Бъчварова: Включваме ромите в опазването на реда

Търсим възможности да ангажираме представители на ромските общности с опазването на обществения ред, обяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Включваме ромите в опазването на реда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека сложат в циганските катуни цигани полиции, за да видим какво ще излезе от тази гениална идея. Освен това да им сложат и цигани медини и цигани учители. Нека им отделят някакви площи където да си стоят жилища, но тези площи да се на минимум 2 километра от местата където живеят българите.Да им дадат един автобус под наем с техен шофоьор и той да им събира парите за билетите и от тях да плаща наема за автобуса и горивото.Да има централен електромер на квартала и циганския инкасатор да събита парите и ги внася в енергото.Ако не си плащат да се изключва централно електричеството на целия квартал.

Щом тая измислена, пишман- министърка, предлага цигани за полицаи, представете си колко е девалвирала полицийската служба!

В нашата махала се заселиха семейство цигани. Сдобиха се с две деца/ не желаят да имат повече/, те работят,децата на градина и училище, обаче.........идея си нямате на какво бяха подложени от събратята си. Те просто искаха да живеят по подобие на българите. Но се наложи да се преместят в другаде. Дали са успели с интегрирането по-точно дали са им позволили, нямам представа. Но макар и малко и между тях има желаещи за приобщаване- къде е помощта на държавата в такива случаи.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ КАКТО ОБИКНОВЕННО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. ЦИГАНИТЕ ЩЕЛИ ДА СВЪРШАТ РАБОТАТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТ. ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ. ДАЖЕ И РАБОТАТА СИ НЕ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ КАКТО ТРЯБВА.

"В периода от 1985 до 1995 г. е ръководител отдел Анализ на програмата" в Българското национално радио." МОЖЕШЕ ЛИ НЕКОМУНИСТ И ТО ОТЯВЛЕН ИЗОБЩО ДА РАБОТИ В РАДИОТО, ДА НЕ ГОВОРИМ, ДА Е НАЧАЛНИК ПРЕДИ '89 ??? - ДЪРТА, ЧЕРВЕНА, МАЙМУНА!

за да се опази реда , циганите трябва да ги заключвате , не да ги включвате !

Ами тогава направете Азис главен секретар на МВР.

Ромите най-добре и съвество си вършат работата.

... дефинирай "работа"

"Дейност, носеща приходи на дадено лице или група"...

Оставка,некадърнице!Оставка и на другите разхождащи се на свобода криминални престъпници от ГРОБ + събаряне на незаконните гета и изгонване на крадливото племе извън територията на България.

Направо Софи Маринова да я направим министЕр на МВР. Пак няма опит в системата, жена е, а като бонус е от малцинствата. Освен това ще й е по-лесно да се разбере с общността като как да създадат формалните си структури по "опазване на реда". Пък е идеята е мега патриотична, щом идва от Божо, как иначе??

На хората в тази държава им писна от цигански кражби, наглост и днес хората за това са на улицата, но за това е виновно правителаство което е на власт и което си затваря очите пред циганската контрабанда и наглост!

Тази лелка просто трябва да млъкне!

Яне Янев - селския глашатай - "съветник" на правителството, днес по Нова ТВ изкарва циганския въпрос като политически, а не като социален! Този селянин...винаги е в услуга на силните на деня

Като начало, предлагам ромка /от цигански произход/ за заместник министър на вътрешните работи.

Властта не може да наложи волята си на една общност и решението е да им се даде същата в ръцете. Както мутрите станаха депутати, А може би граничарите трябва да се заменят с бежанци. Както и лихварите поеха законодателната власт, чрез т.нар. ЧСИ. Време е да признаете пълния си провал, г-да управляващи. Но трудно ще стане, щото пък вие сте резултат от провала на предходните, та за вас той е нещо "положително".

Музика за ушите на олигофренчетата... -шъ реорганизираме...(АШКОЛСУН); -пилотни проекти...(ВЪХ); -конкурси... (ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ); -да успокоим хората...(е тука вече издаде четата). И в резултат кво, погледнал се Илия...

