Плевнелиев иска бързо сформиране на кабинет след изборите

Президентът Росен Плевнелиев изрази надежда за бързо сформиране на правителство след изборите, което да пристъпи към очакваните от гражданите реформи.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев иска бързо сформиране на кабинет след изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше нужно заради тия нелепици Плевнята да се разхожда до САЩ, много скъпо ни излиза тая твоя "демокрация" другарю Недоразумение.

Първостепенна задача на българите трябва да е прехването на това надоразумение Плевнелиев, което само ограбва Страната си и е срам и разил за България.

по повод директните полети: BH AIR вече имат самолет A330 за директни полети, имат и всички разрешителни да летят до Cащ, само наште тъпани в българия бавят нещата. дано президента да може да натисне администрацията.

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

...На всички ви от хАТАКА да ви ЕвГ,но явно само Гаджето и оная русата може да го отнесат,а за останалите амбреажи...само бой и много бач в някоя тухларна или ...каменна кариера...

След направените МАГАРИИ на новото Правителство което и да е то ще му е много , ама много трудно да се опази от ХОРСКАТА ЛЮБОВ .

Този така наречен между п.тю и мухльо е срам за България. Как можа ББ да сложи такъв смотаняк да представлява държавата. Но естествено да не го засенчи с визията си, но пък по простотия му е равен

Повече от "0"?

Плевненлиев ИСКА...................... !

Преди да влезе в политиката Плевнелиев беше представител и управител на немска инвестиционна и строителна компания(той все още си е). Като такъв заедно с браншови организации успяха да задържат ниската летва на възнаграждението в сферата на строителството. Тази практика се подържа и до днес та даже и по лоша. Този човек говореше че в България всичко било много скъпо и как в германия за тези пари ще получиш по добро. Пълна лъжа. Ако е толкова скъпо няма българите да бягат в чужбина и да работят за пет пъти по добро и сигурно заплащане. Сега тръгнал да убеждава българина имигрант че всичко е различно. Да по зле е с всяка изминала година. Ако на запад работиш за да живееш тук работиш за да оцелееш. Какъвто е вожда такъв и народа.

Всъщност Пленята не иска ново правителство, той иска НЕГОВОТО "временно" правителство да упарвлява НЕОГРАНИЧЕНО време (по собствените му думи).

- Кое е по-страшно влюбеността на журналистите в политиците, или на родните държавници в световните лидери, както е влюбен президентът Плевнелиев в президента Обама? - Второто е далеч по-осъдително, обаче нашите путьовци все са влюбени в някого. Плевнелиев направо да го съжалиш заради чувствата на преданост, които така бушуват в дребната му душа, че всеки момент могат да я разкъсат. Слугинското му поведение и цялостното му излъчване плачат за перото на един Алек Попов, той би написал един чудесен роман-гротеска сега пък Мисия в Страната на Дупедавците. Плевнелиев вече не е само сериозен конкурент на Мистър Бийн в макароноподобното си изсулване той отдавна го е задминал, но друго е по-важното: малки хора, джуджета същи, а пращат на дръвника и остатъците от българското достойнство. Плевнелиев има една снимка с Обама, която, ако бъде видяна от американския президент, той ще ни сметне за малоумна нация.

...преди да тръгне за "братския"САЩ,Юлиана здраво го е блъскала с мокрия парцал по тиквата ,за да рОси такива глупости пак... ...Еееех Роско-Ръско,от къде се изРОси,да ни срамиш и ти като своя покровител по ...света... ...Нас ни е срам от теб... ...Жена ти и тя не смее да се покаже заедно с теб и ходиш като гламав по света ,уж "Държавен ГЛАВА (????) ама ...женен ли си,разведен или вдовец(не дай Боже)....или ПУСТЕНЯК (като шефа си)...за децата (да ти са живи и здрави) не знам,но ако не приличат на теб и те ще се ...СРАМЯТ... ...Само едно не мога да си обясня...като си толкова СМОТАН,КАК....КАК....НАПРАВИ ТЕЗИ МИЛИОНИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ БЕ ....МОМЧЕ?????

Искаш бързо правителство??? А ХИДРОИНЖЕНЕРА пита ли го? Щото БОСТАНА е единствения вариант за бързо правителство. Нашенските социоЛЪЖЦИ казаха д една истина - в досегашни нашенски избори, тез дето са около ОХРАТА, НИВГА НЕ СА ВЛАЗАЛИ В ПАРЛАМЕНТО!!! И остават ГРОБ и ДПС-то. БУДАлалата не подписвал никакви споразумения с партии, за ДПС-то . да не говорим. Знаят само да извиват ръце, и те нищо не подписвайки... Та мечтата на БОЦКО за правителство на малцинството е ЕДИНСТВЕНИЯТ ТИ ВАРИАНТ. Но си мечтай, че МЕСТАН е като ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА И БОЛЕНЧО от времето га бе министърин на БОЦКОТО...

А въжделения от цялото българско гражданство нов кабинет дали е хаберлия за реформи или ще си кара , както си знае - чрез вдигане на ток, вода, данъци ( косвени, че по не се виждат), такси и таксички , лицензи и т'н' - че е по-лесно? Е, тогава да не бърза с идването - колкото по-бързо дойде, толкова по-бързо и ще си иде;о)

В България днес няма безработни инженери. Заплащането на труда им..." е около 300 - 350 евро, ама сме на "прав път" и нЕма да избягат кадърните в САЩ!? Дали сам си вЕрва, като плещи глупости и пропуска "подробностите" за възнагражденията на инженерите?!

