17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си кретен и подлец и времето ще ти го докаже

Мръсната герберастка патерица да си еде птичката лелина

Разбира се- корумпираните боклуци трябва да се държат заедно.

Тяхното съществуване няма друга цел освен тяхното лично оцеляване.Освен това заедно с Ал Йо пропъдиха много повече електорат от Герб,отколкото привлякоха. Бат Бойко да ги мисли!

Мафия и боклук на куп

Румбата ще умре от глад, ако не е в коалиция с ГЕРБ

Казвайте каквото искате за СДС, но те поне си останаха една партия, а не тръгнаха като ДСБ да правят 20 коалиции с цел да се докопат до власт, да се мазнят на президента, който накрая ги изчегърта, и накрая даже да тръгнат да преговарят с комунисти.

Румен не вижда обезличаване на партията защото няма такава. Група дебелоочи некадърници които използват ГЕРБ за да се намърдат на топли местенца. А ГЕРБ им използват избелялата синя табела за да се правят на демократична коалиция.

Докато има аванта, ще са коалиция, защото сами са извън Парламента, а други партии не искат да се доближат до тия мръсници. С калинките са добре - хем файтон хора, хем на държавна хранилка в Парламента. Хем са си от "един дол дренки".

НЕМОЖЕ да се обезликчи нещо което го няма, Мутрата ви въскреси от гроба за да му станете левия тестис

Ако плъховете са още с нас, то корабът още плува. - Ерик Хофър . Време е Посейдон или Нептун да се сетят за корабът - ГЕРБ И плъховете ... и да ги потопи в името на божествената справедливост ! амин !!

Вие сте с един файтон електорат

Разбира се, че ще продължите. Вие сме мошеници кат тях! Измет долна!

То няма значение Руменчо, в коалиция или без, важно е да се взема партийната субсидия без никаква свършена работа, на гърба на данъкоплатеца.

Седесарски подлоги почивайте в мир. Амин.

че съм гласувал за прикрити комунисти-СДС преди години.

А сега гласуваш за явни комунисти. Да разбирам, че мисленето ти не е еволюирало.

Най накрая така нареченото СДС си показа дсарския задник.

Стегнете се, не се дръжте като мижитурки, или ви е страх?! Трябва да попречим на Мунчвци да ни довършат!

Няма да ви довършват, само ще ви чъгъртат.

Гледайте да гласувате против създаването на правителството щото на другите избори и вас няма да ви има

Е прасето Ал Йо, което веднъж не се изказа в еп защото е боклук отишъл там да се угоява.

Всеки решава сам дали да се самоубие. Вашето решение е правилно

Чао за винаги.

СДС -партия без потенциал ,висят на гърба на ГЕРБ -партия със затихващи функции . СДС са паразитиращо формирование ,което не може да съществува самостоятелно .

Сега децата на ДС и БКП изучили се на запад ще оправят държавата.Голям майтап.Защо не са ги пратили да учат в любимата Россия?

В СССР се изучиха всички "седесари" навремето.

Говоря за новите "оправачи",старите са ясни

Този всеки път става все по-жалък със верността си към Толупа !

Гледам под статията само тролове и комундета пишат,та да ви успокоя.Няма да има повече лапане,още 2-3 месеца +7-8 служебно правителство и вече повръщате от преяждане.Не сме задунайска територия вече,ако случайно сте забравили.

Колкото и да плюете, синята идея и жаждата за независимост са живи и няма нищо друго с което да може да се свърже демократичното начало в държавата! Да, тези процеси не да завършени, често се опорочаваха, но нямаше и как другояче да е, искахме свобода, даром, е все още не сме я получили! Съпротивата на статуквото- БКП/БСП е много силна, подмолна, дълбоко окопана и подривна и до ден днешен. Ако искате свобода, трябва да си отгледаме гражданско общество, няма как да ни го внасят отвън- далеч от очите, далеч от сърцето!

Ало, КИФЛАТА, “синята идея” имаше само два резултата: 1-во, тотално разрушаване на икономиката и държавността и 2-ро, създаване на мутренските групировки, които ограбиха де що свариха. Другото са твои налудничави “съждения”, нямащи нищо общо с реалността. За какво “демократично начало” говориш например – богатствата са заграбени от частните капиталисти, а “демоса” се чуди как да оцелява. Че ако това е демокрацията, то тя е враг номер едно на обикновените хора.

СДС и комунисти /герп/ коалиция - смях.

Да благодарим на другаря Костов за валутният борд,без него отдавна да бяхме пропаднали като Россия и Беларус.

Този човек е десет пъти по стойностен от Кирчо и Кокорчо.

Човек е силно казано. "Личност" е поносимо ако е с кавички.

След Иван Костов СДС са едно лайно. Той е лично отговорен за затриването на половината държава. А преди тях БСП обраха целия народ.

Гласувах за вас докато не направихте коалиция с бившите комунисти от герб.

Най - големия продажник ! Алчността ще те съсипе , прибери си глупавата щерка, да не петни родината!!!

що търкате истината на хората от северозапада за всичките ни политици а

сдс остават в историята като най-големите предатели и продажници на новото време.Предадоха и продадоха надеждите и вярата на милиони българи.

Но това не е повод пак да сложим комундетата да папкат за наша сметка и имиджа на държавата ни пак стане равен с този на Россия,пред цивилизования свят.

А сега и в коалиция с герп /комунисти/.

Смешник. И как разбра, че сте щели да имате 90 000 гласа, ако се бяхте явили самостоятелно? Мокри сънища и изборни политически полюции е вашето. А реалността е от един фаътон хора, уверено вървите към една телефонна будка хора.

човек си, когато подкрепяш явни крадци, бандити и престъпници....крадяли и обсебвали 12 години бюджет и бизнеси..., чудя се има ли капка срам, морал, етика и човечност този *ук.

Иска му се да папка на Руменчо :) Вече никой няма да го вземе - късно е за развод с ГРЕП. Ще се крие в секнките и ще чака да му падне нещичко от чекмеджетата :) :) Ей, жалък ей ! Никога не е късно човек да стане за резил.

Напоследък забелязвам голяма активност от кадри на ДС и БКП.Другарете си помислиха,че пак са налапали кокала.Да,ама не.След два месеца ЕС спира парите за тая територия,защото не са слепи и незаинтересовани какво става в една от членките.

Безлични политически подлоги.

Трапеза има ли?

Взаимно се употребяват. Само времето ще покаже кой е бил женското и кой мъжкото в тази връзка.

Обвиненията на новият прокурор,ще видим в каква коалиция ще бъде

Му кажи името на новия прокурор.Да не е Рашко Двайсеклозетни?

А дано СДС да станат по-големия партньор в коалицията...