Румънският премиер бе глобен над 600 евро, пушил на закрито и бил без маска

Лудовик Орбан заяви, че правилата трябва да се спазват в еднаква степен от всички граждани

Обратно в новината

Коментари - Румънският премиер бе глобен над 600 евро, пушил на закрито и бил без маска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ТАЗИ ВРЪЗКА, КАРАДЕБЕЛЯНОВ ПЛАТИ ЛИ СИ ГЛОБАТА ИЛИ ОЩЕ НЕ СА МУ ДАЛИ ЗАПЛАТАТА?!

Нещата имат няколко аспекта: - ако не е била тази снимка, нямало е и да се стигне до глоба. Значи глобяване има само тогава, когато това нещата станат публично достояние. Не станат ли - наложените забрани не се спазват от даже наложилите ги. Съответно изниква въпросът каква полза има от съществуването на такива забрани? - румънците, както и ние доста попрекаляваме и се изсилваме да спазваме "западните ценности", като ограниченията за пушене например. В това сме по католици и от папата, което се дължи на ниското ни самочувствие и комплексите ни. В нормални, бели страни като Австрия и Швейцария правилата за пушене са вече много по либерални, освободени. Но ние насам си държим да преизпълняваме на 200% "западните ценности", при това го правим показно и ревностно. Но ако никой не ни гледа, тогава си пафкаме на воля на закрито. Всичко това е глупаво. Трябва да си бъдем умерени. Нито драконовски забрани, нито пък и слободия и всеки да дими както му кефне.

Ако и нашия Буда го бяха глобявали за подобни неща, нямаше да има с какво да плаща за къщата си в Барселона! Толкова много и все на публични места нарушаваше правилата за носене на маска!!!

:)))И за какво са го глобили,че пуши или че е без маска:))))С маска трудно сее пуши,ако е заради това ,че е без маска то пак Румъния ни изпревари,хванаха един път министър председателят си без маска и го глобиха,а нашият кога ще го глобят:)))).

То тука само Боце, да е а то и Руци, курни и куп други....

Аааа и в ПВЦ дограмовата фирма са без маски и ПяФФФчо пуши та пуши.................и зимата пуши, оня отпадък пвц дето гориха за парното............

tova e realna globa a ne kato v bg kenefa 5000 lv

У твоя кенеф толкова ли е и по какъв курс го сметна?

Нашите министри, воглаве с "Главният тулуп на Републиката" са в нарушение всеки ден, документирано в медиите. Да сте чули някой да е глобен за неносене на маска?

А толупите от Дондуков 2 пропусна, що ли?

Защото маските ги въведоха толупите от "Дондуков" 1. Когато въвеждаш правила, трябва да ги спазваш. А ти като правиш забележки също трябва да мериш с един аршин!

Е, как да пуши пича, ако е с маска на устата

Болен Сидеров беше без маска в магазина на ДМ. Явно за дрогирани малоумници като него маските не са задължителни. Приемат закон да се носят маски в магазините, а самите цървули-дупетати не спазват законите, които са приели.

Прости хора са тия мамалиги. Глобяват си премиерите и си убиват главните секретари на комунистическите партии. Вместо да им направят няколко тона суджук, футболно отборче, магистралки на които да си играят. Абе загубена работа.

Не само ги глобяват. При 1 000 обвинени, 900 влизат в затвора. ГОДИШНО. Лаура Кьовеши: "За пет години над 50 души на висши публични длъжности бяха осъдени. Сенатори, депутати, министри, бивши министри бяха обвинени и част от тях бяха съдени. Броят на осъдените всъщност е по-голям: 68 хора на висши държавни постове, включително 14 министри, 39 депутати, 14 сенатори и един евродепутат. Сред обвинените има и действащ премиер, който в крайна сметка обаче е оправдан, както и бивш министър-председател. Средно 1000 души са изпращани на съд всяка година, а 900 са получавали осъдителни присъди." А у нас ПУШИЛКИ... Цветан Цървула вече е щастлив...

В Румъния ако пробваш да криеш данъци, осигуровки и да пускаш фалшиви болнични, както правите селските дебили тук, знаеш ли какво ще тибсе случи? Виж синпърво твоята копаня и сюед това гледай другите, червен троле!

Мда, не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви говоря... Светът е малко село...

Правиш ли копейките?