Плевнелиев: НС да отмени избора на Пеевски, кредитът на доверие е изчерпан

Президентът настоя Народното събрание незабавно да преразгледа решението си Делян Пеевски да оглави ДАНС. Росен Плевнелиев заяви, че то няма нищо общо с поетия от управляващите ангажимент за прозрачност и обяви, че кредитът му на доверие към тях е изчерпан.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: НС да отмени избора на Пеевски, кредитът на доверие е изчерпан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С декларациите си за МОРАЛ си играят БСП, но като вземат властта забравят за него. и само мурафети гледайте.

да

Този президент е хем смешник , хем страхливец! И тоя мунчо ще защитава нацията!!!

Тя неговата си е права. Коя ще е тая която ще иска да се показва такъв мунчо насам натам.

Този човек си е изчерпан от самото начало, поне да не се перчи, че става смешен.

ББ му се изплю в лицето, той се избърса, усмихна и стана Президент - жалко същество, не личност!

Чехльо се изказва като мъж. Всички са за измитане. След предните мутри и откровени бандити всичко в България е възможно. Вече 12 години ни управляват полуидиоти, откровени крадци, мутри, пожарникари и физкултурници. Една институция няма със запазено доверие. Съсипаха държавата. Сега този, който го избраха с много неясни гласове взе да се прави на мъж. "Ташак госпожа Петрова, лайно в коридора"

Еееее, най-накрая доживяхме Президента да скръцне със зъби. Смятайте колко скандален е избора на т.нар "експерт" Пеевски

Плевнелиев ти какво си мислиш, ти си следващият на който ще се иска оставка.

Не харесвам Пеевски, но Плевнелиев го ненавиждам.

Няма топки да го направи. затова го натири и жена му!Нао за нея други имат топки....

И това с приказаки на "обединителя", който дойде с измама в президентството.

Да разбирам ли, че президента е легнал на дрейв? Преврат ли ще прави? Няма да има вземане, даване с правителство и парламент? Ще се заключи ли в къщи или ще прави компания на Боку да е оплакват от съдбата си по целия свят? Шестака можа да се оплаче и повече не може.На подписка е.ПРОБЛЕМЪТ ИМ Е, ЧЕ ТОЯ ПЕЕВСКИ Е ОТ ТЯХНОТО КОТИЛО И ПО ТЕХНИТЕ МЕТОДИ ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА.

По-скоро Пеевски ще отмени избора на Народното събрание. Нали той го избра.

"Франс Прес: Флоров замесен в наркотрафик, обвиненията засягат и Цветанов"

Кой си те бе менте да настояваш?

Хайде да ми кажете какъв точно е проблема: - Че Пеевски не е от ГЕРБ? - Че е олигарх с много бизнес интерси - Че е мутра? - Че е от партията на българските мюсюлани? Защото ако е едно от първите три, то предишните отговаряха на тях на 110% ! Хайде малко поразсъждавайте, има време да се навиквате с елементарни клишета

ДО ПОБЕДАТА.

така викахте и Февруари, ама виж какво стана....

МИ -ТЕ ЕДНИТЕ ПОБЕДИХА (БСП) - СЕГА Е РЕД ДА СЕ ВЪРНАТ ГЕРБЕРУГИТЕ ..- И ТАКА - САМО ПРОТЕСТИ- А НАРОДА ЩЕ СИ ОБЕДНЯВА ДОКРАЙ И ПОСТОЯННО ЩЕ ПРОТЕСТИРА ..- АТИЯ -=ПОСТОЯННО ЩЕ СИ СЕ ВЪРТЯТ ...

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП-ДПС НА ВЛАСТ.

Пак забравяш другите двама лумпена в управлението , а именно ББ , хер Сидерик

Навремето комунягите пробутаха номера с къщата на Костов!!! Сега наскоро номера с апартаментите на Цветанов! Е и колко струва една къща или няколко апартамента??? А КОЛКО СТРУВА МЕДИИНА ИМПЕРИЯ ОТ ВЕСТНИЦИ, ТЕЛЕВИЗИИ(манипулиране на общественото мнение) ПЛюС криминален бизнес?!!! Българите са прости(в болшинството си) и не помнят повече от три минути(почти колкото маймуните Как в други държави направиха ЛУСТРАЦИЯ?! В БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕнаправиха?!!! Ами защото всеки трети или четвърти българин(от по-възрастните) е бил доносник!!! А младите какво правят за да променят нещата?!

