Румънците отвърнаха на британския удар с чувство за хумор

Румънците отговориха с хумор на идеите във Великобритания за организиране на негативна рекламна кампания с цел отблъскване на потенциални румънски и български имигранти след отпадането на ограниченията за трудовия пазар в края на текущата година.

Обратно в новината

Коментари - Румънците отвърнаха на британския удар с чувство за хумор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВАЛА и от мен! Адекватно и на място, пък ние да продължаваме да се обясняваме и извиняваме

Браво на съседите!!!! Може да се лишим от парите им по морето с този алкохолен туризъм - АНГЛИЧАНИН ДА НЕ ПРИСТЪПВА ПРЕЗ НАШАТА ГРАНИЦА !!! ЧЕРВЕНИ,БОЗАВИ СВИНЕЕЕЕЕ!!!!! ТОЛКОВА СТЕ ПРОТИВНИ, ЧЕ ПРОСТО МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ВАС!!!!

Паздравления за остроумието на румънците.

Браво, страхотна реклама за страната!!!

Много умен ход, браво на комшиите! А ние, българите май сме оперирани от чувство за хумор напоследък...

Bravo pentru romni

Ха ха ха браво!!! И ние не трябва да се връзваме на глупостите на ингилизите.

Евала Румъци! Вие сте НАРОД! За жалост ние никога няма да ви стигнем!

Браво на румънците и браво на нашите дипломати които са повдигнали въпроса!

Скъпи английски политици няма да се преселя при вас защото: - хранат ви е калпава - виното ви е лошо - кафето ви не струва - защото убихте медицинска сестра майка на две деца защото се е обадила по телефона - защото обиждате българите и румънцита

Второ предложение: Скъпи англичани, защо след като всеки англичанин с пари бяга от мрачният ви мъглив остров си мислите, че южняците ще хукнем да се населваме при вас? Нали ще ни изгният и мухлясат кокалите.

Предлагам послание: Резнете милиардите на Елизабет и ще имате пари за социална политика на острова.

kgb777kgb

Абе хора , вместо да пишете тъпотии , измислете нещо готино и им го напишете на "ингилизите" !!! Аз мислих , мислих , ама само до " ..... и да ви .......стигам , какво да се прави национализъм !!!

бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ние пак си малчим нали?

За тези Дойран, Дойран и пак Дойран, докато разберат, че има разлика между 12г уиски и греяна ракия-скоросмъртница и ние тяхното уиски не го харесваме!!

naum2

Интересен обмен на остроти. Може би не реагираме , защото сме свикнали да използваме безнаказано различен език за другите : "мангал", "резак" "ибрикчия" и прочие ласкателства . Подобна размяна на остороти и хумор ни се струва "педерастия" и стои някак неестествено и западно изваратено.

Ако се върнете малко в историята, къде е бил БРТЦК, хъшовете д-р П. Берон, братя Евлоги и Христо Георгиеви/ дарили мястото и средства за СУ/ и много дрги? В Румъния естествено! Но какво беше това "история" и как се изучава днес???

Още веднъж поклон пред румънците. Така се посрещат негативните тенденции - с хумор и осмиване, но не смазващо. Нашите журналя-сти могат само да носят куфарчетата на румънските си колеги. На тях по-лесно им е да хулят управляващите и да дебнат за сензации престъпниците. Да сте забелязали в някое шоу нещо друго?

бих пуснал рубрика "Пази сеее, Дракула идва!!" То не е лошо и ние да ги подготвим с "Пази сеее - идва цар Киро" - ако знаят за какво става дума, ще разберат, че Дракула е просто един любезен джентълмен :-)

Разликите между България и Румъния стават прекалено големи. Падението ни явно е драматично. Поздрав за румънеска.. Май ще учим един ден румънски.... тъжно е

големи негодници сме ние, вместо веднага да има отговор от нашето правителство (медиите са с второстепенна позиция, вапреки че и тях ги няма никви- сас златко беретата ми се хванали от сутрин до здрач), още си малчим, а по форумите едни други се ядем ??? кво се случва, не разбирам ???

Отговорихме им (поне във форумите) "Скапани пияни ингилизи , не ви щем на нашето черноморие , не идвайте да пиете от евтиния ни алкохол и евтините проститутки " и тем подобни :(((

Предлагам да наемем руски десантни кораби и самолети за да може да превозим милионите емигранти във Великобритания.Тия хора май си нямат друга работа и се занимават с щуротии.

