Разследват Лукойл за пране на пари в Румъния

Лукойл разчита на участието на Европейската комисия в разследването на обвиненията срещу компанията в Румъния за пране на пари и укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Лукойл за пране на пари в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че САЩ тука ще ударят на камък. Тръгнат ли срещу горивата на Русия, нещата ще ескалират. Не говорим само за определена фирма, а цяла външна политика на една от геополитическите сили.

Описаната от Иван Костов схема дава отговор на най-голямата мистерия в българската икономика - как така монополистът "Лукойл" редовно работи на загуба и има интерес да го прави, за разлика от една нормална фирма, която би затворила, ако все е на загуба.

Лукойл е социално отговорна (?!?) международна компания, която развива дейност в цяла Европа и в други страни!А защо не и в САЩ? Ами защото беше позорно изгонена от там, поради същите далавери!

В България кога ще ги разследват?Докога ще са монополисти?Искам да карам с горива произведени в Гърция и Румъния.Арабският и румънският нефт са много по-качествени за разлика от руския,който е пълен със сяра и скапва двигателя.

Но можеш на всеки 10 литра заредена от Лукойл нафта да слагаш и по 20 грама двутактово масълце в резервоара и си топ!Вярно, че ще приличаш на горд собственик на Трабант по соц-време ,но ще си опазиш двигателя по-дълго време!

Ами зареждай от румънските бензиностанции тук. Кой ти пречи?

За разлика от нас румънците сериозно подхванаха всички, наред, без значение колко имат в банковата си сметка и Лукойл лъсна веднага, а у нас ... у нас Лукойл е със специален статут, тук никой не смее думичка да им каже, защото пръстчето от Москва ще се насочи насам и ще има напляскани. Браво на румънците, определено се държат по-достойно от нас.

Томас Мюлер е едно типино московско име:))))))

Браво на румънците, а нашия Лукойл излезе чист като вода не напита от проверката, след сигнала "Костов".Е затова се иска промяна в съд,с-ма,тока го разбирам аз без да съм специалист.

"обвиненията за пране на пари и укриване на данъци "имат нулеви основания"." ООООО, даааа! Нулеви! Като нулевите им печалби в България всяка година.

В Румъния може!

А нашият Лукойл,кога ще започнат да го разследват за същото! Да не говорим,че не плащат и данък печалба...

Колко подло от страна на Лукойл - искаме безпристрастно разследване, ама ще оставим 400 души без заплати!

Не знам защо все още има тролове, които споменават тази или онази партия сякаш са нещо различно , в БГ в партийното пространство съществуват само БКП издънки водени от дълбоко конспирирани ДС агенти.

браво!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Румънците, по времето на правителството на СДС не се включваха в списъка за влизане нв ЕС. Със Симеон Сакскобурготски, Румъния ни настигна. След още соцправителства, Румъния ни задмина. Спомням си, как се опитваха да сложат и на бензиностанциите им измервателни уреди. Как Русофилската общност реагхира. Как всички знаят, че това е перачница. Поздравления на румънците. Много методично се откъсват от Русия-та.

И ще успеят да се откъснат, а нашите русофили ще предадат и майка си, за да ни набутат, като поредна руска република.

"Лукойл"- Бургас НАЙ-ТЪМНАТА "приватизация" на багдатският крадец Иван Костов!!!

КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ИВАН КОСТОВ СИГНАЛИЗИРА ЗА СЪЩИТЕ ДАЛАВЕРИ НА ЛУКОЙЛ СКОЧИХА ВСИЧКИ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО И ИЗКАРАХА ВИНОВЕН НЕГО.ДОРИ СА ГО ЗАПЛАШИЛИ ФИЗИЧЕСКИ.

Популизъм и лобизъм лъха от думите на този човек от снимката! За да прикрие афери, ревна пред ЕС! Дано ако наистина има далавери, тази компания да бъде осъдена! Дай боже после и у нас!

Кога ще ги стигнем румънците? Ще осъдят Лукойл, гаранция ! В България руското лоби задушава държавата вече 25 години!Някой запитва ли се как се финансират руските подлоги в България?

Tя самата държава наречена България е собственост на Лукоил,направете проба и изгонете Лукоил от България( както B.Oрбан изгони MBФ от Унгария) и и България е фалирала.

8 000 000 000лв. - продажби 0лв. - данък печалба и така над десет години. В България всичко е наред! Освен климатиците на правосъдния де, по блъсков. Това Аз ви го казвам!

В България кога ще ги разследват и да им запорират имота

Питай Атака. Те са тяхни подлоги в парламента. И не само те.

Bсички в HC са едно цяло,няма атака,няма бсп,няма дпс,просто HC е едно тяло с 240 сърца,една хидра която е забила хобот в тялото на българският народ и никога няма да го извади докато не остане само обвивката.