Росен Христов: В най-кратки срокове завеждам дело срещу академик Денков

Договорът с "Боташ" е от изключително стратегическо и икономическо значение за страната

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов: В най-кратки срокове завеждам дело срещу академик Денков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков е велик, А тези преди и след него са некадърници

Тъпа българска работа, който дойде на власт плюе старите и се прави на велик, че всичко започва от него, Денков, уж академик но и той прост като другите. До кога така бе българи? До кога такива простотии?

Сорос дянков ще си намери майстора-гадни,нагли,глупендери!!!

Катамарана се оказа не само глупав ами и нагъл. Пак ще се прави на заблуден и неразбрал. По добре да се връща при господаря си Путин.

Временен министър, сключил договор за 13 години. Един предишен служебен герой се опита да пробута Грипените в последния си работен ден. Егати нахалните копелдаци. А Радев освен този недорасляк пробута също и Киро и Асен. Най- наглия и зависим президент в историята на България. И за какво точно съди? За мнението му? Пародия е тоя Радев и солташаците му

браво бе, моето момче. Ама, как яко успя да пръднеш на хуя на Денков, че чак се проглуши. И внимавай с твоя дървен адвокат, че не само яхтата ами и последната ти риза ще вземе, да те еба в боклука селски.

Колкото се може по бързо

Абе росене абе христов.Ти затова ли довлече тия хамериканци в Козлодя бре.Докато тая ценрала не гръмне няма да се спрете.джуката дава зор да спре петрола от русия без да ви карат от европата.оня кьоротлък куневица затвори 3 и 4 блок без да я натискат от брюксел.ЩЕ има възмездие БОКЛУЦИ.

Най-скоро време не беше ли днес, че утре вече е събота?! В понеделник няма да е "най-скоро" време, но пък ще действа "всяко лудо - за три дни".

Не ти вярваме,наведен на преЦедента боклук.

Ще осъдиш.......дедовоя

По скоро съм склонен да вярвам на служебния министър отколкото на Денков. Вижте какво става напоследък: 1. Искат да "оправят" правата на главния прокурор, така че да им е под чехъл. 2. Искат да вземат голяма част от правомощията на президента. Така го обезсилват за каквото и да е. 3. Искат да няма или ако има служебно правителство, то да няма никакви права, само да седи за парлама. Колеги, народе.... на мен тук ми МИРИШЕ на тоталитаризъм, демек фашизъм. С тези записи, които излезнаха на яве, и за ГЕРБ и за ПП, не мога да си представя с какъв акъл някой ще гласува за тях, освен ако не са ти дали някой лев де....

Пак, смешно. Нали президента стана такъв благодарение на Бойко, който издигна смешни противници.

По морално е този ГОСПОДИНЧО,вместо да ни занимава какво смята да прави,да РАЗПРОСТРАНЯВА ТВЪРДЕНИЯТА СИ като заведе и спечели делото. Омръзна ми от тази ГОВОРИЛНЯ,С ЦЕЛ МАНИПУЛАЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ

Що бе, човекът има право на отговор! Това, че отговорът не Ви харесва не значи че е лъжа. Нали цените на горивата нямаше да се вдигнат!?!? Ама на тях какво им пука!?!? Те не зареждат, зареждат шофьорите на служебните им коли, на наш гръб. Те горива не плащат!!!!

Поредният премиер осъден за лъжа!

Путко Маринкин

Росенчо, я си признай как идваше да агитираш в Марица изток за фотоволтаиците и колко парички ти бяха дали за да купиш рекултивираната земя? И яде ли бой от миньорите?

А Кокорчо ще идва ли да ви агитира преди да затвори Марица Изток или ще ви постави пред свършен факт?

Некомпетентен служебен министър подписва 13 годишен договор, и вместо да го разследват ,той се хвали. Алоооо прокуратурата ,къде сте?

И как реши, че е некомпетентен?

Компетентен комунист няма

Наглец е Росен и е Крадец,направил го е за лична изгода!

Молеца да се консултира с Пастирката ирландска. Една майка ги е раждала.

Росен е корупционен.Като всички действия на мунчовците.

