Президентът към кандидатите: Без войнстващ популизъм

Росен Плевнелиев призова кандидатите за президент и вицепрезидент за позитивна и градивна кампания и за дебати по същество.

Обратно в новината

Коментари - Президентът към кандидатите: Без войнстващ популизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е за зовене на ров около това, основа на българската конституция е закона за запазване на естеството; всяко отнасяне към гражданите да е с цялостно обяснение с краен и дългосрочен характер за насоката към техните интереси,

По голям воинстващ популист от тебе може ли да има!

То и от теб нямаше нужда ... но хубавото е че краят ти се вижда.

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТОЗИ? СТИГА Е РАЗВАЛЯЛ ВЪЗДУХА!!! САМО КАТО СЕ ПОЯВИ НА ЕКРАНА РАЗВАЛЯ НАСТРОЕНИЕТО НА ХОРАТА, ПРЕДИ ДА Е КАЗАЛ И ЕДНА ДУМА!

Пак си забрави успокоителните. Аз поръчах на Бойко да ти ги дава ама съвсем те е изоставил. И не говори глупости че хората и мен одумват какво лошо внуче имам. Баба ти Меркел.

Абе тоя е съвсем изветрял. Цитирам: Той заяви, че референдумът не е панацея за всеки проблем и не бива да се използва популистки и по теми, противоречащи на Конституцията. А малко преди това призовава да се проведе референдум за президентска република. Явно човекът не знае, че именно в Конституцията пише, че България е парламентарна република и не може това да се променя с референдум. Ама къде да помни какво е казал преди малко.

Тоя е голям шедьовър: "Поколения българи(!) се борили да влезнат в ЕС и НАТО.

Чуди се кой задник да полива. На Обонго ли, на Шмеркел ли на Юнкер ли, на Ердоган ли? Напоследък се опитва да прави същото и с Путин, но не му се получава. Пред висшия офицер от КГБ селските му номера не минават.

По-скоро професионален!

Разбирам ви. От една страна,м че е ибрикчия на макс е повече от видно. От друга страна Боце и "класа" ... някак не си пасват.

На края всички ще му се изредят в дебелия пърдялник. Което е добре. Лошото е , че и народа ще го отнесе. За пореден път!

Още малко-хей го къде е януари. И от теб няма да има нужда. То и с такава "личност",изобщо не е имало нужда.Нито голяма,нито малка. Търпение.Още малко,ще слушам глупостите и клишетата на този чилячец от фотоса.

им е платено от сорос да ни затрият

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

не знам защо инстинкта за самосъхранение на нацията се нарича войнстващ популизъм

винаги ми се повръща от твоята келнерска усмивка

ЕС И НАТО,ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ЦИГАНСКИ КАТУН И ДОКАРАХА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА

Махнете го вече този от първа. Уверявама ви,че повечето хора не сме го чели. Компрометирани политици инкой вече не чете и гледа.

С тези кандидати за президент искат да ни откажат да гласуваме,И да ни покажат,че президента е просто някакъв си там човек ,който си стои -ей така

Айде бегай по Скалистите планини, че не мога да те гледам бе! Повръщало с раболепна келнерска усмивка!

Не е важно да си ориентиран към ЕС и НАТО, а към интереса на България! Ако ЕС и НАТО защитават българския интерес, то тогава ще сме с тях, но каква е реалността: 1. Не бяхме допуснати в Шенген по чисто политически причини, а не за неизпълнение на подготовката и съгласуване на системите. 2. ЕС ни натири да приемаме нарушители на границата под претекст че са мигранти. Защо САЩ не си ги вземат? Нали те "изнесоха" демокрацията към Афганистан, Ирак? Подкрепяха групировките срещу Асад и създадоха ИД. 3. В интерес не България ли е да имаме Американски войски и бази на наша територия? ... И най-важното - Вие г-н Плевнелиев, Вие чий интерес защитавахте по време на Вашия мандат? Със сигурност не беше интереса на България.

Като гледам другаря плевенлиев, какъв надъхан комсомолец си е останал, си казвам, че той е много подходящ да стане проповедник на "евроатлантически ценности" и "демокрация" в някоя далечна афганистанска провинция. Там хората ще го оценят по добава, а не като тук, дето като костов - не могли били да го разберат и за това вместо те да се махат, те най-нагло подменят народа, който им е неудобен с друг(и), удобни и на сталинка.

Поне обиколи света с народни пари!

Членството /без да е искано от народа/ в ЕС и НАТО доведе до катастрофално положение по- голямата част от народа. Надявам се Народния съд да не отделя повече от 10-15 мин. за виновните за националната ни катастрофа.

Питай управляващите дали са съгласни! Според премиера страната ни цъфти и прецъфтява. Той не допуска и мисъл да подаде оставка въпреки гафовете си, защото без него България направо ще се срине /не, че има накъде повече/.

Националните катастрофи са през 1944-1990-97.Какъв ЕС ти е виновен бе, глупак лъжлив?На кого ги разправяш тези?На подобните ти идиоти?

Троле, не ти се връзва опорната точка с елементарната логика - през 1989 г. българският народ бе достигнал 9 милиона в България, а сега реално сме само 5 милиона. Няма такъв народ, който да нараства при кризи и национални катастрофи, а пък да намалява драстично при "благоденствие"!

Роси, по-добре се скрий някъде и забрави, че си бил президент на БЪЛГАРИЯ ! СРАМ !!!

Тоя изобщо някой бръсне ли го за слива?!!

комсомолският преЦедент е сред най-големите боклуци с неизяснен пол в съвременния политически живот на БГ!

