Чужди агенции: Снимка от Колорадо илюстрира красотите на България

Президентът на България Росен Плевнелиев си навлече подигравки, след като планини в щата Колорадо бяха използвани за пример на красотата на българската природа, коментира Ю Пи Ай. Новогодишната реч на българския президент Росен Плевнелиев бе белязана от едно "несъответствие", предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Чужди агенции: Снимка от Колорадо илюстрира красотите на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обама може да спаси положението като ни върне жеста. В някоя си негова реч за просперитета на САЩ на фона на Мадарският конник да речем.

Роса Плевнелиева откъде я изровиха тези от ГЕРБ да им се чудиш на акъла???

Нали целият свят е наш :) Ако слушаш Божидар Димитров де :) Не виждам никакъв проблем, понеже в Колорадо, живеят и българи, нали така ;)

Ще се обединим със САЩ ? Ти сериозно ли? Тука САЩ казва кой да бъде с тех....ние кои бехме че немога да се сетя? Стига глупости :)

Може би ще се обединим със САЩ.Дай боже.Така побързо ще се оправим.

Много си мислещ, "нема к`во"!

се чуди човек как такива бездарници са направили толкова много пари и се наричат бизнесмени.Явно в нещо друго са добри но ги е срам да го кажат на всеуслушание.

Я млъкнете бе, неразумни! Припомнете си обръщенията на Тодор Живков, сравнете ги с това на Палячото и ще видите какви правила е спазвал Живков относно Протокола и Уважението към народа! И не ми се правете на демократи - Палячото ни обиди с безвкусицата си!

Тато си знаеше, той може да е прост, ама около него само професори и интелектуалци. Вожда е прочел само Винету, а около него бистришки тигри, котараци и мищоци. Няма как да се получи тоя втори мандат. Трябва да се реже, иначе и до края на първия може да не изкара.

Ей,българи, тази американска картинка като фон беше само нещо като връх на "сладоледа"от тъпото словоизлияние на колониалния "президент".Ами за първи път нямаше химна на България.!Знамето се мерна май някъде в мрачината.А "президентина"беше заел напрегната поза на ученически подмазвач и бърбореше безсмислена и по-скоро укорителна "реч".Знам, че сме победена и колонизирана страна,подложена на ограбване и унижение,но защо и като връх на гаврата начело на държавата?! да е такова безформено,олигавено и слугинско същество?

Следващия път направо да окачи портрет на Вожда - така де всеки знае чие мушкато е Плевнелията ..... Поне за Гоце не можехме да кажем че е зависим от Серегей

той се отчита директно на МОСКВА

Част от милиционерските филмчета на Явор Колев, претоплен боб.

Cега е момента за промяна на старата,досадно-скучна традиция на четене на слова,които подпииналата публика не слуша. Hа Pлевнелиев му беше за 1-и път- да беше отишъл в 23,50 на пл."Bатемберг" както го прави кмета на Hю йорк всяка година

чакайте ... Нали в България снимките и филмите не са годни за доказателство пред съдебната система ... Как в случая някой може да докаже тогава, че целокупния български народ въобще е видял някаква снимка по телевизията пък и да се търси дисциплинарна отговорност на някого? ;)))

Особено стоковата борса. Все пак сме колония. И ние с нещо да се похвалим.

Ами нали всички сме учили, че кат България "Няма втора, тъй красива на света". Защо в "Балкантурист" работят такива хора, които не знаят това и се ровят из американските красоти?

Офф... слушах го сутринта по радиото тоя световно неизвестния Румен Драганов. От къде ги изкопава радиото такива да плямпат сутрин рано... Така разпалено обясняваше какъв ОГРОМЕН гаф е станал... Имах чувството, че ще изскочи от радиото и ще започне да раздава шамари наляво и надясно.. луд някакъв, изживяващ се на велик...

да мразиш един народ, да го ислямизираш, потурчваш и да го подлагаш на геноцид и да ти излезе обръщението без гафове.

Голяма работа станала... правите от мухата слон. Това със снимката е най-обикновена техническа грешка. Същата снимка е стояла на официалната страница на Балкантурист дявол знае колко време, но никой не е забелязъл, сега всички големи разбирачи станахте. Цялостното оформление на речта беше кофти. но едва ли президента е виновен. Доверил се е на професионалисти, което е нормално. Професионалистите са се оказали некадърници и са се прецакали, случва се непрекъснато

Можеше просто някой от президентския екип да каже: "ОК, сбъркахме. Човекът, който е избрал снимката от Интернет е наказан със 100 лв. глоба". Ама не би!

