Румъния претърсва седем жилища по делото срещу инфлуенсъра Андрю Тейт

Рамона Бола, говорител на Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност заяви, че събират допълнителни доказателства

Обратно в новината

Коментари - Румъния претърсва седем жилища по делото срещу инфлуенсъра Андрю Тейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става неудобен на Сатанистите защото говори истина. Разказа как в елита си продавали душите на дявола . Същия сценарии като на Джон Макафее .

Питате какво е напраеил.Няколки пъти световен шампион по кикбокс.Вие по какво сте шсмпиони.По драскане

Също да не забравяме колко успешно импортира мацки и после искат, не искат им отваря очите за новата им професия - порноактриса.

Това че говори истини за някой неща не значи, че е добър човек, още по-малко модел за подражание. Самохвалко, на който парите са му от схеми и далавери. Дори да не е правил това, за което го обвиняват 100% не са му чисти парите. Да не говорим, че само плямпа и се хвали, нещо смислено да сте чули да направи с тези пари освен да си купува коли, къщи и жени?

Странен идеал за мъжество. Приказва едни големи приказки, а какво е направил - бардак. Виж ме колко съм богат, какви коли карам и какви мадами имам... Пич, няма ли кой да ти каже, че нормалните жени няма да се вържат на такъв като теб, защото си арогантен въздухар, пък макар и богат. Де ти е семейството, жената, децата? Какво си създал, от което да се гордееш? Нали за мъжество говореше? Некъв долнопробен сводник, дето си натрупал парите от продажба на мъжки мечти, и който се изкарва жертва на Матрицата (смях през сълзи), хем сам си признава, че е отишъл в Румания надявайки се, че като богат човек ще може да си купи имунитет от съдебно преследване, защото е наясно, че номерата му няма да минат в Англия или в САЩ. И какъв е изводът? Румъния е правова държава, защото не се е намерил подкупен прокурор, който да си затвори очите пред изцепките на този сводник. А това вече е оптимистична новина. Дали ако беше дошъл в България щеше да бъде арестуван?

Всеки разбиращ английски,след като изгледа няколко интервюта с Тейт,би си направил извод,че по скоро му скалъпват нещо за да го смажат,защото е против либералното общество в което педерастията,лесбийството и тем подобни взимат връх.А до какво ще доведе това либерално общество...моля върнете се в миналото като прочетете за Содом и Гомор,и тогава евентуално ще разберете на къде е тръгнал този свят.

Аз говоря английски. По тъп от Тейт - здраве да е. А ти смешен дребен никаквец - боц, и дим да те няма.

Тейт говори истини, докато по тъп от теб трудно мга да си представя.

И какъв е тоз ром ся? Какво значи инфлуенсър, още тик так, напишете човешки бе джанъм... Разбрах май че е обикновен сводник, ама какво му е толкоз специалното

Бе не знам. Приказвал някакви глупости. Бил гуру на чикиджии, дето ивът жена само ако си платат.

Който не пее в хора на педало-либерало-черно-джендърите ще бъде жестоко наказан ! - това е урокът, който сатанистите се опитват да демонстрират.

Точно така, ти си мъжът! Да ти се връща стократно доброто, което ще направиш на този така онеправдан човечец. Пожелавам ти след като го пуснат на свобода, да ти се отблагодари подобаващо - да изнасили жена ти и дъщеряти, да ги прати секс робини някъде, а теб да те направи главен сексуален роб.... Боже, каква чест само!

Всеки разбиращ английски,след като изгледа няколко интервюта с Тейт,би си направил извод,че по скоро му скалъпват нещо за да го смажат,защото е против либералното общество в което педерастията,лесбийството и тем подобни взимат връх.А до какво ще доведе това либерално общество...моля върнете се в миналото като прочетете за Содом и Гомор,и тогава евентуално ще разберете на къде е тръгнал този свят.

Ще стане като предния му арест… тоя е по известен от Тръмп в щатите, единствената причина за ареста му е репресия! Предния арест беше заради жена която е на парти в къщата му и пише на приятеля си не ме пускат да си тръгна а в същото време отива да плати и вземе пиците от изхода на имението - сама, след това играе и се забавлява на партито.. всичко го има в ютуб гледаш и падаш от стола!

Баннат от Фейса, означава само едно, че е читав. Явно глобалисто-либерастите вече започват да налагат сатанистката си идеология с тоталитарни средства.

Ти си кифла бе.Човека световен шампион. Румънското правосъдие задействано от американското посолство. Толкова за независима румъния и българия особенно.

Предпочитам Джо Роган пред този. Тейт не казва нищо ново, говори за какво е мъжественост, а след това поства кифленска снимка от фитнеса. Това ли е мъжествеността?

Не ви ли е малко неудобно на педалите да говорите за "мъжественост" ?

изхранвам жена, 3 деца и родители. По мъж от това здраве му кажи.

значи правиш това, което АТ препоръчва за един мъж и, което се напада и се опитва да бъде унищожено от мъжемразките, феминистките и постмодерните ляволиберали.

А Тейт защо не прами онова, което препоръчва - напр. да изхрранва жена, три деца и родители, ами се държи като хибрид между сводник и Хефнър?