Румънци купуват евтини къщи в Унгария

Най-малко 300 къщи в граничните унгарски градове са били продадени миналата година, главно от Арад и Тимишоара

Обратно в новината

Коментари - Румънци купуват евтини къщи в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте истината: румънците от граничните с Унгария градове купуват изоставени къщи в обезлюдените унгарски села до границата! Ползват тези къщи като вили, защото 3 от гкпп рацотят само събота и неделя през деня само. А румънците си пазаруват и носят не само храна в къщите си в Унгария. В Румъния е доста по-евтино от Унгария.

Както нашите купуват в Турция и Гърция. Двете най бедни държави в ЕС скоро ще имат най скъпите имоти.

Мда, в двете най-бедни вържави в ЕС, хората си купуват имоти в чужди държави, бах тази беднотия. Друго си е мизерия по педероссиански стандарт.

Банките пари имат бе бастун, а хората тънат в мизерия

Мда, румънците се изчистиха от руски подлоги, избраха си германски президент, вкараха един куп политици в затвора, намериха си газ, развиха си Дачия (то това французите го направиха, де) и гледай какво става - градовете им буквално за 10 години се преобразиха (скоро бях в Букурещ и Клуж), а вече на БВП на глава от населението са на нивото на унгарците, които иначе много успешно се борят срещу Соросоидите и Орбан е голям мъжкар. А Унгария преди 20 години беше 50% по-богата от Румъния. Това е положението.

Че кой кара Дачия в Румъния?

Германия и Австрия натресоха на тъпите румънци етическия ерген немец Клаус Йоханис, бивш кмет на Сибиу. Натресоха го и това е факт. Същият върши работата си: лансира и закриля австрийската фирма "Швайгхофер", която печели всимки търгове за сеч на румънсщата гора и износ! Нещо да кажеш?

А тука в умиращи села търсят по 50 000 за руини.

Българския Орбан,сега е господин никой от Банкя.

Да, щото простото Киро, Хаджигенов, Слави, Манолова или Ристето Иванов са премиери или президенти на България в момента.....

Не обичам някой да краде повече от мен.

Имам познати живеещи в Будапеща и причеститенето на новата година случайно стана дума за Орбан. Споменах, че у нас в България много хора мечтаят за български Орбан. Отговорът оттатък беше:"Не те мразя достатъчно, за да ти го пожелая"! Та сега си помислих, че може да има нещо общо с тънките цени на недвижимите имоти там, цени които са тънки за румънците, но за унгарците продажбата на имот е средство за оцеляване.

Познатите ти сигурно симпатизират на соросоидите на които шефът им дал 4 млн.долара за да свалят Орбан, който обича Унгария ще се бори за нейната независимост. Унгария ползва най-евтината енергия в ЕС.

Тъпанари има навсякъде, дори и в Будапеща.

Пак забравяте уточнението, че това са унгарци с румънски паспорти и националност

Не знам кои сте вие, но пък ние не забравяме и как унгарското малцинство помогна на румънците да избият над 10 000 комунисти. От гладуваща страна през 1989 г., в момента Румъния е на светлинни години от прокремълската кочина България. Защо ли?

а ограбена от говедарите и други паразити.

Доста оцет си пил! Румънци и унгарци се мразят. Явно не познаваш нещата. Спри оцета!

Уточнението е на база статистика или така си чул в някоя кръчма? Защото унгарците в Румъния не са баш по границата с Унгария на рум. Банат, където са въпросните градове Тимишоара и Арад.