Коментари - Обвинените за побой в Асеновград не признават вина | Днес.dir.bg

Обвинените за побой в Асеновград не признават вина

Обвинените за побой над млади спортисти в Асеновград не признаха вината си пред съда. Те остават в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Обвинените за побой в Асеновград не признават вина | Днес.dir.bg

Коментари

Дава се само думата на циганите.В интернет си има видео как е започнало всичко.Думата на ученици,родители изобщо не е отразена.Пловдивска област държи първенство по .циганизация.На всичкото от горе циганите се радикализират.Без дисциплина и ред резултатите ще са плачевни.На запад българите ни считат за цигани.Дотам сме я докарали.Факта ,че ги показват с маски говори ,че държавата не иска да въведе ред.С маски вкарани в полицията,не са в болницата.Крият ги.

Цялото еврогейско войнство е настрана на циганите, против българите. Еврогейските ценности го изискват ....

ислямизацията да бъде спряна чрез политики и освен за хулиганство да отговарят и за това че наричат християните гяури да спре наглото говорене по улици и магазини на цигански премесен с български

Кога най-после ще се разбере,че циганите се е самонастанила се сган в нашата държава от тъмните дебри на Азия.Аз не знам циганин национал революционер борил се за освобождението от турско робство,хайдутин,четник съподвижник на Ботев,Левски,Раковски,герой от Шипка,Сливница,Балканската и Световните войни,или създател на българското четмо и писмо.А вие знаете ли такъв? На Циганите трябва да им се набие в чутурите ,че България е държава на Аспаруховите българи или марш вън от нея.Те Аспаруховите българи са я отвоювали и много техни поколения са дали живото си за нея.А циганите да знаят,че България не е тяхна държава и ако не искат да го разберат ,лошо им се пише и глави ще хвърчат.

d4

Полицаите и прокурорите не са си свършили работата. Трябвало е разследват откъде у мангустите е имало толкова много брадви, мотики и лопати. Явно са гепени отнякъде...Защото видели ли сте някои мангал на полето да кОпа с мотика или лопата??

Най напред трябва българите да се спасим от самите себе си.По какво се различават сблъсъците между феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ и тези в Асеновград? Нямаме и един циганин в блока,но циганията е огромна/мърси се безогледно,шири се битов алкохолизъм-95% от живущите, родители/бащи,майки/ със спиртосани мозъци,негодни да възпитават децата си. Входовите двора са една огромна кочина...?Материал не струва! Ако имам средства бих заминал много надалеч...

ОП насаждат омраза между хората. "Националистите" са вредни за БГ. Служат на дявола!

Само да допълня - ИДЕНТИФИЦИРАНЕТО, процесът на идентифицирането (ЗАЩОТО ТОВА Е ПРОЦЕС!, свързан с много неща - нрави, традиции, закони, морал, култура, стандарт,...) НЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ С ПО-ГОЛЕМИ ОБЩНОСТИ, от които произлизат СТАВА ЧРЕЗ ЛИДЕРИТЕ ИМ И ... СИСТЕМАТА!!! ТОЕСТ ВЛАСТТА!!! И КОГАТО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ТОВА ОБХВАЩА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ТОГАВА ГОВОРИМ ЗА ДИКТАТУРА, ЗА ПЛЕНЕНАТА ДЪРЖАВА, ЗА ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА!!! А ВСЯКА ДИКТАТУРА ИМА ЖИЗНЕНА НЕОБХОДИМОСТ ОТ ВСЯВАНЕ БА СТРАХ И КОНФРОНТАЦИЯ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО, ОТ РЕПРЕСИИ И РЕПРЕСИВНИ ОРГАНИ, а официално съществуващите са с ограничени възможности в това отношение, защото са ПУБЛИЧНИ И НАБЛЮДАВАНИ!

Проблемът НЕ е, когато в една общност има престъпници, убийци, лужци, мошеници, корумпирани типове, рекетъори... Това е проблем, но не най-големият, такива винаги се пръкват, проблем на ибщността е да се бори с това и такива. ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ УДВА, КОГАТО ТЕЗИ И ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ ИЛИ ГИ ИДЕНТИФИЦИРА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО С ТАЗИ ОБЩНОСТ!!! А ПО ВЪПРОСА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕД ЦИГАНИТЕ - повтарям и наблягам, НЕ ВСИЧКИ ЦИГАНИ, А ЛИДЕРИТЕ ИМ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕД ТЯХ!!!!, - НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ДЕГРАДИРАХА, ТОЛКОВА ГОДИНИ ЦАРЕШЕ БЕЗЗАКОНИЕ, БЕЗОБРАЗИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ НЕЩА В ДЪРЖАВАТА, ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНАХА "ЛИЦЕТО" НА БЪЛГАРИЯ И ИЗВЪН НЕЯ - В ЕВРОПА И ПО СВЕТА!!! Помните ли онзи боклук, конто изрита отзад момичето по стълбите, в гържа!!! ЗА НЕГО КАЗАХА, ЧЕ Е БЪЛГАРИН!!! И ТОВА СМЕ НИЕ! ДОТУК Я ДОКАРАХМЕ! И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО? ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН!!! Твой личен избор е да видиш горчивата истина, или да живееш с илюзии!