щеше да е оня умник, дето разпознал снимката да си затрае, щото съм убедена, че никой не е забелязал, покрай веселието, иначе грешката не е фатална. на да видиш как стават разводите, Обикновена:)

Е да ама "оня умник" съди Борисов, Бог знае за каква дивотия. Та мислиш ли, че ще си затрае? Ще направи всичко възможно да вдигнне колкото се може повече шум и да злепостави президента, а оттам и Борисов.

Армия от калинки, а начело тиква!

Май щели да местят мангалите в Колорадо за това била тази снимка не било гаф.

"Чужди агенции: Снимка от Колорадо илюстрира красотите на България" Станишев е виновен! А чуждите агенции са мръсни комундета, нали другари! Точка! За съжаление с годините излагацията ескалира, особено в послдните 4...!

Искаме списъка на чуждестранните агенции, за да проверим агентурното им минало.

Бива ли такава излагация нашите баири са по убави.Кви са тез хамерикански чукандаци.Още малко ще кажете ,че няма разлика между България и Хамерика.

Няма разлика. Ако не заради друго България е на същата географска ширина като голяма част от САЩ и природата е същата.

Май всичко дето ни поднасят тия убавци е менте.

Само Твореца знае всичко! Тоя Дронег, дето търсиш не го познавам. Преди се подписвах като Ddroneg.

Точно така, сетих се, че имаше такова име на латиница и затова попитах, дали сте един и същи потребител:) Що се отнася до знанията :"аз знам, че нищо не знам" Творците не са ми ясни:)

Имам конкретно предложение, ако може . Следващото приветствие т.н. президент да отправи от кухнята или хола на собствения си апартамент. Така, може би и атмосферата ще е по- реална, отколкото тези мрачни библиотеки и фотьойли, пък може да се мерне и ПЪРВАТА ДАМА по пеньоар разнасяйки кафе и бисквитки.

Първата дама не иска да го вижда, чудех се защо, сега вече почвам да си обяснявам...

Те това е-когато фактите говорят-просто всичко е ЯСНООО.Когато някой се бъзика,не е редно да прави това с президента,все пак това е представителната фигура на държавата ни и трябва да си понесе отговорноста.

Който и да беше президент, щеше да отбие номера с подобно популистко хъмкане. Защото българското общество ежедневно е разделяно на богати и бедни, на малцинства и останали, на лекари и пациенти, на куманоиди, гербероиди, седесари и бесепари, на симпатизанти на управляващите и на опозицията, на пушачи и непушачи, на селяни и граждани, на всевъзможни -фили и -фоби, на какви ли още, не! Ценностите на политическата класа и на гражданите са твърде разнопосочни, за да е възможно до вървим в една посока. И ако човек реши великодушно да игнорира словоизлиянието, то ще чуе НЕказаното, фона. А от там прозира пренебрежение.

Нищо ново.Жалко.Нищо смислено,което да докосне сетивата.Монотонно и скучно.И гаф...

Така става когато си марионетка какъвто е Плевнелиев! Но въпреки всичко ми хареса пожеланието му и патоса който вложи! Сравнявайки го с тъпия Първанов, Плевнелиев беше направо артист-звезда от супер величина!! Това обаче не значи, че не намирам управлението на ГЕРБ за корумпирано и престъпно! Да изгоним ГЕРБ от властта, както направихме това с БСП, ДПС и НДСВ!

След като официално по националната телевизия, Скалистите планини в Колорадо бяха обявени за българска национална собственост, очаквайте развръзка. Подобни претенции имаше и за остров Дамански и Фолклендските острови.

Не се изхвърляйте много. Все пак трябва да признаем , че това е един от най-малките гафове на ГЕРБ:)

в-к Капитал :"Пърдим най-малко в ЕС".Статията показва тревожна статистика,според която пърдим три пъти по-малко от германци и французи и се нареждаме дори след страни като Македония и Украйна.В статията се посочва и сравнителен анализ за последните 2 десетилетия:докато 85-а година сме в една група с Чехия Белгия и Австрия,то при управлението на ГЕРБ твърдо окупираме дъното на класацията.

250пауда струва авторското право на снимка от интернет.. Що се отнася до подвеждането на Плевнелиев сега той е на ход да изгони хората, които са го изложили. Всъщност е лошо да се подиграва държавния глава,защото и чужденците няма да го уважават. Подобен майтап трябва да предизвика майтапчиите да отговорят защо крадат и не плащат авторски права. И накрая снимките имат подтекст:"Хора, идете на екскурзия в Колорадо и моля, не се връщайте! За Бога!"

