НАТО активира ракетния щит в Румъния, Русия реагира остро

Американската противоракетна система край селището Девеселу в Южна Румъния бе открита официално днес. Последва остра реакция от Москва.

Обратно в новината

Коментари - НАТО активира ракетния щит в Румъния, Русия реагира остро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО активира ракетния щит в Румъния, Русия реагира тъпо

НАТО е инструмент в ръцете на Империята на злото-САЩ.

Какво ни занимават с посраната руска армия,която я бихме преди 100 години и я пренудихме да сключе Брест-литовския мирен договор

Хан Путку !

Идеално. След като се разсее радиацията от бившата Румъния, нашите поколения, след няколко деетилетия, ще могат да си вземат обратно Северна Добруджа. :P

5-6 години са достатъчни. Това са бомби не е като да избухне ядрен реактор.

Американците ще воюват с Русия до последния европеец. След като свърши войната ще се споразумеят с Русия и ще си разделят останките от Европа. А тъпите парчета, населяващи този континент, ще духат супата. Продължавайте да се радвате.

Колкото повече страни влязат в НАТО, толкова по-добре за Русия всъщност, колкото и да странно да звучи. Колкото повече се разширява една организация, толкова по-трудно се управлява и по-лесно се разрушава. Много баби - хилаво дете! Това е лошо за страните от НАТО, защото тогава при евентуално нападение от НАТО, Русия има право да отвърне на когото си избере, защото сме едно цяло, нали така? Напр. ако САЩ нападнат, Русия може да отвърне първо на България или Румъния. Психологическият ефект от новината, че няколко страни от НАТО вече не съществуват, ще е огромен върху останалите. И резултатът за мен е ясен.

А могат и да отвърнат директно по САЩ. И тогава ламята ще е без глава. Китайците вече са си насочили ракетите към Америката.

Ами те тия румънци са си чиста проба РОМанци..Мамалаги и мангали, като нашите БГ роми!

За съжаление обаче тази сбирщина от малцинства,наричана още "американска нация", съставена предимно от агресивни и сребролюбиви идиоти, разполага със солиден ядрен арсенал! Всичко друго е поправимо и се преглъща някак,вижда им се края,но малко преди края,някой като този на снимката може и да активира ракетите...

Европейците белят в облаците докато ги правят на чудесни мешени подготвени за пушечно месо, и целят да им сговнясат живота ужасно в съвсем близко време, и всичко това дело, е под кукловоденето, и хипнозата на уникално подмолните МАСОНИ и тяхната сатанинска конспирациика за тотален контрол от тяхна страна, и прецакване на всички останали извън въсшият им ешелон, онзи от върха на пирамидата им за тиранично световно управление. Пожелавам им скоро и на тях да им приседне, и да ги усмърти цялата власт и наглост към хората. Амин Амин Амин

Какво ще активират тези гъзоблизци, не само господарите кравари, но и тези тъпанари ще го отнесат. Чернобил, ще им напомня малка заря, ще светят като крушки. Жалко, че и ние ще хапнем от братската дружба, да си го мислят великата дружба на БКП.

Този щит ще се окаже за живеещите под него, като ковчег

НЕ Е ПОЛЕЗНО ДА ПРАВИШ 200 МИЛИОНА ХОРА НА ИДИОТИ! САЩ ПРО, НАХАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИ СРЕЩУ РУСИЯ, ОСИГУРЯВАТ УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕВРОПА ДО ВИЕНА, ПРАГА И ВАРШАВА... КОГО ЛЪЖЕТЕ, НИЕ ДА СМЕ ПРИМАТИ! ОТ МОНГОЛИЯ ЛИ Е ЗАСТРАШЕН НАТО! ТОВА Е ФАТАЛНО ЗА САЩ!

Какво би написал Некрасов за днешните хибридни агиткомисари..... Тролишка худой на мозгах, А в мозге нет складок согнутых, Дрянь на сердце , с кровью в глазах, И глаза как в лапти обутых :)

Това си е жива окупация на Източна Европа под предтекста за руска заплаха. Само няколкото американски мекерета в тоя форум могат да се радват на това.

