Коментари - Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган | Днес.dir.bg

Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган

Държавният глава включва като извънредна точка в дневния ред на предстоящото на 5 февруари т.г. заседание на Консултативния съвет за национална сигурност опита за посегателство срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган | Днес.dir.bg

Коментари

А този пък какви глупости говори "осъждал опит за покушение" Къде го видя този опит. И не е ли редно да осъдиш приказките на Лютви Места. Като български президен не следва ли да защитиш държавата от евтините провокации а не да говориш простотии и глупости за пореден път.

Май и Пленалиев участва в тоя фарс.

Като президент постъпихте правилно г-н Плевнелиев , че осъдихте дивашката постъпка над българси гражданин. Поне измихте лицето на управляващите, които ги няма никакви. Те коментират улиците на чужди градове.

дкми

тоя смешния пък какво се обажда.... не сме имали по-смешен президент, дори пешко беше по-добре...

Що пак се излага тоя президент? Един човек показа негодността на НСО(президентът му е задължен) и напомни на Доган, че и той е смъртен. А ако имаше посегателство над нечий живот то това беше именно този на "атентатора". В много демократични страни такива неща са се случвали и ще се случват и в бъдеще. Никой не хуква да крещи наляво и дясно как демокрацията била в опасност, страната вече не била същата. Ами не е същата, във все по голяма мизерия затъва, народа бяга от загрижените си държавници, от все по-калпавото образование, от липсата на реализация, на медицинско обслужване, от корупцията в държавата и всичките и останали неудачия, включително търговията с националните ни интереси.

Тъпите български политици ще продължават да нажежават обстановката с тъпите си изказвания и да наливат бензин в огъня на откровено мразещи ни политици и правителства от ЕС, които ще имат чудесната възможност да ни хулят и определят като аборигени и не доразвити.

Избързал си Плевнелиев, това е зрелище за зрителите! Всичко е нагласено!!! Никой не вярва в това, което се случи! Цялата тази сган - ДПС трябва да се изсели от държавата.

Плевнята пак бърза като пърле пред майка си, "остро да осъжда". Добре, че поне съболезнования не изказа, в обичайния си гафалийски стил.

Та кой изпращаше Масларова по Луканово време като строители- гастарбайтери в ГЕРМАНИЯ. КОМУНИСТИТЕ!!! Кой маскира ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР като строител в ГЕРМАНИЯ - МАСЛАРОВА!!! А вие вярвайте на баснята "Отидох в Германия, спах по паркингите и там дойдоха от Линднер да ме наемат за под изпълнител!!"

Не президент а ПРЕДАТЕЛ!

Г-н Президент не се излагайте да коментирате такава "новина"

Едно със сигурност добре се забелязва към момента - президента май ще върши повече работа ако просто мълчи.

струва ми се най-точната турска дума , за случващото се в нашата мила родина е :КЬОРФИШЕК!!!!

росене това което стана в ндк от 20 години става по селата и градовете оправляване от дпс до кога ще тарпим изрориде които видяхме как бят безащитен повален младеж които му писнал от мафята и доган.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАКВО ТРЯБВА ДА ОЗНАЧАВА ТОВА: "Българското общество е традиционно известно със своята толерантност, с взаимното приемане и с уважението между различните етноси и религии. Затова от името на всички българи изразявам възмущение от този неприемлив акт на насилие, подчертава Росен Плевнелиев." КАКВО ОБЩО ИМА ТУК "ЕТНОС" И "РЕЛИГИЯ" ДПС "ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ" ЛИ Е?! В НДК всички видяха грозната картина на хора, вкарани в политиката не като български граждани, каквито сме всички ние в България. А като хора, сложени за изпълнители на поръчки. КАКЪВ БЕШЕ ТОЯ "МЕСТАН", ДЕТО ЗАЯВИ: "Поръчител на това покушение е езикът на анти-ДПС агресията в българското общество, каза зам.-председателят на ДПС. Той призова европейските лидери, лидерите на САЩ и световните лидери да се разграничат от днешния акт" КАКВО Е ТОВА ФАБРИКУВАНЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК НА "ЕТНИЧЕСКА" ЛЕКСИКА И НАТРАПВАНЕ "ЕТНИЧЕСКИ" ВНУШЕНИЯ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНИЯ АКТ НА ЧЛЕН НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ СРЕЩУ ДРУГ ЧЛЕН ОТ НЕГОВАТА ПАРТИЯ!!!! В КАКВА ВРЪЗКА ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИГЛАСЯ С НЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА "ЕТНОСИ"?! МАЙ НЯКОЙ МНОГО ИСКА ДА РАЗДЕЛЯ НАРОДА НИ НА ЧАСТИ И Е ИЗБРАЛ ТОВА ДА СТАНЕ ЧРЕЗ ФАБРИКУВАНЕ, ЧРЕЗ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА "ЕТНИЧЕСКО" РАЗДЕЛЕНИЕ И ПОСЛЕ - УПОТРЕБЯВАНЕТО МУ ЗА НЕЩО ГЛОБАЛНО, КАКВОТО СА СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ НА ЕДНИ ХОРА, ЗА ВОДЕНЕТО НА КОИТО ТЕ СА ИЗБРАЛИ "ЕТНИЧЕСКИ" ПРЕТЕКСТ, КАТО ПРЕДИ ТОВА СА ГО ПРОИЗВЕЛИ.

