Швейцария отказа на САЩ Роман Полански

Швейцария реши да не екстрадира филмовия режисьор Роман Полански в САЩ, където трябва да бъде съден за незаконни сексуални контакти с 13-годишно момиче през 1977 г.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария отказа на САЩ Роман Полански | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

швейцарските управници в момента са едни поклонници на мамона-поклонници на златото и парите. продажни души, срамно и позорно петно в центъра на европа. крият и перат пари на най-големите престъпници в света и непрекъснато се оправдават с 'конфиденциалност', защото съвестта им не е чиста. перачи на пари на фашисти, комунисти и мафиоти

Много лошо решение на швеицарците... Нали всички сме РАВНИ пред законите; какво като е бил решисьор или обущар. Трябва да си потърпи наказанието тоя истински мрасник. Краи....

Полански Е осъден по това дело ... признал си е с цел по-малка присъда и е напуснал САЩ преди присъдата да влезне в действие.

Това се казва независимост.

Да им имам проблемите на тези "жертви".На тяхно място не бих отказала на толкова известен и талантлив чичко от Холивуд.

Живота така е наказал Полански, че ще е свръх гадно да му го правят още по-гаден. А защо тая тъй велика американска система не осъди поне морално онова л.йно Браян Уорнър, известен като..., което направи страшно много пари, като се възползва от личната трагедия на Полански.

има луди, има и умни, американците не са от втората категория и затова поздравления за швейцарците, те са от малкото хора, които разсъждават - златото е при тях и всички сесъобразяват с тях, тове не са българите с голи зад-ци.....

Геният и лудостта вървят ръка за ръка, а това, че е известен и талантлив не значи не е способен на престъпления. Интересно как някои хора се възхищават в определени слуьаи от американската съдебна система, а в други я плюят. Много неуравновесена история...

Машина за унищожение е тази държава под паравана на законност. По тази схема убиха Джако- В основата безскруполен ламтеж за забогатяване за чужда сметка.

Значи убитият Джако е донесъл повече пари на лекаря му и другите около него отколкото ако беше жив?!?! Интересна логика. Би ли обяснил как!

Швейцарците тотално се изложиха с тази история. Голям удар по техния имидж на "неутрална" държава. Отнеха години от живота на един велик режисьор и човек и го подложиха на силен стрес в последните години от живота му по някакви скалъпени обвинения от преди 30-на години, по които половината свидетели, обвинители, съдии и адвокати са вече покойници. Освобождаването му сега е само отчаян опит да задържат разколебаните богаташи, които вече се ориентират за нови данъчни райове и усилено празнят швейцарските си сметки.

няма къде да мърда. Трябва да си си седи в Швейцария. Иначе ще бъде арестуват извън нея.

и Ан Хатауей се е погаврила сексуално с малолетен, бидейки цели 12 /!!/ години по-възрастна, но поне си го е прибрала и даже му е родила дъщеря - Сюзън. Малолетният се е казвал....Уйлям Шейкспиър.

....затова ги уважават!!!!

Ами добре са направили швейцарците. Аз недолюбвам чифутите, ама този е известен и добър режисьор. Ако беше педофил, щеше да е имал и други случаи и проблеми. Освен това знаем за американските номера за рекет за пари от известни личности. Направили са му номер преди години.

Пак се изразходи неподготвен!

Свалям шапка на швейцарците. Затова не са в ЕС.Не са в НАТО.Не са евраджии. Не само управниците са свясни.Още едно доказателство, че управниците са огледало на електората.

При това швейцарците са 4 народа, говорят 4 езика, но знаят да си пазят и управляват страната...Това е държава!

Браво на швейцарците, доказаха че не се водят по американските безумия.

Коя година?!

Един невероятно даровит режисъор!Истински гений на съвременното кино!Курвите му дигнаха мерника заради милионите , които има.Оплакване за "изнасилване" преди 30 години?!Сигурен съм ,че световното кино е лишено с поне 4-5 негови филми за Оскари които не е имал възможност да направи заради наложеният му терор и преследване!Голяма тъпотия!

Ако беше някой неизвестен човек щеше да ревеш с призив за линчуване, кастриране и т.н. но като е известен следват оправдания "преди 30 години".