боли ме к...ра за тебе тебе и тебе ужасно сме закъсняли за острова - там е пълно с индийси сикхи микхи и каква ли не сволоч която впрочем влиза по-лесно в англия отколкото граждани на ЕС А ЗА ТОВА С АНГЛИЙСКИЯ ДЕТО ГО ГО ГОВОРИМ ПО-ДОБРЕ ОТ ЦЯЛА ФРАНЦИЯ - ДА ДОБАВИМ И ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ИТАЛИЯ, ГЪРЦИЯ ХА ХА ХА ХА БРАВО НАС АКО НЕ НИ ОБИЧАТ СЪСЕДИТЕ ТО АНГЛИЧАНИТЕ МАЙ НЕ ГИ ОБИЧАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ

До много късни времена кралете на Бавария са запазили своята българска династическа приемственост. Според хрониката на Констанцкия събор, заседавал от 1414 до 1418 г. в гр. Констанц в германската област Баден-Вюртемберг, там е управлявал владетел, носещ титлата Keiser von Bulgarien (Цар на българите) и Rex Caldeorum (Цар на халдеите). В хрониката се пояснява: "Българският цар, който трябва да има за пълномощие и един представител на Ордата, и владее също царството на халдеите." По нататък се уточнява, че българия е "земя, намираща се някъде в Азия, източно от Дамаск и западно от Индия."(КБ) Очевидно тук става дума за Балхара. В хрониката е изрисуван герб с три лъва, разположени един над друг. Същият герб е известен и от Второто Българско царство. (Фиг. 3) Той и днес е в сила в германската провинция Баден-Вюртенберг, а също и в Англия, където пък е взаимстквуван от Уелс. Знамето на нашите кимерийски прадеди.

Ако е възможно да ми предоставите източници за така изнесените от вас факти. Благодаря

Защо само румънците?Браво и на българите,които веднага след новината реагираха също с чувство за хумор,дори и в този форум.Затова и коментарите всеки ден са толкова свежи и остроумни.Благодарности от мен!

браво на северните комшии, тарикати, знаят как и се усещат на време.

браво, умно, интелигентно и смешно.

Евала,пичове! А нашите медии мълчат като провинили се ученички на английския бълвоч.

Нашите медии бълват реклама платена от бюджета ... прогледнете за да видите ...

Ако един ден ни върнат емигрантите, България ще фалира веднага.

Това не е сигурно, защото тия емигранти ще се върнат със знания и умения! Сигурното е че Велика Британия ще се срине ако емигрантите (не само българските!) си тръгнат оттам.

Абе престанете да плещите глупости. Щели да "се върнат със знания и умения"... Че те с какво отидоха там??? Нали точно с тези знания и умения и с надеждата да ги приложат там и да бъдат по-добре заплатени. Просто всички ние трябва по някакъв начин да придобием знания и умения да отстояваме достойнството и правата си ТУК! А не само да хленчим и да се самоунижаваме.

Браво на съседите! А къде е българската кампания по въпросът за Шенген и визовият режим със САЩ?

Браво на румънците искам и ние така да действаме по такива въпроси.

МАЙ ПАК ВЗЕХТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ. ХЕМ ИСКАТЕ ДА ВИ УВАЖАВАТ, ХЕМ ПАК РЕВНАХТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ПРЕДПОЧИТА РУМЪНЦИТЕ ПРЕД НАС. АМИ ДРЪЖТЕ СЕ ДОСТОЙНО И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ

Стига толокова глупости. Циганите били проблем, българите с десет пръста били проблем, румънците били проблем. Нали уж натирихме расистите в ЕС? Да ви напомням ли, че всичко е от беднотията и мизерията, която ни докараха? Защото имаше времена, когато циганите учеха и работеха и нямахме никакви проблеми с тях. Нямаше циганска престъпност.

И съм учил и съм работил, а съм и живял с цигани - ПАПЛАЧ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

БРАВО, РУМЪНЦИ, СУПЕР СТЕ

евала на румънците, а ние българите пак си мълчим като овце...а къде ли е правителството, което трябва да защити националната ни гордост?

А да си видял някъде румънското правителство да се е намесило в тази кампания? Всичко е организирано от частни лица и компании...

