Плевнелиев сдаде, Радев прие властта

На официална церемония пред "Паметника на незнайния воин" президентът Росен Плевнелиев сдаде властта на новия президент Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев сдаде, Радев прие властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДНО МОГА ДА СПОДЕЛЯ СЪС СИГУРНОСТ,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СИ!!!

Жената на Радев беше с тъмни очила, сякаш беше дошла на погребение.

Каквото и да напиша,няма да е достатъчно изчерпателно,за да изразя отношението и погнусата си към преродената някогашна ирланска пастирка и към лис унгера Сивушка.Поради тези причини нищо няма да пиша Оставам на Господ да си свърши работата.

произнесена спокойно, изключително спокойно! ЗА ПЕТ ДНИ Радев надмина Първанов!!!!

А патриарха едва се държеше на крака. Добре че имаше 2ма човека да го подпират отстрани. За пенсия е този човек вече, оставете го спокойно да си изживее старините, стига сте го мъчили.

Интересно,че никой не е написал как произнесе речта си Ген.Радев.Без да чете,без многословие и с много съдържание.Плевнелиев просто не е в неговата категория.

Радев - зубър. Назубрил си наизуст речта. Пфу, гнусно.

Другия пък сричаше от листче. Това по-хубаво ли беше?

А от тези продажни писачи с груб и грозен език тук винаги е претъпкано. Значи ако някой иска и работи за технологично развитие и иска повече образовани и интелигентни българи е чехльо, плевньо и т.н. а когато някой ви лъже в очите относно личния си живот, което после ще се отрази и на обществения и на вашия живот, тогава той е върха. Жалко защото след такива като вас остава поколение, което сте възпитали лошо или никак

Жалка история, жалки същества или както е Йовков е написал в По жицата:Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже. Това са комунистите капиталисти

Те за това ли а му вързали кусур? Щото иска; технологично развитие? Хората за други грехове го пустосват, а твоето твърдение е погрешно. Ще четеш грами след някоя и друга годинка. Или няма да ги четеш, за да не ти разбият кривите представи? Бтв Спря ли да биеш жена си?

България е завладяна от олигарси, банкери, политици и продажни медии! Държавата работи срещу човека, а вие гледате какво казъл/ което му написали/ и какви очила носела ,, първата дама", на кмета колата била 100 хил. лева, а през общината минават далавери за 100 млн.! Смотан народ!

"Ние пак сме тук!", бдете - те пак са тук!

Стига с това ПЪРВА ДАМА Егати фльорцата да не кажа по мръсна дума

Ама как ги бяха заобградили двамата президенти с въженца като музейни експонати. Ами те са си такива, за нищо друго нестават. Само хората да ги гледат и да им се радват!

С нов обор...

Само дето двамата президенти не поднесоха поне един венец пред паметника на незнайния войн. Серсеми със серсеми такива!

Поднесоха венец, както е редно! Не си гледал целия ритуал.

Напротив, гледах целия ритуал. Президентите не поднесоха нищо! Само две войничета поднесоха!

куклата на конци радев младоженец да започва да бори демографията с първата дама втора булка

Сериозно звучи лозунгът "Да станем отново 9 милиона!" Нищо, че клоним към седем. Аз го разбирам така: електоратът на БСП да се напъне, дето се вика като за последно - дядовците да запретнат ръкави, а бабите - фусти... ХО ХО ХО

Те (Европейците) гледат на руския народ като на варвари, които се скитат из Европа радвайки си, че някъде нещо може да бъде разрушено и да разрушат просто заради самото разрушение, за кеф, за удоволствието да наблюдават разпада и, като орда от диваци, като хуни, готови да нападнат древния Рим и да разрушат светите места, без изобщо да си дават сметка за ценността на това което разрушават Фьодор Достоевски (Дневник на писателя)

ДО ГОЛЯМА ЛИПСА-АЗ ПЪК НЕ ВИДЯХ ПРЪМОВА-КУНЕВА,ДА НЕ Е НА ПЪТ ЗА СЛИВЕН???

Щели,да затварят крадците на водка с взлом......

Дори с добри намерения, Радев трудно ще формира убедителен служебен кабинет. От една страна, той трябва да избяга възможно най-далеч от БСП. Но това означава, че разчита на собствената си преценка, която едва ли е достатъчна, за да подбере подходящите лица. Вероятно ще се подхлъзне по медийни образи. Особено показателни са лицата в икономическия блок. От една страна, Кирил Ананиев, техничар, който винаги е бил изпълнител и ще продължи линията на Горанов. Очевидно тук Радев се страхува да не сбърка. От друга страна, Боян Дуранкев, популярен икономист с много съмнителна компетентност, който ще бъде по-неубедителен дори от Лукарски (зад последния поне стоеше някаква коалиционна формула).

