Росен Петров: ”Знамето на българските турци” е провокация

Случаят с появата и продажбата на така нареченoто "знаме на българските турци” в интернет не бива да се подценява, призова Росен Петров.

Обратно в новината

Коментари - Росен Петров: ”Знамето на българските турци” е провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роско. Бг турчин але булгар мискин. Ела да те опъна . Но първо трябва да научиш турски език. И престанете да ни занимавате с турците. Със светлинни години са над нас бг. Анадънму шинди аркадаш. Учете турски език. Ще ви е от полза. Циганите на запад за 1 милион и половина купуват жилища, от 26 г, как е. ВОЙНАТА вече е МЕЖДУ бедни и богати. аРКАДАШ СКРИЙ СЕ и не заблуди овчете. Айде идвай 2000 лена б.пара и 500 крави, те чакат на запад. лесно се хуртува ама трудно се бачка бате

Преди избори ''националистите'' няма с какво да изпъкнат. Турция се съюзи с руснаците, емигрантите намаляха, сал едни пенсии за вдигане останаха.

Мааллеейй Роска ,сигурен съм ,че си първия ,който се е регистрирал в Бюрото по труда като безработен ...Бегай , вземай ,че тези 1560 кинта са си все някаква помощ ---иначе глад ...глад майка ... остана без работа и кортика си заряза ...телевизии ...шоута ... че май и младоженец беше ...

Споко, бе! Той сега ще направи добра кариера в Холивуд. С тази външност ще го лапнат като топъл хляб за хорор продукциите!

Колко бързо путинофилите взеха да защитават турците след като станаха приятели с Ердоган. Още малко ще заговорят че е нямало турско робство :)))

И тоя "х.й сплескан" доживя да го коментираме! Само че това което казва, всеки от форума може да го каже... "Кинжал" барековски...

Ей пекинез, ти откъде изпълзя бре?

Това естествено не е инициирано от обикновените граждани с турски имена. Разговарял съм с много такива хора. На въпроса "Защо не отидете да живеете в Турция?", всички те винаги и категорично са заявявали, че не желаят да живеят в Турция. Всички твърдят, че в България е по-хубаво. Лошото е, че политиката не се прави от обикновените граждани, а от подмолни манипулативни типове с користни цели. Така че, добре е на този случай да се обърне особено внимание от страна на българските институции!

РЕФЕРЕНДУМ ЗА КЪРДЖАЛИЙСКО. ТАМ ЖИВЕЯТ ПОВЕЧЕ ТУРЦИ ОТ БЪЛГАРИ. КАКТО НА КРИМ РУСНАЦИТЕ !!!! РАВЕНСТВО ЗА ВСИЧКИ !!!!

ли си Голямата Екскурзия :)

В Батак ли? Ще ви я припомним с помощта на Путин след като си върнем земята.

за малко Аероган да го утепат, не се притеснявай, другият пут ще стане:)

скоро диващината на балканския полуостров ша си покаже рогата. старата песен на нов глас. рязане на глави и тем подобни. като не можете да цените демокрацията която имате в момента и да направите бг процафтяваща страна, тогава почнете да се трепите един друг диваци такива. заради варварското ви мислене се махнах от лаинарския ви полуостров и сега само ви гледам сеира как ще се изядете един друг. тапаци такива.

милиционерското училище ни накара да се съмняваме във всичко

А бе хора - де що има идиот в тая държава се изреди акъл да дава - единия бил ченге (много умен), другия бил пожарникар (още по умен и дори бил прочел една книга- "Винету") и после се чудим защо живеем лошо. Еми така ще е - навремето за такива като тях само вицове правехме и бяха по долу от общите работници , а сега кой депутат , кой Премиер и после- ама защо- е ми така ще е - те просто толкова си могат.

To и в Държавна Агенция Електронно Управление се оправят едни пенсионирани шапкари . Та ще има да чакате електронно правителство още дълго

идат избори и трупаме точки

Даааа, Проблем има....ама няма ТОПКИ, които да го решат....

През 1889 година,турците са били 64% от населението намиращо се на площта на България. Знамето на българските турци е бяло с червен полумесец и две хоризонтални червени линии отгоре и отдолу. Общо напусналите турци територията на България от освобождението до сега е близо 8 милиона според турската пропаганда. Диаспората на Турция си прави чести симпозиуми,включващи представители на Азербейджан,България,Туркменистан,Полша,Босна,Албания,Косово,и др.

и в княжество България, турците са 20% . в источна румелия е 25 % от къде ги измисли тези 64%??

Черкези, турци, албанци,помаци -мюсулмани,

а когато на митингите на атака веят руски знамена, и то не в русия, а в среде България, това провокация ли е , или не е ?!

РЕФЕРЕНДУМ, РЕФЕРЕНДУМ, РЕФЕРЕНДУМ !!!!! Като на Крим. Гласуват само хората региона.

Крим беше автономнарепубликав състава на Украйна! Главата ти прави ли разлика!? Или си говорим, колкото да не заспим, а?

Кой е този плешивия,който дава мнение за такива сериозни проблеми.

Виж само ГЕРБ как ще избяга от проблема ,което доказва що за партия са и Бойко ще мълчи като пукел !!!!

Росен Петров: Знамето на българските турци е провокация Не знам какво е знамето, но Турция е поне държава. А нашите пишман политици доказаха за 27 г., че не могат да "управляват" самите себе си, камо ли цяла държава.

Не знам на кого симпатизирате, но от тук не се вижда да е на България.

Не виждам с какво съм обидил България. Просто казвам факти, извън всякаква политика.

sawo

Брей, тази новина се появи за 3 секунди на главната страница и изчезна, не се намира дори в последните новини на "Днес" ?

Имаме ли си ДАНС, МВР и разни други хрантутници, които да вземат адекватни мерки или да запретваме ръкавите?

тя и Украйна така беше унитарна държава, а също и Сърбия.... г-н Петров да си припомни каква е била позицията му по двата казуса. А относно сепаративните движения - сега е модерно според много хора, хората да се делят на народи, етноси и племена. Като толкова им се е приискало не виждам причина да ги спираме. България и без това е на парчета - минахме през безброй кризи и така и не се обединихме като народ, а ОЧЕВИДНО вече никой няма желание.

Долнопробно леке !

Росен Петров: Знамето на българските турци е провокация И Росен реши да се покаже.

..... объркал си темата... не иде реч за турците български в турция, а за българските турци в България, където радев заедно с доган спечели безапелационно..... та какво ще прави радев, официално подкрепен от доган..... Митко за твое съжаление нищо.... там където се забие знамето се губи територията, както се изказа клепоухия за Крим... Та хе това знаме скоро ще се забие, надявам се в задника на цепеницата радев, та да си вика, че е негово и на никой друг......

и това да "обясни" на простолюдието, що е то провокация! по-лошо от това да си палячо е да си бездарен палячо.

които друго не може, в политиката влиза. дурма да чакаме да се оправим с такива политици. все ни отклоняват вниманието с изкуствено създадени проблеми.

Абе нали Тикварят регистрира тихомълком ДОСТ. Нема какво да се реве повече. Даже, Всички те гласуваха за Цецка Цачева и тя ПОБЕДИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО в Турция

тупан! турците не говорът а действат. обезбългаряват, убиват.... оставили са си жълтите павате за накрая и за десерт. ама като ви изкарат на дръвника дан ривете?

едната годинка все още я няма...