Роми разграбиха катастрофирал камион с праскови

Рано сутринта ТИР с молдовска регистрация се преобърна на разклона на Околовръстното и АМ “Люлин“ в София.

Обратно в новината

Коментари - Роми разграбиха катастрофирал камион с праскови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за маимуните в дгунглата-несто нормално

Поредният резултат от некадърното и престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Циганите и лай.н да е ще го вземат, само да е гювеч. Как не ги е срам. Това не са хора. Станало нещастие, а те грабят да не ослабнат дебелите, уж гладни циганки. Некой, днеска изказа съмнение, че циганите са направили некоя проклетия, че да се случат две катастрофи на едно и също място. . Или ще се интегрират или да хващат гората.

Циганин закон не го лови ,а полицая не е орган на реда а бостанско плашило .

що полицаите не земат да пазат мангалите като крадат праскожи да не се задавят -да вършат нещо нещо демек

забележете,че прасковите са разграбени от роми,а не от цигани

Ало, DIR-a, защо махнахте тази новина толкова бързо от главната страница?

Защо на това място в много кратко време се случват два подобни инцидента?

Аз си мислех че полицаите имат пистолети да ни пазят от крадци и мародери, но явно съм се заблуждавал. Те са само регистратори на престъпления, то нали така се и казва в полицейските сводки - Пешо Картофа с регистрации за грабежи, изнасилване, побой и кражби.

Наградете ПОЛЮЦАИТЕ дайте им пари!!! Какво правят там та с 5 ман..ла не могат да се оправят тея и за кондуктори в градски транспорт не стават

Като мухи на л..но са!Няма спасение!

СТИГА СТЕ ПЛЮЕЛИ БЕ ЗАВИСТНИЦИ ХА ХА ХА

ТАКА Е ЦИГАНИНА СИ ОСТАВА ЦИГАНИН - ПАРАЗИТИ ЖИВЕЕЩИ НА ЧУЖД ГРЪБ ЗАЩО НЕ ГИ ИЗПРАТИМ ДА ГИ ПРИОБЩЪТ ВЪВ ЕС.

Катаджии и полицаи напразно опитаха да спрат мародерството. ЕГАТИ ПОЛИЦИЯТА, ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА. Какви пазители на реда сте вие, при положение че не може да се справите с едни обикновени жалки боклуци?

Абсолютно вярно. Полицаите да се уволнят на мига. Дайте ми една пушка и аз ще ги разгоня, няма проблем.

Спете спокойно. Родната полиция ни пази...но само на песен. Не могат да разгонят циганите, но на митингите могат да блъскат и да бият българите

Митингите са против властта, а циганските набези са в унисон с властта в България. Затова за едните има палки, белезници, газ, ритници. А за другите има охрана докато крадат.

аз съм сигурен че това не са били цигани а преоблечени полицаи

Аз все си мисля,че има начин да се спре това мародерство,както и други в България,но просто на някой висшестоящ му отърва този хаос и безхаберие в държавата.Нарочно не ги спират,независимо дали са цигани,българи,араби и т.н.Просто дават зелена улица на престъпността.

А полицаите защо носят оръжие? Или не умеят да стрелят? Като не умеят да въдворяват ред, да си сменят работата! И без това по улиците жив полицай не може да срещнеш !

Ако някой стисне един циганин за гушата и му попречи да краде разпиляната стока, полицията пак ли напразно ще се опитва да го освободи? Или тогава органите и съдът ще заработят безотказно в негова защита?! Истината е, че аз и паяк не мога да смачкам, но държавата и работата на МВР ме принуждават да изпадам в крайности.

мечтая за деня,когато ще се обърне тир с цянкалий

Имам идея. Дайте да съберем пари и да напълним един бус с праскови, инжектирани с нещо... и да го обърнем където трябва!

Да му се не види там се очертава да е лобното място на тировете със селскостопанска продукция. Чакаме да се катурне и такъв със зарзават, белким АПИ се сети, че голямата яма в края на наклона явно е и е там мястото

Тази престъпна толерантност на официалната държавна власт към непрестанните и ескалиращи кражби на циганите ги прави да стават все по-нагли и невъздържани!Вече се утвърждава практиката им да предизвикват умишлени катастрофи на автомобили,че и товарни влакове и след това за броени минути да ги "обезкостяват".И това се случва сега,по времето на измислената "демокрация",която за крадците е благословия,а за нормалните граждани истински кошмар!В истинските демокрации крадците са в затворите!

ficho666

За какво са ви прасковите? - Епа за коомпоти! А ще ги продавате ли? - Не бее, само коимпоти че прайме!

Ромите мародерстват, а "нашата полиция ги пази".... Браво - тъкмо нов аргумент за опозицията на вота!

През 16-17 век е имало бизнес на цели английски села край морето-запалват заблуждаващи огньове на брега ,с цел да заблудят минаващи кораби , че това са фарове и е безопасно и по този начин да предизвикат корабокрушение.Корабокрушилият кораб , с цялата стока се е считал за законна плячка и е бил разграбван.Ако някой е оказвал съпротива е бил убиван. С какво се различават нашите цигани от тези пирати? По това , че не са убили още шофьор. Очаквам един ден и това да се случи!

Правилно си го писал но забележи че си писал 16-17 век! Сега сме 21-ви,пирати ли сме,аборигени ли сме? Ми следващия път 2 цистерни с напалм и да им е честито!

И сега всички дето пискат, че сме били полцайска държава да ми кажата такива неща дали стават в полицайските държави.

за втори път ти отговарям през последните няколко дни - полицаите са били заети да правят поредната безмислена ПР акция на Цецо и Бойко и земи махни това гл като гъзолизец от ника си

Каква е таз магистрала дето свършва в електрически стълб?!

Стълба вече го няма. Камиона с дините го отнесе.

Сложиха го пак на същото място преди 3 дни, но този път оцеля. Аз питам, трябва ли да загине някой за да го преместят.

Когато има печалба има и цел. Утре може да катастрофира автобус с деца...по погрешка. Водачи на МПС - помагайте си . Отделете време докато пристигне полиция.

Мародерите не се ли отстрелват в нормалните държави. То районното на Люлин е на около 500 метра от там но мангалите могат да си безчинстват на воля

От няколко дни във ф-бука е създадена петиция .Намерете потребител :ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА!ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!, вижте "Петиция против подигравката с български гробове !" има и прикачено видео. Скед като се възмущаваме че полицията само гледа искам да попитам ние като сме толкова активни защо за 5 дни само около 450 души са подписали петицията?!?! За пример има петиция против конфликта пред джамията за 4 дни е подписана от 7 000 души .

Е как така полицаите и катаджиите не можаха да спрат циганите да оберат разпилените праскови? А заплатите ще могат да си получат, нали? Безхаберници!!!

Полицайте нека стоят и гледат безучастно. Утре ромите като разграбват и нашите къщи пак така ще наблюдават отстрани. Егаси държавата, егаси полицията! Накъде вървим?!?

Не знам на къде сте тръгнали ама аз мисля да се отделя от вашата групичка и да се присъединя към една друга групичка, на която часовниците им показват с един час назад от вашите.