Капитан Бабоеб ще съди академик на ЕАН и БАН.

Ало журналистите и вие ли сте толкова тъпи колкото ясно?

Росене, загуба на време. Не ти ли е ясно, че Асен гони високи цени за народа. Бойко искаше да прибере спестяванията на хората , но не успя, посредством високи цени Асен ще успее, дано не съм прав и по-скоро да го изчегъртат.

тоя току що обясни колко е неизгоден договора !!! Цели 13 години закопаване от служебен министър - еднодневка. Второ ако не се потребява тая газ ние плащаме. Трето, Денков се консултира с министъра на енергетиката и една торба специалисти и юристи, които имат много повече акъл от тоя служебен путинист. И какво ни интересува Сърбия и Унгария - подлогите на Путя ???

Русия все повече потъва, интересно е че никой не ходи да работи и живее в тази кочина, вкл. и нашите русофилци, комунисти всякакви там. Утре и на джуджи ще му скроят шапка.

Така ти се иска. Всъщност в Русия е пълно с българи, а тази страна издържаше родителите ти и родителите на родителите ти, за се пръкнат мързеливи и неграмотни мхлювци, които да мия чини за да си купят ненужни неща.

Ха ха ха

ГОСПОДИН ПРОМИТ МОЗЪК,АКО ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО Е ИЗХРАНВАНО ОТ РУСИЯ,ТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА НЕ СА. НЕЩАСТЕН РУСОРОБ,ВМЕСТО ДА ЗАМЪРСЯВАШ ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО,СИ ВЗИМАЙ ТОРБИЧКАТА И СЕ МАХАЙ В МОСКВА. БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ.

Я стига! Никой не е издържал родителите ми, нито дядовците ми- заграбиха им имотите, оплескаха и заборчляха всичко, че и не искат да си ходят с мир! Всичките ми предци са работили и са си изкарвали прехраната и отгоре! Това платените агитатори и клакьори на соца още не можете да го вденете

Турците ще мерят колко газ идва в БГ , нашите няма да могат да лъжат и крадът !

ТОВА е истината!

Шилo

Дело щял да завежда руския цървул! Ами да завежда, да видим какво и как ще докаже. Да видим, примерно, защо е договорил с 40% повече от потреблението на България, и то при положение, че за половината от това потребление имаме договор с Азербайджан. Мръсни руски подлоги са всички около резидента!

А нещо за гнусните Хамерикански подлоги да кажеш? Гласувах за Тиквун, но никога повече.

"Демократе" що те е страх от съда:)))))))))))))))))))

батка, за комисионни, толкова е прозрачно!

От къде изпълзя тоя академичен червей? Та даже и политик го направиха?@

Където циркулира пак руски газ.

Дай да те видим какво дело ще заведеш кога ще го заведеш в кой съд по-точно и за какво по-точно. Само че имам един неудобен въпрос- защо трябваше да се сключва такъв дългосрочен договор?

Как точно служебно правителство ни обясняваше колко малко било потреблението на газ в България и как с втечнения газ много лесно можем да покрием цялото потребление на България.

Ами хайде да видим какво писахте миналата година всички руски подлоги. Първо Русия ей сега още утре ще превземе цяла. След това бензинът ще стане 10 лв, ако не лижем подметките на руснаците. След това и България и цяла Европа ще умре от глад и студ щото не сме руски слуги. Тия неща помниш ли ги смешно човече или вече ги забрави? Защото гледам пак започна да ги повтаряш едно към едно ама понеже акъла ти е малко и не се сещаш. За твое сведение сме седяли на тъмно, на студено и гладни само и единствено когато руски подлоги като тебе са ни управлявали. Справка режима на тока по времето на комунизма и виденовата зима.

"Терминалът в Гърция е претоварен. За тази година успяхме да се преборим едва за три слота. Няма друга алтернатива на руския газ, освен терминалите в Турция." Няма алтернатива и на руският нефт. Няма алтернатива и на руското ядрено гориво като цена и това, че изкупуваха обратно отработеното ни ядрено гориво, а за свежото получавахме добра отстъпка. Нямат алтернатива и всички останали евтини руски ресурси с които Русия разполага в почтни неограничени количества. Но когато сте си дали всички отверстия под наем, в това число и устните си кухини, на Посолството, е таква ситуацията. Всички до един, през последните 34 години на "свобода и демокрация" и особенно тия последните няколко петилетки в условията на див капитализъм, сте за бесилото, ваща мама безродници...