Бъчи,а свободни места за...политици от редовете на бай Мангал има ли??? Ще направиш ли и за там...едно предложение,че като ти гледам облото на пипето,то никак не си далеч и от тази идея,нали?!? Замисли се да ги назначиш и за...касиери към Енерго-то,няма да сбъркаш!!! Как можахме да изберем най-скопените умствено сред нас,за да ни управляват??? И дали това не означава,че ние сме по-зле и от...таблетката аспирин???

Sm3hurk0

ромска му работа или българска - кой както иска да му вика на това.

наистина живеем в ,,паралелни,, светове!!! няма нужда физиците да трошат ,,пари и време,,??? стига да ,,четат,, бъчварова!!!

рОМ,РОМ ,РОМ бУЛЕВАРДА НА РОМА ИЛИ ЦИГАНСКИЯ БУЛЕВАРД.

Цигарите без бандерола явно вече ще се продават съвсем законно- под зоркия поглед на ромската власт. Обирането на българските дворове също ще минава методично и под буквата на закона- ромът- полицай гарантира! Същото се отнася и за бране на желязо, кабелите, релсите, чарковете на влаковете, изнасилването на малолетните, кражбата на ток, вода, завземането на земя и териториите- защо? Ами защото за брата ром това са все законни неща- за туй!

Какъв ром ще включвате Кубински, Ямайски или цигански? Чакам уточнение.

симпатяга

е разбира се ясно ни е че сега ще замените пенсиониралите се военни и полицай и военни с цигани,тя играта ни е ясна,подхлъзнахте ги да се пенсионират да се освободят места за цигани

Процедурата с коментарите се променя. Всички коментари вече ще преминават през МВР за одобрение и ще се публикуват само одобрените коментари до края на месеца.

БАРЕМ ПРИХВАНАТ НЕЩО И ОТ ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!!!!ПА АКО И ПРОЧЕТАТ ЗАКОНИТЕ И ГИ ПРИЛАГАТ И ЗА МАНГОВЦИТЕ ЦЕНА НЯМА ДА ИМАТ!!!!!!!!!!!!

Откаде се взе туй чудо.Те си живеят в свой си свят.Започни от женския пазар от пазарите всички окрадени череши са там.Производител ли си не си докимент айде до тук.Следващия .Това е цяла мафия крадци на плодове и зеленчуци с поставени свой продавачи.После разритай гетата .Кой не е от там айде от където си.Какрегистрация на българин трябва да носиш в съвета докомент за собственост така и циганите иначе да заминава по родните места.Тогава на чисто виж тогава кметски циганин на селото намери и той да отговаря за часта при грешка гори.По добре таЗ ДАМА ДА ЧЕТЕ ЗАКОНИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ДА ГИ ПРИЛАГА И ПРИ ЦИГАНИТЕ А НЕ ДА ОБЪРКВА ТОТАЛНО НЕЩАТА.

Mалко ли са българските полицаи - 56000 армия, сега и на цигани да плащаме масрафа, най-добре е да си гушнеш трудовата книжка и да търсиш работа в някоя детска градина.

Кажете ясно на нацията че пррстъпленията и убийствата като това на Вероника от цигани се извършват от етническа омраза.Коя циганка е пребита с тесла или колко цигани са ограбени.Не се правете на луди защото ще гниете в Белене.

Сега трябва да ги сложите и 1 бял и 1 черен в патрулката

На втория ден белият много ще търси патрулката!

Една от многото причини, заради която съм си сменил поданството. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ПО-СВЕТА! ВЯРВАЙТЕ МИ! НЯМА!

Pesh0

И как ще стане ? До сега , явяваш се на конкурс , подходящ си , избират те . Сега явяваш се на конкурс , Подгодящ си , но не си РОМ , не ставаш .

Pesh0

Това е безумие . Да направиш крадеца полицай .

малко по-късно и премиер ....колко му, е народните представили от "орландовци " ще гласуват единодушно !

Това е замазване предизборно на проблема.А той е огромен!Само МВР не е в състояние да се справи.Сериозна работа се иска от страна на редица институции,които проспаха развитието на ситуацията.Визирам,съд,прокуратура,общини.ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ!!!Не се ли прилагат законите,спокойствието е обречено.Народното недоволство има граници и те вече са преминати.Проумейте го господа политици и спрете с вашите игри!!!

Крадеца ще вика - дръжте онзи крадец.