Добре ги прикрива с тези маски, защото знае, че лесно ще влязат в нечий срисък. Но на нас отдавна ни е писнало от лъжливи, крадливи и брутални цигани!!! Ром и други напитки има в кръчмата. А това са прости цигани, вършещи цигании!

Ако бяха при нас в Турция,така щяхме да ги надупим,че щяха да признаят дори и това,което не са извършили.

,,сиганинът,, ако е без ,,бои,, няма да си признае че е и ,,сиганин,,...!!! ще казва че е ,,рома,,...!!!

И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДРУГИ ЕТНОСИ, НАСЕЛЯВАЩИ ТЕЗИ ЗЕМИ, ОТ 1 ДЕК. ДА ТРЪГВАТ ДИРЕКТНО ЗА КАНАДА, ПОСЛЕ САЩ А МОЖЕ И ДРУГИ СТРАНИ ПО СВЕТА И ДА ВИДЯТ ТЕ А И ЦЯЛОТО БЪЛГ. ОБЩЕСТВО, КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗЛИЗАЛО ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ АГРЕСИЯТА КОЯТО СЕ УПРАЖНЯВАВА ЕЖЕДНЕВНО В БЪЛГАРИЯ /ОТВЕТА ЩЕ БЪДЕ: ТАКИВА ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРАТ КАТО ХЛЕБАРКИ

а политиците с какво ще се занимават, какво ще работят и какво ще вършат

Защо са с маски? Да не би туберкулозата да плаши съдиите?

Малко им е боя за това не признават! Другият път ги спраскайте от бой, като хората и ги докарайте с по една качулка на кратуните. Да видим дали няма да признаят. Кажете примерно, че е имало епидемия от въшки и за т'ва са им покрити телевизорите...

Ако не намерим начин да се справим с тази СГАН с държавата ни е свършено. Ама те управляващите какво си мислят, че хората ще оставят цигани да избиват децата им?!? Това тук не е Франция тия ЦИГАНИ ще видят война каквато не са и сънували!

КЪДЕ Е СОРОСКИЯ ХЕЛСИКСКИ КОМИТЕТ СЕГА,НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ?

Те са цигани и имат право да лъжат.

Това и в най- мутренските времена не е било. Да превземат улиците на средно голям град и да дерибействат !

Какви роми са тия цигани бе?!, дошли са от местността край река "Цигойна", Индия и от там им идва и името!!!!! A вие сте неграмотни недоносчета от БХК на хранилката на мафиота Cорос!!!, ама идва времето кагато ще ви пуснем в една клетка с тези вашите "питомци"! Kопаете ни гроб вече години наред с тези цигани, нo : "Kойто копае гроб други му, сам пада в него."!!!!!!!

Какво е това "висящо" дело за радикален ислям и до кога то ще ВИСИ? В същото време убиеца се разхожда на свобода и трепе децата ни - правосъдно безобразие! Я министъра на това ведомство да си подава веднага оставката поради некадърност!

Не вярвам в България нито християни,нито мюсюлмани да одобрят поведението на хора,проповядващи тероризъм.Ако сме честни-нито българите,нито турците ги имаме циганите за нормални хора,защото те не са показали с нищо,че искат да бъдат такива.ДАНС да им търси цаката-всички тях гледаме.

Ако се повдигнат адекватни обвинения и адекватна реакция правозащитниците на ромите ще "духат супата". С тези маски направо са задушени и са им спрели въздуха. Трябват им и бели престилки да се разхождат по коридорите.

Председателят на националрадикалите, като лекар го беше казал, че има разлика между ромите и другите - нещо някакви аминокиселини и т.н. в днк-то.Прав е.Тези, дори и в нормална среда, с образование дори, са склонни при извънредни, или такива според тяхното виждане ситуации да са с реакции, различни от очакваните от нормалните хора.Не съм расист, на ежедневно почти се убеждавам, че съм прав.Сега и с арабите е същото - тези не се интегрират.Или всяка жаба да си знае гьола, или силово, никой не го иска, ще бъде вкарана, но може би тогава в какъвтоѝ се падне гьол, а може и на сухо в пустинята...

