Жертва и ранени при ромски боеве в Ихтиман и Петрич

Масов бой между ромски фамилии в Ихтиман снощи завърши с една жертва и трима пострадали. Стрелба и бой в ромския квартал в Петрич пък вкара двама в болница.

Обратно в новината

Коментари - Жертва и ранени при ромски боеве в Ихтиман и Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излита самолет. Стюардесата започва да раздава питиета и минавайки покрай един талибан го пита: - За Вас, господине, уиски, шампанско? Талибанът отговаря: - А не, благодаря, аз след малко ще карам...

Оставете ги да се избият! Взеха някой лев от изборите и се почна...

Или не може да поделят кинтите след гласуването :)))

Ромите са изпуснати още от училище, на тях даскалите не им правят забележка и им пишат тройки по милост въпреки че даже не знаят и да пишат. Ако българче направи нещо ще го спукат от наказания и забележки а ако е ромче се прави всичко възможно да се прекрие поведението им. Затова българите порастват комплексирани и със чуство за малоценост а ромите със самочуствие че всички са им длъжни.

Pesh0

А какво да правят учителките ? Ако им пишат 2 ки и отсъствия , им спират детските и цялата махала , отива да бие учителката .

Ми да,как няма да се бият като тарторите не са им платили обещаното за изборите?!И Полицията трябва да разбере,че в такива случаи се прави заградително мероприятие,за да не се разрастне конфликтът навън,а вътре мангалите да се избиват!След 2-3 дена-почистване на труповете....

циганска държава ,цигански новини :)))))))))))))

Имам два въпроса: 1. В новината пише, че е затруднено влизането на полицията в гетото заради паркираните автомобили и каруци, та въпроса ми - там важи ли закона за движение по пътищата или не? 2. Жителите мятат от къщите си камъни и буркани по патрулката. Въпросът ми е - Какво ще стане, ако някой извън циганската махала метне нещо по патрулката?

Какво би станало ако това беше преди 30 г.:) Гетото заградено с милиционери с "Калашников".Къща по къща се изтърбушва и бой до насиране...ако някъде се намери оръжие отива да пие дунавска вода в Белене.Нямаше ги меките китки на БХК. И след като знаеха какво ще им се случи никой не си го и помисляше:)

Ами да дойдат танковете тогава!

Само една циганска жертва,че то нищо не е поне сто-успех!

бе не е преди 2, а преди доста повече, но за другото си прав. Аз нещо друго не мога да разбера, как все реват че нямат пари, като пуснат помощите всички банкомати (цели 4 за целия град) блокират, но всяка божа неделя без изключение се вият цигански сватби. Откъде пари? и ги гледам, всяка циганка с корем се влачи, празно НЕМА! Нямали били, а на всеки балкон закачена чиния на Булсат...аман!

Те сега на ново пак са се збили - не могат да разделет парите от изборите.

Абе, защо не ги оставите? Нека ке избият помежду си...

https://link/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/102912556546060045883011068072750807528401_n.jpg?oh=5231cddfc09cfefb18df6650fdfa57ef&oe=54CBFB25

Един познат разправяше, че по маалите и по турските села има повече огнестрелно оръжие, отколкото в армията ни ... Ако има и капка истина в това, то трябва да се вземат сериозни мерки! Да не се чака момент, когато след такава свада, чангалите да посрещат българската полиция с автоматично оръжие.... Утре ще е късно!

Деде,това е вярно. В една друга тема писах че трябва да се свика тотален запас на тия които някога са служили.Раздава се оръжие и муници и всеки по живо по здраво в къщи. Няма да се избием,и да има изцепки ще са малко. Но управляващите ги е страх от оръжие в народа......затова и армията ни е 30 000,а полицията 60 000.

А моят прочит е: СЕГА ,ДОКАТО ПРОПИЯТ ПАРИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ,ПОЛИЦИЯТА И МЕДИЦИТЕ ЩЕ ИМАТ ОЩЕ РАБОТА.

