една неголяма група хора, т.н. елит,пръснат из цялото политическо пространство , краде останалата част и използва най различни средства за манипулиране на обществото .Като едно от най често използваните средства е вкарването на една голяма част от населението,при това всичките честни и нормални хора ,в противоборство по линията комунисти- антикомунисти,Така обикновените хора вместо да гледат управниците в крадливите ръце,ги гледат в устата,и биват постоянно лъгани- ту от червените,ту от сините/произходът и манталитетът им е един/,

Той не става за зайчето Бъни, а ти Али Баба му викаш.

Ами що не сритаха така и Румен Петков ?

Тия хеликоптери не са поръчани по начина, Гошо, дай една каруца царевица е!, Хубу, ето. Митко, ама кога ще ми дадеш парите за царевицата ва?,Ма нищо няма да ти дам ва, ко ма интересува. А: 1.Поръчани са от Министреството на финансите, защото то е ОТГОВОРНО за тия обществени поръчки, а МВР няма капацитета и правомощията да обявява търговете; информацията е на страницата на МФ за всички общ поръчки вкл. и тази, която за сете път е провалена... 2. За тях трябваше да плати не МВР, а ЕС по инструмент Шенген, с ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, и тези хеликоптери са за охрана на Външните граници на ЕС, а не за туристически цели. Трябваше, защото се съмнявам дали не е изтекъл срока по процедурите и парите да са безвъзвратно загубени. както ББ реве че е недопустимо да се изпускат пари 3. Хеликоптеритре в акъла на тоя запъртък, писал статията са туристически, и ви го набива в празните канчета, за да търси махленска сензация. Хеликоптерите трябва да са леки икономични и евтини за подръжка и да се използват за наблюдение, еййй имало и разумни коментаристи, дето мислят и са виждали по такива филмите за САЩ, дето от 70-тегодини имат такива. Трбв ад носат по макс 2 - 3 човека и 150 кг оборудване. малоумници, остава и Апачета да купим. Абе ко са обяснвам, то си личи по това как приемате тази безмислица, наре4ена статия, колко разбирате и коклко ви е багажа. ТАКА НЕ РАБОТИ ДЪРЖАВАТА, както е написано, ВКЛ и Булгария...

до за домакинята...Докат има съд дето: 1. Осъжда на 4,5 год мафиотски бос разплакал и зачернил стотици хиляди семейства, осакатил(той и неговите хора) стотици. Лежейки в затвора на пансион, в общежитията за леки присъди, в затвора, и му броят 2 за 3,защото работел; 2. за 40 кражби дава 1 год затвор; 3. За убииство и тежка телесна повреда дава условни прсъди, с тенденция убити да има, но втора присъда да няма; 4. За убииство по особено жесток начин на мой роднина, 2 год. няма развитие по делото,при неоспорими- това е ве4е много хлъзгаво за БГ съда понятие; 5. За рецидив на престъпление, където закона предвижда, мин 1 год. ефективно рабира се, все пак е рецидив, и тежък побои над двама полицаи, дава 10м. И за още стотици хилади неща които не са в публи4ното пространсто, но всеки полицаи и гражданин ги знае и нищо не може да направи, защото вие ни докарахте такъв като Румен Петков и всички политици в БГ, стискам ръката на всеки като тия петимата от Благоевград...

Важното е, че безразборното харчене и корупцията у нас вече са минало! Запомнете добре това!

Abe IDIOT, a generala bb po koe vreme e stanal, che ne se seshtam... Inache tazi sdelka mi se vijda neizgodna.

Види се червените (червивите )като не са успели да излетят с летящата чиния на Бузлужа са решили да си наглеждат хотелите и голф игрищата из страната с хеликоптери вместо да се блъскат по натоварените пътища и по стара партийна традиция за това трябва да плаща народа.

колко специалисти по въртолети има в този форум

Румен Петков е истинският подбудител на убийството на Чората. Той трябва да лежи в затвора не само заедно с полицаите-послушковц а по-дълго от тях!

Сега е редно да плати от джоба си за тях/Румен Петков/

Ако Б. Борисов успее да вкара този тип в затвора ,ще бъде преизбиран пожизнено!

