Нападнатата медицинска сестра: Ромите винаги са специални

Нападнатата в Горна Оряховица медицинска сестра беше категорична, че няма да се изплаши от случилото се и ще продължи да работи в спешната помощ.

Обратно в новината

Коментари - Нападнатата медицинска сестра: Ромите винаги са специални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с това роми ,бе,мангау,брикет,циганин

За всеки 100 лв държавни пари като помощ, циганите /не ромите/, идващи от река Цигойна, Индия, да си ги заработват с прост труд - необразованите полагат такъв. Да вадят павета, да носят материали и майстори-павьори да ги редят отново. Нощно време, на силна светлина. София без дупки. Да вадят бордюри улични и да се полагат отново. Да вадят шахтите и да се полагат на нивелацията на пътя. Да вадят старите тротоарни плочки и да се редят отново. Да боядисват мантинели по пътищата, да садят храсти по магистралите, да разкопават градинките и да изравняват тревните площи, да отглеждат по селата цветя, храсти и да ги садят по паркове и градинки. Да търкат градските и селските фасади на сградите от некролози, лепенки, реклами и да мият фасадите с абразиви и пароструйки. Да мият фасадите на обществените сгради с водоструйки, качени на вишки. Да чистят, плевят, коренят, носят и товарят боклуците от коритата на реките. Да пребоядисват металните спирки. Да подкастрят дървета, храсти по паркове и второстепенни планински пътища, недостъпни от клони за автомобилите.

Да пребоядисват пешеходни пътеки и маркировки през нощта. Да почистват всички обществени тоалетни, обучено, с препарати - болници, училища, гари, бензиностанции.... Да пребоядисват антикорозионно ел. стълбове, огради, заграждения. Да възстановяват равността, тротоарите и зелените площи на всички околоблокови пространства. Да изчукват и измазват отново рухналите фасадни мазилки в партерните части на жилищни и обществени сгради. Да им се осигуряват безплатни спирали, аборти и противозачатъчни средства. РАБОТЕЙКИ, безконтролното им размножаване и кражби ще секнат.

Защо пред Закона всички сме равно по Закон, пък крадците, безработните, неграмотните, НЕ плащащите данъци, осигуровки ... се лекуват, точат Държавата с кражби, точат социална и здравна каса....... та даже и бият издържащите ги?????????????? Това ли е Демокрацията????????

По закон нямат право да обиждат и налагат расово-религиозни претенции и обиди. Ако децата им не отидат на училище на следващия ден полицаят е на вратата им. Ако пътуват със самолет, автобус, влак преди завършване на учебната година - викат се слуужбите и родителите отговарят защо ги извеждат от страната в учебно време. ЩОМ ПОЛУЧАВАТ МАЙЧИНСТВА, СОЦИАЛНИ ПОЧОЩИ, ДЕТСКИ.... ???!!!!!!! От Държавата!!! Иначе малките турчета, циганчета и ислямска недисциплинирана сволач, тормозят останалите деца-съученици с подигравки, че ядат свинско = расизъм. Но ... тук вече родителите не пишат пред службите и психолозите обяснения, каквито дават германски и източноевропейски родители, защото техните деца и братовчедите им са 95% от всеки клас в немско училище към днешна дата.

Когато дойдат в спешната помощ, от ромския етнос винаги са специални, винаги бързат и са най-спешни - ------- позната картинка, лекарите са се примирили с това...

БИЯТ И МАЛТРЕРТИРАТ ДЕЦАТА ПО НАЙ-ЖЕСТОК НАЧИН!!! ИЗПОЛЗВАТ ГИ КАТО ВПРЕГАТЕН И ВСЯКАКЪВ ДОБИТЪК,КАТО ИЗТОЧНИК НА ПРИХОДИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД,НО СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЩОМ ИМ ЩУКНЕ В МАЛКИТЕ МАЙМУНСКИ МОЗЪЦИ,ЧЕ НЯКОЙ НЕ ГИ ОБГРИЖВА!!!

Ти да не мислиш ,че на бащата на това ,,пострадало,,дете му пука какво му е състоянието не ,не той цели някаква облага и обезщетение от това .Те са като добитък за тях той го е научил първо да краде ,а после да си търси правата !

Сапун!

Напиши Barbara Lerner в youtube и ще ти стане ясно кой и защо иска белите народи да се омешат с африканци и араби. Целта разбира се е прозрачна! Изтръгване из основи на познатия досега национализъм и съответно предотвратяването на бъдещ холокост.