при подобни сигнали да се изпращат оръжия и боеприпаси с две таксита за давата враждуващи рода. Tрябва да им се помага на хората когато си решават проблемите, а не да им се пречи! Tе с право хвърлят камъни по полицейските коли, когато им се бъркат в демокрацията.

Ако ги оставим да се избият взаимно, няма да остане народ в тая държава...

странно виждане за "народ"....

да се случи един циганин да умре

Как мислите възможно ли е да съществува държавно формирование с повече от 30-40% цигани?

Моят прочит на новината е:Циганите разполагат с автоматично оръжие.Моля прокуратурата,спец.части и всички от които зависи нац. сигурност да се намесят незабавно.

Не смеят - по-лошо въоръжени са.

васко

Обичам те:)

васко

Ако имах пари,бих те поканил на кино,но нямам.след време мога и да имам много,но тебе няма да те има.

Всичкото "сиган" да се стовари пред Народното събрание и да изнесат спектакъл под надслов "Циганският табор отива на избори с мнгу любоф" , въоръжени с любими подръчни средства, камънье и дървье. То, това е нормално развитие на циганите през годините, с тази толерантност спрямо безобразията им. От малки вече са закърмени с незачитане на всичко законно, на българи, полиция, здравни работници... Никой от управляващите май не иска да се ангажира с радикални мерки спрямо циганите, а те вече са изпуснати от контрол и от защитниците си. Не виждам, как нещата изобщо могат да се променят.

Автоматичното оръжие е било, за да си гарантират Правата и Свободите.

вече се замислям, за какво са ми другите езици, които знам, дали да не взема да науча цигански, след като те не знаят моя роден език като хората, аз да науча техния, така и така те стават повече от нас и тези които оставаме или трябва да се адаптираме или умираме...

Полицията проверила ли е онзи, който е стрелял дали има разрешение да притежава и използва оръжие? Ако всеки, който си поиска, може да носи оръжие и да си стреля, накъде сме тръгнали? Да не забравяме и активно протичащата ислямизация на това население! Въпросът не е за подценяване.

Да ги провери ли ? Това са цигани, не са хора, които плащат данъци и би трябвало да имат разрешително. Разрешително е нужно само на тези, които плащат данъци, за останалите не е необходимо.

За съжаление си прав. И самата държава за момента е така устроена, че ако не плащаш данъци, няма за какво да те хванат. Което автоматично прави лесния път циганския път. Което пък води до масова циганизация.

Вече почти съм намразил рома, като ми го сервират и в чашата ми се привижда мазен паразитиращ циганин....

само ние балгарите имаме метафорично виждане и това ни отделя от останалото население тук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами като няма друг начин да ги разчистим, нека да се изтперват ..колкото по- малко , толкова по- добре.

Трябва демократично по американски да се действа : държавата въоръжава двете групировки и те се изпозастрелват една друга. Случайно останалите живи отиват на електрическия стол.

Що ги жалите и правите разходи за тях, те се възпроизвеждат с такава бързина , че това е нищожна загуба

Само не разбрах полицията защо се е намесила?

ха сега работете да им платите здравеопазването -волен ще го тарсите сас свещ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами оставете ги да се трепят. Тъкмо ще намалеят. Лошото е, че ги носим на гърба си, защото Европата ги гони обратно в България.

Тази сган да се изгони от България-инициирайте незабавен референдум. Няма да плащам да ги пази полиция и да ги лекуват в болница. Нямат принос за България.

Напълно съм съгласен! Циганските гета да се заградят с бодлива тел, по която тече ток. Същите гета денонощно да бъдат охранявани от полицейски подразделения, военни, жандармерия и доброволни въоръжени граждански формирования. Гетото имат право да напускат само цигани , които имат трудов договор и средно образование. Пълна забрана за гласуване! Спиране на всякакви цоциални помощи!

И на портала табела с надпис-"Трудът те прави свободен".

Оставете мургавите да се избият щом искат....На кой му дреме колко са ранени и убити, колкото повече, толкова по-добре!!!