Икономическата катастрофа на англичаните им е гарантирана с техният външен дълг, може би плашат англичаните с лошото положение на изток, че когато дойде момента за огромни съкращения, хиперинфлация приватизация и т.н. и стегнат колана си хиляди пъти да кажат ето видете ли ония там колко са зле вие пак сте добре...а то е точно обратно, българите с много по-богати от англичаните понеже не дължат толкова..на тия дълга им е 9-10 трилиона а нашия 30 и няколко милиарда май...

първо се информираи за дълга им и тогава изказваи мнения вместо да пишеш неподготвен.

Почукай да ти се отвори. Поискай да ти се даде. Не се ли държиш достойно няма да получиш уважение. Не наведеният, а изправеният гръб получава уважение.

Ще перефразирам, когато англичаните усвояваха фондовете от европейският съюз не се оплакваха!? А сега, когато ние и румънците трябва да получим своя дял, англичаните казват стоп само ние ще лапаме.

В отговор на коригирани от тях договори Б.Г трябва да приеме реципрочни мерки!Англ.посолство беше отказало визи за фолк ансамбъл от едно наше село защото щели да останат в Англия.Кметицата на селото издала заповед да не се допускат английски туристи.Проблемът бил решен лного бързо и с много извинения от тяхното посолство!

Става въпрос за случай от 2005 г. Все пак благодарение действията на кметицата ансамбълът беше допуснат в Англия и спечели първо място на тамошен фолклорен фестивал. Кметицата е на с. Гела, Смолянско, Жената се казва Калинка Драганова, която през 2006 г. за съжаление почина.

ЯКО!

Честно казано, тия изказвания на английски политици ми звучат като нацистката пропаганда в Германия спрямо СССР преди да ги нападнат. Вече в интернет може да се намери всичко: Видях един такъв пропаганден филм, в който са снимали гладни мизерстващи деца в СССР, голи, боси, налягали по улиците, наоколо мърсотия, мухите ги кацат... Абе с една дума - искат да убедят германците че като ги нападнат ще ги избавят от тиранията на Сталин защото живеят като животни а не като хора. Че Сталин е бил тиранин кръволок е вярно. Затова и руснаците първоначално са посрещнали войските на Вермахта със цветя - смятали са ги за освободители. Едва после разбират истинската картинка. Та - и тия англичани ми изглеждат по тоя начин - не виждам с какво се отличават от германските нацисти. Внушението е: "Българите са животни, унтерменшен, низша раса". Мисля, че заслужават да им припомним, че техния сънародник (по-скоро ирландец), световноизвестния Бърнард Шоу се е изказал (преди Хитлер), че се надява химиците някой ден да измислят такъв газ, който да убива по хуманен начин непотребните за обществото хора!!!

сложих ти минус, понеже никой освен прибалтите и украинските националисти не са посрещали германските войски с цветя. Ако не съм могъл да те убедя, гледай филма "Брестската крепост", за Брестската крепост в Беларус, а после потърси и съответните документи за да се убедиш, че показаното е просто смекчената реалност

Браво на румънците! Англичаните се държат изключително недостойно, като не спазват договорите, които са подписали. Ядоха британците баницата, а сега не искат да плащат сметката.

УВАЖЕНИЕТО МИ КЪМ РУМЪНЦИТЕ СЕ ПОВИШИ МНОГО... ИМАТ УМНИ ХОРА..

Хората на всякъде са почти еднакви. Раликата е само в това, че некои хора се борят и отстояват постигнатото, докато други лежим и чакаме да отмине бурята, пък ако остане некоя троха сме доволни.

наште жени са по хубави и от кейт

Ей, дира! :) Човек не може да покаже българската група по въпроса... :)

https://link Дерзайте :)

Типично по български или като Бойко. В много от коментарите критики към румънците. Те пък са много убави! Браво

на комшиите. Достойнството също е важно, въпреки че сме се осрали отвсякъде. Да видим бат ББ накъде ще обърне дупенцето българско:)))

Страх ги е утре министър-председателят им да не е от бг или ру цигански произход ;-)

........англичаните ги плюят....а те се правят че дъжд вали.........

Това ,че някой плюе не го прави прав -автоматично.Уважение ,за Румънците.Отвръщат на грубостта и лъжата с хумор.Това значи ,че румънците са повече.

............до кога източноевропейците ще им лижем задниците на студенокръвните ЗАПАДНЯЦИ ?!! БАСТА

Откакто разбрах, че Александра Стан е румънка много ги уважавам, м-р-р.

и Смайли е по- готин от сър Елтън Джон!

Hа съседите -браво! Uронията е наи-достоиният отговор.