Мистър Бийн, айде, друм към Колорадо!!!

С тоя празен поглед надали е решил нещо по въпроса :))) По скоро чака батко му да се върне от чужбина да си каже ТЕЖКАТА каратиска дума. Абе пародия на управление са тия ГЕРБ.........

Росенчо и те ли те има?

Ха ха ха, и този позьор имал роля в този цирк.:))))))))) Цяла България разбра за какво става дума, само политиците ни няма да са разбрали.

Колега, на мъж ли се правиш, щото и аз така ;-)

Забравих да посоча ,че това театро е нагласено за г-н Цветанов и е по вкуса на батю му Бойко и БСП.

Ами всичко е постановка,подготвена от самия Доган.Та той не беше уплашен ,а подготвен ,очакваше "геройски" да покаже реакция при отработената сценка.Е,е ,дОГАН се показва не само като хидролог ,а и като добър артист.

Инициативата не е на Доган! Не биха му позволили подобни самодейности...

Страхотни сме, ний от Бсп и Дпс. Хайде да ви видим вас гербери найвни, можете ли таквоз кат нас да спретнете. Целий народ ний можем да излъжем, некадърни сте и артисти вий да бъдете. Само с лъжа се избори печелят, на слепия народ вий очите искате да отворите. След пролетта на власт сме ние, и ще ви покажем как кожи ще дерем. Ударни момчета спотисти ще ни охраняват, и целия народ ще застраховаме. Нещастни гербери ще ни късате месата, но нашата дърта партия е жилава не можете ни сдъвка.

А нейсе, Усмихчо, А ?! ------------- Да бяхте прочели Изказванията на Всички-Нас, г-н Президент - пък чак след това да Ни гъгнете за бутафорията в НДК !

Плевнелиев моментално трябва даси подаде оставката , както и цялото мутро- мафиотско правителство на герб .По- жалко правителство до сега не сме имали .

Иван Костов е виновен.

костов и другия идиот маЛтиняо са виновни за една антибългарска декларация, която ще им излезе през носа скоро!

Плевнелиев е безкрайно неудачен и случаен избор, с мътно комсомолско минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек.

Коментарите за острото осъждане на президента са по-малко отколкото коментарите в предишната статия за Доган и Местан.Това говори за едно-слаб политик е Плевнелиев.

Най-страшно е когато си толкова незабелижим, че не си в ничий списък ...

Безразличието е най-тежката присъда!

Ти да видиш-нападнали Доган....Каквото нападението,такаво ни е всичкото.Нескопосано.Циркаджийско.Чалгаджийско.Що за метод,за привличане на обществен интерес в края на една пошла политическа кариера?

