Плевнелиев дари папата с 200 килограмово яйце

Президентът Росен Плевнелиев подари 200-килограмово великденско яйце на папа Бенедикт XVI, предаде Агенция „Фокус”. Президентът покани Негово светейшество да посети България.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев дари папата с 200 килограмово яйце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плювналиев с чужда пита помен прави.Това "яйце" струва милиони на данъкоплатците.Може би псевдо-президента не знае в каква мизерия живее собственият му народ.

Nikola

...не плювналиев, а бюдгета формиран от бедните бг данакоплаци,бадете точни

Nikola

...не плювналиев, а бедните балгарски данакоплаци,бадете точни

плевнялиев снесал 200 килограмово железно яице на папата, които ще започне незабавно да го мати.

Зе ми гу ут устъта хахахаха

1chovek

Нищо лично против папата и католиците нямам, но не мисля че такива прекомерно топли отношения и покани за посещения са от полза за България. И повярвайте ми, че прекалено лакейското поведение на Пневнелиев в Рим го отчитат много точно и трезво. И точно заради това няма да ни уважават, ако прекаляваме - защото ако сами припадаме в краката на другите - т.е. ние ако не се уважаваме, нима заслужаваме чието и да е чуждо уважение?

Като сме почнали с историята нека не забравяме как приехме източното православие от Византия вместо католицизма от Рим, как папа Николай и Адриан натискаха Борис да избере за български архиеписков човек от Ватикана и че българската църква става автокефална благодарение на Константинопол, а не на Рим.

Ватиканът не крие амбицийте си отново да властва над Европа и това не е полезно за добруването на България Чудя се какво ли подари Превнелиев на българската православна църква ?

За 24-ти май да му беше подарил копие от Паисиевата история. Баси случката!

За чий даряваме шефа на католиците с тия подаръци ? За един поздрав на български отвреме навреме и няколко позлатени плакета ?