Коментари - Рос Десантис - звездата на републиканците, която може да спъне Тръмп към Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роналд (Рон) Десантис

Харвард, а? Мани бегай...

който и да изберат ще гледа техния си интерс. на щатите. за губернията България - страхопочитание *страх и почитание все зло, но поне републиканците са по-малкото зло ако искате някой да развива и отстоява нашия интерес - имате Възраждане

Тръмп написа Thanks, Ron! По повод на рекламата на Десантис с бебето си в полза на Тръмп. Самият Десантис написа Аз съм питбул защитник на Тръмп. Толковя с поредните интрелигантски глупости. Ха ха цяла статия преписали.

Алабалистика. В САЩ няма журналистика, камо ли тук. Корпоративни папагали.

САЩ ще се превърнат в най-изруДската диктатура на земята, помнеме ми думата, китайците ще са като бой скаути пред тия!!!!!

Ако Китай изместят фермата, ще те пратим да сглобяваш айфони по 16 часа на ден.

ДеСантис беше срещу ковид идиотизма,та той си е от крилото на Тръмп.Борбата срещу злото ще е дълга и безмилостна,младите са дебилизирани,а машините работят в нечия полза.

звезди? Циркаджии

Рон Десантис малоумници, поне името му научете.

Човека е против насилственото джендъризиране и го забрани във Флорида.За разлика от нас там хората гласуват за такива като него.В БГ джендърите май са повече отколкото в САЩ ако съдим по резултатите на изборите.

не беше ли Рон...риза ще му купувате...

Рос, Рон... абе що не го кръстите Киро, за по-лесно!?

Шило

А бе 46 годишен тогава, май ще е по-добра кондиция от 80 годишните. Че и Байдън иска да повтаря, Тръмп иска реванш. Дали е добре някой от тях да бъде избран? Едва ли. Ама, да мислят американците.

Тоя на фалцет ли го дава?

"Рос", тия са гледали много "Приятели", "Рон" майче, "Рон"!!

Хубавото е, че може да е с клизма, но днес републиканците спечелиха Долната камара - т.е. парламента на САЩ. Сената ще бъде превзет през 2022. И това е почти в кърпа вързано. Междувременно Чичо Джо ще има време да управлява в относителен комфорт но е едно на ум за изборите през 2024.

Сената ще бъде превзет през 2024, естествено. Толкова вярвах че това ще стане през тази година, че ошще не ми е минало :)

пич, слез на земята! пра-дядо ти Джо може да минава за добър президент, но за това, което Демократите са давали на САЩ се представя на средно ниво. При това положение Републиканците не просто да го отвеят на междинните, а да загубят едно място в Сената и "с клизма" да вземат мнозинство в Камарата е меко казано ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ! Я отвори архива от предизборната хроника - какво казваше Тед Круз - не "вълна", а "цунами"! Ама не би! оказа се само леко разклащане на водата. Оня с егото дето е почти колкото на Тръмп - "Mr. Speaker" сигурно още му треперят гащите да не се е изложил и да си е сменил надписа на кабинета преждевременно. Ако Демократите им дойде акъла овреме и изкарат свестен кандидат за 2024, смятай Тръмпи за пътник.

От ккаъв зор да е "грандиозен провал" това, че си спечелил 20 сенарорски надпревари, а си загубил 14? Един единствен щат е провален. Но могат да вземат реванп в Джорджия. на национално ниво пък имат 5 000 000 гласа повяече за Парламент. Провал??? Не е провал. Просто не са обмислили някои нюанси, които им обърнаха вота на възлови места.

Cамите републиканци викат, че е провал, ти обаче - не! :))) Победа. Що ли не те четат да се успокоят. :)))

Нека си го определят кйато провал. Те тръгнаха с голямата кошница. Но после някак си загубиха всички забавени преброявания. Скоро ще заемат моята позиция. Нека си официализират победата в парламента и ще сменят тона.

Повече никога няма да Позволят Републиканец да Спечели!

същите машини позволиха на Буш младши да вземе преднина във Флорида и да спечели вместо Ал Гор.

тогава бяха "Табулатори", т.е. Хартиена Бюлетина, но Машина дето брои Хартиените Булетини на Американски казваща се Табулатор!!

Човек и добре да работи, идва време да се пенсионира и оттегли.

така, а байдън хем зле работи, хем отдавна му е време не да се пенсионира а да отива в затвора, ама го държите, фокуса трябва да е там, всяка секунда на власт е катастрофа не само за америка а за света.

Голямото пренастройване: "Това, срещу което трябва да се изправим, е дълбоко системно и структурно преобразуване на нашия свят и светът ще изглежда по различен начин, след като преминем през този процес на преход" – Клаус Шваб на срещата на Г-20 в Индонезия. Встъпителни бележки 14.11.2022 г.

Десантис се изказа праивлно неведнъж през послендите години. Двамата с Тръмп би следвал ода се втзприемат като съюзници. Ако изляат един срещу друг във вътрешните избори, губещия трябва да обяви подкрепата си за този, който е победил. Поне републиканците могат да се похавалят с наличието на опции за подходящи кандидати. При деморкатите как е? Ще заложат пак на чичо Джо и след него тишина?

Чакай Тръмп да подркепи някой друг освен тръмп. :))))

за съжаление демократите по отношение на партийната дисциплина го играят много като КПСС. Профилът на човека, който им трябва е ясен, но нямат хора за него, затова се опитват да променят мнението на хората какъв човек им трябва, който да пасне на партийните любимци. Отгоре-отгоре погледнато най-добре да пробутат някой като Бето, но той отново се провали на губернаторските избори в Тексас... Което е проблем.

Тръмп приключи с президентстването и с голямата с политика, а основанието може да го прочетете в Захария глава 12:2

трябва да Вземе 2ри Мандат - надявам се, че се е ПоУчил от Първият и този Път ще Разчисти Предателите и ще Пресуши Тресавището! ДеСантис е още млад - има време!!

трябва, но не бива!

Съпругата му, бивша Синя Пличка в Телевизията, Мечтае за Първа Дама и го Бута - голяма Идиотщина!

абе хем е така, хем не е. Ако у дома жена ти се мръщи и не те подкрепя излиза, че на изборите ще трябва да се бориш както срещу противника, така и у дома.... Не си е работа! Мелания не се спря да се цупи на мъжа си през целият мандат и да му прави глупави номера

Откъде ДИР-адждийските измислени недоклецляци ще знаят, че човека се казва РОН, а не РОС... Ама карай, бате, нали работя в ДИР, за какво ми е да имам широка обща култура...

'Ората толкоз си могат. Не знам дали осъзнават колко олеква политическата им аналитика, след подобна грешка.

Един от хората с най-твърда позиция срещу малоумните мерки срещу Ковид

на Хиляди Записи - ПреПоръчва Ваксините, след това Обърна Палачинката като видя, че губи Гласове - БезПринципен, но Актьор!

ДеСантис като Тръмп отиде до Израел да Целуне Стената - всичко Зависи Ционистите какво ще Решат!

не ционистите избират американският президент, а простите американци.... Щото като всякъде по света простите са подавящото мнозинство от електората.