Росен Желязков разговаря на 4 очи с папа Франциск и му подари ръчно извезана икона (снимки)

Главата на Римокатолическата църква прие официалната българска делегация в Апостолическия дворец във Ватикана

Обратно в новината

Коментари - Росен Желязков разговаря на 4 очи с папа Франциск и му подари ръчно извезана икона (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как само целува иконата,представя си,че е американски гъз.

И сигурно светият отец е обяснил, че няма как да отвори тайните архиви на Ватикана за българските историци. Но за сметка на това е помолил да приемем още бежанци от Африка?

България си има Патриарх, а източното Православие - Вселенски Патриарх. Какво търсят тези несретнии в Рим? И тези екскурзии дотам станаха традиция. Отишли са 20 отрепки на воаяж , платен от нас.

А македонската делегация кога я е приел? Нали уж макетата все тичат там на 24 май? Не, че преди изобщо бяха чували за тази дата...

Чудя се защо изпитвам чувство на срам от българската делегация. Чудя се защо напоследък наистина се срамувам че съм българин. Член на корумпирана нация гласуваща за руски агенти пращаща корумпирани политици на делегации подаряващи България на митри, олигарси и раздаващи общото което трябва да пазят на свойте деца и приятели.

Ние не сме католици, а правиславни! Каква работа имаме с папата- този езичник

поне папата погали ли те по главичката за тоя труд по тая икона дето си положил,щото бибитко що папи са го галили по главичката без да подри нищо

да те открехна питай зеления

това е чудесна новина за България

гладни ама изнасят зърно а не като теб евроатлантически ценности

откакто в България е демокрация всяка година нашите държавници са канени при папата, някой да помни Т. Живков да е ходил при папата?

Приматите от Вгъзраждане какво правят там? Маймуни се надяват да прихванат нещо човешко?

а кой свали бай Тошо?

Извезан значи ушит, идиоти неграмотни на 24-ти май!!! Откога иконите се шият??? Думи нямам.

жилязкуф и пъпата...саТРАНСДЖЕНДЕРИ И КОПРОФАГИ

Колкото и да ти е чудно има и везани икони ! Внимателно с обидите.....издават твоята начетеност и знания .

Дойде моментът да уведомя своте Родници Българи за свирепото значение на тежката за изговор от мен латинска,сиреч чифутска Ладинска дума ВАТИКАН.След краткото ми изяснение,моля колебопреклонно,за МЪСТЪ ! Еврейската дума ВАТИКАН ще репе БАТИ(Р) КАНЪ ,тоест BATRRE LE KAN ,сиреч БИЯ,СРАЗЯВАМ КАНЪТ. МЪСТЪ ! МЪСТЪ ! МЪСТЪ! ИСКАМ РАЗПОЛОЖЕНИЯТ В СТОЛИЧНИЯТ ГРАД СЕРДИКА КАТОЛИЧЕСКИ ХРАМ ДА БЪДЕ ИЗПЕПЕЛЕН ДО ОСБОВИ,БЕЗ ДА СЕ ЗАСЯГАТ СВЕТИНИТЕ НИ ПОД НЕГО.МЪСТЪ! МЪСТЪ,БЪЛГАРИ !

Защо непрекъснато ни го навирате тоя, ние сме православни, каква работа имаме с този еретик папата? Римокатолиците са отпаднали от едната свята вселенска и апостолска Църква още през ХI век, в 1054 година.

а кой го отрови Тошо в правитествена болница

пощалъон е ту зеления ту нашите други въпроси

Дойде моментът да уведомя своте Родници Българи за свирепото значение на тежката за изговор от мен латинска,сиреч чифутска Ладинска дума ВАТИКАН.След краткото ми изяснение,моля коленопреклонно за МЪСТЪ ! Еврейската дума ВАТИКАН ще рече БАТИ(Р) КАНЪ ,тоест BATRRE LE KAN ,сиреч БИЯ,СРАЗЯВАМ КАНЪТ. МЪСТЪ ! МЪСТЪ ! МЪСТЪ! ИСКАМ РАЗПОЛОЖЕНИЯТ В СТОЛИЧНИЯТ ГРАД СЕРДИКА КАТОЛИЧЕСКИ ХРАМ ДА БЪДЕ ИЗПЕПЕЛЕН ДО ОСНОВИ,БЕЗ ДА СЕ ЗАСЯГАТ СВЕТИНИТЕ НИ ПОД НЕГО.МЪСТЪ! МЪСТЪ,БЪЛГАРИ !