За какъв холокост става въпрос? Като оня, който си го измислиха евреите, за да доят безмилостно следвоенна Германия, та и днес продължават гадинките.

Медицинската сестра е етническа ромка. Не става въпрос за етнос, а за отношение. Медицинските работници трябва да се ползват с особен статут на работното си място.

Да викаш помощ, но не плащаш данъци, не си платил 1 здравна вноска през живота си, да не говорим, за "правата" на "децата" родили "деца". Точно тези "деца" ще ги събират по махалите за да раждат деца по такситата едва на 12 - 13 години. За каква интеграция, за каква цивилизация, за каква култура, за какво образование и възпитание ни лъжат? Тука се перат едни ПАРИ за ужким образование за сметка на българското малцинство

до сега инцидент в частна болница не е имало! просто в частните такива има ОХРАНА! и никой не се опитва да налита на бой, защото ще го смелят на общо основание,така седят нещата у нас и не само у нас

в коя частна болница има спешно, където обслужват по здравна каса?

във всички и токуда и софия мед за странат не знам

Ситуацията е индентична с тази в Европа и САЩ. Белите да бъдат притискани и подтискани. Само дето там вместо ромчета, ползват амуджи или бонговци. Очевидно някъде има ПЛАН.

И аз съм на същото мнение-този план се нарича-Сорос.Тръмп го притисна яко ,но още дращи да е..а маму.

Слушах медицинската сестра и напълно съм съгласен с нейните думи за този етнос. Колкото са по-необразовани, толкова са по-претенциозни, защото има достатъчно организации, които ги закрилят, каквото и да са направили. Ако институциите не вземат спешни мерки за намаляване на неконтролираната раждаемост, а продължават да я толерират, бъдещето на държавата ни се очертава много мрачно. И сега мерките за насилствено изпращане а училище няма да дадат резултат, защото не са нещо ново. Какво училище за момиче, което вече е майка? Трябва да спрат социалните плащания за непълнолетни родители, децата да се отнемат и отглеждат в подходящи приемни семейства. Само това може да даде някакъв резултат.

Напрайх кратък "ресърч": питам аптекарката, дали знае за цигани-аптекари, вика, че незнае, питам шивачката, дали знае за цигани-шивачи, а тя каза, че няма такива. Ерго: "етносА" да се развива, за да се обслужва, нали им се даде възможност! Само да не кажат, че са им откраднали парите за интеграция!

Лошо, много лошо. Браво на жената. Пробема е, че циганите вече нямат нормален страх от ситемата. Ако имаше в тази болница една сериозна охрана, с правомощия, така ли щеше д а бъде? А това, че в цивилизования свят, ако извикаш спешна помощ, а нямаш нужда от такава, плащаш едни хубави глоби, манговците знаят ли го? С тоя хелзински измислен комитет...

Няма българи, няма държава. Вместо това циганско племе да се изсели от България, ние ги развъждаме. Да си ги взима Еврейския съюз заедно с вакеросите.

Циганина Валери Петров ще тръгне ли пак по кръчмите да хвърля прах в очите, докато неговите събратя продължават да ни колят и бият?

Присъдата к'во да я коментираме - смешна е, за рецидивистка направо са ѝ казали - продължавай все така... А към сестрата - продължавай си работата, но ако продължаваш обслужваш сигани, пардон роми, заслужаваш си съдбата!!!

Имам едно много конструктивно предложение. Във всяка махала да има поликлиника с изцяло специалисти от етноса. Нека се лекуват при тях. Така хем ще оставят българския лекар на мира, хем ще получават нужното внимание веднага. Само дето е химера да изкарат висше образование медицина.

Че за какво им е висше медицина! Един десетдневен курс стига за циганята!

++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++

НАВЛИЗА "културата" на МАНТАЛИТЕ: 1. тотална чалгализация абитуриентски балове, сватби, кючеци, побои с полицията - баща с дете на 10 г на дискотека до сутринта! 2. Разврат - кръвосмешение, деца раждат деца - сиамски близнаци и пр. уродства, за чието лечение плаща БГ-държавата; 3. Мотивирано не учат - посещават (или присъстват) на училище само заради помощите! 4. Умишлено не работят. Организирана просия, паразитизъм, измами и кражби. 5. Не работят (след като са без квалификация и образование) в селското стопанство, строителството и пр. 6. Кукувичарство - раждат и безнаказано изоставят деца за сметка на българското малцинство. 7. Самозаселване, настаняване, строежи, незаконно използване на пасища за коне и пр. Години наред държава няма, освен ако не пламне БУНТ от българското малцинство 8. Организирани и безнаказани нападения над възрастни, жени и деца понеже са българи.

