Разпитват и Плевнелиев по делото срещу Ненчев за ”МиГ-29”

Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) ще бъде разпитан по делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев за ремонта на изтребителите "МиГ-29".

Обратно в новината

Коментари - Разпитват и Плевнелиев по делото срещу Ненчев за ”МиГ-29” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Защитната им теза е, че от посолството на САЩ така са ги инструктирали... От цялата работа намазаха Полша и посредниците....

Съдят български министър за руски интереси.. Това ако беше арбитража за Белене дето снесохме на руснаците предварително година милион милиард и нещо нямаше да се учудя.....

Виждам, че на някои рускомислещи не им изнася решението на български министър и не са им достатъчни взятките на евро от България.

да правим ония, които загробиха България без договори с руснаците за шлемовете и за години напред!

плевнята и мотиката на съд!! счупиха последните фърчилки!!!

Учудвам се на прокуратурата за желанието и да разпитва Плевнелиев. С една психиатрична експертиза поискана от която и да е от станите, показанията му ще отпаднат в съда.

,,земеделецът-кашавар,, ненчев колко години бе на ,,инструктаж,, в европата...??? Юрист. Магистър по право и политически науки. Специализирал е в Европейския парламент...,,!!! ,,...

Срещу Плевнелиев е даден сигнал за предателство от Бареков. Това по повод срещата му с директор на ЕВН, след която подкрепи ЕРП-тата за лицензите. Разследването е прекратено поради имунитет. Сега той няма имунитет. Защо разследването не е възобновено? Иначе като предател се проявява и в други ситуации, като с ВЕИ-тата и супермаркетите. Като в нито един от случаите няма нищо политическо, че да се определя като пристрастие. Например сега българите плащат по-скъп ток, заради отмяната на такса свързване, която да компенсира наложените от ЕС субсидии от 20%. Плевнелиев даде закона на КС. Благодарение на това тока от ВЕИ-тата сега е с 20% по-скъп. Тоест Плевнелиев обслужи определени икономически кръгове, за сметка на народа. В сметките за ток трябваше да има колонка "такса Плевнелиев" и цената срещу нея. Същият този Плевнелиев се е клел в парламента, да се ръководи във всичките си действия от интереса на народа. Той наруши и клетвата в Конституцията. Иначе обобщено, всеки държавен служител обслужващ чужда държава или организация е предател. В ситуацията той обслужваше ЕРП-та и ВЕИ-та. Супермаркетите ги подкрепи за закона изискващ български плодове и зеленчуци. След ветото му парламента тогава се разпадна. После дори ГЕРБ говореха дали това не е добра идея, но остана само като изказ.

Този е едно магаре , дръпнат с бастун зад врата от Бойко за да седне върху президентски стол!

Разпитват и Плевнелиев по делото срещу Ненчев за МиГ-29 Според мен Плевнелиев трябва да бъде разпитан по "делото" с Ф-16 трета употреба.

в България си важи уговорката:"хубаво ли е или е руско"!Крайно време е да изчистим всично руско от битието си и да скъсаме със срамната руска зависимост!Руснаците са ни близки,но не системата и политиката им!Русия ни е единствения ни враг и това е Факт ,за жалост!Това е потвърдено и от съюзниците ни в НАТО и ЕС!

Николай Ненчев е подсъдим за това, че не е изпълнил договор с руска компания "РСК-МиГ" за ремонта на изтребителите, а наредил да се скрие в метална каса. Като изключим платените нинови драскачи, обвинението е абсурдно. Компанията трябва да съди България за неизпълнение на договор. Какво общо има Прокуратурата?

Защото касае националната сигурност.

Националната сигурност е свързана с НАТО и ЕС, а не с Русия.

Ми нали България, т.е. ние ще плащаме неустойките. Или щом е ощетена държавата, виновен нема?

си получихте "неустойките" от КТБ и Белене..Какво още искате.

На разследващите ще трябва да им начислят вредни за занимаването им с него. Прогноза: няма да спре да дърдори суперлативи за Ненчев и за нашата евроатлантическа интеграция. Това-онова и за руски хибридни войни може да вметне.

Оставете МиГ-29, ами проверете как си е купил Лада-та навремето.

Тоя ли е президент? Към него ли трябва да се обръщаме на "Г-н Президент", докато е жив този плужек?! Не, нема 'а стане. А вие си го наричайте президент.

не съ обаждайте.

Както е тръгнало (2012-2017) да не стане (1964-2017), Бог да ми прости.

Бог да те благослови!:)))

станахте по-големи католици от Папата.

Ненчев и Плевнелиев трябва вече да отлежават в СЦЗ, при бай Ставри

.....хвани единия-удари другия.... Марионетки от класа.... Повтарят като папагал всичко което им е наредено...... Празноглав предател няма собствено мнение, ум има ли?

Лекетата не ги ли носеха в пералнята , защо в Прокуратурата , или и там вършат процедура ''пране''.

Искаме реалити разпит с детектор на лъжата! Ще бъдем първите в света!

Погледнете го : Бойковото магаре! За голям смях пред Света станахме

Да го разпитват по методите на Инквизицията---с бой! ...Има защо!:))))

Няма какво да го питат...Усмихнатото човече е съгласен!

Защо го наричате в статията "Президентът Росен Плевнелиев"? Той е обикновен гражданин към днешна дата и няма нищо нередно да отговаря пред закона наравно с останалите граждани на Република България.

Правят го нарочно, с умисъл, да втълпяват на читателите, че Плевнелиев едва ли не все още е президент. Преди време се опитах да им обясня, че грешат. Цитирах им и закона. За един ден имаше ефект и после старата песен на нов глас. Явно Чехлев не може да преглътне факта, че вече е БИВШ.

Всъщност трагедията на лицето Плевнелиев не е в това, че е БИВШ, а че е НИСШ ...

в училище. Май не знаете правата на експрезидентите.

След разпита този плъх е директно да го вкарат в затвора за предателство на България.

Дреме ми за тоя!

е ,и на него му дремеше за цялата ни държава .

Ма на тебе не ти дремеше като гласува със сълзи на очите за тоя Сульо, нали!?!

Що дела се точиха с години и накрая всички са невинни. моля ви се. съобщавайте ни присъди. Обаче тогава ще имате "материал" по-малък от дневния виц и то веднъж на 6 месеца.

искам разпита на страпонджиев да се излъчва директно по националните медии,ще е интересно да видим как магаре цвили

Този още ли не е в Панделата. Миризливец