Росица Димитрова: Мигрантският натиск е безпрецедентен

Агресията на желаещите да преминат незаконно границата ни нараства, посочи директорът на Гранична полиция

Обратно в новината

Коментари - Росица Димитрова: Мигрантският натиск е безпрецедентен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигрантският натиск в джобовете ни е неудържим. Блъскат ни с евра и долари та се късат.

Та турят мини, ше се разчуе и нема да опитват да минат границата

Сега кой лъже - тая или министъра?

Не е агресия. Агресията е чувство. Тези хора така си действат. Виждат препятствие и преминават през него по начина, по който са обучени да го правят. Със стрелба. Това не са имигранти. Това са обучени терористи. И напират към Западна Европа. Да питаме ли, защо?

Натискайте ги обратно с олово ускорено до изходна скорост. Нали знаете Нютон - всяка сила поражда противопоставяща и се. Ако не се случи, но не е наред.

Ма Росицо, главна комисарко, слуший военният министър други ги къдри, натикът намалявал! Не си ли говорите помежду си?

Вярно ли е че за да започнеш в Гранична полиция,трябва да кихнеш 15000?

Не .

защото само допреди два месеца са минавали свободно, дори камерите обърнати обратно да не би да се види как минават границата, автобусите ги чакат и право в София или на сръбската граница, хората от селото където убиха полицая казаха, че на ден минават по няколко групи, а какво е направила самата росица димитрова, тя и преди е работила там като заместник началник, опита министърът да ги спре и почнаха да стрелят, газят и убиват, а последните събития показаха, че трафикът се държи почти изцяло от имигранти, тези на които даваме статут че бягали от война, дори украинците вече участват, три пъти осъждана украинка за трафик отново и отново се връща там, а българският съд ѝ дава винаги условно, затова и един от обвинените показа среден пръст в съда, знае какво ще е решението му.

Чашков не е виновен.

Меркел ПОКАНИ гостите и ...СЕ ПЕНСИОНИРА.

Главен комисар Росица! Майтап бе, Уили!

Стрелба по нахлуващите хуни! Сменете законите и ги трепете тия хлебарки. Къди са се юрнали? Да си оправят държавите. Иначе и тук ще стане като при тях.

А, замисляме ли се кой съсипа държавите им, кой ги бомбардира? А нашата държава не е ли съсипана вече?

Беше време, когато само да пристъпиш към граничната бразда, те отстрелваха като див заяк на лов. Даже награждаваха граничарите за добра служба в защита на Отечеството... А сега, като на манифестация, всякакъв боклук приижда, минава спокойно т.н. граница, разрушава прегради и телове, и си влиза в страната, все едно на гости при комшията...Защо, бе драги наши и чужди еврогейове и политически проститутки? Какво е това лижене на гъза на всякакви евроидиоти, които са на принципа на "дайте да дадете"... Когато Мама Меркел видя какво става с ислямските скакалци, налазили Германия и отварящи огромни проблеми, изведнъж смени "welcome" с призиви тълпите чужди термити да не се допускат навътре, а да се спират на първата граница и да се оставят в първата нападната държава, тоест, в България, Гърция, Италия... И ние се гърчим не само с тези неканени ислямски червеи, ами сега и с гадните укро боклуци, от които няма отърване..., хареса им в лукс хотелите ни... Къде са истинските политици, живеещи с проблемите на Майка България,къде са родолюбците, които да застанат само и единствено зад интереса на българския народ и да са в яростна защита на националната доктрина...

По тази мрежа, наречена ограда не се пуска ток

Не е хуманно. "Правата на човека". Хелзинкския ... Съдът в Страсбург. Ще ни спрат тока.

А щом е безпрецедентен, ние защо не реагираме "безпрецедентно" т.е. да се стреля , не за сплашване.?

Оня дето прилича на мишок лапнал съчки и шайката да си върнат милионите от великата "стена" , и да се направи една като хората.

Когато една мрежа за кокошкарник се води ''ограда'' на границата не са виновни тези дето минават през нея...

Щом се знае за този натиск какво пречи да се поиска помощ първо от армията и след това от ЕС? Армейските части изпратени на границата се въоръжават както трябва - каскам бронежилветка, автомат, очила за нощно виждане, термовизия и т.н. и се стреля на месо при агресия от страна на мигрантите. Има си правила за стрелбата от обекти охранвани от въоръжена охрана - първия изстрек е във въздуха, ако агресията продължи оръжието се насочва срещу агресора! Това е държавна граница, не се охранява гараж с луканка! Ама трябват топки от страна на правителството за това, а не да се дупим на ЕС и разни там демократи!

Първо се стреля в целта и после предупреждава, така е по ефективно въпроса се решава тотално.

Бойко уреждане това с едно обаждане по телефона на Ердоган. Сегашните имат телефон само за да слушат указанията.

точно при него започна всичко, замени Гранични войски с полиция и започна да приема по 300 души на ден, защото включи България към "Приятелите на Сирия", точно тези сирийци приети по негово време сега участват в трафика, не е чудно защото от бунтовници изведнъж станаха ИДИЛ, какви са тези бежанци от Мароко, Алжир, Тунис, дори Гана които идват от Сирия през Турция, а ДБ и ПП са за неограничен прием на имигранти.

На тая калинка Росица.