Свърши се с руските навлеци!

Пропуснах да кажа и това, че както са тръгнали Ромънците, не само че няма да им дреме, но може да изчезнат от картата на Европа.

Куманите ли? Те се прежалиха още с Чаушеску!

ше се обслужва от американски войници. НАТО американска отганизация ли е или ...??

То коментари, то чудо! Все ми се ще да вярвам, че българите няма да се сбъркаме в мисловния апарат, ама вече съм песимист, четейки моите сънародници. Цирка от Студената война продължава на ново ниво, разбирай хибридно, да се различава от старото, големите форсират продажбата на оръжия, щото европейците изостанаха с купуването на нови оръжейни системи. Е нали се сещате, че големите няма да си развалят рахатлъка с война, докато има подлоги да им се връзват. И клакьори, като във форума, които за дребни да обработват общественото мнение, че войната е неизбежна. Безмозъчни същества, готови да продадат гъзо.ете си за някой долар, независимо от къде ще дойде Щатите, Русия, арабистан. Сбърканяка Ким от северната част на Корея поне не се крие, а пробва ракети и открито плаши с война, за да се харчат новите елементи от системата за ПРО на едните, С 300/ евентуално 400 на другите, че и китайците вече се намесиха и пазара допълнително се сви. Ким досега 100 пъти да беше клекнал от наложените санкции и икономическата блокада, ама не би Та по тая логика, кога очаквате Русия да фалира? Дето е по-богата от всичкия останал свят Нека бъдем българи преди всичко, стига с това лобиране на чужди интереси. Имаме си наши и трябва първо тях да отстояваме. Поне да имаше коментари от военно-технически аспект, а то само тролене.

Кво търсили Краварите в Румъния? По време на ВСВ, Хитлер на колене се моли на Императора на Япония, да му помогне като нападне СССР на Далечния Изток! Япония отговаря, ние имаме договор за ненападение с Русия! Самурая никога не се отказва от своята дума! През 1945-та Сталин казва, ние не сме самураи, да го духате тъпи самураи, ние не признаваме никакви договори, и напада Япония! Така, съвсем между другото, окупира и гепва Сахалин и всички Курилски острови, исконни Японски земи! Питате кво прави Америка в Европа на 10000 км. от Америка? Що не питате кво прави Русия на 15 километра от Япония, след като Москва е на 10000 км. от Токио?

Още малко ще попиташ какво прави Сибир в Русия, след като е далеч от столицата. Бива ли да си толкова тъп?

Който не строи щитове и защитни системи рискува да бъде посетен от учтиви зелени човечета. Така, че трябва да се инвестира в отбрана.

О няма проблем, добре са ни дошли зелените вежливи човечета. Българския народ пак ще ги посрещне с хляб и сол.

през 1941г. ли имаш предвид ?

Няма никакъв проблем за зелените кравари, то и валутата им зелена, ще стане и кафява. Да не се стреснат само когато дойдат червените ЧОВЕЧЕТА!

Това и има и добра стана..Скоро на румънците може и да не им дреме за високите сметки за ток.......Защото просто всички ще светят едно такова..Зелено и радиоактивно:)

Е нали имаха руснаците някакви свръхмодерни Красухи ли беше, какво беше, дете се наакваха от тях на "Доналд Дък" както му казват атакистите и заглушавали де що империалистическа техника от един камион ?!?! Що не запалят камиона и да го включат това руско чудо в Крим и да си изядат натовските генерали пагоните, ами реват на умряло ?

Ами има си ги там Красухите......Но за какво точно да го включват? Като преди това, Искандерите вече ще са направили площадките на краварското ПРО, в кратери от разтопено радиоактивно стъкло:)

Да както Т72 спука от бой Абрамсите в пустиня буря. И американците загубиха цял танк, а мангалите всичките си. Абе това да си русофил е наказание, но няма как да го разбереш господин STG44.

