Роджър Уотърс пред ООН: Инвазията на Русия в Украйна е противозаконна, но провокирана

Известният британски музикант, съосновател на "Пинк Флойд" и общественик говори пред Съвета за сигурност по покана на Москва

Обратно в новината

Коментари - Роджър Уотърс пред ООН: Инвазията на Русия в Украйна е противозаконна, но провокирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той винаги е казвал истината! Да или си против? Не може за една истина да е великия,а за друга да го разпнете.

музикант и комунист

не е грешка изказването . напротив. никой не иска война. само върхушката на украйна. и всички печелят на нейният гръб. не е грешка „е е смалка буква

Ами прав е... Никой не започва война в днешно време ей така, за спорта... Но трябват поне два-три живи неврона в тиквата, за да се осъзнае това. ;)

Интересно, ако някой ме провокира, имам ли право да го убия? Какво казва закона по тоя повод?

неизбежна отбрана от НК

Роджърс казва общоизвестната истина. Русия беше провокирана от бандеровците под покровителството на НАТО.

и тоя тъпанар са го вербували рашките

Ти може и тъпанар да си, а Роджер се е доказал. Той отдавна критикува този модел!

Един олигофрен да каже нещо добро за Путяка,и бг.троловете изпаднаха в амок и възбуда!?!Тоя катил, Северна Корея и Беларус това са ви сподвижниците жалкари!!!

Ти да не видиш, даже и сравнения прави! Виш пилотаж за евроатлантик, ако знаеш какво е това....

умно!

Както и Хитлер е бил провокиран от евреите - от съществуването им. Чикатило и той е бил провокиран от жертвите си.. ВсьоНитакАдназначна, да..

Млъквай глупак

Евала бе, дебил! Как се изходи само!... Не е истина, какви лоботомизирани био единици се подвизават тук...

Колкото повече Западът повтаря баснята за "непровокираната агресия", толкова повече на всеки мислещ му става ясно, че всъщност става въпрос за напълно ПРОВОКИРАНА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ! Просто принципите на западнаЛАта демагогия не са се променили! Все същите елементарни похвати, без да се отчита факта, че все пак живеем в 21-ви век, век на безгранични комуникации и налична информация. Тезата на Гьобелс, че една лъжа, повторена три пъти се превръща в "истина", вече не е актуална, освен за ниско образованите и безмозъчните представители на хомо сапиенс. Така че въпросът е кой, колко възможности за достъп до информация от различни източници има, както и кой, колко умствен капацитет има да осъзнае причинно-следствените връзки между събития и факти. Но който търси, намира, стига да има желание...

Мдаааа, всяка успоредна линия на американската, колкото и да е криволичеща е права. това беше аксиома на математиците за априлската линия на любимата ни партия.... смях. нищо ново. Истината и правдата осдавна са напуснали демократичната ни общност.

Ами провокирана е...Искаха да видят дали Путин е глупав и го потвърдиха.

Глупакът смята другите за глупави. Аксиома. Разпозна ли се?

Глупакът Путьо смята другите в света за глупави:) Всеки човек има право да бъде глупав, против това нищо не може да се каже, но и правото трябва да се използва с известна мярка. Глупакът може да се познае по пет неща: суетност, зъл език, гняв и липса на уважение към мнението на другите. Няма по-опасен враг от глупака. Неразумното не може да бъде дълготрайно.

Пич, поне се научи да броиш до пет и тогава определяй кой е глупав, че иначе малко смешно се получава...

Да се спре веднага войната и агресора да си остане с Донбас и Крим.. Та това е мечтата на Путин. Роджър стана путинист. Позор

Старият Роджър Уотърс се е превърнал в шута на кремльовците, който им се подмазва и забавлява.

Браво на този Уолтърс,човека мисли с главата си.Всички знаят,че това е истината ,но лицемерието и наглостта не позволява на много да го признаят.

Уотърс е изостанал във времето на Студената война. И този съвет, който дава на всеки да чете, се отнася най-вече за него, защото си личи, че не е чел. Напр. думите му, че във ВСВ побеждава СССР са неистина на путинска Русия пропаганда, която си приписва заслугата за победата над фашизма само на себе си и нарича ВСВ Отечествена война. Ами, това е така, защото начело на Русия от над 22 години е един перманентен лъжец, а именно бандитът Путьо, започнал бендитската си кариера при Собчак с организиране на петербургската мафия, след това продължил с терориртични актове, които убиват цивилни руснаци, живеещи в три блока покрай Москва, за което обвиняват чеченците, за да оправдаят Чеченската война и т.н. Следват множество отравяния, убийства на "самоубити" опоненти на Путин, включително и на децата им без грам пощада и изпращане в каторги на всеки негов критик, както забрана на дейността им и отнемане на имуществото им. Този лъжец, който е подменил дори датата си на раждане, измислил си е брат, загинал в Отечествената война и въобще подменил и поукрасил е цялата си биография, както ползва и двойници.