трябваше да умре...за да го запомним поне с едно добро дело

РОСЕН ПЛАВНЕЛИЕВ НА КОЯ НАЦИЯ Е ПРЕЗИДЕНТ- ЯВНО НА ПОТУРНАЦИТЕ,ПОМАЦИТЕ,ЦИГАНИТЕ НО НЕ И НА БЪЛГАРИТЕ... ТОВА СТАНА ЯСНО ДНЕС СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЯНАТА АГРЕСИВНА РЕЧ АН НОВИЯТ НАМЕСТНИК НА СУЛТАНА ЗА БУЛГАРИСТАН-МЕСТАН..САМИЯТ МЕСТАН НАЙ-ЦИНИЧНО ОБВИНЯВАШЕ НАРОДА НАЩ ЗА НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ ДПС,КЪМ МЕДИ ДОГАНОВ,КЪМ ТУРЦИТЕ,ПОВТАРЯШЕ С ПЯНА НА УСТА ЗА НЯКАКВА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ,ВЪПРЕКИ ЧЕ В ПАРОДИЯТА НАРЕЧЕНА ОПИТ ЗА АТЕНТАТ УЧАСТВА КАТО НАПАДАТЕЛ МЛАДИЯТ ТУРЧИН ОТ БУРГАС СРЕЩУ САМИЯТ СОКОЛ-ЧЕРКЕЗКИ ЦИГАНИН ОТ ДРЪНДАР..КЪДЕ ИМА ТУКА БЪЛГАРИ В ТОЗИ СЛУЧАЙ?????????? ОСТАВКА НА НЕБЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ,СЪД ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗУ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕАТЪР НА АБСУРДА-НАПРАВИЛ НИ ПЕЧАЛНО ИЗВИСТНИ В НОВИНИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ....СЪД ЗА БЪЛГАРОМРАЗЕЦА МЕСТАН-ЗА ВСЯВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ..... СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ПРОТУРСКО ДПС-БАСТА!!!!

подкрепям

Който сади ветрове, бури събира, нали така другарю комсомолски агитаторе. А иначе си е озасъждане, без съмнение.

Нападението беше фалшиво , но за това пък отмъщението истинско .Дали някой ,някога ще попита с какво право ТУРСКИТЕ ДЕПУТАТИ си позволиха това над един повален човек ,а уж се борят за права. Апропо не вярвам това да направи, така наречения президент .

Ай нема нужда, нали сегашното статукво от което е част и Плевньо, ни докара до тук.

по принцип не говоря глупости ама щом роско е много загрижен за този бандит доган да отиде да му направи една с....ка тогава, роско стегни се че иначе ще си останеш като бледоликия конник или конникът без глава.

роска стига вече, то че народа вече изкуфя то е факт ама и ти да твърдиш че това е опит за убииство, маи нема да се насладиш дълго на президенцкия стол.

Ах,недей!Чудо голямо станало-агент Сава,нападнат супер нескопосано с газово пищовче от недоволен съотечественик!И вече цялата Държава ще плямпа врели-некипели поне седмица по темата!Ама и цирк,ама и пошло театро!Доган-националният херой на съвремието!!?Тепърва ще ни залеят с говорене,нищене,скодоумни речи по темата.Щото са ни малко едните житейски проблемации.

Ти без да искаш си улучил истината за тази сценка НДуКато!

Плевнелиев и когато Говори и когато Мълчи и когато Излиза ...Винаги звучи Глупаво и Безлично ! Като Прозрачен е .

Не е лошо да осъди и изиска извинение от г-н Местан за изказаните "умозаключения" след опита за покушение. Въпросният господин да не разпалва насила омраза, защото техен човек е посегнал, а не българин! Да си върне думите назад и преразгледа позицията. Аман от надъхани по етническите въпроси министри!

Ако някому прави впечатление, освен журналисти и политици никой друг не коментира с друг тон освен с подигравка цирка станал днес. Само за тия две групи това било "сериозно деяние" и "политически акт". Изводите ги оставям на вас.

Така е. Да беше покушителят поне наплюл бай Доган, щеше да е по добре обществено прието, но вероятно се касае за психически неуравновесен човек, с др. думи посока 4 км... Докога ще ни занимават с тоя ромски Доган?

Това е атентат,колкото ти си президент,смешко

поне да го беше гръмнал,та да не ме е яд

Не е било по сценарий

Какво съди Плевнелиев какво се прави, та нали той е един от тези които разединяват, насаждат омраза и това са резултатите сега.

Гузният си ти,защото си измисляш небивалици!

Първо опит да се убие някой с газов пистолет няма! Но така много удобно се привлича общественото мнение! След това не може да се говори за омраза и нетърпимост (явно визирайки българи и турци) и в същото време да се окаже нападателят, че е турчин, при това мюсюлманин и ти да не си понесеш последствията за думите! Това ще покаже наистина, че България няма съдебна система! Освен това е редно както нападателят бъде съден, така да и проявилите се делегатите! Ние сме цивилизована държава и не убиваме с камъни, ритници и юмруци заловените, колкото и да ни се иска! В анадола може да е прието така, но ние сме в ЕС! И друго нещо - На самите турци трябва много да им говори щом обикновен човек от техните му е писнало и е посегнал на политик. Ясно трябва да им говори на какво положение са ги докарали!