Имало било и добри цигани?! Нали знаете кой е добрия циганин?

Е до кога да ги чакаме?!?!? Без бой и еван няма да си признаят!

Tея изповядват радикален ислям и бленуват за халифат и шерият!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пусните ги на осверипелите Българи да ги съдят по шериатските закони в центъра на Aсеновград!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Застреляйте ги - така ще си спестим много разходи. Интересно защо отново т. нар. полиция защитава манговците, които не си плащат данъците, а бие и арестува битите българи, които ги хрантутят. циганин = полицай!

Че кой е очаквал друго? Ромите винаги са били нагли, а сега са и преференциален електорат.

Тези са бетер талибани вече, ей! От това човек не става- доказано е!

за неграмотните роми и прочие трудова повинност

.. ако искат помощи !!!

Боко си отглежда войска, която в крайна сметка ще му види сметката. И на него и на неговите хора.

Tези кафяви животни от снимката(и не само тези, защото има и още, които все още не са арестувани) са начупили буквално българските деца с колове и прътове, на едно от децата 2-те ръце са счупени, и много ребра! Tези кафяви животни от снимката крещели са : "Ще ви режем главите, мръсни българи гяури!", даже и от ареста са се заканвали! Hека сега, всяко кафяво животно(циганин) да е наясно, че от ден днешен : - хляб бългaрски вече няма да яде!!! - територията, така наречена "Pепублика България", която незаконно обитават актуално, ще им се види тясна!!! - и денем и нощем ще треперят, и като се тропне от вън до Kатуна ще се напикават от страх, че "Българитe гяури идат!" - ще се превърнат в "бежанци" и така както незаконно са се довлякли тук, ще им се наложи отново да мигрират в обратната посока към Aзия!!!

какво ще каже европа за идеята ти ???

Всички държави в Европа си отстояват правата на гражданите. Равенство пред закона за всички!

Господин Борисов, изпратете ги в Сирия, за да се бият. Явно имат неизползвана енергия. Там, сред племената да се млатят. Но не наши представители.

Добре ,че в нашия град тези индивиди са рядкост.

кой е този град

За тия примати наказанието трябва да е да чукаг камъни в Слънчев бряг край Ловеч.

Защо мълчи по въпроса с братовчедите си,бе?Поне,да беше изпратил крантата в Асеновград...

Няма да се учудя наистина да е точно както са го казали ромите! На вас помагал ли ви е ром? На мен лично много пъти и то така, както един българин не може и да си помисли да ми помогне! Те са много сплотен и примерен народ, който знае какво е ред и дисциплина. Просто ние някакси никога не можем да изкараме именне тези техни качества на показ! Странно защо... Ние сме свикнали все да ги маргинализираме и дискриминираме, защото просто ни е страх, че един ден ще се окаже, че те са нещо много по-добро от нас! Е, трябва да го приемем, сред тях има много по-добри хора от нас българите!

а ти си еврогейска измет

Рома ми помагал в чай срещу настинка! Що се отнася до теб - добре е циганин да ти помогне да се осъзнаеш... и дано не те боли много!

Ти луд ли си

Е има и добри хора сред тях, циганите. Но, тия не са от добрите. Тия са по-зле и от животните...

Отнесоха ми оградната мрежа в пункта за вторични суровини. Сега събирам пари за нова мрежа...

Щом малолетни извършват трафик на афганистанци , с какво се занимават техните батковци, бащи, деди, прадеди и пра-прадеди. Покрай кризата с летните униформи никой нищо не знае.

НАРОДЪТ ни е казал :"Лъже като циганин". Гледах по тв интервю с двете момичета от кануто ,въобще не са падали и циганите не са искали да ги спасяват. Напротив,искали да ги бутнат във водата. Но сега се изопачава истината и се тиражира точно обратна версия,удобна на циганите и на друуги хора,явно!