Тая жандармерия, за чий уй отива там. Не е ли по-добре за циганите, естествения подбор - сами да си се прочистват и да намаляват. Кво толкова ги пазят. Един циганин, ако е рекъл да си строши главата, и две роти стражари няма да могат да му попречат.

Я да видим, кой сега не иска да си плати за циганския вот.

Стрелят, гърмят, бухалки се вадят, тухли, ножове- и един убит... без коментар.

До телевизионните продуценти! Вместо изхабилите се откъм идеи, съдържание и атрактивни участници реалити програми като ВИП- и БИГ- Брадър, вече настъпи моментът, в който зрителите да бъдат забавлявани с новия формат РОМ-браДвар. Излъчване по схемата 24/7! За студио може да бъде пригодена която и да е руина от някогашен завод, в който да са останали поне няколко неоглозгани железобетонни стълба, стени или фундамента (пресъздаване на условия близки до реалнаета среда). Участниците могат да бъдат подбирани напр. сред отколешно враждуващи цигански кланове и ротацията/освежаването на персонажите в "студиото" ще се осъществява на принципа "всеки паднал или изнесен се замества от близък роднина". Наградният фонд трябва да включва примамливи предложения като "безплатен курс по джебчийство в Букурещ с производствена практика, напр. в Париж или Милано", "работно посещение с платен стаж за бране на джилязо и други ценни метали от безстопанствени паметници в някоя културна столица в ЕС" и др. За повече информация можете да се обръщате към нашата НПО, която се бори за предоставяне на повече от 5-6 избирателни гласа на всеки безработен циганин.

фантастично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

според мен причината е неплащане на купени ромски глоасове! става точно след излизане на резултатите. една фамилия е прецакала другата и се завихрят. това е поредното доказателство, че циганите не трябва да имат правото да гласуват! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябва да сме "благодарнни" на комунистите, които ги развъдиха. В периода 1944 - 1989 г. циганите са се увеличли близо 4 пъти, докато българите с 1,3. Който има акъл да мисли.

Овен,по-времето на комунизма мангалите се криеха в миша дупка,меките ръчички на герберастите като теб и пляките от бхк дадохте самочувствие на тази зган

"Двамата пострадали са транспортирани до Спешно отделение на МБАЛ-Петрич, където раните им са обработени." КОЙ ше плати за тези паразити, който само вземат а нищо не дават на Държавата ????

Ти и аз, които плащаме данъци и здравни осигуровки.

СТРЕЛБА ОТ АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ... НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ КОЙТО ИМА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА НОСЕНЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ АВТОМАТ ИЛИ АВТОМАТИЧЕН ПИСТОЛЕТ...ЯВНО ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ СА СНАБДЕНИ НЕЗАКОННО СЪС СТЕЧКИН ИЛИ КАЛАШНИК. ИНТЕРЕСНО ОТКЪДЕ.

Ами,чети! Може всичко -с необходимите документи,с пари също...

Само ако беше Бай ТОШО ЖИВ.

и Чочоолу....

да вкарва още сръбски цигани и власи от румъния ли?!баи ти тошо е от рода замфиркови=побългарен на живков

Kолко пари ни струват циганите? Преките и косвени разходи са над 10 милиарда лева на година за издръжката им. Това включва загубите от неплащане на данъци и осигуровки, всички видове помощи, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от безбройните кражби (на всичко що видят) и покриването им, разходи за арести, следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...

Няма по неграмотна и плашлива нация от тях,само пръчката ще оправи нещата.

Не с пръчка, а с лопата- фронтално, като бракуван кон

Сега тези да си платят лечението,със сигурност няма нито един здравно осигурен от тези или партията която им купи гласовете да им го плати.Нали много милеят за тях

Да ги въорижме с оръжия за масово поразяване. Какви са тия само 4 жертви.

Ето докъде води купуването и продаването на гласове.

ПИПО

"Накрая трябва да остане само един" Шотландският боец

Масов бой между ромски фамилии в Ихтиман снощи завърши с една жертва. -------------- Жалко! И още манга си требе да си оди...:(