Рухна таван на оживен подлез в София

Причината е теч, преди месеци е правен декоративен ремонт

Обратно в новината

Коментари - Рухна таван на оживен подлез в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терзиев - оставка!!!! Бойко може да крадеше, ама по времето на Фандъкова такива неща просто не ставаха!

Хахахха, викаш Терзиев е виновен, че не оправи подлеза за 2 седмици, при положение, че преди това Фандъчката не го оправи над 10 години? Къде ви намират такива олигофрени бе?

Таа дръжава ще я уморът политически миризливци и общитски крадливи кърлежи

Още през 2015 година, когато се извършваха ремонтите на подлезите на бул. България- 1 . на бул. Гоце Делчев и 2. на бул. Тодор Каблешков аз изпратих до СО и до Столичен Инспекторат писма, с които, като инженер, запознат с материята ПРЕДУПРЕЖДАВАХ, ЧЕ ТЕЧОВЕТЕ ПО ТЕХНОЛЛОГИЯТА НА ИЗРАБОТКА СА НЕМИНУЕМИ и че е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ, ДЕМОНТАЖА НА АЛУМИНИЕВИТЕ ПЛОСКОСКИ "ХЪНТЪР ДЪГЛАС" и замяната им с гипсокартонови панели, поради тяхната хигроскопичност. В резултат на това, получих писмо от Васил Начевски- Директор на Дирекция Транспортна инфраструктура СО в което той декларираше , че с полиуретанови смоли и двустранни инжекционни пакери течовете са невъзможни. Днес, в предаване по Б ТВ видях грозните картини на псевдо окачените тавани в подлезите, И УВЕРЕНИЕТО, ЧЕ САМО СЛЕД НОВИ КАПИТАЛНИ РЕМОНТИ тези безумия още от 2015 г . ще бъдат отстранени!!! КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗА НОВИТЕ РЕМОНТИ, СЛЕД КАТО СТЕ БИЛИ ИЗРИЧНО ПРЕДУПРЕДЕНИ ЗА БЕЗУМНИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ?!!!

А кой е кмет на община Триадица?

Фандъкова - разбирам, ами тия новите и те ли така ще правят?

В този подлез никога не е правен основен ремонт, защото видиш ли бил под ключов булевард (България) и трябвало да се затвори булеварда, а не можело, щото управляващите тогава няма да могат да отиват в Бояна. Ей с това се оправдаха с години?! Егати и маоумниците.

ми то кат валне дъжд държавата се разпада та един подлез ли

на главите парчета от калпаво ремонтирани сгради, подлези или ли неокастрени дървета. Защо ми скрихте коментара?

Да ползваш глагола "рухна" за окачен таван е нелепо. Ама българите понеже всички сме перфектни в това, което правим и всички сме страшно сръчни и кадърни и дразнят, такива нелепици. Понеже всичко българи сме страшно кадърни, нищо че повечето не могат да си сложат закачалка в банята, та викат майстор за т'ва по строежите бачкат само цигани и турци.

Сам си правя ремонтите бе калъфф..

това, което построихме, вие не можете дори да боядисате - ще ви пада отвсякъде. Путин не е виновен за това.

Този подлез е строен по едно и също време с НДК, т.е. през развития социализъм. Допреди десетина години беше приключение да минеш по него, нямаше никакъв таван, за осветление да не говорим.

Всички подлези по бул.,,България” ,,Цариградско шосе”,,,Ситняково” и т.н.и други са в окаяно състояние и това е наследство от 14 годишното управление на Бойко и Фандъкова.Фрапиращо и опасно е преминаването през подлеза пред Минисрерството на спорта . Безхаберие ,корупция и разруха е в София при липса на специалисти градодостроители ,стандарти ,правила и контрол .Това ще продължи в София докато столичани си избират партйни активисти за кметове от рода на Сульо и Пульо.

Гробарски модернизъм на 21 век...

Путинизите разрушават Тиквовината ни..

Та значи тревните площи били причина за теча. Как ги избирате тези кметове или от лотарията ви се паднаха?

От снакс Зайо Байо с изненада.

Така управляват районните кметове от "деРмократична България" - козметично.

Районите кметове нямат бюджети за капитални разходи.Всичко е в ръцете на СОС и столичния кмет. Затова преди да коментираш чети и се осведоми .

Ето какво остави герб и ДанчитУ

Виждаш ли какво става - наследството

Видях как го ремонтират. Ще издържи до следващия валеж. Новия кмет е като стария, само че нов - Божинката

Продължавайте да дупчите земята. Дупка до дупка и после, алеле майко! Всички действия на Столична община последните 15г, без "експертно мислене". Еединствено с мисловна дейност за зелено в джоба.

