Коментари - Румънски шофьор опита да пробие блокадата на "Струма", протестираща обяви гладна стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо трябва в почивни дни да пречат на нормални хора да почиват? Да се махнат до понеделник

Безобразие,как може толкова часове да се блокира път,това е своеволие!

Да намерят начин да тероризират политиците, а не обикновените хора. Така единствено предизвикват негодувание срещу себе си.

Добре бе така е прави са хората, живота им зависи от това да имат препитание. Но ИСКАМ ДА ПОПИТАМ: КАКВО СА ВИНОВНИ ЗАЛОЖНИЦИТЕ ПО БЛОКИРАНИТЕ КОЛИ???? ЗАЩО НЕ СЕ ГРАБНАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ДА ИДАТ КЪДЕТО ТРЯБВА, ДА ИЗМЪКНАТ ОТ НС И МС И ИЗБЕСЯТ ПО ДЪРВЕТАТА !!! ЩЕ ИМ БЪДЕ БЛАГОДАРЕН ЦЕЛИЯ БГ НАРОД

Браво на протестиращите.Народа се надява вие да свалите това продажно правителство.

Мамалигарите са по-прости и по-нагли от Ганя. Само жените им са по-красиви.

Гледах ги "протестиращите". Дебелаци с огромни шкембета. ТЕЦ а ги хранене тея тюфлеци и сега им свърши царството. Няма пари за екскурзии и зя негрюхи в Берое.

'Бах тоя див Марксизъм вилнее в Болгарии.

Полицията защо не разгони тези мутри. С БМВ та и мерцедеси протестират. Вземат по пет бона и ме щат да си развалят благоденствието. Вижте Стара Загора 18 годишни с Мерцедес И баба и дядо и мама и тати -всичко в мините. За качество на работата им не ми се говори. А днес болни хора майки с деца страдаха заради тези оядени муцуни с шкембета

Кой им дава право да нарушават правата на другите хора за свободно придвижване ? Ходете блокирайте пътя на депутатите към домът им. Всичко е заради разни ръководители на някакви си безсмислени синдикати , които не вършат никаква , абсолютно никаква работа. Какво защитават те ,някой да ми обясни ?

Ти забраниха по време на ковида, тогава ти НАРУШИХА правото на свободно придвижване. Сега можеш да се превижиш по друг маршрут. Те също имат право да протестират. Един евреин е казал. Когато се разправяха със стачкуващите, не ме интересуваше. Когато се разправяха с комунисти, не ме интересуваше. Когато дойдоха за мен никой не го интересуваше. Схвана ли какво е казал човека.

Това правителство трябва да си ходи то е вредно за България и българският народ

Честит марксизъм ! Всички ще са равно бедни.

Зелената сделка ще ни направи щастливи и бедни. Вече е решено и никой не може да го промени.

Газегте ги тия продажни боклуци

Не мога да разбера как блокирането на стотици нормални хора ще помогне на други такива. И как оправдаваш своите права за работа като нарушаваш нечии други. Не знам дали си представят също че биха могли да застрашат и човешки животи по един или друг начин. Ако отидат и протестират пред народно събрание, министерства.... го разбирам.

Може ли някой да обясни концепцията на "гладната стачка"? Малко ми убягва какво толкова ще псотигне като не яде.... щот в България сме виждали много подобни стачкуващи, които нищо не постигат. С други думи на никого не му пука дали някой ще яде или не.

Може да е от шайката на Дечо Колев -ояли се от точене на милите централи...

"Успехите" на Сглобката ни. И да гласувате на машинка, за по - удобно Галка

Сред протестиращите имаше някои, към които службите е уместно да проявят оперативен интерес. И да почнат да експулсират към любимата им раzzия и български граждани, работещи срещу собствената си страна, не само руски.

Простолюдието винаги в глупаво - иска си бедност зависимосъ и да умира от рак тоест да му се размине ако може , популистите като ги уплашат умишлено и засилят тревогите за да извлекат дивиденти като беше и с 10 лева бензин преди година и студ зимата и картинката е пълна … слава Богу че има ЕС защото импотентните ни политици нищо няма да прокарат защото трябва простолюдието да пипне и види новото иначе винаги ще е против … та такива ми ти работи

Мамалигите са същите прости говеда като българите.

Германия що отваря нови ваглещни централи и никой нищо не им кязва Еурокомисяриата къде е що мълчат като жити е ебъни

На какъв език пишеш....бляд

да ви пикам на капчат

и протестиращите са глупави... ко си мислят че се промени кат блокират пъта и ми попречат да ида на работа?? ами нищо, само дето повече ора ше ги пцуват... да беха блокирали централата че и да я спрат, е те тогава много бърже ше им обърнат внимание а така е само кокошкарство

Защо се позволява възпрепятстването на функционирането на инфраструктурата? Според закона, умишлено затрудняване на трафика се нагазва с глоба в леките случаи и без рецидив. Глобени нарушители на правилата за движение по пътищата има ли? Защо няма? Разлика между блокиране на кръстовище и прекъсване на далекопровод на практика няма.

Стара Загора е град на Герб Герб знаеха за затварянето на тецовете до края на 2025 г. Но си траеха .

Всички са много ларж, докато не затворят мините и дойдат новите зелени сметки за ток.

Не само ГЕРБ, това беше обявявано публично и всеки, който четеше, го знаеше. Не е било никаква тайна или конспирация.

требало е да поотупат мамалигата

E пак нищо не е станало каква е драмата с този шофьор, щото не вярвам да са го арестували за опит да гази хора, а и се е разминал цивилизовано, че за сравнение един негов колега си остана завинаги там напътя в едно село

Той разглези протестиращите в България… къде другаде излизат на протест за един ден, вдигат шумотевица и веднага им се изпълняват исканията (рационални, или не) Да се блокира магистрала е скандално! Дали не е даже незаконно???

А във Франция, Англия и Германия пак ли Бойко е виновен?

Крайно време е да се спрат тези безумия с блокирането на пътища. Има си други начини да протестираш, а не като пречиш на всички други.

Съгласен с предните. Ако трябва пущиняците от Козлодуй ще дръпнеш шалтера. Само нашата влашка мамалига що не е бита първо от стачниците и после от куките?

Най-кратката гладна стачка - докато я обяви и приключи

просто спрете тока за 3 дни ... аз ли да ви уча

Енергетиците излязоха корави. За разлика от зърнарите, които действаха с меки китки.