Много сте куражлии зад клавиатурите, но май е време да тръгнем по домовете ви според IP-тата.Тогава ще Ви видим как ще се криете зад полите на жените Ви !!Внимавайте какво пишете за Президента да не Ви дойдат Гости!!!

Уважителното обръщение - ВИ- се пише с главна буква само ако се отнася за ЕДНО лице:)За мн. ч. си е с малка буквичка.

Плевнелиев или Плювналиев или Чехльо.....все тая.Жалка марионетка, навеждач и лизач.....типичен пример как с навеждане и лизане на подходящи задници можеш да станеш президент и успешен бизнесмен преди това!!

Аз такъв президент, дето няма очи на гърба си, че да не вижда какво правят зад него не ща!

+++

Този пейзаж и преди речта излизаше в Гугъла при търсене на снимки от Родопите. Някой го е поставил поради това

Да наистина неподходяща беше обстановката-това е дело на режисьорите.Обстановката беше мрачна полутъмна липсваха символите на държавата ни Национално знаме и Герба на РБ.Можи да е имало но аз не го забелязах.За речта нямам забележки.

Новогодишната реч беше пълна пародия. "президента" изглеждаше като начинаещ тв. говорител, говорещ несвързани неща, забутан в малка библиотека с изгорели крушки! Видя се жалкото желание за аристократизъм в "студиото", а резултата изглеждаше като някой американски дипломт даващ интервю в Ботсвана. Липсваше ГЕРБ-а и Знамето - Къде бяха държавните ни символи ??? или те вече не са важни ??? мернаха се за секунди знамето и то заедно със знамето на ЕС ?!?! За откраднатата снимка от Скалистите планини направо не ми се говори и не искам да мисля за каква некомпетентност в държавата става въпрос! Въздействието върху зрителите беше "подсилено" чрез снимки и кадри заедно с речта, все пак на нас се гледа като на пълни идиоти и аборигени и се налага да ни информират на ниво опитни кучета. За капак вместо традиционните хубави Български пожелания се наслушахме на негативни припомняния за лоши и трагични събития от 2012г. , дори детска ръчичка ни напомни че трябва да гласуване след няколко месеца... мъка! Пълно ФИАСКО - направо ми стана мъчно за Живков и дунавското хоро, за Желев и другите новогодишни речи до сега. Все пак всички преди плевнелиев показваха поне едно лицемерно уважение пред народа и държавата, стояха ПРАВИ и пред герба и пред знамето и поне ни поздравяваха!

Самата грешка подсказва произхода и начина на намиране и получаване на снимката. Срамота за всеки професионалист!

Нищо де! Ние пък ще предложим Барак Обама да се снима на фона на Рила планина. Нали сме съюзници.

Че кво му е лошото на щата Колорадо? - Високи сини планини ... Освен това с този щат имаме отколешни взаимоотношения - завещали са ни Колорадския бръмбар. Така че, да е вечна и нерушима дружбата ни с братско Колорадо!

Да пинем по една ракйка с шопска салатка на фона на Колорадските баири.Наздраве.

Баири, баири, ама колорадски.

Ако така издънят американския президент, то със сигурност службите ще разнищят казуса: кой го е правил филма, защо е избрал провокиращи снимки, кой е поръчителя! А и със сигурност ще се включи и прокуратурата! Някой направи Българския президент за смях пред цял свят! ДАНС и прокуратурата трябва да разследват случая, понеже това е вид заплаха за националната сигурност!

НЕ ВЯРВАМ ПРЕЗИДЕНТА САМ ДА СИ ПРАВИ КЛИПОВЕТЕ И КОЛАЖИТЕ! Виновни са редакторите на филма, а не президента! Те може и секс-сцени да му сложат, но това не означава, че президента е перверзник! Публикувайте имената на режисьорите, къде са учили и работили до сега! Дайте им имената да ги видим и ги уволнете веднага!

Вярно е ,че президента не е виновен лошото е ,че на всякъде наслагаха хора неподготвени и некъдърни без конкурси.Колкото по некъдърни толкова по-верни на партията защото треперят за мястото си.Ама от това страдат всички.Това ли е демокрацията.

Чудя се, дали има друго доказателсто, че снимката е от Колорадо и чуждите агенции на Нова Година - българска телевизия ли са гледали?

ПЛАЧЕ МИ СЕ!

Плачи, плачи, избрахме си го :)

НЕ! Ние си го избрахме, а вие искахте да изберете Първанов! Този случай сега нас не ни интересува, а на вас пак ви се плаче... за Първанов!

То пък, нали голям "избор" имахме!

link Е това като прочетете и ще видите за какво става въпрос.