Имам един вьпрос и две предложения. Пьрво вьпроса. Г-н циганин В.Кьнчев поради що се срамиш да ги наричаш свои братя тях. Предложения. Кой циганин се отрича от гражданство плащаме нещо и хайде в новата му родина при Сорор. Второто предложение командироваме жандермерия или наемаме такава малка мобилна от Турция за такива организирани случаи на орки. Три месеца карантина журналисти в затвора неправителствени организации цяластна проверка на дейност и през това време сметка ЗАЩО КЛОНЬТ е крив от мангала...... Другия пьт да знае колектива аи каква е тая вносен ислям АЗ протестирам , моят и на дядо ми и те които са дали на тия не е ТАКЬВ..точка

Асеновградски новини -От много време, вече от няколко години твърдим, че циганските махали в Южна България се радикализират, че оттам са преминавали бойци на Ислямска държава и са ги ползвали като логистични бази, че оттам са пътували за Турция, Сирия и обратно към Австрия. Не го твърдя аз като политическо лице, твърди го Австрийското разузнаване на него вярвам, каза Джамбазки.Освен социалния разпад и безнаказаността в тези цигански махали имате и радикализацията по линия на "Ислямска държава".Ние уведомихме ДАНС и изпратихме снимки, които бяха от Пазарджик и Асеновград с коли, на чиито задни стъкла имаше знамена на "Ислямска държава".

Вина не е достъпно за подобни мародери, сменете си правосъдието и сигурността за да не се появите на картите скоро като ромската терористична държава

Маските са обясними.Сложили им маски ,за да не разпознаят някои от тях,с висящо дело за радикален ислям.Под маските еднакви бради.Събитието Пазарджик,казва ни го сирииец работещ в БАН. ислямо-салфитското шествие в Пазарджик-организатор и по-късно подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад ,символът и лидерът на бунтовниците с разпространение на радикален ислям и шериат ,фамилията разпространява радикален ислям и шериат,това са престъпници.Факта,че с 2 коли пред болницата се насочили да мачкат ученици и родители,говори че изполват метода на ислямистите Случаят с дъщерите на зам .мюфтията и той е в списъка за радикален ислям-делото Пазарджик.Медиите и те,вина била забрадките,етничека нетолерантност ,като събието може да е и инсценирано. Сега и за циганите.Какво били казали.Тяхна традиционна черта е лъжата.Има и свестни цигани ,но те са малко.

Маските трябва да станат задължителни за тях, но напоени с формалин. Няма да разнасят зарази.

Политиците са виновни, без различие дали са червени, сини, зелени, пембяни. Закриха строителни войски, където ромите придобиваха различни строителни специалности, учеха ги на ред и дисциплина. Сега са безработни, неуки и никому ненужни, освен по време на избори. Ако трябва да набием някого, то това на първо място са нашите управляващи.

На времето Китай реши проблема с неограничените раждания. Вече е трудно, но не е късно да се ограничи раждаемостта сред тях, защото всички ние плащаме социалните им помощи за техния неконтрилуем секс.

абе те не обръщат внимание на протестиращите, че на нас ли? Сега циганите могат да излезнат потърпевши - стой та гледай! Подиграват ни се - кой им е купил тези медицински маски - свини с маски ха-ха. И аз гледах в ютуб - руски полицаи разгонват цигани - ама бият ако, а като почнат да удрят по щитовете с палки - страшна работа, а онези търчат като сърни. Пускам си клима по няколко пъти на ден.

А, чакай чакай тука някой вчера каза, че в Русия циганите били културни, възпитани, артисти и се трудели. Какви са тия антируски изказвания - руската милиция биела лоши роми?

Не бъркай артистите от театър "Ромен" с всички цигани в Русия.Театър "Ромен" е друго нещо и е много различно от мангалите в Москва!

както и аз да коментираме - народът го е казъл - лъже като циганин, сега може да прибавим и като комунист-социалист. Нали има снимки, а ако няма - да е имало - по живо по здраво с циганята - такава ни е орисията, да живеем с най-циганите на света. Гледах в ютуб как руски милиционери разгонват цигани - ама те къщите им къщи - но ги рушат, облечени, чисти, но иначе - циганя - реват, крещят ама като ги подгонят бягат като зайци.

да дрънкате глупости, отдалеч личи първосигналното ти мислене, ако може въобще да се каже подобно нещо на този словесен дрисък. Циганите се чувстват недосегаеми, поради близостта си до управляващите, нали те са основните избиратели на ББ, ЦЦ и цялата пасмина обзавела се с министерски постове.

Ако си мислите, че някой обръща внимание на коментарите ви, лъжете се жестоко...

мда

Инкяр му е майката! И на калъп да те хванат. И сега тия мангусти могат и потърпевши да се изкарат...

Понеже са под 18 годишни мангалите няма да бъдат осъдени! Но аз си мисля, сега са докарали полиция от цялата страна. Какво ли ще стане, когато избухнат бунтове на българите срещу циганите едновременно на още поне 2-3 места??? Дали в МВР ще спорят още за служебни дрехи и заплати? А какво ще стане с циганите тогава, питам, когато полицията няма да може повече да ги пази?!? Е, те тогава ще дойде Видовден за тях!

Лъжат като цигани.