С онуй - инженерите и IT-ти срециалистите, дето трябвало да стават овчари, щото агнешкото много са търсели и харчило... А те - видиш ли завалиите, си искали от него работа по специалността и ДОСТОЙНО заплащане на труда...

Българският президент обсъжда проблеми на страната ни в САЩ ?!?Не е ли странно ?

Странно щеше да е ако ги обсъждаше в Русия, Куба или Северна Корея.

Ами ако не знаеш, в САЩ има най-много българи - имигранти! Срещал се е с тях - сигурно са го питали защо в САЩ има открити само 46 секции, а в Турция - 136!

Защо се чудиш - това е съвсем нормално (за него) - сега просто очаква да получи съответните инструкции, базирани на актуализираната (по негово виждане) информация за България!

Според проучванията засега се очертава Парламент от няколко партии, част от тях неучаствали досега във властта. Не е нужно дори човек да е добре ориентиран в политиката у нас, за да е наясно, че сформирането на правителство ще е труден и дълг процес. Би трябвало един президент да разбира това и да говори след като добре е премислил какво ще каже. Иначе олеква и звучи несериозно!

бе как няма безработни инженери? само безработни мутри няма

Защо не защити протестърите от "Наводни Уолстрийт" ??? Нищо не каза за разпръскването им със сълзотворен газ ...

кажете какви глупости е ръсил срещу Русия - всички ги пишат само вие не. В момента в ЕС осъзнаха, че противопоставянето с Русия им носи големи загуби, но наш Плевньо продължава да напада Москва. От щатен комсомолски секретар какво да искаш - освен да лиже подметките на новия си господар, нищо друго не може да се очаква.

наскоро излязоха документи, които бяха показани по една телевизия, че Плевела е бил член на БКП, което е скрил от българската общественост, както и много други неща. Ако този лъжлив плазмодий имаше капка срам и достойнство, трябваше отдавна да си е подал оставката, вместо да ръси простотии по цял свят. Но такива като него продажници са най-ценени в "най-демократичната" държава в цялата вселена, където е в момента.

Ами те затова с Борисов са си лика-прилика и се крепят един друг...

Някога беше невъзможно да те направят секретар на градски или окръжен комитет на комсомоло, без да си член на БКП. А да не говорим,че първият му тъст е бил секретар на ОК на БКП в Благоевград!

Паметник ще му вдигнем на Офшорко! За нула време ни направи "врата" към ЕС за виетнамски стоки, а напоследък четох, че сме били вече станали е енергиен газов център на Европата и ще дистрибутираме Азерски газ. Юнак е комсомолеца, трябваше бюджетът на президенството да се вдигне не с 1, а с 10 милиона докрая на годината! Така щеше да обезпечи и търговски връзки с Папуа и Нова Гвинея! Сега като тръгне да се прибира цялата Българска диаспора в проспериращата ни Родина! Очевидно ще се завърне от US окрилен от потупванията по рамото му за довършването на България!

и аз искам да си хванеш пътя и да не поглеждаш назад повече, БЪРЗО!

Няма далавера за стабилност ,..колкото е по-мътна водата ,толкова е по-добре за нас ---БЕДНИТЕ ОЛИГАРСИ.

А ние искаме друг президент ! Но понеже има време, може и настоящия да започне да се занимава с по-съществени неща.

От Държавният департамент изтече информация, че третия секретар на портиера в Белия дом е предал лично инструкциите на Обонго за "правителството" на Бочко и поредната му покана Вожда да се яви както обикновенно около Коледа за поредното набиване обръчите на разсъхналия се Бидон!

Кой беше тоя мишок?

Аз нямам очаквания за реформи, защо тогава ми е бързо кабинет? Напротив, искам да се бави максимално, да се състави възможно най-трудно и да падне достатъчно бързо - до година, това са моите очаквания и ще са такива, докато на хоризонта не се появят политици, които не гонят властта, а защитават идеите си и най-вече правовата държава!

Този , категорично се показва , като един абсолютен лъжец и човек обслужващ чужди интереси . Глупака искал сформиране на кабинет веднага след изборите но естественно сформиран единственно и само от Герб без никакви коалиции . Срам голям срам е това недоразумение наречено "президентна България" ОСТАВКА

Едно е да искаш,друго е да можеш трето е да го направиш.

Сега е момента да се изявите тролчета, изроди мои! Да напомня - лъжите трябва да са гнусни - да се отврати от себе си президента!

Близнашки, за къде сме се разбързали! Те реформите ги направиха от коалицията... няма за къде да бързаме вече.

...пундьо пак си отвори устата неподготвен и приБЪРЗАно... ...Той да се моли да не му спретнем наБЪРЗО един "кабинет" с "камъни и дърве" на ..."Д(У)ндуков"-2....

Тоя педал пак ли е в САЩ?! И продължава да ръси глупости- как разбра , че няма безработни инженери?!

Този пудел Офшорко Плювналиев или е пълен идиот, или мисли и прави всички нас на идиоти! Една бегла справка от бюрата по труда би му отворила очите, но комсомолския гьонсурат очи няма! Не само, че има хиляди безработни инженерно-технически кадри, но за съжаление около 50% от тях са в златната трудоспособна възраст до 40 год.

И аз искам заплата 3000 лв , но няма !