кога ще е празничния прайд по този повод?

Рашките да си гледат работата и да не се бъркат във вътрешните работи на независимите държави като Румъния и България!

ти въобще осъзнаваш ли колко си жалък да не работиш нещо свястно и нормално,а да стоиш по цял ден през компа за пикливите трохи дето ти ги дават от протестна мрежа бе???

тебе надо :)

Пенсионер съм драги, 910 лева пенсия, чисти! Това ми е кефа, да се бъзикам с изкукали олигофлени, които могат само да плюят, щото нямат акъл да свържат 2 свястни мисли!! Бегай да бачкаш, щото чакам пенсията да ми стане 1500, чисти!!!!! Понятно?????

Да прав си ,България и Румъния са независими държави,защото от тях нищо не зависи.

Да те еба в пърдухъла !

Днешните руснаци са нагли и пълни неблагодарници, нямат капчица СРАМ! Дадохме им език! Дадохме им писменост! Дадохме им религия и църква! А те НАЙ-нагло ни обявиха за ВРАГ НОМЕР ЕДНО!

Не бе :) Кирилицата е изобретена преди 2 милиона години от съвеЦките славяни. :) Ако не вярваш - просвети се и прогледни от словото на русича Чудинов.... :)

ОМРЪЗНА МИ ОТ ПЛАТЕНИ ГОВЕДА КОИТО ДА ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ

профил на плюещите по Русия - възраст - 19- 25 години. образование - до 6 клас или по ниско. професия - нямат такава, щото е гадно да се работи за ония, белите. соц. статус - на дъното на обществото. семеен статус - няма такъв, щото ходи с оскубани вежди, някакви странни неразбираеми татуировки , задължително обеца , часовник- менте и т.н. очаквания - всички са гадни, но тия поне плащат да пиша тук, и така се чувствам велик.

Срещу Русия са благоденстващите и свободни общества и хора. Тя е заплаха за тях. У нас фенове на Русия са 5 олигарха с общи проекти с руската мафия и неадаптираното дъно от соца, което съжалява за времето , когато можеше да краде. Т.е. българи, които след руската окупация станаха цигани.

ха-ха-ха....

Ужас , цяла Европа и всичките съседи на Русия са платени. Трябва да стоят и да чакат мечката да ги изяде и да им диктува, това е нормалното състояние, даже трябва да искат сами да се подчинят и бъдат обладание. Ако се отбраняват , не е нормално , това не са те и са платени.

Май не схващата все още а? Няма да има НАПАДЕНИЕ, скоро ще има ЗАЛИЧАВАНЕ на по-голямата чат от ЗОМБИТАТА населяващи планетата!

А НА МЕНЕ МИ ОМРЪЗНАХА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ГОВЕДА КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ПЛЮЯТ ПО БЪРГАРИЯ!!!!!

ако влезете в румънски чат и само прочетете мнението на обикновените румънци.. хората са бесни. а те не си поплюват, за разлика от нас.

Откога пък почна да чаткаш Румънски? Там на Савушкина 55 и от румънски ли отбирате! Хахахахахахаха!!!!!

ПРО на САЩ и НАТО са сигурна защита с/у всеки който има навика да напада,каквато е и Русия!След нападенията над Украйна,всички до руските граници,държави,пожелаха отбранителната натовска ПРО!

Ами то, от самолет се вижда кой обича да напада и кой се е домъкнал тук, на хиляди километри от границата си, но щом ти така виждаш нещата, значи си за очен лекар, и по добре - за психиатър!

Та питам: КОГО Е НАПАДАЛА РУСИЯ през последните 2 ВЕКА?

Кого? Списъкът е доста дълъг :)

Нас поне ни е нападала 2 пъти. И гадовете червеноармейски успяха даже да откраднат буквално 2 бойни бг знамена, които сега с цялата си наглост показват като военни трофеи. А ние вече говорим че няма бг знаме пленено в битка, защото плячкосани такива има:(

списъкът наистина е дълъг - вземи завърши 3-ти клас, че да може да го прочетеш...