Коментари - Обвинените за побой в Асеновград не признават вина | Днес.dir.bg

Обвинените за побой в Асеновград не признават вина

Обвинените за побой над млади спортисти в Асеновград не признаха вината си пред съда. Те остават в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Обвинените за побой в Асеновград не признават вина | Днес.dir.bg

Коментари

Дава се само думата на циганите.В интернет си има видео как е започнало всичко.Думата на ученици,родители изобщо не е отразена.Пловдивска област държи първенство по .циганизация.На всичкото от горе циганите се радикализират.Без дисциплина и ред резултатите ще са плачевни.На запад българите ни считат за цигани.Дотам сме я докарали.Факта ,че ги показват с маски говори ,че държавата не иска да въведе ред.С маски вкарани в полицията,не са в болницата.Крият ги.

Цялото еврогейско войнство е настрана на циганите, против българите. Еврогейските ценности го изискват ....

ислямизацията да бъде спряна чрез политики и освен за хулиганство да отговарят и за това че наричат християните гяури да спре наглото говорене по улици и магазини на цигански премесен с български

Кога най-после ще се разбере,че циганите се е самонастанила се сган в нашата държава от тъмните дебри на Азия.Аз не знам циганин национал революционер борил се за освобождението от турско робство,хайдутин,четник съподвижник на Ботев,Левски,Раковски,герой от Шипка,Сливница,Балканската и Световните войни,или създател на българското четмо и писмо.А вие знаете ли такъв? На Циганите трябва да им се набие в чутурите ,че България е държава на Аспаруховите българи или марш вън от нея.Те Аспаруховите българи са я отвоювали и много техни поколения са дали живото си за нея.А циганите да знаят,че България не е тяхна държава и ако не искат да го разберат ,лошо им се пише и глави ще хвърчат.

d4

Полицаите и прокурорите не са си свършили работата. Трябвало е разследват откъде у мангустите е имало толкова много брадви, мотики и лопати. Явно са гепени отнякъде...Защото видели ли сте някои мангал на полето да кОпа с мотика или лопата??

Най напред трябва българите да се спасим от самите себе си.По какво се различават сблъсъците между феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ и тези в Асеновград? Нямаме и един циганин в блока,но циганията е огромна/мърси се безогледно,шири се битов алкохолизъм-95% от живущите, родители/бащи,майки/ със спиртосани мозъци,негодни да възпитават децата си. Входовите двора са една огромна кочина...?Материал не струва! Ако имам средства бих заминал много надалеч...

ОП насаждат омраза между хората. "Националистите" са вредни за БГ. Служат на дявола!

Само да допълня - ИДЕНТИФИЦИРАНЕТО, процесът на идентифицирането (ЗАЩОТО ТОВА Е ПРОЦЕС!, свързан с много неща - нрави, традиции, закони, морал, култура, стандарт,...) НЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ С ПО-ГОЛЕМИ ОБЩНОСТИ, от които произлизат СТАВА ЧРЕЗ ЛИДЕРИТЕ ИМ И ... СИСТЕМАТА!!! ТОЕСТ ВЛАСТТА!!! И КОГАТО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ТОВА ОБХВАЩА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ТОГАВА ГОВОРИМ ЗА ДИКТАТУРА, ЗА ПЛЕНЕНАТА ДЪРЖАВА, ЗА ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА!!! А ВСЯКА ДИКТАТУРА ИМА ЖИЗНЕНА НЕОБХОДИМОСТ ОТ ВСЯВАНЕ БА СТРАХ И КОНФРОНТАЦИЯ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО, ОТ РЕПРЕСИИ И РЕПРЕСИВНИ ОРГАНИ, а официално съществуващите са с ограничени възможности в това отношение, защото са ПУБЛИЧНИ И НАБЛЮДАВАНИ!

Проблемът НЕ е, когато в една общност има престъпници, убийци, лужци, мошеници, корумпирани типове, рекетъори... Това е проблем, но не най-големият, такива винаги се пръкват, проблем на ибщността е да се бори с това и такива. ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ УДВА, КОГАТО ТЕЗИ И ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ ИЛИ ГИ ИДЕНТИФИЦИРА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО С ТАЗИ ОБЩНОСТ!!! А ПО ВЪПРОСА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕД ЦИГАНИТЕ - повтарям и наблягам, НЕ ВСИЧКИ ЦИГАНИ, А ЛИДЕРИТЕ ИМ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕД ТЯХ!!!!, - НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ДЕГРАДИРАХА, ТОЛКОВА ГОДИНИ ЦАРЕШЕ БЕЗЗАКОНИЕ, БЕЗОБРАЗИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ НЕЩА В ДЪРЖАВАТА, ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНАХА "ЛИЦЕТО" НА БЪЛГАРИЯ И ИЗВЪН НЕЯ - В ЕВРОПА И ПО СВЕТА!!! Помните ли онзи боклук, конто изрита отзад момичето по стълбите, в гържа!!! ЗА НЕГО КАЗАХА, ЧЕ Е БЪЛГАРИН!!! И ТОВА СМЕ НИЕ! ДОТУК Я ДОКАРАХМЕ! И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО? ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН!!! Твой личен избор е да видиш горчивата истина, или да живееш с илюзии!