Не видях министър Ненчев къде е ... Да не са го пъхнали вече в панделата, при бай Ставри ?

БАТЕ БОЙКО и за премиер, и за президент, и за главен прокурор! Загубени сме без него!

и за Патриарх. Много ще му тича.

Ли?!...

Под фуражка, акъл не вирее!

Сензация! Научили са другаря генерал да се кръсти в църква! Ти да видиш, како Пено, живо пиле да умре!

Я-я, това го четем за еНти път постнато с копи/пейст... Тролче спамещо под нечия заповед :))

Я-а. много четете, бре, чукча не читател, чукча - писател...

А девица имаше ли ,щот не видох? Нали власт са дава и зима с кръв?

Е, бабо! Изнасилен беше българският народ!

заслужава само овации и пожелание да продължава, както досега: - Отличник на МАТЕМАТИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ; - Първенец на випуска във ВИСШЕТО ВОЕННО-ВЪЗДУШНО УЧИЛИЩЕ; - 1 сред чуждестранните студенти в АКАДЕМИЯТА МАКСУЕЛ. Пожелания за здраве, г-н Радев. Успех, г-н Президент!

И в същото време не може да прочете два реда без да срича в парламента!!!!??

стига си ни плашил ( нерегистриран ) 22.01.2017 15:20 Ще дойдат пак на власт комунистите с някой "Жан Виденов" и пак ще бъдем милионери.

Радев от тоя предишния,който се беше окопал в дъното!

го духай под вода,щот гагаузите само пушилка вдигате:))

Тоя, предишният президент срича цели 5 години и пак не се научи да говори като държавен глава-и дрънкаше само глупости!

Ама ти трябваше да си тръгнеш с ниско наведена глава-умря циганката, която те хвалеше!

Абе трябваше салютите да са три, ама нейсе...

РАДЮ СЛЕД ЦЯЛА НОЩ РЕПЕТИЦИИ ПРОИЗНЕСЕ РЕЧ ПОЧТИ БЕЗ ДА ЗАПЕЦВА. УРАА!

Да, с много добра подготовка и визия се постигат успехи! Поздравления за новия президент!

РАДЮ ТРЯБВА ДА ГО ПРАТЯТ НА УЧИЛИЩЕ. 5 ЛИСТА НЕ МОЖА ДА ПРОЧЕТЕ ТОЗИ МОСКОВСКИ ПАЛЯЧО

Отиде си и дано не се връща Дал но не взел ебати нахалството Иди си с гордост при съпругата и семейството си и внимавай с офшорковските работи. Радев бъди здрав и мъж бъди български президент.

Герберастите и еврогейците се гърчат в агонията си понеже занят, че краят им настъпи, че ще бъдат наказани заради предателствата спрямо нашия цивилизационен брат Русия! Герберастите и еврогейците трябва да бъдат съдени от Народния Съд и България и Русия повече никой не може да раздели! Колкото и да се мятат като тигри съдбата на България е свързана с нашия цивилизационен Брад Русия! Победата на Генерал Радев е знакова! Скоро България ще се освободи от робските окови на ЕС и НАТО! Напред Генерале! Успех и на вас социалисти! Днес е празник за всички Българи!

Ква Русия бе несретнико? България е член на Алианса. Смотан комунист, прост.

Ууууу освиркаха горкия ПлевнАлиев.

Пернишкия маталитет не е за хвалба.

важното, е че прецакахме Бобко да командори и президента да ни е жив и здрав новия президент

Илияна Йотова. 10 септември 2016 "Илияна Йотова предупреди Радев: И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено. Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна".

ей соросоидчета, роните ли сълзи, салфетките мокри ли са ?? Нищо, на национално ниво Радев ще ви оправи, а на световно Путин и Тръмп !! ХА ХА

Ах как ги боли платените протестъри и как квичат. Спират ви грантовете, нали. На вестник Дневник са преведени само $ 100 000. Предишната "почерпка" беше $ 3 милиона. Сега кой ще яде и кой ще гледа, а протестъри смотани?

Пари като шума, умнико. Винаги ще има :))))

Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова На 19 ноември 2016 в интервю за телевизионния канал Царьград ген.-лейтенант Леонид Решетников, шеф на Института за стратегически изследвания към президента на Русия и дългогодишен ръководител на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация, водещ на направлението за България, заяви, че през август т. г., преди издигането на Румен Радев за президент от БСП, е бил информиран лично от Корнелия Нинова за предстоящата номинация. А в хода на разговорите с нея са засегнати и предстоящите лозунги на кампанията на Радев, както и излизането на България от НАТО

Това трябва да е нещо лошо, ли?