Невероятно е, колко напред щеше да бъде държавата ако Али Баба и 40-те разбойника /Станишев и парламентарната му група/ не бяха крали толкова много.

ei, ama na mojem da prozrem dalnovidnostta na fontan piklioto - turisticheski sa za prikritie, inache shte zabelejat banditite,che policeiski helikopter kraji nad tiah. A i edin si e bil za takiva kato nego - da se voziat sluchaini turisti popadnali v MVR. Samo me pritesniava fakta, che razkritieto za takava sdelka idva ot finansovia, a ne ot MVR ministara. Nali nasledstvo proveriavaha dosega - da mu ubegne sdelka za 30 mln euro ... g-n Tzvetanov, iavno ne tarsiat kachestveno ili ne vi dokladvat vsichko ekipa

Егати и скапаната държава щом този пикльо и е бил вътрешен министър. Хайде в следствието и после в затвора. Този наглец е само за пандиза. Той не зачиташе българските закони и граждани - време е да зачете решението на съда който да го намери за виновен за това че е нарушил закона за държавния бюджет.

Сигурно ги е поръчал да пикае над фонтаните...

защо не качвате коментарите навреме заспахте ли

Ще лежат не за чората , а за убийство по особено жесток начин, нанесено върху беззащитен, от повече от две лица(пет лица), по повод на превишаване на права по повод на изпълнение на служебни задъжения. Е дано да не доживеем времето някой такъв милиционер осъден само на 18 години да те определя, че ти си от кримиконтонгента и да реши, че е време да пътуваш за отвъдното. А закон за правомощията на милиционерите няма никъде по света. Има закон за МВР има и много други документи в които е указано как трябва да работят тези милиционери които не знам защо са решили да се наричат полицаи. Именно този закон е нарушил г-н пикльото както и закона за държавния бюджет. Впрочем той си е престъпник още от младини. Само че тогава си беше малолетен престъпник и плащаха родителите му, а сега е голям престъпник и плащаме всички.

niama li koi da opandizi tozi plevenski gamen?!

komunistchetata jalki se razlaqha.Vie ne ste bylgari vie ste komunisti

Пък послушкото-прокурор, блъждаещ поглед,ни лЮк ял,ни лУк мирисал.

ОЧАКВАМЕ И ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ ДА СА ПОРЪЧАНИ. НЕЗАБАВНА ПРОМЯНА НА НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС - СЪС ЗАДНА ДАТА ЗА ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР С ТЕЖЪК КАТОРЖЕН ТРУД.

комисионните винаги са били за министрите. Питайте Аления как реват за Спартаните, колко години им трябваха да стигнат до споразумение- сега се моткат и за Пантерите, проверете КУГАРИТЕ!!!!

Доказахме си, че МОЖЕМ тази гадна и нагла пасмина която ни грабеше, лъжеше и крадеше да я махнем от управлението. Нека сега да докажем на съдии и прокурори, че МОЖЕМ да търсим отговорност и в скоро време тези изроди да намерят място в затвора, а награбеното да се върне на законният му притежател - българският народ.

Не по 18 по 118 трябваше да им дадат на тия корумпирани мърши.Много ти е малка главичката да побере истината за нещата.Хеликоптерите са поръчани 2007,тогава май криза нямаше или се бъркам.Домакинствай си там и стой по малко на pc-to ;)

само ракета не са купували, но не се знае - да не дойдат извънземни да си търсят парите и те ....

Извинявайте, но сте пълни идиоти , ако смятате, че съм или някога съм бил член наБСП.Просто расъждавам реално.Това е партия, в която членуват хиляди заблудени българи и искаме или не трябва да се съобразяваме.Затова е по-добре в нея да има честни хора, коита да се откъснат от опекунството на доказаните вече лампени в БСП, а това са почти всички от управляващата я върхушка и новоизлюпените изчадия на старите живкови дупелизци.

Половината работа си е чиста измишльотина, чудят се сега герберчетата какви ризи да изкарат, а народа на всичко ще се вързва, айде бе!

много новини за скандални сделки напоследък, дали ще има осъдени

фактурирани са 4 туристически хеликоптера, но всъщност сделката е за една круизна летяща чиния за нуждите на ДПС.

Вальо Топлото за едното джакузи жив го одраха, та се чудя Р.П. за 4 хеликоптера какво ли му се полага.... Всъщност, и мъмрене пред строя май няма да има.

