17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Кюрди а терористи от РК К. ТУРЦИЯ НЯМА ПРОБЛЕМИ С КЮРДИТЕ ОТ СИРИЯ И ИРАК.

Пример за т.н. "хибридна медийна война", в която ДИР заема позицията на "прокси рупор". Измислена "руска" агенция ни се поднася като източник на несъществуващи тендинции политиката в тая част на света. Колкото до Арестович - поинтересувайте се кой е той и какво прави в момента. Ако той ви каже "добър ден" - бъдете сигурни, че е нощ. А и самият той не крие, че се занимава с манипулации и на украинците, и на света около тях. Руските бази в Сирия имат за цел да "стеснят" периметъра на действие на 6-ти флот и придадените съдове от НАТО в Средиземно море, а във военна обстановка да атакуват всички, които решат да преминат проливите на път за Черно море. Иран плаща на Сирия, за да получи бази, с които да снабдява Хамас като сдържащ Израел фактор. Турция със и без руските бази винаги, когато "се почувства застрашена" от ПКК, започва операция на чужда територия - било сирийска, било иракска. Както, между впрочем, постъпи и Русия на украинска територия. Затова и в единия, и в другия случай се използува понятието "военна операция" - това последното уточнение е за форумните тролове и техтите шефове.

Путлер капут! Ще го изнесат с краката напред от кремъл, гнусното джудже детеубиец.

Друг ще доиде даже може да е по голям сатрап . Сега с това Унижение в Украина ще искат да се покажат силни да се готви някои много малък народ

Росбалт не е нито руска, нито базирана в споменатия град. Това е фейк нюз генератор на бюджет към западните служби за пропаганда, на който им свалям шапката за лъжите, които са синоним на шедьоври.

значи Турция може да провежда операции в съседна държава, а Русия не може. На демократа Ердоган никой не му налага адски санкции и не го нарича изчадие на Ада, убиец, терорист и т.н.!

Турция не срива до основи големи сирийски градове. А и има силен отпор срещу действията й там. От друга страна, сега е моментът да се премахне средиземноморската база на рашистите. Като останат само с черноморските и балтийските си такива, целия им флот ще е контролируем, не че остана много от него де.

Ако ВСУ излезат от градовете и се защитават на полето, няма да има нито един разрушен украински град - вервай ми! Пример - защо руските войски не разрушиха Херсон и Мелитопул? Ами защото украинците не стреляха от къщи, блокове, административни и производствени постройки по руските войски. Във всички конвенции се приема, че цивилни съоръжения, в които има въоръжен противник е законна военна цел.

Имат и Северен флот, който е и най-мощният. Аман от невежи драскачи.

Не срещу кюрдите, срещу терористите. Дирници боклуци. Научете се.

кюрдите се борят за своя държава, както ние през 19 век - и то пак срещу Турция.

Кюрдите имат нещастието да са мюсюлмани и съюзници със сатрапите от Османската империя, а след като се появя и независима Турция счупва новопоявилата се временно държава Кюрдистан.