Уви, прав си, много българи се държат като цигани...и даже не се усещат

vasil

1.В селското стопанство и строителството има доста цигани. 2.И при най-песимистичните прогнози за реалния брой на живеещите у нас и на дела на циганите,те са под 20%-пресилено е да се твърди,че етн.българи сме малцинство. 3.Цигани често вършат престъпления и против други цигани.

Защо присъдата е условна? Направо в затвора!

Освен всички цигански нагли безчинства, тези примати струват страшно много пари на България годишно! Не стига, че нацията застарява и едва събира бюджет за пенсии и поддръжка на огромната държавна администрация (армията на Боко), а отделно и за циганите се изразходват поне около 2 млрд. лв годишно - социални, детски, интеграция, малцинствени помощи и т.н. И отсреща най-нагло заявяват - ние сме родени в България, така че сте длъжни да ни давате пари за оцеляването ни. Работа нямало - е как да има работа за циганин, завършил трети клас с претенции за заплата 1000 лв.

Всички политически плазмодии ги направиха такива и продължават да ги дундуркат- БСП, ДПС, НДСВ, ГРОБ... после да търсят пенсии от тях!

Като начало престанете да ги наричате роми тези цигани.

Представих си една "специална" болница с лекари и персонал само от "маалата"....още не мога да спра да се смея.

ДОКАТО ДЪРЖАВАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЗА ЦИГАНСКИТЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВА, НЕ ГИ ЛЕКУВАЙТЕ !! КАКВО ЩЕ ВИ НАПРАВИ СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ?!

Спирайте да ги лекувате те и без това не плащат осигуровки а са нагли и зли Оставяйте ги да оцеляват без медицинска помощ няма да се загубят те се възпроизвеждат упорито !!!

Кога ги почваме?! Писна ми от цигани и техните нагли действия. Време е да ядат пердаха!

почни от народното събрание и ще видиш как всички други проблеми в България ще се разрешат от самосебе си

И как ще стане това с мухльовци като вас?

ЩЕ ВИДИШ, СКОРО!

Агресивните дефекни типове да се лекуват сами или да ги лекуват управляващите. Направили са антиевропейска антиправова платена система - за "богоизбрани", плащана от дискриминирани. В Америка тона същество щеше да е застреляно на място в болницата.

Престанете да ги наричате "роми"! Това са ЦИГАНИ! И се чудя защо изобщо ги лекуват!? Колкото по малко останат толкова по добре. Не виждам никаква полза от тях за обществото. Ако искат лечение да се обърнат към БХК. Защото точно тези от БХК лапат порите от Европа отпуснати за "интеграция" на циганите. Каква интеграция, какви пет лева. Това племе не може а и не иска да се интегрира. Те живеят на гърба на другите, за какво им е да се интегрират в обществото.Живеят си в катуните напиват се , крадат, бият се и правят деца. Това е техният бит. така е от векове

Циганите са най-голямата маса избиратели на ГЕРБ. Как да ги съдят? Нали следващият път ще са с 10% по-малко и отиват в опозиция. А там мафиотската им групичка ще се разпадне, защото ГЕРБ са заедно само заради кражбите. Няма ли ги циганите, остават им само Калинките, а те не стигат.

герб се справят по изборите чудесно с 3те милиона мърви души по списъщите , водят ни 7 милиона, а ние живите в българия сме 3,5 милиона общо , дет моЕм да гласуваме...циганите ги ползват като инструмент да те убият тебе и децата ти, а не за изборите

Ми една всеобща дълга почивка на работещиге ще ги лиши от ток, храна, транспорт, здраве и всякакви услуги, да си ги произведат сами

да си намерят друга територия за терор и обирджийство - и избрани и избиратели, най-подходяща културно е Африка и пустинята й

Да се помогне на циганите чрез намаляване на раждаемостта им. Колкото по-малко деца имат, толкова по-добре ще живеят. Това да им се разясни. Цигани без деца или само с едно живеят най-добре. Лекарите знаят начини и държавата може да застане зад такава програма.

papion

Това е изходът и преди 40 г. един лекар в провинцията го приведе в действие. Всяка циганка, раждаща при него беше стерилизирана и повече раждания ,не, но го усетиха и го осъдиха, а това е най правилната политика, добре за тях, добре за нас. Трябва закон, като при китайците, но тук веднага ще скочат разни НПО-та и край..

Има и друго лесно решение-трябва ни войвода...на калпави мекотели управници се нагледахме!!!