Чудя се дали чете коментарите в подобни на този сайтове вместо да си гледа рейтинга по разни социологически агенции

Щом този ни беше президент значи всеки може да бъде-пищови,шишарки,кузовци и кви ли не други лимонади

Такива като него обесиха Васил Левски.

"Комсомолски офшорко" е добро определение за Роско.Изказванията му обаче причиниха доста щети на България.Замислям се колко бяха ползите ни от този президент и колко вредите....

бе най-безполезното за страната ни чучело !

Слава богу че този си отива. За него популизъм, а за хората патриотизъм. За него демократизъм, а за хората тероризъм. За него бежанци, а за хората нашественици. Бе този човек не е от тази планета. Да го качим на совалката и под звуците на духова музика и букети с цветя да го изпратим надалеч. След това празника може да започва.

Ако ще го заменят с друга латерна, която да се мазни на всеки чужд и да тъпче всичко българско, ква файда?

Келнерът вече поднесе десерта, остава да отсервира.

Прецедентът до последно ще излива безсмислени слова.

закон срещу фасизма и национализма сега!!иначе ще е късно.

Какво значи "шасизъм"? Такова понятие досега не бях чувал. Обясни го, ако обичаш.

...така де, фасизъм...то и аз се обърках вече!

Това недоразумение още ли не си е подало оставката?

Българи, седнете и помислете! Трябва ли ни президент, послушко? С ясно комунистическо минало и неясна днешна хамелеонщина? С ограничен умствен капацитет и с IQ близко до това на маймуна? Мобилизирайте се и нека пратим кукумявката Тетка Цачева в миманса, до нейните привърженици Трайчо Трайков, Митю Пищова и Радо Шишарката. Нека на балотажа да можем да избираме между две истински български кандидатури, а не на мюрета и подлоги!

Според мен историческият момент изисква президентът да бъде историк. Сегашните управляващи провеждат политика, с която пренебрегват историята /дали я знаят достатъчно добре?/и това може да струва скъпо на България.

В духа на позитивна и градивна кампания и за дебати по същество имам един въпрос към плевенлиев: А на теб, комсомолски, каква длъжност ти предложиха да заемеш след бутафорната, която изпълняваше до сега, като болшевик. Все пак, това е една стара партийна традиция усвоена и от най-новите болшевико - "демократи" с евроатлантическите "ценности"?

Кариерата на един не отдавнашен министър на ВнР - христоматиен пример за реализиране на лични интереси, без да се зачита интереса на държавата.

да каже вярно, че ни управлява тъпоумен интригант.

Отчаяно се опитват още по-мазно да се натегнат герберугите, да се поклонят още по-дълбоко, щото усещат че губят почва под краката си. Ама на, файда - йок. В ООН им показаха, че са нежелани, ФОРБС ги нарича некадърни дебили, презрението към тях, което струи от редица западни страни, може с нож да го режеш. Чудят се хората по света, как може да ги търпите тия на власт.

Докато ГЕРб не проумеят, че не може да се съобразяват със злите хора, а трябва да се бият с тях, както и да уважават и подкрепят добрите, дотогава ще сме на този хал всички, защото това е най-голямата партия и тя определя какво става в България. Така и с унижението "Бокова". Съобразиха се със злите комунисти за Бокова, защото икономическата и медийна власт е в техните ръце и провалиха с това си действие цялата нация. Война, а не колаборация трябва с комунистите, защото те от добро не разбират и всеки жест към тях го тълкуват като слабост и стават по-настървени, нагли и безпощадни!

"Най-голямата партия против популизма" е оксиморон. След като загубихме до голяма степен суверенитета си е логично да ни натрапват ибрикчии за управници. Тия обаче не само са чужди слуги, те се натягат и прекаляват с антибългарската си дейност. И през "присъствието" е имало чужди слуги на чужда служба, ама не малко от тях са правили каквото могат да облекчават положението на народа си. Тия сега са бетер еничари с промити мозъци.

се изживява като "баща на нацията". Чака "майката на нацията" да го смени.

Не му отива на президента да влиза в предизборната борба като атракция в нечия полза. Не че не се прави и по света, но пак не е етично. Под клишето "войнстващ популизъм" може да се разбере всяка критика срещу геноцидната политика на властта.

На баба Меркел обясни своя войнстващ идиотизъм то ти личи отдалеч че го имаш.

комсомолски Офшорко не бъркай понятията. Иди се скрий при Боко и му обясни основите на научния комунизъм нали за това са те учили?

Аре у лево мистър Бийн. Чакате вечната забрава и омраза от поколения напред.

Абе Тъпо , тали твоето беше войнстваш Пополизъм , за какви измишльотини говориш , изчезвай от хоризонта в Карлуково !

Не е войнстващ популизъм, а войнстващ примитивизъм, характерна черта за всички родни полит-клоуни.

Запитали радио Ереван : защо има непрекъснато камери, които снимат българския Главнокомандващ НАТОвец ? Толкова ли е важно неговото мнение? -Глупости, просто снимат поредния епизод от "Мистър Бийн".

"Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър, който лично провали Бокова

преди да те изберат и ходишли още за същата услуга при него, че както си прост няма начин да си избран и пробутан от него за президент. А Боко знаем е подлога на Доган.

А-а! Аз съм против!

Какво ли я чака България след изборите?Странното е че нови предварително замислени политически проекти така и не се появиха.

Интересно кой ще е новият президент, който горделивите и суетни козяци строители на богохулен вавилон , ще назначат на този пост като негов заместник и продължител на богохулното им дело.