Мнението на тоз човечец е напълно без значение.

А БЕ, КЪДЕ Е БАТКО!!!! Когато по някое ТВ някой си позволи да каже и думичка срещу магистралките, асфалта, кръстовищата и т.н. ВДИГА ТЕЛЕФОНА И ГО ПУСКАТ В ЕФИР да ни повтаря до припадък, какво е направил!!! А сега продължава да мълчи за ДОГАНоглуу, КАКТО ГО ПРАВИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА!!! МАЙ КУКЛОВОДИТЕ МУ СА ПОСОЧИЛИ С КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ!!!

Както не съм фен на Борисов, така няма да си замълча в момента! Много правилно не се обажда Борисов в тази ситуация! Какво ще ми коментира цирк с ясен вече сценарии? Ще дава обяснение защо турчин е опитал да обгази Доган ли? Ами най-малкото Борисов трябва да дава обяснение за това! За мен обяснения трабва да дават - Доган знаел ли е, Местан - от къде изкара сценарият за омразата така бързо, делегатите - за саморазправата, и обгазителят, който реално погледнато само опита ама нищо не направи, което поставя още повече въпроси!

Точно заради въпросите, които повдигаш - ТРЯБВА ДА СЕ ОБАДИ!!! Ако той не може да получи информацията от тези, които сричат в момента по телевизията - Цвъцко, Главен и софийски прокурори, шефа на НСО и да изяви позицията на ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТО КОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ!!!

Плевналиев.Наивно е да се връзваш на тоя смешен сценарии на покушение и се интерсуваш за здравето на невредимият Доган.Така и така си споменал за прочутата ни толерантност.Моля те коментирай етническото начало в речта на новоизлюпеният везир която шокира всички участници във форумите с непредизвиканата арогантност..И лично ти като баща на нацията още в понеделник сутрин сезирай главният прокурор как се бие паднал на земята човек.Тия ли азиатци ще защитаваш или собственият си народ.

Коментари - Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган | Днес.dir.bg

Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган

Държавният глава включва като извънредна точка в дневния ред на предстоящото на 5 февруари т.г. заседание на Консултативния съвет за национална сигурност опита за посегателство срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев осъди остро опита за покушение над Доган | Днес.dir.bg

Коментари

А този пък какви глупости говори "осъждал опит за покушение" Къде го видя този опит. И не е ли редно да осъдиш приказките на Лютви Места. Като български президен не следва ли да защитиш държавата от евтините провокации а не да говориш простотии и глупости за пореден път.

Май и Пленалиев участва в тоя фарс.

Като президент постъпихте правилно г-н Плевнелиев , че осъдихте дивашката постъпка над българси гражданин. Поне измихте лицето на управляващите, които ги няма никакви. Те коментират улиците на чужди градове.

дкми

тоя смешния пък какво се обажда.... не сме имали по-смешен президент, дори пешко беше по-добре...

Що пак се излага тоя президент? Един човек показа негодността на НСО(президентът му е задължен) и напомни на Доган, че и той е смъртен. А ако имаше посегателство над нечий живот то това беше именно този на "атентатора". В много демократични страни такива неща са се случвали и ще се случват и в бъдеще. Никой не хуква да крещи наляво и дясно как демокрацията била в опасност, страната вече не била същата. Ами не е същата, във все по голяма мизерия затъва, народа бяга от загрижените си държавници, от все по-калпавото образование, от липсата на реализация, на медицинско обслужване, от корупцията в държавата и всичките и останали неудачия, включително търговията с националните ни интереси.

Тъпите български политици ще продължават да нажежават обстановката с тъпите си изказвания и да наливат бензин в огъня на откровено мразещи ни политици и правителства от ЕС, които ще имат чудесната възможност да ни хулят и определят като аборигени и не доразвити.

Избързал си Плевнелиев, това е зрелище за зрителите! Всичко е нагласено!!! Никой не вярва в това, което се случи! Цялата тази сган - ДПС трябва да се изсели от държавата.

Плевнята пак бърза като пърле пред майка си, "остро да осъжда". Добре, че поне съболезнования не изказа, в обичайния си гафалийски стил.