Само че за слугиня Русия като тебе това е изключително неприятно за споменаване. Според платената ти пропаганда Русия е единственият доставчик на нефт и газ в света както и единствената държава произвеждаща ядрено гориво. И държава която не може да произведе един тостер разполага с технологии и нестостижими за абсолютно целия свят Обаче ти предлагам и алтернатива на тебе- вместо да се мъчиш в гнилата Европа да отидеш в прекрасната Русия и да се наслаждаваш на прелестите на руския живот.

Според кухата ти хралупа, Русия произвеждала ядрено гориво. Не ма пачавро, бъркаш са... Русия копа уран само около 4% от световният добив. Но Русия е хегемон, номер едно в света са по обогатяване на уран, за да стане годен за използване в ядрените реактори. Ядреното гориво на Уестингхаус и Фроматом също се обогатява в Русия. щото го могат най-добре и най-евтино го правят. Крайнта цена на свежото ядрено гориво на Уестингхаус е с около 30% по-висока от руското, а тази на Фроматом с около 15% по-висока от руското. На площадката на АЕК Козлодуй от над 5-6 години се съхранява отработеното ядрено гориво от атомната ни централа. Наближава времето, когато това гориво вече няма да може да се съхранява там и ще трява нейде да се загроби (това в България няка къде) или да се строи такъв завод, или както там искаш го разбирай, за неговата преработка и загробване. Но това струва такива пари, че Абсурдистан не може и да си помисли дори да го прави. Тъпите ватенки простакесо, от много десетилетия изкупуват отработено ядрено гориво, защото го обогатяват отново за да е годно отново за използване в атомнте реактори. По този начин, тъпите ватенки просатакесо, имат суровина за свежо ядрено гориво за ядрените си реактори от последно поколение, за стотици години напред, без да им се налага да копат уранова руда. Какво според теб, простакесо, е алтернатива? Дай дефиниция? Какво е диверсификация? Дай дефиниция? Обясни на нас простосмъртни, моля! Ако мислиш, че диверсификация е да ти носят газът, примерно , от на майка си Футката, от 15 000 километра в тубички, е по-евтино от това да ти го пренесат по специална изградена за целата тръбопроводна мрежа и то от 3 000 километра, то това явно е повод за размислъл от твоя страна, относно проблеми с мисловната ти дейност, която не ти се отдава, но спокойно можеш да помолиш майка си и баща си да те заведат на доктор. И не на последно място, на чичко гугутката, да тА светна, че не всеки който е против еврогея и великата Хамерика, е за Русия. Но има хора, на чичко щраусчето, които сме живяли през социализъма, и сме го ненавиждали, за да изминат 34 години от тогава и да разберем, че има и нещо по-лошо за България от него.

Руският робот работи безотказно! За 1 минута натреска 20 + на русотрола! Дора, събудете се!??

На някой и Русия му е виновна, че не може да оправя жена си, та създава допълнителни ангажименти на комшиите....

и е важен за сърбия и унгария ... ма. така кажи, руска отрепко

ГЛУПАКО, СТАВА ДУМА ЗА СЪРБИЯ И УНГАРИЯ, КЪДЕ ВИДЯ РУСИЯ ??

А Сърбия и Унгария не са въбще гъсти с Русия, нееее! И по тръбата към тях, минаваща през България няма да минава руски газ, нееее!

Тази бабо .б е за затвора, дано го осъдят. Нагъл зелен чорап!

Газта като влезе в турция става турска, без да има значение от къде е дошла.По този начин се заобикалят санкцийте срещу руснаците.Т.е тоя капут и шефа му зелен чорап на пожар подписаха, само за да угодят на господарите си от оркистан.Всички им е ясно това ,освен на тоя профан на снимката.