Добре ги прикрива с тези маски, защото знае, че лесно ще влязат в нечий срисък. Но на нас отдавна ни е писнало от лъжливи, крадливи и брутални цигани!!! Ром и други напитки има в кръчмата. А това са прости цигани, вършещи цигании!

Ако бяха при нас в Турция,така щяхме да ги надупим,че щяха да признаят дори и това,което не са извършили.

,,сиганинът,, ако е без ,,бои,, няма да си признае че е и ,,сиганин,,...!!! ще казва че е ,,рома,,...!!!

И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДРУГИ ЕТНОСИ, НАСЕЛЯВАЩИ ТЕЗИ ЗЕМИ, ОТ 1 ДЕК. ДА ТРЪГВАТ ДИРЕКТНО ЗА КАНАДА, ПОСЛЕ САЩ А МОЖЕ И ДРУГИ СТРАНИ ПО СВЕТА И ДА ВИДЯТ ТЕ А И ЦЯЛОТО БЪЛГ. ОБЩЕСТВО, КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗЛИЗАЛО ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ АГРЕСИЯТА КОЯТО СЕ УПРАЖНЯВАВА ЕЖЕДНЕВНО В БЪЛГАРИЯ /ОТВЕТА ЩЕ БЪДЕ: ТАКИВА ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРАТ КАТО ХЛЕБАРКИ

а политиците с какво ще се занимават, какво ще работят и какво ще вършат

Защо са с маски? Да не би туберкулозата да плаши съдиите?

Малко им е боя за това не признават! Другият път ги спраскайте от бой, като хората и ги докарайте с по една качулка на кратуните. Да видим дали няма да признаят. Кажете примерно, че е имало епидемия от въшки и за т'ва са им покрити телевизорите...

Ако не намерим начин да се справим с тази СГАН с държавата ни е свършено. Ама те управляващите какво си мислят, че хората ще оставят цигани да избиват децата им?!? Това тук не е Франция тия ЦИГАНИ ще видят война каквато не са и сънували!

КЪДЕ Е СОРОСКИЯ ХЕЛСИКСКИ КОМИТЕТ СЕГА,НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ?

Те са цигани и имат право да лъжат.

Това и в най- мутренските времена не е било. Да превземат улиците на средно голям град и да дерибействат !

Какви роми са тия цигани бе?!, дошли са от местността край река "Цигойна", Индия и от там им идва и името!!!!! A вие сте неграмотни недоносчета от БХК на хранилката на мафиота Cорос!!!, ама идва времето кагато ще ви пуснем в една клетка с тези вашите "питомци"! Kопаете ни гроб вече години наред с тези цигани, нo : "Kойто копае гроб други му, сам пада в него."!!!!!!!

Какво е това "висящо" дело за радикален ислям и до кога то ще ВИСИ? В същото време убиеца се разхожда на свобода и трепе децата ни - правосъдно безобразие! Я министъра на това ведомство да си подава веднага оставката поради некадърност!

Не вярвам в България нито християни,нито мюсюлмани да одобрят поведението на хора,проповядващи тероризъм.Ако сме честни-нито българите,нито турците ги имаме циганите за нормални хора,защото те не са показали с нищо,че искат да бъдат такива.ДАНС да им търси цаката-всички тях гледаме.

Ако се повдигнат адекватни обвинения и адекватна реакция правозащитниците на ромите ще "духат супата". С тези маски направо са задушени и са им спрели въздуха. Трябват им и бели престилки да се разхождат по коридорите.

Председателят на националрадикалите, като лекар го беше казал, че има разлика между ромите и другите - нещо някакви аминокиселини и т.н. в днк-то.Прав е.Тези, дори и в нормална среда, с образование дори, са склонни при извънредни, или такива според тяхното виждане ситуации да са с реакции, различни от очакваните от нормалните хора.Не съм расист, на ежедневно почти се убеждавам, че съм прав.Сега и с арабите е същото - тези не се интегрират.Или всяка жаба да си знае гьола, или силово, никой не го иска, ще бъде вкарана, но може би тогава в какъвтоѝ се падне гьол, а може и на сухо в пустинята...