Та кой изпращаше Масларова по Луканово време като строители- гастарбайтери в ГЕРМАНИЯ. КОМУНИСТИТЕ!!! Кой маскира ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР като строител в ГЕРМАНИЯ - МАСЛАРОВА!!! А вие вярвайте на баснята "Отидох в Германия, спах по паркингите и там дойдоха от Линднер да ме наемат за под изпълнител!!"

Не президент а ПРЕДАТЕЛ!

Г-н Президент не се излагайте да коментирате такава "новина"

Едно със сигурност добре се забелязва към момента - президента май ще върши повече работа ако просто мълчи.

струва ми се най-точната турска дума , за случващото се в нашата мила родина е :КЬОРФИШЕК!!!!

росене това което стана в ндк от 20 години става по селата и градовете оправляване от дпс до кога ще тарпим изрориде които видяхме как бят безащитен повален младеж които му писнал от мафята и доган.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАКВО ТРЯБВА ДА ОЗНАЧАВА ТОВА: "Българското общество е традиционно известно със своята толерантност, с взаимното приемане и с уважението между различните етноси и религии. Затова от името на всички българи изразявам възмущение от този неприемлив акт на насилие, подчертава Росен Плевнелиев." КАКВО ОБЩО ИМА ТУК "ЕТНОС" И "РЕЛИГИЯ" ДПС "ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ" ЛИ Е?! В НДК всички видяха грозната картина на хора, вкарани в политиката не като български граждани, каквито сме всички ние в България. А като хора, сложени за изпълнители на поръчки. КАКЪВ БЕШЕ ТОЯ "МЕСТАН", ДЕТО ЗАЯВИ: "Поръчител на това покушение е езикът на анти-ДПС агресията в българското общество, каза зам.-председателят на ДПС. Той призова европейските лидери, лидерите на САЩ и световните лидери да се разграничат от днешния акт" КАКВО Е ТОВА ФАБРИКУВАНЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК НА "ЕТНИЧЕСКА" ЛЕКСИКА И НАТРАПВАНЕ "ЕТНИЧЕСКИ" ВНУШЕНИЯ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНИЯ АКТ НА ЧЛЕН НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ СРЕЩУ ДРУГ ЧЛЕН ОТ НЕГОВАТА ПАРТИЯ!!!! В КАКВА ВРЪЗКА ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИГЛАСЯ С НЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА "ЕТНОСИ"?! МАЙ НЯКОЙ МНОГО ИСКА ДА РАЗДЕЛЯ НАРОДА НИ НА ЧАСТИ И Е ИЗБРАЛ ТОВА ДА СТАНЕ ЧРЕЗ ФАБРИКУВАНЕ, ЧРЕЗ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА "ЕТНИЧЕСКО" РАЗДЕЛЕНИЕ И ПОСЛЕ - УПОТРЕБЯВАНЕТО МУ ЗА НЕЩО ГЛОБАЛНО, КАКВОТО СА СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ НА ЕДНИ ХОРА, ЗА ВОДЕНЕТО НА КОИТО ТЕ СА ИЗБРАЛИ "ЕТНИЧЕСКИ" ПРЕТЕКСТ, КАТО ПРЕДИ ТОВА СА ГО ПРОИЗВЕЛИ.

Мистър Бийн, айде, друм към Колорадо!!!

С тоя празен поглед надали е решил нещо по въпроса :))) По скоро чака батко му да се върне от чужбина да си каже ТЕЖКАТА каратиска дума. Абе пародия на управление са тия ГЕРБ.........

Росенчо и те ли те има?

Ха ха ха, и този позьор имал роля в този цирк.:))))))))) Цяла България разбра за какво става дума, само политиците ни няма да са разбрали.

Колега, на мъж ли се правиш, щото и аз така ;-)

Забравих да посоча ,че това театро е нагласено за г-н Цветанов и е по вкуса на батю му Бойко и БСП.

Ами всичко е постановка,подготвена от самия Доган.Та той не беше уплашен ,а подготвен ,очакваше "геройски" да покаже реакция при отработената сценка.Е,е ,дОГАН се показва не само като хидролог ,а и като добър артист.

Инициативата не е на Доган! Не биха му позволили подобни самодейности...