Защо ли съм виждала по филмите от цивилизованите страни,на такива машинки-надписи: ПОЛИЦИЯ. Но първо Б-я явно не е такава страна,второ-нашата полиция и без друго е с вързани ръце,след като няма закони за правомощията й и заради Чората примерно, полицаи ще лежат по 18г.Трето,точно сега ли има нужда от хеликоптери по време на криза???Мисля си,мисля,ама нали съм си проста домакиня,а то иначе да плюеме е най-лесната работа.

Да ги натоварим на поръчаните от тях самолети, хеликоптери и пр. и да ги изпратим на пустинен остров завинаги

слушай бре спамер кво общо имат хеликоптерите и осъдените полицайчета и защо въобще се побликуват подобни коментари. праветет си протеста но не ме занимавайте с вашите глупости. до колкото си спомням руменчо ви беше началник по онова време, може и пред тявх една серенада да направите

Kvi sa tiq helikopteri po 7 miliona ediniq!? Da ne sa ultra moderni voenni!?

за все по големи кражби и сттанни сделки ще чуваме да сте видяли поне един бивш министър в затвора?Няма никога и да видите

Уважаеми, социализмът е състояние на човечеството, при което може да се използва цялото човечество чрез обществото. Редно, нередно, справедливо или не, за хубаво или за лошо да се използва - това са само художествени изрази. Действителността показва, че това състояние е полезно главно за обществените паразити. Нищо чудно, да са дощяли хеликоптери. Разказаната история изглежда достоверна, но все пак е добре да има поне едно на ум. Тя тръгва от устата на социалист. Социалистите са лъжци и провокатори по природа. Може да са разпространили измислица за да твърдят после, че са оклеветени и така да спрат натиска за изхвърлянето им от управленските структури, а и за съдене за злоупотреби. Някои социалисти организираха и автоатентати. Хитлер - палежа на Райхстага, Живков - автозаговори, Горбачов - автопреврат, преди 20 години у нас социалистите - организираха палежа на партийния си дом. Писма, подхвърлени документи и приказки в кръчми са детска игра за тях.

Колко века трябват та да се види, че от комунистите нищо не става. Да се забрани БСП със закон.

Я вижте търговете за белгийските фрегати и за БЕЛ хеликоптерите. Там също мирише много.

Смърт на Фашизма. Свобода за народа.Не си правете илюзии ,че може да минте без кражби .Тея хора ще лапат както мутрата начело на тяхната шайка

Абе не знам дали и кое е хубаво в тая работа, ама ако на мен някой ми спре сделка по ЗОП, по която вече съм почнала да работя или не дай боже вече съм доставила поръчката, кой ще ми възстанови направените разходи? При хеликоптерите може и на корупция да мирише, ама това правителство както са почнали с метлата на Баба Яга отде да знам дали и мен няма да ме пометат залудо?! Нещо ме тревожи, дами и господа...

абе, хора, като чета новините от последните дни...ми, те всичките са за панделата. Направо под строй и при бай Ставри - строг, но справедлив! Такова хубаво MONOPOLI ще си спретнат - с АЕЦ Белене, хеликоптери, хотели по морето, ИПК Родина. Егати боклуците! Ама ние къде бяхме последните 4 години?!

Една забрана, да не напускат страната всички от предишното правителство, да им съберат дипломатическите, служебните, задграничните и личните карти, да им направят запор на личните фирмените и партийни сметки, и да ги сложат на един кръстосан разпит с детектор на лъжата и да ги осъдят на по 20-30 годинки та да им е за урок как се крадат пари от данъкоплатците и как се правят на глупци избирателите!!! Така щеше да е ако живеехме в един идеален свят, нали? Еееееххххх... колко мъка има по тая земя....

Уведомяваме Ви, че на 10 Август 2009 година /понеделник/ от 18.00 часа до 20.00 часа пред сградата на Съдебната палата в гр. Благоевград ще се проведе Мирен протест срещу постановените несправедливи присъди на петимата полицаи от Благоевград по делото Чората.

А какво става с бившето ръководство на Мини Марица изток с кандидат депутата Иван Марков

Професоре ако не беше партията как щеше да станеш професор?! И да се дистанцирате всички сте омацани. Трябва съд и присъда!

в БЪЛХАРИЯ стават странни неща.