Видими резултати!

На новите кметове не им върви, времето подлезите, тока,явно са против тях!

Но ще траят, щото Тиквата ги крепи в НСто сега..Вие си го избрахте и тиквите и соросоидите и турците...и затвор никой няма да види...

този не е нов, а си е същият от преди... само че забележи как не му пишат името, за да не стане скандал, че новият стар кмет от ПП-ДБ е пълна дупка

Със скеле, ве, давийба майката.

А защо се прави ремонт на окачен таван на течащ подлез. Това е все едно тези пари да ги изгориш.

С от президент до общински съветник всички крадат , това е векът на управление крадците и престъпниците ...

Е как бе, брат? Гарантирано от ГРОБЪ ЕООД. Фандъкова трябваше да си вземе бонусите за довиждане и напускане на поста. Тоя подлез там тече от над 10 години и беше въпрос на време да стане това. И как няма да тече като такива работи като дренаж и отводняване са непонятни за строителите на гербавите. Те знаят само да заравнят един терен, да докарат баластра, да я положат и да хвърлят асфалта отгоре и за тях всичко е готово. Режат лентата, Боко/Фънда се снима, фанфари, мисирки и при първия по-сериозен дъжд, тече отвсякъде, на пътя - море ама всичко е точно. И накрая получаваме това на снимката и дупка в общинския бюджет.

Този подлез си тече от 2000 година, когато нямаше никакви сгради освен старите блокове наоколо. Смятай.

Щото като го направят за 5-6 бона, пък изпишат 500-600, уж че е направен както трябва ще има "мазнинка". Оттук половин милион, оттам цял, от другаде десетина и току виж половината от двата милиарда и половина годишно, клепнати. От 2007 година досега, хич да не десетина да са заделени на страна. Пък това си е бая сланина.

васко ДС-то ще си го премести в задника.

В устата ти или в гъза с 200

Сигурно Васко дето е на този пост от няколко дни е правил поредния откраднат некачествен ремонт.

Този който е поръчал подписал и платил декоративни ремонт сега да плати истинския. От една страна има ЗОП от друга никой не следи за разхищение за глупости. И по традиция ремонт на ремонта.

Обзалагам се, че бил по- скъп от изграждането на нов подлез....

Декоративен ремонт срещу едни съвсем не фигуративни пари, отишли в нечий правилен джоб.

И то след милионите окрадени от гробаря Боршош..буквално между НДК и бул Витоша до оня хотел там няма стъпала, всичко е изпочупени, отдолу е същата картинка като този на бул България...гадно и подгизнало....н стадион Васил Левски в метрото откъм лампите отгоре на перона направо тече и ток може да те хване ...

А се хили като лумпен честит общински съветник в Софийска община....ми как няма да се срутва всичко , гробарските престъпници яко крадоха, сега ще обвиняват друг...

Шибан телефон.....

Ами при ДЕКОРАТИВНА ДЪРЖАВА - кво да очакваме - нема друго

Този подлез е най-голямата кочина в софия - гнилост и абсолютна, лепкава смрад по целия подлез от един ''ресторант'' който предлага уж готвена храна и изпаренията и мазоляците му миришат в целия подлез. Няма как да минеш оттам и да не се усмърдиш на скара и варено...доста удобно е да стане точно като влизаш в офиса. Имаше наводнение, след дъжд и хората газеха водата, където плуваха огромни мазни петна, явно от ресторанта си изливат олиото в канализацията.

Идиот

бе ти ако искаш си сложи един котлон в кенефа и си вари леща там, тъпако ама тоя ''ресторант'' си е за затваряне и дано се случи по-скоро.

Нито за вентилация....

Аа..тъпия фандък трябвало да направи специално за смрадливия ''ресторант'' и вентилация, щото видиш ли не може просто да го затворят от БАБХ преди това, а?

SS-Nebel

Ми да ви е6а декоративните ремонти!

Навремето имаше едно предаване "Кой е по-по-най", в което при бати Енчо, участваха разни дечица. Та пита той едно момченце какво работи баща ме и то отговори "Тате прави оТкачени тавани". Всички се смяха много, пък то детето, яко татко му е правил тавани като този, може да е казвало истината.

Важното е укропедалскио флаг да се вее над общината! Аре, слава кокаина :)

Що? Флага ли ти окраден парите за подлеза или герберите ? Щаеба в путлераса скапан копейкаджийски

Се едно гледам метрото в кийофф :)

Разбира се, само москалското е безаналогово!

На тревните площи да се ударят сто тояги на голо.

