Коментари - ЕК предупреди Румъния да не върви назад в съдебната реформа | dnes.dir.bg
назад

ЕК предупреди Румъния да не върви назад в съдебната реформа

Европейската комисия заяви днес, че е разтревожена от последните събития в Румъния и призова парламента в Букурещ да преосмисли съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - ЕК предупреди Румъния да не върви назад в съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ек никога не са били наясно с посоките. за тях гъзът винаги е отпред. за това винаги са така дезориентирани. пък инак ти дават "правилната" насока, де...

пък българския се бетонира гаче ли

И вие сте много щастливи от това,дирници, щото вашият банкянски тъпанар е супер отвсякъде, всичко в БГ е ОК!?Тъпи журналя,абе как не публикувахте нещо смислено,бе, само за вашият тъпанар ли ще пишете, Борисов каза, Борисов ПРАЩА, Борисов отсече....Те и в ЕС са същите престъпници като Мутрака, след като си го харесват....

Друго си е свинската "стабилност" Модела :Боко-Доган-Нинова. Всички лапат -народа да го ду*а.

мамалигарите да вземат пример от нас българите,и ще са спокоини и доволни !

на някой в кочината си им е добре

Фалшива новина ! Българските журналисти стават по-големи натегачи и от политиците...продажници, няма да стигнете далече

Кво става ли? Ами додоа едни социалистически "демократи", дето искат да краднат както им е кеф. И еават маата на всичко направено преди тях. Както навсякъде

Където дойдат на власт социалисти (т.е. бивши комунисти) започва бандитизъм.

Един път идат едни дето бащите им или дедите им са дошли от гората и става бандитизъм. Таман си позаминат и дойдат другите хванати от улицата и става вандализъм. И после пак бандитизъм и пак вандализъм и така до края на света.

Манипулативно заглавие. Да гали погледа на Дебелаците. Нищо не се е пропукало, там хората си имат независим съд, а народа не дава на мафията да им опраска съдебната реформа. Има да им дишаме прахта на румънците!

не се е пропукал изобщо. Просто алчни политици искат да въртнат старото статукво и правят промени за това.

се е на баба ви хурката! 8% растеж за 2017, по- висок от на Китай, Мерцедес отвори 2-ри завод там... проститутки!

ще отнемаме правото на глас като на Полша...А БГ няма проблеми, даже командва ЕС...Въобще, Бокова идилия...

пък бг модел е стабилен...

А ние с ГЕРБ си вървим назад и няма закакво да ни се карат.

Румънците веднъж не гласуваха и кумунярската паплач започна с бързи темпове ад унищожава граденото с години! Гласувайте, за да не се върнат БСП=ДПС във властта!

Гласуваме, но не за ГЕРБ и РЪБЪ

А каква е разликата между ГЕРБ и БСП?

Ти наясно ли си какъв растеж има Румъния при тая "кумунарска паплач"? Румънците ще си решат проблема, щото имат буден народ, а тука такива като тебе още 25 години ще гонят кУмунягите.

Тъй, тъй - ще ми бързате с реформите, ще ми се пишете отличници, а?!;)) Видяхте ли сега, ако си я бяхте карали като нас - на мандат по миша стъпка, сега ЕК все още щеше да насърчава усилията ви, а не да ви дърпа ушите, че сте тръгнали назад;))

Няма по-голяма Диктатура от Демокрацията ...

"Страната ни трябва да бъде ръководена от почтени и компетентни политици, а не от осъдени и корумпирани." Добре, де, защо тогава са си ги избрали тия осъдени и корумпирани, а сега масово протестират? Нас ни управляват осъдени и корумпирани, но никой не протестира - поне открито на улицата...

В парламента има човек, който доказано е купувал гласове, на друг брат му е главатар на ОПГ, който дори и не застана да каже две думи. и от коя партия са те, че не мога да се сетя?

Братята румънци веднага да препишат нашия новоприет закон за корупцията, докато е топъл-топъл. След 2-3 години и те ще са я изкоренили като нашият вожд и тогава дружно, ръка за ръка, ще влезем в Шенген и рогът на изобилието ще се изсипе върху нашите изстрадали народи. Амин!

там се пропукал а у нас тече ...

Успяхме, задминахме румънците, вижте колко са зле, а ние даже и корупция нямаме!

да им изпратив ЦВЪКИ да им спретне един ГЕРР/граждани за европейско развитие на румъния/ за да цъВнат и вържат !!ще пренесе готов отработен модел!!!

Хахаха, медиите в България са толкова нагли. ЕК предупреждава Румъния, заради промени, които ОГРАНИЧАВАТ антикорупционната прокуратура, и вие се опитвате да използвате това предупреждение от ЕК като аргумент СРЕЩУ антикорупционната прокуратура. Смешни сте, кога в България ще бъдат осъдени толкова политици? НИКОГА. Не спирате да плюете румънците, толкова ви е страх, че в България може да бъде осъден най-накрая някой политик. Много са ви жегнали нещо. Всяка новина за Румъния е негативна. Поздрави за нашите съседи, имаме много общи проблеми, дано като те се оправят, да живнем и ние малко, че изчезваме като нация.

А Боку Тикватъ и модел нема още. Нема и да има

Достатъчно е да държи БСП далече от баницата и държавата се оправя.ХАХАХА

В коя област се е оправила? Напиши конкретно ХОХОХО

Румънското БСП се върна на власт покрай популизмът и започна да съсипва румънското правосъдие!!!!

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО:откъдето мине БСП трева не никне!

Този Драгня, го осъдили, след което нашия пак си е начело на държавата, ни лук ял , ни мирисал?! И какво като ги хващат и осъждат? Едно крадливо племе си остава крадлкиво племе, каквото и да го правиш. Язък,че тази Маковей се правеше на велика. Гола вода и кал в ушите.

kirchevo

Туак понеже всичко е наред ние критикуваме Румънците.От край време не сме имали собствено мнение.Племе на предатели и крадци сме, колкото и да ви е неприятно.Но няма как да е иначе като от 1300 г. само 200-300 сме били самостоятелна държава и това не е съвсем сигурно.

румънците имат опит. а комунделите им явно са забравили чаушесковата участ!

Какво толкова й е на Чушесковата участ? Нормален преврат, в който една комунистическа фракция претрепва друга. Йон Илиеску, един от лидерите на революцията им, е бивш член на ЦК на РКП. Основната разлика у нас беше, че Добри Джуров, съответно и армията застанаха на страната на превратаджиите.

Правителство на БСП и ДПС в румънски вариант.

Напротив, нищо не се е пропукало засега, въпреки неистовите опити на управляващите социалисти чрез законови промени да върнат нещата назад ! Поредния слагачески сайт

Народна мъдрост - КЪДЕТО МИНАТ СОЦИАЛИСТИ, ТРЕВА НЕ НИКНЕ! Време е да изпреарим румънците, въпреки,че те имат собствено автомобилостроене и обствен добив на нефт и газ!

И ние можеше да имаме нефт и газ,ма нащо БСП организира протести....

Значи, ДОЛУ ГЕРБ! Там са комунист -агент на ДС-милиционер, комунист-агент на ДС-мутра, комунист-агент на ДС-милиционер и т.н.