Страхотни сме, ний от Бсп и Дпс. Хайде да ви видим вас гербери найвни, можете ли таквоз кат нас да спретнете. Целий народ ний можем да излъжем, некадърни сте и артисти вий да бъдете. Само с лъжа се избори печелят, на слепия народ вий очите искате да отворите. След пролетта на власт сме ние, и ще ви покажем как кожи ще дерем. Ударни момчета спотисти ще ни охраняват, и целия народ ще застраховаме. Нещастни гербери ще ни късате месата, но нашата дърта партия е жилава не можете ни сдъвка.

А нейсе, Усмихчо, А ?! ------------- Да бяхте прочели Изказванията на Всички-Нас, г-н Президент - пък чак след това да Ни гъгнете за бутафорията в НДК !

Плевнелиев моментално трябва даси подаде оставката , както и цялото мутро- мафиотско правителство на герб .По- жалко правителство до сега не сме имали .

Иван Костов е виновен.

костов и другия идиот маЛтиняо са виновни за една антибългарска декларация, която ще им излезе през носа скоро!

Плевнелиев е безкрайно неудачен и случаен избор, с мътно комсомолско минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек.

Коментарите за острото осъждане на президента са по-малко отколкото коментарите в предишната статия за Доган и Местан.Това говори за едно-слаб политик е Плевнелиев.

Най-страшно е когато си толкова незабелижим, че не си в ничий списък ...

Безразличието е най-тежката присъда!

Ти да видиш-нападнали Доган....Каквото нападението,такаво ни е всичкото.Нескопосано.Циркаджийско.Чалгаджийско.Що за метод,за привличане на обществен интерес в края на една пошла политическа кариера?

трябваше да умре...за да го запомним поне с едно добро дело

РОСЕН ПЛАВНЕЛИЕВ НА КОЯ НАЦИЯ Е ПРЕЗИДЕНТ- ЯВНО НА ПОТУРНАЦИТЕ,ПОМАЦИТЕ,ЦИГАНИТЕ НО НЕ И НА БЪЛГАРИТЕ... ТОВА СТАНА ЯСНО ДНЕС СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЯНАТА АГРЕСИВНА РЕЧ АН НОВИЯТ НАМЕСТНИК НА СУЛТАНА ЗА БУЛГАРИСТАН-МЕСТАН..САМИЯТ МЕСТАН НАЙ-ЦИНИЧНО ОБВИНЯВАШЕ НАРОДА НАЩ ЗА НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ ДПС,КЪМ МЕДИ ДОГАНОВ,КЪМ ТУРЦИТЕ,ПОВТАРЯШЕ С ПЯНА НА УСТА ЗА НЯКАКВА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ,ВЪПРЕКИ ЧЕ В ПАРОДИЯТА НАРЕЧЕНА ОПИТ ЗА АТЕНТАТ УЧАСТВА КАТО НАПАДАТЕЛ МЛАДИЯТ ТУРЧИН ОТ БУРГАС СРЕЩУ САМИЯТ СОКОЛ-ЧЕРКЕЗКИ ЦИГАНИН ОТ ДРЪНДАР..КЪДЕ ИМА ТУКА БЪЛГАРИ В ТОЗИ СЛУЧАЙ?????????? ОСТАВКА НА НЕБЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ,СЪД ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗУ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕАТЪР НА АБСУРДА-НАПРАВИЛ НИ ПЕЧАЛНО ИЗВИСТНИ В НОВИНИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ....СЪД ЗА БЪЛГАРОМРАЗЕЦА МЕСТАН-ЗА ВСЯВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ..... СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ПРОТУРСКО ДПС-БАСТА!!!!

подкрепям

Който сади ветрове, бури събира, нали така другарю комсомолски агитаторе. А иначе си е озасъждане, без съмнение.

Нападението беше фалшиво , но за това пък отмъщението истинско .Дали някой ,някога ще попита с какво право ТУРСКИТЕ ДЕПУТАТИ си позволиха това над един повален човек ,а уж се борят за права. Апропо не вярвам това да направи, така наречения президент .

Ай нема нужда, нали сегашното статукво от което е част и Плевньо, ни докара до тук.

по принцип не говоря глупости ама щом роско е много загрижен за този бандит доган да отиде да му направи една с....ка тогава, роско стегни се че иначе ще си останеш като бледоликия конник или конникът без глава.

роска стига вече, то че народа вече изкуфя то е факт ама и ти да твърдиш че това е опит за убииство, маи нема да се насладиш дълго на президенцкия стол.