Искаш да кажеш, че увеличаването на контрабандните цигари и Блокирането на полските яйца не са довели до незаконно забогатяване... Сори брат, не те разбирам.

Средно между 330 и 818 .Тъпан

Навремето комунягите пробутаха номера с къщата на Костов!!! Сега наскоро номера с апартаментите на Цветанов! Е и колко струва една къща или няколко апартамента??? А КОЛКО СТРУВА МЕДИИНА ИМПЕРИЯ ОТ ВЕСТНИЦИ, ТЕЛЕВИЗИИ(манипулиране на общественото мнение) ПЛюС криминален бизнес?!!! Българите са прости(в болшинството си) и не помнят повече от три минути(почти колкото маймуните Как в други държави направиха ЛУСТРАЦИЯ?! В БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕнаправиха?!!! Ами защото всеки трети или четвърти българин(от по-възрастните) е бил доносник!!! А младите какво правят за да променят нещата?!

Господин Президент много искам да знам на коя пейка в Германия спахте,до като се трудехте да изкарате парите си?Ще замина и аз и ще спя на тази пейка.Надявам се ,че немската власт ще ми разреши да спа като вас не обеспокоявана.Пожелайте ми да спечеля като вас много пари.Наслука и на мен и на Вас.

Във всички телефонни централи още от бай Тошово врме са монтирани хиляди касетофони за безконтролно подслушване и записване на разговорите на обикновенните граждани! По време на царстването на тройната ламя, подобни устройства за същото безконтролно подслушване бяха монтирани и в централите на мобилните оператори! Тогава БСП ядоха кифтетата и не риваха! Защо тъпия обикновен гражданин може да се подслушва, а ВИП-мошенниците да не може! Защо не риваха ВИП-мошенниците га ядоха кифтетата, а почнаха да ривът, когато се уплашиха, че могат да ги фанат, че готвят държавен преврат, както обеща другаря Станишев! Баламурниците се фанаха на въдицата и вече преврата е факт! А сега ревете вие, баламурници!

Защото тъпия булгаристанец не представлява интерес. Виж да ти откраднат бизнеса или изборите е основателна причина да им видиш сметката!

Не се прави на мъжкар,педи нещастно.Никой не те бръсне заслива.Нима самия ти не бе избран с "Костинбродски бюлетини" и не беше и се кукла на конци на престъпната Банкенска мутра и противния му гъзолизач Цвъки Гестапото.

Днес на демон-серации излезе целият личен състав на ГРОБ!!! Луфт немаше, бате! Българският народ видя ВСИЧКИ, ПОВТАРЯМ, БРОЯ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ГРОБУНГЕЛЕС В ИЗМЪЧЕНАТА НИ РОДИНА! Питам се, струва ли си заради някакви си 5-6000, загубили привилегиите си като калинки и ушинки на Цвъкунгелес, много от тях и отпадъци, продали се срещу 20-30 лева, откраднати от бюджета, да се рискува мирът, спокойствието и стабилността на останалите седем милиона граждани, потърпевши от 4-годишното заГРОБящо торнадо! Жесток страх ги тресе утрепките, че Делян няма да ги бръсне по тяхно желание! Че повечето от тях ще ходят в затвора, където им е мястото! Че най-накрая ще има възмездие за извършените престъпления и геноцида над българите през тези 4 години! Разберете, седеммилионна България не иска да гледа вашите крокодилски сълзи! Дано всички вие от митингите да си получите заслуженото възмездие за кражбите, подслушванията и терора!

са открили ремонтна база.

Искаш ли бебче....

Честити ви замразени заплати за още 4 годидни ако продължавате в тоя дух.

Ей комсомолски боклук, махай се незабавно.

Най голямата грешка на ДПС и БСП в момента. Като 4е ли вси4ко вървеше някак досега след избирането,но да предлагате за шеф 4овек от ДПС това ви обра вси4ките то4ки.Току се успокоиха хората малко и какво стана?Ще трябва много да наваксвате занапред!!!!!!!!! Браво господин ПРЕЗИДЕНТ,показахте 4е сте на място.

Ти пък що даваш кредити бе? Нали това е партията направила кредитни милионери. Вземат и не връщат.