Не съм и очаквал, неграмотниците да разберат, добре ли е чужда държава като Русия да определя, кой какви постове да заема в България, дали е добре 5 човека в Кремъл да решават, какви политици да управляват България и къде България да членува и дали гражданите на България да са свободни или не!

Защо през плитките ви мозъце не минава варианта че точно руснаците не са харесали кандитатурата на ген. Радев, защото те не са малоумни да си рекламират своя кандидат. Великите сили (доколкото са велики вече) не биха харесали способен, честен и независим държавен глава. Помните какви суперлативи се ръсеха за Горбачов и Елцин и резултатите всички знаят. Сега всички лягат и стават и хулят "гадния диктатор" Путин който спря разграбването на Русия.

До този с многото никове и много тъпите вицове: Виц въпросче: Ти драги нямаш ли си някой приятел ловец? Да ти удари една патка по празниците та да мирясаш.

-това предаванесмешно изглежда, най малко 5 пъти го предавали, и 10 пътя говори във 4 очи, и накрая мистер Плевенлиев остава президент .....

прави на "Горд Европеец". Ти си Асана от "Факултето" и който бил една седмица из Европата и те върнали с черен печат на паспорта.

А СЕГА ГЕНЕРАЛА и БСП да ИЗПЪЛНЯТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ! Румен Радев 01 октомври 2016 "Кандидат-президентът на БСП ген, Румен Радев се обяви за преразглеждане на участието на България в ЕС и НАТО". Георги Гергов 18 Март 2016 "Георги Гергов обяви курс пред БСП за излизане от НАТО по бТВ тази сутрин. Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" Румен Радев пред руската "Правда" 04 август 2016 "НАТО е унищожител на българската армия. Съвместната охрана на българското въздушно пространство е по-унизителна дори от Ньойския договор. НАТО унищожава българската армия, НАТО заплашва страната с пълна загуба на суверенитет" Борис Цветков 15 февруари 2015 "БСП е против НАТО! Политик от новата генерация вдига протест срещу алианса. Социалистът от София Борис Цветков се обяви открито против НАТО. Цветков, който беше депутат в предишния парламент и дори зам.-председател на Комисията по отбрана, зове за протест

Абе , не ви ли е срам да лъжете толкова безотговорно. Ми не сме в детската градина където децата просто казват : той е льош!!

Какво наказание за ПРЕЗИДЕНТА генерал РАДЕВ - да изтърпи до себе си ПРЕДАТЕЛ, който даже не знае къде са били битките за освобождение на България!!

Най после след 5 години да имаме МЪЖ за президент!

Йотова да не я е оперирал доктор Персенски?

Нека да благодарим на стария и честитим на новия Президент на Република България. Да сме живи и здрави, след пет години България да е спокойна и просперираща държава. Дано обикновенния човек, почувства тази държава, като своя Родина. Наистина след избирането на Тръмп,светът вече не е същия. Дано новия Президент и новия кабинет, който и да е той, преведат и защитят България от бурите които очакват всички.

"Горд Европеец"когато нямаш аргументи да отговориш винаги излизаш със един и същ въпрос към опонента"Нещо си нервен,май?" От професионална гледна точка искам да запитам,защото такъв въпрос се задава от колеги във заведения за душевно болни,да не си им бил пациент там и са те пуснали поради временно подобряване на състоянието.

Психиатър си, колкото Щерита е белокож мачо.

Айде не се прави на психиатър, льольо!!! През жиците се вижда, че си пациент на "Свети Наум" на 4-ти километър!!

Май, само филми сте гледал на тая тема.

Иван Пешев ce oплaĸвa: другарю Радев, пoглeднeтe caмo ĸaĸвa yнифopмa ca ми дaли: пaнтaлoнитe дo ĸoлeнeтe, pизaтa дo пъпa, pъĸaвитe и тe дo ĸoлeнeтe, бoтyшитe, ĸaтo cĸи Радев c нaзидaниe: Bcичĸo e нapeд. Tи cи oщe млaд, нe paзбиpaш, ĸaĸвo e cлyжбaтa. A иcтинcĸият вoйн тpябвa caмo c външния cи вид дa вcявa cтpax y вpaгa!

ето това е спам, мосью дежурен по сайт!!

Гласувах за Цецка но не съжалявам май съм сторил грешка Генерале дерзай, бог да е с теб тиси моя Президент

Айде стига постановки. Не ви ли писна.