Имало било и добри цигани?! Нали знаете кой е добрия циганин?

Е до кога да ги чакаме?!?!? Без бой и еван няма да си признаят!

Tея изповядват радикален ислям и бленуват за халифат и шерият!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пусните ги на осверипелите Българи да ги съдят по шериатските закони в центъра на Aсеновград!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Застреляйте ги - така ще си спестим много разходи. Интересно защо отново т. нар. полиция защитава манговците, които не си плащат данъците, а бие и арестува битите българи, които ги хрантутят. циганин = полицай!

Че кой е очаквал друго? Ромите винаги са били нагли, а сега са и преференциален електорат.

Тези са бетер талибани вече, ей! От това човек не става- доказано е!

за неграмотните роми и прочие трудова повинност

.. ако искат помощи !!!

Боко си отглежда войска, която в крайна сметка ще му види сметката. И на него и на неговите хора.

Tези кафяви животни от снимката(и не само тези, защото има и още, които все още не са арестувани) са начупили буквално българските деца с колове и прътове, на едно от децата 2-те ръце са счупени, и много ребра! Tези кафяви животни от снимката крещели са : "Ще ви режем главите, мръсни българи гяури!", даже и от ареста са се заканвали! Hека сега, всяко кафяво животно(циганин) да е наясно, че от ден днешен : - хляб бългaрски вече няма да яде!!! - територията, така наречена "Pепублика България", която незаконно обитават актуално, ще им се види тясна!!! - и денем и нощем ще треперят, и като се тропне от вън до Kатуна ще се напикават от страх, че "Българитe гяури идат!" - ще се превърнат в "бежанци" и така както незаконно са се довлякли тук, ще им се наложи отново да мигрират в обратната посока към Aзия!!!

какво ще каже европа за идеята ти ???

Всички държави в Европа си отстояват правата на гражданите. Равенство пред закона за всички!

Господин Борисов, изпратете ги в Сирия, за да се бият. Явно имат неизползвана енергия. Там, сред племената да се млатят. Но не наши представители.

Добре ,че в нашия град тези индивиди са рядкост.

кой е този град

За тия примати наказанието трябва да е да чукаг камъни в Слънчев бряг край Ловеч.

Защо мълчи по въпроса с братовчедите си,бе?Поне,да беше изпратил крантата в Асеновград...

Няма да се учудя наистина да е точно както са го казали ромите! На вас помагал ли ви е ром? На мен лично много пъти и то така, както един българин не може и да си помисли да ми помогне! Те са много сплотен и примерен народ, който знае какво е ред и дисциплина. Просто ние някакси никога не можем да изкараме именне тези техни качества на показ! Странно защо... Ние сме свикнали все да ги маргинализираме и дискриминираме, защото просто ни е страх, че един ден ще се окаже, че те са нещо много по-добро от нас! Е, трябва да го приемем, сред тях има много по-добри хора от нас българите!

а ти си еврогейска измет

Рома ми помагал в чай срещу настинка! Що се отнася до теб - добре е циганин да ти помогне да се осъзнаеш... и дано не те боли много!

Ти луд ли си

Е има и добри хора сред тях, циганите. Но, тия не са от добрите. Тия са по-зле и от животните...

Отнесоха ми оградната мрежа в пункта за вторични суровини. Сега събирам пари за нова мрежа...

Щом малолетни извършват трафик на афганистанци , с какво се занимават техните батковци, бащи, деди, прадеди и пра-прадеди. Покрай кризата с летните униформи никой нищо не знае.

НАРОДЪТ ни е казал :"Лъже като циганин". Гледах по тв интервю с двете момичета от кануто ,въобще не са падали и циганите не са искали да ги спасяват. Напротив,искали да ги бутнат във водата. Но сега се изопачава истината и се тиражира точно обратна версия,удобна на циганите и на друуги хора,явно!