В България изпълнителната, законодателната и съдебната власт мълчат, защото ставащото днес почна да излиза от контрол.Президентът, който колкото и да плюем, олицетворява Нацията, единствено излезе с ясна позиция по въпроса.Тя е унищожителна за комунистите, и това няма да му бъде простено.Не съм му застъпник, но единствения държавен мъж, който открито каза НЕ, беше той.Ако ви прави впечатление, ББ и ЦЦ, някъде се покриха.

измамената комсомолска камила!

Ще се лее кръв този път. И то много. Всички шумкари до 9-то коляно ще бъдат процедурно прекарани през "нороден съд" и разстреляни. Това ще е лустрация по български. Както нашите кханове са ни учили и са искали да се отстояваме като нация. Без толерантност, без педерастия и без оглушки.

Ти не си виновен!Бог дава,Бог взима!

Тоя пък Идиот, иска да Убива !!! И кого ще Разстрелваш бе пухльо ? Пфу,гадна ГЕРБерастия !

Избора е отличен,само бандит може да залови други бандити.Видок един изключителен френски престъпник е натоварен да създаде Сюрте,която се състои само от престъпници.За няколко години престъпноста във Франция става едва забележима.Но трябва да си умен за да направиш такъв избор!Същото беше и с избора на Цветанов,друг закоравял престъпник и имаше резултат.

винчерооо , вииинъ чееее ееероооо !!!

Плевневлиев,разтури го това измислено "Народно събрание",което съвсем скоро народа ще утрепе с коравите жълти павета.

То хубаво искаш да преразгледат решението, ама те ти отговориха с НЕ . Няма да преразглеждат решението си . Г-н Плевнелиев нещо сте объркали партийте, това са комунисти те кокала не го дават без бой така са свикнали от едно време. Това не е демократична партия каквото каже Гея,Бея и Злодея, ама спокойно ние от улицата скоро ще ги изкараме от народното събрание , ще ги изкараме като лалугери от дупка ....

Ментето президент да си затваря шибаната уста защото много ясно, се чува, че не говори той. Някой му суфлира. Явно Тиквата.

- на Бузитано 20.

Върховният главнокомандващ на Българската армия- Рошко Шушумигата съвсем до скоро, когато беше министър каза, че нямал нищо против да бъде подслушван.

ДА ПОВТОРИМ 10 ФЕВРУАРИ 1997Г.,ДА ПРИНУДИМ БСП ДА ВЪРНЕ МАНДАТА!

И да дойде простата тиква мутра ли?! Не, благодаря. БСП да си оттегли Пеевски и да назначи нов читав човек. Мутри, тикви, селяни повече няма да управляват БГ.

ТОЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ ,КАТО МУ ВИДЯ ОТБЛЪСКВАЩАТА ФИЗИОНОМИЯ И ,КАТО МУ ЧУЯ МИЖИТУРСКИЯ ГЛАС МИ ИДВА ДА ПОВРЪЩАМ. ПОЛУЧИЛ Е НАРЕЖДАНЕ ОТ БАНКЯНСКИЯ ДЕБИЛ ДА СНЕМЕ ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛУПАКА ИЗПЪЛНЯВА ,ТОЗИ Е ЕДИН СМЕШНИК , ОЛИГОФРЕН И НИЩО ПОВЕЧЕ

ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА КОКОНА!!!ПРИЗОВИ НИ ДА БУТНЕМ БОКЛУЦИТЕ ДЕТО НИ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА!!!ДОЛУУУУ БКПДПСАтака$-ТРОЙНАТА ТУРСКА УДУРМЪ!!!!!15 000 протестиращи в този истински проливен дъжд -БРАВО ПАТРИОТИ!!!МАЙКА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aбсолютна безизxодица ,от която и нови избори няма да ни извадят. Uстината е,че партиите ни са вредни и смяната на едни с други не променя нищо.

Марионетката на борисов беше активирана и не спази собствените си обещания естествено защото няма собствено мнение,а изпълнява заповеди дадени от Банкя.Споко смешнико ще дойде и твоят ред да обясняваш откъде взе 180млн.евро за да построиш "Резиденшъл Парк",откъде взе пари за вила на гръцки остров и как така в нарушение на всички закони построи две вили на морския бряг върху скалите в природен парк?

роско ще го раследват за вилата на скалите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен най - доброто в момента за страната са нови избори и ако президента не реши да ги предизвика , има думата народа .Мили братя и сестри , ако искаме да живеем по - добре , да изгоним БСП и ДПС от парламента , те не мислят за народа , а само за мафията .Такива управници не ни трябват .