Гледах интервюто по телевизията - жената каза "цигани", не "роми"! Стига сте им се мазнили вече, затова ни се качват на главата! Циганинът разбира само от бой!

papion

Ами от почти 30 години са специални, защото гласуват под строй за силните на деня. Никой с нищо не иска да ги дължи да спазват някакви закони, у нас циганите имат само права и никакви задължения. Интересното ще настъпи след 20-30г. когато станат повече от нас, кой ще им изкарва парите

Те са специални с това си свойство, че при тях повечето здравословни проблеми се лекуват с бой и тежък принудителен труд !

До всеки кабинет по 2-ма пазачи с бухалки. А като влиза циганин за преглед да му поставят чифт бухалки по тиквата, защото винаги има защо! Бележка: ромът е ароматно питие. Да не се бърка с миризливия циганин!

ВИЖТЕ СЕГА КАКВО! НИЕ ЦИГАНИТЕ СМЕ БЕДНИ И НЯМАМЕ РАБОТА И ПАРИ. НЯМА КАК ДА СИ ПЛАТИМ ОСИГУРОВКИТЕ И ЗАТОВА СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ. ТАКА ЧЕ КАТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ТАЯ ЩЕ ЯДЕ БОЙ. ТРЯБВА ДА НИ ЗАЩИТАВА ПОВЕЧЕ БХК

ми що не биете свинете в парламента и оня мутрата пожарникар, доган, пеевски и т.н, ми ще биете българите...кво са ви виновни българите...ораганизирайте се и нападнете сарайте на доган напр, ще станете милионери всички цигани за една нощ, ако оберете престъпниците от властта

За спешната помощ няма изискване да си здравно осигурен !!!

БЕДНИ СТЕ И НЯМАТЕ РАБОТА, ЗАЩОТО СЕ НЕГРАМОТНИ, НЕОБРАЗОВАНИ И МЪРЗЕЛИВИ!!! КАТО СТЕ БЕДНИ НЕ СЕ МНОЖЕТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ! НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ИЗДЪРЖА!

МЪЛЧИ БЕ БЪЛГАРИН СТРАХЛИВ

Сестрата гражданско дело, заведе ли? Защото ако разчита само на прокурор и на съдия, те ще гледат да разкарат подобно дребно дело, колко се може по-бързо.

И като заведе - какво? Щ е се набута няколко-стотин лв за адвокати, накрая ще спечели делото и ще осъди циганката на обезщетение напр. 1500 лв. И откъде ще си ги вземе?

ромите да си направят цигански болници с лекари-цигани и да се лекуват там "по-специално" и "спешно", с предимство!

Докога ще чакаме ефективна присъда за агресивните мангали? На лицата с ефективна криминална присъда да се взимат чаветата, да се спират помощите. Децата директно при приемно семейство, без право на връщане!

"Докога ще чакаме ефективна присъда за агресивните мангали?" а на агресивните българи, кога ????

ами като ви дойдат в спешнототакива роми, пращайте ги да ги лекува вездесъщия и тъп шут 15 години мутра без акъл за министър председател, убиеца на българите и развъдника на циганите - бонжуара, парлето франсе - винету и тая дето му държи лъка , снимащата с мобифа - захариева, пращайте ги да ги лекуват - маргините, цветанов, домусчиевците и всички други кретени, които избиха българите за няма и 30 години, избиха ги с простащината и алчността си

Който няма здравни осигуровки изобщо не трябва да бъде лекуван -като в САЩ!

А на тези за които работодателя трябва да внася и не внася трябва ли да бъдат лекувани /военни, полицаи, съдии, прокурори и държавната администрация/???

loyola

Първо бяха римляните, после кучетата и котките. Общото е, че са защитени от закона, без да са задължени ... Нищо не плащат, само получават, Въпрос на време е да почнем да плащаме помощи на уличните котки и кучета...

Тоя пък, тръгнал да ми сравнява котки с крадкивите цигани.

Хем помощи получават, хем осигуровки не плащат, ми приспаднете им ги служебно.

"...почувствах се използвана, сама и незащитена Ежедневното състояние на обикновения българин.

Ами докато ги наричате РОМИ а не ЦИГАНИ ги правите специални.

Няма как да не са специални, циганите са бъдещето на тази държава.

те са и настоящото

Такова лице да го осъдиш условно е все едно да го похвалиш и насърчиш да трепе наред. Рецидивст на всичкото отгоре... Неадекватна наказателна политика...

Такива са директивите, няма как.