Коментари - Румен Христов: Обсъждаше се името на Лорер за еврокомисар, не ни беше предложен официално | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси гнусните нагаждачи, от Кирльо, през Кокора, през мравоядата до Лорер и жена му! Бутат се като говеда напред с рогата, хич не ги интересува какво мислят българите! Посолството ги оставя да си развяват коня срещу предателството на България!

Е и да КВИЧИТЕ вече българи те се наредиха БГ ПРЕДАТЕЛ БГ КРАДЕЦ БГ НАТОВЕЦ а за бедния гол и бос български народ бой по празните картуни за не пълните им урни

Няма ли българи та ще пращат евреин?

Абе педал и ти ли започна да командваш България ? СЕга си Боклука ! СДС Умря няма СДС , Тиквата с гласове които купува се опитва да го реанимира !

Абе и едно еврейче също е добър избор за български еврокомисар. То след габриелката и слабаков и магаре става.

Изпратете Гнома подходящ е

има идеална кандидатура, ама не е от ГЕРБ. Хем е жена, хем е удобна... Не знам дали Киро ще я пусне обаче.

На следващите избори ще ви обсъдим ние, избирателите. Ще ви пратим в канала! Мръсните номера и предателствата не се прощават!

Този човечец е такъв срам за СДС, че нямам думи. Водещият на всяка втора дума го поправяше, през цялото време си личеше, че изобщо не знае какво се случва в ГЕРБ,а е там само за украшение. Пълна скръб!

Защо не изпратят лично Бойка Борисова, тя ще може да съвместява и двамата комисари едновременно.

този Румен Христов стана голям минетчия на дърти години!

Каква жена, бе ? Това не е ли в противоречие с великите идеи за равенство на половете, липсата на полове, Истанбулската конвенция и гей парадите? Урсула лайняна да внимава какво иска, да не я обвинят в дискриминация по полов признак. Ох, обърках се. Нали нямаше полове!!!

Кажете си , че никой не иска да чуе за вас ! Никой не иска да има общо с такива доказани предатели !

Дайте нещо и за останалите от родата на Лорер, като не го огря него и жена му. Все ще намери нещо за сватя, кума, кумицата и т. н.

Тоя евреин е патологичен кариерист. И жена му. Дайте им нещо но от партийната касата, държавата няма нужда от самовлюбени кърлежи.

Да дойдеш с измама на власт, да уредиш женичката си на хубава службичка, разбира се Не в България, а после и ти след нея. Ами какво да търсят в опоскана България семейство Лорел.

И после защо евреите не ги обичат....

Парапетката бе , гебе е може и да стене :)

Престанете да ни занимавате с тъпънари като Лорер, със сенилния Байпън и изтърбушената Украйна! Кажете как ще помогнем на Северозапада да стъпи на краката си? Сега с тези дъждове и наводнения, мизерната им пътна структура е съсипана. Насипите по новите пътища са отнесени, деретата са затлачени, ТИР-транспорта е закъсал нацяло, а нашия Глупак Тагарев ни занимава с помощи за Украйна. А това, че ЛИПИТЕ в много градове са болни, от листата им тече лепкав сок - земята е почерняла, колите под дърветата също и спасение НЯМА. До няколко години ЛИПИТЕ ще изсъхнат, горите ще се обезлесят и пороите ще ни отнесат. ЗАЩО – никой не казва - но редовно ни осведомяват за НАТО, Байпън и Украйна. Стои ли тази напаст по липите във връзка с войната в Украйна, ученията на НАТО в България и пренасочения самолетен трафик над България? Къде са ЕКОЛОЗИТЕ или за това не им плащат от НПО-тата? Българийо, СЪБУДИ СЕ!!

Вече 30 години след войните в Югослгавия небето в Кюстендилско гърми и трещи от непрекъснатия грохот на преминаващи самолети . Няма минута тишина. По земята ни ,зТИРОВЕТЕ,в небето САМОЛЕТИ

КЛЕТИЯТ КАПУТ ... Квото било - то свършило ... Е, хелекторалните балъци свършват по-трудно, но и те неотвратимо намаляват ... Най-първи се лющят дъртите крадливи пидираZи ...

Не промяна, а подмяна. Скоро ще има нови избори.

тоя е ебати толупа, по голям и от Боко.

Защо точно чифут трябва да пратите????

Да изпратим политическия травестит Мравояда, в комплект с Ала-бала Кирчо и Асенка като заместници, а Боко като логистичен партньор. Пълен американски комплект.

Пускат мълвата, наблюдават реакцията и после тихомълком го правят еврокомисар. Ама днес сме на гейска тематика и никой не коментира тук

Тоя представлява само себе си!

Stanko

Не знам защо Лорер ми е толкова неприятен.Жена му също.

Защото е българомразец. Затова има противно излъчване за българите.

Мутрата от Банкя - в затвора !

Като се има предвид, че в Брюксел се е събрал елитът от крадливи некадърници без морал и нищоправци, то Лореал е много точно попадение. Там вече ще може да назначи и жена си без проблем, на една дебела многохилядна евро заплата, както дъртака Габриел беше назначил своята.

Елит е силно казано.

Може би ще навреди по-малко на България ако е далеч от тук

И без всякакъв срам си афишират, че човешките качества нямат значение - важното е квотата - малцинства, пол /който не признават уж/, раса, ..., То стана по-зле от колкото при соц-а - тогава трябваше да си от работническо семейство.

И този не е китка за мирисане беше с патерици на трибуната да не изтърве кокала

Лорер хубаво ама жена или мъжа предлагат?????

Денков е премиер, ГЕРБ няма да излъчват никого. Да си знаят мястото.

Само утре да не решат ГЕРБ да ги свалят,че не ги виждам какво ще правят

Значи в Гейропа еврокомисар не се става въз основа на лични и професионални качества, а в зависимост дали яйцата са ти вътре или вънка, а и в зависимост от желанието на КПСС .... опс ЕНП.

От къде на къде!?Нахалство.Габриел е от ГЕРБ и е редно те да излъчат нов еврокомисар.

Не трябваше ли да е комисарка?

Еврейчето може да бъде съветник само на Зеленото говедо!

Да, техния бог е дин, езикът и алчността - също, Те са си лика-прилика говеда!

Лорер е по-тъп от Габриелка. Но нямаше да е зле, поне да не прави глупости у нас.

Ужас ! Ами позиции за джендъри, дискриминация !