Ами много ясно, сите се кланят на Мамона.

столична община в лицето на СОС бандера ще слагат украинското знаме против уроки

Е можеше още едно накъмто двата метра яйце да подари, ама толко има - толко дал.

И тоя индианец като вожда си, после ще се хвали колко папи са го галили по главата.

А делегация от великия македонски народ имало ли е или те ще празнуват албанските празници?

Имало е, но македонската делегация е била водена от албанец. Така поне пише в скопските медии.

Заместник копейката и той се наредил до папата. Вчера хвърляше яйца и боя по европейските институции в София, днес на държавна издръжка в Рим.Поне изми ли си ръцете от червената боя де ева прод а жното копе ле.

Обеща ли на папата доставки на момченца и момиченца за задоволякане надолните страсти на Ватикана? Тоя да се справи с педофилията в дъжавата в държавата, а после да сее справедливост!

Уточнение! По главата или по главичката?

желязков предал поздрави от мутрата борисов и едно питане дали папата ще се съгласи на една ротациа с борисов за една година папата да стане властелин на българия а барисов папа и посла пак да се сменят за да е интересно иновация нова модав политиката

Други са интересни вече. А бяха времена .... "Три папи са ме галИли по главъта!"

Не знам защо на Папата все му подаряват икони, иконостаси и др.църковна утвар, ами на него му е писнало от такива неща, абе дайте му списание Плейбой или някое порно.

Или Желязков е почитател на нацисткия клоун в Киев?! Малий, какви ядове има да берем с тея отвратяги!

Бившия на Бъчварова ще излезе много Набожен , а продаде Аерогара София за жълти Стотинки заедно с Тиквата !

Пъпата..е педофил

Ръчно извезаната икона е изцяло от партизански косми на православните партизани от Герб. Най-много косми дарил Тиквоча. Везали са я само Гербаджийски проверени активистки на църковни свещи . Папата се просълзил и обещал да я носи под расото си- на голо. Изповядал накратко РЖ и опростил Партията изцяло. Е наложил и покаяние , което следва надлежно да се внесе по сметка. Отпуснал за награда и известно количество опиум за народа, което да бъде разумно използвано на предстоящите избори.

Е, как на четири очи? А преводачът сляп ли е бил?

А народа ни е сляп! Какво има да говорят на четири очи: един педофил и един натовец?

Пример, че в ГЕРБ има има и стойностни хора! Има и други!

Росен ми прилича презерватив с вкус на ягода в главата.

Каква работа имат с тоя папата ? Да нямат крадени милиарди в банко ди ватикано ?

Майка ти е проститутка

комунистически варвари не са канили, те се бяха обявили против християнството, взривили са и една църква в София и една в москва.

търсят нещо по-ръбато

Честит празник на всички българи. Гордейте се ,че малка България е дала писменост на милиони. Интересно ми е какво правят там сръбско -руските коминтерновски келеши от Македония. Нали нямахме ОБЩА ИСТОРИЯ. Нали се имат за наследници на Александър македонски. Защо не отиват в Гърция да му се кланят. На снимката виждам и един от кремълските пудели от Възраждане. Не мога да си обясня как тези родолюбци днес не хвърлят червена боя по руското посолство ,защото не видях в Москва да се чества празника на българската писменост ,която сме им дали и на която пишат и четат.

приказки от 1001 нощ.кой знае какво са му поръчали.

в старите библии написани на иврит думата небосвод се чете- "РАКИЯ"