Румъния "спря на място" за 15 минути заради липсата на магистрали

Протестът предизвика разнопосочни реакции в управляващата коалиция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа.. В Румъния няма корупция, уж, но и цялата инфраструктура е останала от времето на Чаушеску...

45000 евро/км... Нашите са над млн/км..

Какъв километър,на метър пише!

1 метър магистрала-45 000 евро,1 километър -45 000 000 евро,а после в България много се краде.

Едно сравнение. По официални данни към края на 2018 в България има 800,8 км магистрали. В Румъния магистралите са 807 км. Размерът обаче на Румъния е 238,397 km², а на България е 110,994 km².

Остави къде какво пише и запали колата и мини по едните ипо другите и ги сравни . тогава ще разбереш какво казвам като казвам,че в БГ няма и 20 метра отговарящи на каквото и да е изискване за нормален път. Таракия ли е магистрала,а?!? По Хемус минавал ли си , поне новини гледаш ли всеки уикенд какви задръствания са ? Онези за Гърция ли ,дето още се чудят от къде да ги прокарат и са на хартия или там дето завършват в нищото това ли са магистралите?!?

Лъжеш за магистралите и манипулираш.А освен това в Румъния и обикновения двулентов път е по-добре поддържан от България.И в това е огромната разлика.

stankow

Той ЕС ще ги построи ... Ама в един друг живот ...

Хората какви магистрали имат и не са доволни,а ние тук нашите ендеци ги имаме за супер магистрали. В БГ няма и 20 метра , които да отговарят поне на 3 критерия за нормален път. Оня дърт мустак от АПИ що не смее да разреши пробите на 46 те участъци,а? Ако ги е строил качествено тъкмо ще му направят реклама след пробите, но той добре знае какво са направили реално и затова сумти по ТВ. Колкото до "най евтините " , това е поредната му лъжа пред медиите и е редно медиите да се разшетат и да видят и покажат цената на км. в съседните страни при равностоен терен и пак да си говорим.

Ти, умнико, виждал ли си румънски магистрали и как пътуваш за Унгария от Букурещ през села и паланки, тъпак такъв! Като не знаете нещо, недей те да лаете ами се хванете да работите вместо да си живеете в телефона.

най-обичам, като крадеца започне да вика дръжте крадеца .

Ей, най-обичам някой дето не е стъпвал някъде да ръси акъл. Румъния има 1 магистрала от 200 км. Малко скоростни пътища. За такава голяма държава е мизерно. Ама какво да ви обяснявам - пътувате хора.

Явно вие не сте стъпвали в Румъмъния скоро. В БЪЛГАРИЯ пътищата са по зле дори от Африканските пътища там където има асфалтов път , факт!. В Румъния съм бил достатъчно , за да имам лични впечатления и то от последните години ,а не като вас от преди 25 г.

нито е една магистрала,нито е само 200 км. ясно е ,че не знаеш от коя страна на България се намира Румъния и от селото си не си излизал и "магистрала "си виждал само като боце реже лентички .

Аман от манипулатори като Вас - смесица от полуистини и откровени лъжи.

кое е истина и кое лъжа? Дупки като в БГ има само в Ню Йорк и имаше в Албания преди 5 г. ама вече и там няма такива!

Тези не знаят ли, че магистралите не се ядат

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме изумени от ширещото се сред румънците невежество. Достатъчно е Сорос да им даде няколко долара и веднага ще започнат да ядат каквото им каже.

Тези румънци не знаят ли, че магистралите не се ядат?

Драги редактори, вместо да пишете youtube screenshot като автор на снимката, по-добре напишете от кой yotube канал сте я взели. По-честно е някак си.

България... Румъния... Лоша инфраструктура, лошо управление, обезверени хора...

stankow

Капитализъм, евроколониализъм.

3евзек

Руски монополи и руски модел на управление.

Техните магистрали отлетяха на крилете на старите таралясници ф16, за Португалия.

Абе как ще протестират бе! Я им изпратете полицията да им опише номерата, да им пусне предупредителни протоколи и после да има начука едни глоби. Щом това е демократично в България, то и в Румъния ще е!

ние по нашите магистрали сме от 140км нагоре (т.е. да летиш), иначе друса

Даваме тиква под наем заедно с лентичка и ножичка за прерязването и ( на лентата за съжаление не на тиквата ) !!!!! Ще ви построи , открие и ремонтира новата “магистрала “ !!!!!

Да им пратим Боко да построи някоя магистралка ако са толкова закъсали.

Можем да им дадем Бойко :)

Робе, така се прави!

То така ако магистралите ставаха...ехееее....

Робе, робееее... у нас и в Румъния има по 800 км магистрали. Само че територията им е почти тройна, населението - също.