А, бе, тапи п..раси, от къде мислите, че идваше газта при ПП-ДБ? От на п..ката на ма..ка ви ли? Че даже част от LNG от САЩ по същество е руски. Американците го купуват от Русия и ти го продават като американски, по-скъпо естествено. Ама нали сте евроантлантици, че и богати на всичкото отгоре.

Всичко дето ползваш е с руски произход бе, даже и китайския компютър от който пишеш е направен с руски суровини!

Радев сезира Конституционния съд заради прекратяването на концесията на „Росенец“

защото всички срокове за възражения, респ.прекратяване на концесията са изтекли...Естествено, че Русия няма да ни прости-ще заведе иск за милиони загуби, пропуснати ползи и т.н. Ама ние изпълняваме директиви на ЕС...да се премахнат всички концесии на руснаците... Добре, а имате ли някаква договорка, че ако/когато Русия ни осъди, ЕС ще поеме присъдената на Русия сума... Или делото ще бъде спечелено със сериозния аргумент-Вярно, че не спазваме уговорения в договора за концесия срок, но-разберети ни-ЕС така ни задължава....И Русия веднага ще клекне...

Българите са рядко прост и примитивен народ…….. За толкова години демокрация и членство в ЕС България е като страна от третия свят. Понеже много красавци пишат, че Русия им е виновна……

Не са Българите, а продажни чуждопоклонни мекерета. Мършата в стадото.

Калина Андролова си е от вашата кръвна група. Оправдавайте се пред нея. Стига популизъм! "Споразумението с БОТАШ - гаранция за руските газови доставки през Турция Подаряваме на турската енергийна компания да излиза на европейския пазар Служебният кабинет на Радев да отговори кое е наложило да имаме такъв договор" ОГРАНИЧЕТЕ правата на служебните НЕДОРАЗУМЕНИЯ! Без права за назначаване на посланици. Без права за сключване на дългосрочни договори.

Вие толкова ли сте малоумни да се надявате че това шибано “правителство” ще си подаде оставката???????? Не виждате ли колко са нагли…… Докога народът ще търпи?????????? Докога бееее стадоооооо????

Това съм го слушал милиони пъти: Руския кавалджия ни обяснява, че това, което е направил е най-доброто за България. И после ходят до Москва да си получават ордените. Слушаме ги тези алабалистики повече от половин век и си киснем на дъното. Понеже за нас само най-доброто!

Чети и мисли, но с малко не става!

Обичам истинските неща. Пиши на руски, стига се обяснява на родния ми език.

Редно е академика да се сблъска със съдебната си реформа за да знае че говори като държавен служител, а не разтяга академизми сред себеподобни!

Само, че този екземпляр май е забравил един много важен факт - не е бил министър в редовно правителство за да прави това което е направил. Служебните правителства по конституция са временни с една основна задача и това са изборите. Нямат никакво право на самостоятелна и дългосрочна политика и поемане на ангажименти отвъд 3-месечния им период. За да сключат такива неправомерни договори то съставянето на редовно правителство ги е изненадало и тях и шефа им в президентството. Явно са имали други планове, което граничи с национално предателство.

Е, не е точно така. Служебното правителство управлява текущите въпроси на вътрешната и външната политика на страната. То поначало изпълнява същите функции, които изпълнява Министерският съвет, с някой ограничения, касаещи липсата на Народно събрание. Една от задачите му е да организира и проведе избори. Не е проблем да сключват договори, дори и дългосрочни. Ако по закон те трябва да се ратифицират от Народното събрание (а този случай не е такъв), то новото НС ще го направи или не. Първо почетете малко, а не разчитайте само на внушения от медиите.

Договор за 13 години не са ли много? Петилетка ми звучи по-добре.

при подписването му бяхме поздравени от всичките ни евроатлантически партньори. Всичко що е п. едерас ги поздравило....

По-тъп академик от този не бях виждал, честно.

Само не разбрах къде ще заведе дело, в София или в Москва?

ТОЗИ Е 100% МОШЕННИК.

Кво стана, копейки? Въвлечени ли сме във войната като изпратихме оръжие и боеприпаси на Украйна? Къде са българските войници на фронта? Умряхме ли от студ и глад зимата без руски газ? Фалирахме ли?