Румънска пенсионерка подлуди операторите на тел. 112 с 11 000 обаждания за година

Аурелия Санду се обаждала всеки ден и поне по веднъж на всеки час, а като причина изтъквала конфликт със съседи от блока

Обратно в новината

Коментари - Румънска пенсионерка подлуди операторите на тел. 112 с 11 000 обаждания за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива ги има в почти всеки блок и у нас. Ужасно е! Животът им се състои в следене на съседите и подаване на сигнали за каквото и да е. Ако може на пръсти да ходиш и да не дишаш, нищо че си у дома си. Пребъркват се пощи, отварят се чужди писма, правят се изненадващи проверки, струпват се боклуци по общите части на блока... Който иска да живее сам и в пълна тишина - да отива на село или в гората. Глоби, солени глоби трябват за такива кукувици, които занимават полиция и други служби с глупости.

Ще отварят писмата докато им направиш кутренцето да се сгъва на обратно... после ще стискат очите като минават покрай пощенската ти кутия.

Санду идва от на Сандукан баба му. Почти е стигнала момента, когато от 112 трябва да се обадят на 112 и да кажат една луда ни тероризира.

Нещо ме съмнява това бабе - има същата фамилия, както прецедентката им.

Санду е президентка на Молдова. Тази е румънка.

За да навърти толкова обаждания, трябва да се е обаждала действително всеки час от денонощието. Което едва ли е възможно - все някога трябва да спи. А ако не изкарава пълен цикаден цикъл (~час и половина), след седмица-две ще е зомби, а след месец ще е труп.

ами, направете глобите по-солени и бръкнете по-дълбоко в джобовете на "шегаджиите" и всичко ще се оправи! Просто е!...

"Шега" е да звъннеш веднъж. За 11 000 обаждания за година си има диагнози.

Накрая и нея ще я гръмне някой бивш пътен милиционер и ще й признаят посмъртно това, че е имала основание да се обажда!

През 2022 г. човек от Вранча се обажда над 5000 пъти на единния номер за спешни повиквания 112 само за да обиди операторите на Специалната служба за телекомуникации. Как ли е протичал разговора?!? -Ало, енергото ли е? -Не, В и К -то. - Аааа и на вас да ви е....