това ПРО е маркетингов трик. Досега не е тествана в бойни условия, което ще рече, че най-вероятно не работи. А предвид, че и разкриват къде се намира я прави напълно негодна от стратегическа гледна точка, защото руснаците ще се погрижат да я елиминират при първа възможност.

10+ наблюдател ( нерегистриран ) 12.05.2016 23:59 ситуацията е следната един гамен се оглежда да намери някой по слаб и самотен и да го тормози, но слабите се усетиха , и се съюзиха и гаменът е много самотен! сам самичък в света!

Зависи от гледната точка. Ситуацията е следната. Двама каубои са се хвана за пищовите и се дебнат. Единия обаче ( както винаги) нарежда, като щит невинни и безмозъчни ( ако не бяха, нямаше да се радват толкова) хора и разчита да отнесат някой от куршумите на противника. Ха сега пак блейте, колко са добре радващите се.

Добрата новина е че скоро, няма да има нито каубои, нито пищови!

САЩ бавно, но сигурно завземат територии! Отвътре!

През нощта са изпълзели соросоидните змии и съскат ли съскат безпомощно.

Скоро атомни слънца ще изгреят над Москва!!!

Ако изгреят над Москва и теб и мен вече няма да ни има.....

Соросоидните тролове са най активни през ноща, изкачат от дупките и се започва.През деня сигурно спят, може и да не обичат светлината.Ха да видим коментара ще мине ли ?

Путин играе опасна игра. След като се провали в икономиката единственият му шанс да държи рейтинга си и да бъде преизбран, е като гъделичка военното самочувствие на руснаците. В мирно време това не може да стане, а до истинска, голяма война никой не иска да се стига. Порди тази причина той се движи по ръба, което е изключително опасно за всички. Ясно е, че той няма много място за мърдане, но в случая рискува съществуването не само на Русия, но и на света.

Ако замениш Путин с Обама, Русия със САЩ и руснаците - с американците, изказването ти ще е напълно вярно.

Путин към Обама: - Ти мен уважаваш ли ме?

Руснаците се сещате какво трябва да направят... Леки музикални форми... Да си стоят в СССР-2, зер яко му се кефят и да търсят врага. С и без партиен билет... ;-) А цивилизацията трябва да бъде защитена от евроазиатщината... От омерзителните ватници...

СССР 2 е с друго име - ЕС.

И какво в ситуацията с Иран се е променило кардинално? Да не би управляващите там молли случайно да са си обръснали брадите?

Разрешиха им да имат ядрена програма (макар и под силен контрол). Свалиха ембаргото и Иран може вече да продава нефт за долари (които много им липсваха). Иран е съюзник срещу ИДИЛ, а не изцяло вражеска държава, както допреди 2-3 години и не заплашва Запада с ракети. Така че много неща се промениха.

НАТО продьлжава ограждането и пьлната изолация на Русия, пьк путлер нека си реве..... Кой ли му обрьща внимание вече на джуджето? :-)

Намеренията днес са едни, утре могат да станат други. Важни са не намеренията, а възможностите.

Сега колхозниците могат да си завират прехвалените ракети в задниците...наздраве, Българи!

УЧЕТЕ ТУРСКИ! Щото ако оцелеете ще ви трябва.

как се свалят руски таралясници :))

Значи мужиците могат да си насочват булавите към Европа , а ние не можем да се защитаваме... много прости пръчки са това азиатците :)

Ей лоши руснаци, как нагло се приближават към границите на НАТО.

Ама ти имаш ли с кво да се защитаваш? Единствената ти защита, тва са ти цървулите! Гледай да са здрви че като тръгнеш да бягаш(защитаваш) да не паднеш.

Русич худой на плечах, По котомке на спинах согнутых, Крест на шее и кровь на ногах, В самодельные лапти обутых

и бой по каската на крадливото джудже Офшорко!