Ах,недей!Чудо голямо станало-агент Сава,нападнат супер нескопосано с газово пищовче от недоволен съотечественик!И вече цялата Държава ще плямпа врели-некипели поне седмица по темата!Ама и цирк,ама и пошло театро!Доган-националният херой на съвремието!!?Тепърва ще ни залеят с говорене,нищене,скодоумни речи по темата.Щото са ни малко едните житейски проблемации.

Ти без да искаш си улучил истината за тази сценка НДуКато!

Плевнелиев и когато Говори и когато Мълчи и когато Излиза ...Винаги звучи Глупаво и Безлично ! Като Прозрачен е .

Не е лошо да осъди и изиска извинение от г-н Местан за изказаните "умозаключения" след опита за покушение. Въпросният господин да не разпалва насила омраза, защото техен човек е посегнал, а не българин! Да си върне думите назад и преразгледа позицията. Аман от надъхани по етническите въпроси министри!

Ако някому прави впечатление, освен журналисти и политици никой друг не коментира с друг тон освен с подигравка цирка станал днес. Само за тия две групи това било "сериозно деяние" и "политически акт". Изводите ги оставям на вас.

Така е. Да беше покушителят поне наплюл бай Доган, щеше да е по добре обществено прието, но вероятно се касае за психически неуравновесен човек, с др. думи посока 4 км... Докога ще ни занимават с тоя ромски Доган?

Това е атентат,колкото ти си президент,смешко

поне да го беше гръмнал,та да не ме е яд

Не е било по сценарий

Какво съди Плевнелиев какво се прави, та нали той е един от тези които разединяват, насаждат омраза и това са резултатите сега.

Гузният си ти,защото си измисляш небивалици!

Първо опит да се убие някой с газов пистолет няма! Но така много удобно се привлича общественото мнение! След това не може да се говори за омраза и нетърпимост (явно визирайки българи и турци) и в същото време да се окаже нападателят, че е турчин, при това мюсюлманин и ти да не си понесеш последствията за думите! Това ще покаже наистина, че България няма съдебна система! Освен това е редно както нападателят бъде съден, така да и проявилите се делегатите! Ние сме цивилизована държава и не убиваме с камъни, ритници и юмруци заловените, колкото и да ни се иска! В анадола може да е прието така, но ние сме в ЕС! И друго нещо - На самите турци трябва много да им говори щом обикновен човек от техните му е писнало и е посегнал на политик. Ясно трябва да им говори на какво положение са ги докарали!

Мнението на тоз човечец е напълно без значение.

А БЕ, КЪДЕ Е БАТКО!!!! Когато по някое ТВ някой си позволи да каже и думичка срещу магистралките, асфалта, кръстовищата и т.н. ВДИГА ТЕЛЕФОНА И ГО ПУСКАТ В ЕФИР да ни повтаря до припадък, какво е направил!!! А сега продължава да мълчи за ДОГАНоглуу, КАКТО ГО ПРАВИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА!!! МАЙ КУКЛОВОДИТЕ МУ СА ПОСОЧИЛИ С КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ!!!

Както не съм фен на Борисов, така няма да си замълча в момента! Много правилно не се обажда Борисов в тази ситуация! Какво ще ми коментира цирк с ясен вече сценарии? Ще дава обяснение защо турчин е опитал да обгази Доган ли? Ами най-малкото Борисов трябва да дава обяснение за това! За мен обяснения трабва да дават - Доган знаел ли е, Местан - от къде изкара сценарият за омразата така бързо, делегатите - за саморазправата, и обгазителят, който реално погледнато само опита ама нищо не направи, което поставя още повече въпроси!

Точно заради въпросите, които повдигаш - ТРЯБВА ДА СЕ ОБАДИ!!! Ако той не може да получи информацията от тези, които сричат в момента по телевизията - Цвъцко, Главен и софийски прокурори, шефа на НСО и да изяви позицията на ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТО КОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ!!!

Плевналиев.Наивно е да се връзваш на тоя смешен сценарии на покушение и се интерсуваш за здравето на невредимият Доган.Така и така си споменал за прочутата ни толерантност.Моля те коментирай етническото начало в речта на новоизлюпеният везир която шокира всички участници във форумите с непредизвиканата арогантност..И лично ти като баща на нацията още в понеделник сутрин сезирай главният прокурор как се бие паднал на земята човек.Тия ли азиатци ще защитаваш или собственият си народ.