Имам един вьпрос и две предложения. Пьрво вьпроса. Г-н циганин В.Кьнчев поради що се срамиш да ги наричаш свои братя тях. Предложения. Кой циганин се отрича от гражданство плащаме нещо и хайде в новата му родина при Сорор. Второто предложение командироваме жандермерия или наемаме такава малка мобилна от Турция за такива организирани случаи на орки. Три месеца карантина журналисти в затвора неправителствени организации цяластна проверка на дейност и през това време сметка ЗАЩО КЛОНЬТ е крив от мангала...... Другия пьт да знае колектива аи каква е тая вносен ислям АЗ протестирам , моят и на дядо ми и те които са дали на тия не е ТАКЬВ..точка

Асеновградски новини -От много време, вече от няколко години твърдим, че циганските махали в Южна България се радикализират, че оттам са преминавали бойци на Ислямска държава и са ги ползвали като логистични бази, че оттам са пътували за Турция, Сирия и обратно към Австрия. Не го твърдя аз като политическо лице, твърди го Австрийското разузнаване на него вярвам, каза Джамбазки.Освен социалния разпад и безнаказаността в тези цигански махали имате и радикализацията по линия на "Ислямска държава".Ние уведомихме ДАНС и изпратихме снимки, които бяха от Пазарджик и Асеновград с коли, на чиито задни стъкла имаше знамена на "Ислямска държава".

Вина не е достъпно за подобни мародери, сменете си правосъдието и сигурността за да не се появите на картите скоро като ромската терористична държава

Маските са обясними.Сложили им маски ,за да не разпознаят някои от тях,с висящо дело за радикален ислям.Под маските еднакви бради.Събитието Пазарджик,казва ни го сирииец работещ в БАН. ислямо-салфитското шествие в Пазарджик-организатор и по-късно подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад ,символът и лидерът на бунтовниците с разпространение на радикален ислям и шериат ,фамилията разпространява радикален ислям и шериат,това са престъпници.Факта,че с 2 коли пред болницата се насочили да мачкат ученици и родители,говори че изполват метода на ислямистите Случаят с дъщерите на зам .мюфтията и той е в списъка за радикален ислям-делото Пазарджик.Медиите и те,вина била забрадките,етничека нетолерантност ,като събието може да е и инсценирано. Сега и за циганите.Какво били казали.Тяхна традиционна черта е лъжата.Има и свестни цигани ,но те са малко.

Маските трябва да станат задължителни за тях, но напоени с формалин. Няма да разнасят зарази.

Политиците са виновни, без различие дали са червени, сини, зелени, пембяни. Закриха строителни войски, където ромите придобиваха различни строителни специалности, учеха ги на ред и дисциплина. Сега са безработни, неуки и никому ненужни, освен по време на избори. Ако трябва да набием някого, то това на първо място са нашите управляващи.

На времето Китай реши проблема с неограничените раждания. Вече е трудно, но не е късно да се ограничи раждаемостта сред тях, защото всички ние плащаме социалните им помощи за техния неконтрилуем секс.

абе те не обръщат внимание на протестиращите, че на нас ли? Сега циганите могат да излезнат потърпевши - стой та гледай! Подиграват ни се - кой им е купил тези медицински маски - свини с маски ха-ха. И аз гледах в ютуб - руски полицаи разгонват цигани - ама бият ако, а като почнат да удрят по щитовете с палки - страшна работа, а онези търчат като сърни. Пускам си клима по няколко пъти на ден.

А, чакай чакай тука някой вчера каза, че в Русия циганите били културни, възпитани, артисти и се трудели. Какви са тия антируски изказвания - руската милиция биела лоши роми?

Не бъркай артистите от театър "Ромен" с всички цигани в Русия.Театър "Ромен" е друго нещо и е много различно от мангалите в Москва!

както и аз да коментираме - народът го е казъл - лъже като циганин, сега може да прибавим и като комунист-социалист. Нали има снимки, а ако няма - да е имало - по живо по здраво с циганята - такава ни е орисията, да живеем с най-циганите на света. Гледах в ютуб как руски милиционери разгонват цигани - ама те къщите им къщи - но ги рушат, облечени, чисти, но иначе - циганя - реват, крещят ама като ги подгонят бягат като зайци.

да дрънкате глупости, отдалеч личи първосигналното ти мислене, ако може въобще да се каже подобно нещо на този словесен дрисък. Циганите се чувстват недосегаеми, поради близостта си до управляващите, нали те са основните избиратели на ББ, ЦЦ и цялата пасмина обзавела се с министерски постове.

Ако си мислите, че някой обръща внимание на коментарите ви, лъжете се жестоко...

мда

Инкяр му е майката! И на калъп да те хванат. И сега тия мангусти могат и потърпевши да се изкарат...

Понеже са под 18 годишни мангалите няма да бъдат осъдени! Но аз си мисля, сега са докарали полиция от цялата страна. Какво ли ще стане, когато избухнат бунтове на българите срещу циганите едновременно на още поне 2-3 места??? Дали в МВР ще спорят още за служебни дрехи и заплати? А какво ще стане с циганите тогава, питам, когато полицията няма да може повече да ги пази?!? Е, те тогава ще дойде Видовден за тях!

Лъжат като цигани.