В неделя, по една от телевизиите гледах, как скромноусмихващото се данче обясняваше как се е спуквало от работа през последните 14 години и какви благини е натворило из София. И правилно. Я си представете, че тази конструкция не беше от тънък винкел и мукава, а направена като истинка конструкция и да падне на някого на главата. Убива го на място. Пък тази, най-много да направи дзундзула някому. Тъй де. Вдичко "в името на човека и за благото на човека". Дето се казва и човекът, дето всички го знаят кой е доволен, и хората цели.

Са новио кмет ще го оправи, заклуевам се :)

Ще го оправи, да. Ако се прилага добрата практика от времето на Елин Пелин, описана от него във "Ветъро": "...У селото има три кметове, двамата са у затворо – третио че иде, като дойдат они да го заместят.".

Дойде промяната и всичко започна да се руши. Факт.

SS-Nebel

Тва де соца го построи, демокрацията не мое го боядиса дори!

Искахме ДЕМОкрация, во получихме ПЛУТОкрация. Виж в речника каква е разликата!

"декоративен ремонт"! Нов фолклор при краденето! Да живей анархията!

Може ли някой да ми каже, къде в нормална европейска столица има ПОДЛЕЗИ. Аз лично не се сещам. Хората не са плухове, за да се завират по подлези!!!!!

Италия, Испания, Португалия според теб не са ли европейски държави?!

ТЪПАНАР!

Ганьо, вие на село не сте виждали и вътрешна тоалетна ама ...

Уви, другарката Фандъкова винаги е била по козметичните ремонти, то всичко е козметика при нея, та дори и приказките ѝ са доволно лишени от същественост.

Тоя кенеф трябва да го изринат с някоя бомба. Голяма мизерия да минеш от там. Миризма на урина, повърня и на комунистическа столова силно те отблъскват като минаваш от там...

"Зам.-кметът на район "Триадица" обясни, че течът идва от тревните площи от платното" Не, течът не идва от тревните площи, а от некадърно изградения и занемарен подлез, лишен от всякаква поддръжка и оставен на самотек. В Париж метрото минава под Сена, в Лондон - под Темза, Ламаншът минава под морето, как пък една капчица вода не се просмукя отнякъде не знам.

Ами строено е по Татовото време то не е вечно.

Ремонтирано основно при Данчето

Булеварда над подлеза беше ремонтиран основно преди няколко години при Фандъчката. Беше разкопано до бетонната клетка на подлеза. Обясняваха как правят хидроизолацията на подлезите по целият булевард и т.н. и т.н. Е вижда се резултата!

Нека пада важното е че помагаме на Украйна и даже подаряваме и какво каже американския посланик всичко изпълняват няма значение че народа страда а младите стават копие на америкоситте наркомани и банди.

Е нали всички сте "зидари" бе.Защо всичките ви строежи свършват като Вавилонската кула?

Некачествено строителство от Самоков е това.

СТИГНАХ ДО-“НИЕ СМЕ СИГНАЛИЗИРАЛИ..”,КАЗАНО ОТ НЕКАКЪВ-ЗАМЕСТНИК КМЕТ,И СПРЯХ ДА ЧЕТА! ТО СА КМЕТОВЕ НА:ГРАД,РАЙОН,СЕЛО,ЗАМЕСТНИК КМЕТОВЕ,ЗАМЕСТНИЦИ НА ЗАМЕСТНИК КМЕТОВЕ,ОБЩИНСКИ ДРУЖЕСТВА С ДИРЕКТОРИ,ЬАМЕСТНИК ДИРЕКТОРИ,ЗАМЕСТНИЦИ НА-ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРИТЕ,БОРДОВЕ,УПРАВИТЕЛИ,ЗАМЕСТНИК УПРАВИТЕЛИ,ИНСПЕКТОРАТИ,ВЪНШНИ КОНСУЛТАНТИ,ВЪНШНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,ПИДИЗПЪЛНИТЕЛИ,ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ,НА-ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ…НЯМАТ КРАЙ! ТОЯ-ДЕБИЛ,НЕ ТРЯБВА ДА СИГНАЛИЗИРА,А-ОРГАНИЗИРА! В ДЪРЖАЕА С-2-МИЛИОНА АКТИВНО НАДРЛЕНИЕ,ПОЛОВИНАТА СА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА КАТО ТОЯ-БЕЗОРЕДМЕТНИК!

СеУанитИ Ут прУвинциЪтЪ съ виновни! Мама ви шопска дървена, кой ви набеди за столица!

аха

ами сега кмете ко ши праим тва да не е от първата копка за метрото ха ха

Мааайстори...уууу

Наследството на червената гербава фъндъчка - разруха в София !