а бе от къде на къде румънците ще искат да се защитават от русия бе?! нямат право!

Когато беше на власт Чаушеску бяха мн зле. Те нямат носталгия по комунизъма. Преди да дойде Червената армия са имали забележителен прогрес. Никой не обича руснаците, защото не предлагат стандарт в периферията.

Румънците искали, никой не ги пита искат или не искат. Идват американските агресори и ти казват, ти искаш тук да ти построим ново ПВО.

Ситуацията е следната. Двама каубои са се хвана за пищовите и се дебнат. Единия обаче ( както винаги) нарежда, като щит невинни и безмозъчни ( ако не бяха, нямаше да се радват толкова) хора и разчита да отнесат някой от куршумите на противника. Ха сега пак блейте, колко са добре радващите се.

ситуацията е следната един гамен се оглежда да намери някой по слаб и самотен и да го тормози, но слабите се усетиха , и се съюзиха и гаменът е много самотен! сам самичък в света!

След като преди няколко часа Русия пренасочи ракетите си към Румъния, преди малко от Пентагона заявиха че ПРО в Румъния и Полша не са насочени към Русия,а Иран. Москва може да е спокойна. Рогозин пък отвърна че Русия връща ракетите си в Куба! Що му е на Иран да ни напада бе? Нали преди месеци точно иранците празнуваха, че падат санкциите и ще могат пак да си търгуват свободно. Защо им е да тръгват да нападат тия, с които искат да търгуват?

Колко пъти повтори тази велика мъдрост днес? Нищо ново ли не успя за измислиш?

Негативен отново, снимката ли не хареса или..,но все пак всеки има право на лош вкус?

руски ракети в Иран противоракетен щит в Европа нормално

Румънците добре използваха момента и си изградиха бъдещето на гроба на конвулсиращото джудже. Докато местните руски подлоги и контабандисти се помайваха какво ще стане с общите бандитски проекти с руските олигарси и залагаха как джуджето на линията ще обърне идващия влак, то румънците безпогрешно и бързо се ориентираха, че джуджето ще бъде прегазено и си решиха газовия, корупционния, военния , икономическия и националния проблем, като се възползваха от грешките и безумията на московския дурак. Очакват ги инвестиции , стабилност, просперитет, доверие и респект, докато родната пасмина спори къде да си ремонтира старите мигове, румънците изградиха противоракетна система и гледат на блядовета като на презряна крепостна вечно неразвита степна сган, която е държана далече от всеки , който иска бъдеще,

Какво ми ги хвалиш мамалигарите, поредната окупирана от американците държава.

Наистина за какво да ги хвалим румънците. И японците, и южнокорейците, и германците. Световният опит недвусмислено показва, че окупираните от американците след 2-та световна война народи са доста по-добре от окупираните от руснаците.

Що се заяждаш, на тебе Киргизстан ли ти харесва, че е окупиран от руснаци? И май си ги вярваш безплатно глупостите, егати балыка.

Малко акъл ама навреме имат. Не нужно да имаш дори среден интелект , за да предвидиш , какво ще се случи на малоумното джудже и да се възползваш. И ето хората имат противоракртен щит, доверие, авторитет и надежност, което значи сигурност , стратегическа важност и много инвестиции и пари , които се печатат и ще се печатат в държавния резерв, а не в кремъл . И всичко това без пари, пък тука плащат за ремонт на мигове . Простичко, ама предполага елементарна предвидливост , почтенност , находчивост как да станеш важен и да помогнеш на страната си, а не ква далаверка да врътнеш с московските олигарси на путя

Вервам ти куре...инвестициите ще са като нашите, дето 25 г ги няма, загубили са се

Каква работа имат американските агресори в Румъния? Окупатори.

Каквато и в България. Тук е НАТО!!!! Понимаеш?

И колко българи ще тръгнат да се бият за това НАТО? При една мобилизация с удоволствие ще тръгнем към София за да осъдим престъпните политици, и този път милост няма да има.