Терористичните актове изстреляха чекистът-бандит Путин на президентския пост (нерегистриран) Организирането и успешно извършените атентати, за които бяха обвинени чеченците, е заслуга на Путьо - висш ФСБ офицер. Е, Путьо "похарчи"/уби няколкостотин руснаци в три блока, ама пък взе властта. Какво тук са няколко стотин пешки?! Така са сатрапите бандити като Путин, нехаят за чуждите животи, но треперят за своя. ---> https://www.svobodnaevropa.bg/a/30097770.html Топ 5 на криминалните дела на Путин ( http://rusmonitor.com/top-5-kriminalnykh-del-putina.html ): * в превод: https://ivo.bg/2016/01/13/%D1%82%D0%BE%D0%BF-5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF/ ): 1. Случай на контрабанда на редкоземни метали (досие Salier). 2. Дело SPAG (Колумбийски кокаин). 3. Случаят Совекс. 4. Чадър над казината. 5. Случаят Литвиненко. Но Путьо ще остане в историята като малкия фюрер на токчета с THE BEST престъпното дело на живота си - СВО в Украйна! Путьо обича нумерологията и символиката в историята, и повтаря Хитлер в много негови стъпки. Хитлер също така напада Полша, като нарежда да убият чехи, да ги облекат в полски военни униформи и да ги проснат на територията на Германия, за да оправдае обявяването на война на Полша. Путин стриктно следва Хитлер в ходовете си: https://www.flagman.bg/article/261061

това е доста смешна и жалка пропаганда, тиражирана от дебили за идиоти, като теб...

Това са разследвания с множество факти и доказателства, ако сте способен да ги прочетете и най-вече разберете.

Полезния идиот в действие! сладур

"Въпреки че Уотърс нарече руската инвазия в Украйна "противозаконна", той също така заяви, че тя "не е била непровокирана", и осъди "провокаторите по възможно най-категоричен начин"". В крайна сметка, т.н. "инвазия" /бълг. нахлуване, нашествие, нападение и др./ провокирана ли е била или не?

Имаме двойно отричане. Значи отговора е ДА. Провокирана е!

"не е била непровокирана" е равно на "провокирана е".

е англо-саксонското лицемерие

като кажете "англо-саксонското" е ясно че сте малоумни руzzнацита. Как не го разбирате?

ОК, нека тогава бъдем изчерпателно "екзактни": НАГЛО-САКСОНСКОТО!

SirBob

"Колко е тъжно за бившите му фенове да видят как той приема ролята на още една тухла в стената - стената на руската дезинформация и пропаганда." - за пореден път крадецът вика "дръжте крадеца". Ако нещо може да бъде охарактеризирано като още една тухла в стената, то това е истеричната пропаганда от корпоративните медии на запад на тема "лошата Русия". Много е любопитно как същите тези, които осъждат Русия, мълчат като трупове относно: а/ нарушаването на Минските споразумения от Украйна, Германия и Франция; б/ издевателствата, граничещи с геноцид, над населението в Донецк и Луганск в продължение на 8 години; в/ изграждането на биолаборатории в Украйна, което беше признато от Виктория Нюлънд; г/ формирането на нацистки формирования в Украйна като "Азов" и "Правий Сектор" и неосъждането на нацизма от Украйна при гласуването на съответната резолюция в ООН. Нищо по горните теми от "обединения съюз". А, забравих, то всичко това беше руска пропаганда.

На крим 2014

Браво на Уотърс! Нямал квалификация да се изказва така за оръжията!? Може би една гинеколожка щото има такава, та не само се изказва, че ги и дава.

Този е типичен представител на разглезеното богаташко съсловие, за което е модерно да си комунист или ляв социалист в даден момент от живота им. А защо не поживее в С.Кория, Куба, Венецуела или Сибир, за да разбере какво е тоталитарен режим? Има талант, но се изпокара и с колегите си от "Пинк Флоид". Сигурно е решил, че е богоизбран и единствен има право на мнение и крайно решение.

Нима? Кой скандира “оставка” на концерта му в София 2013 и защо? Тогава беше голям демократ, нали? Или удобно си забравил, или не си бил роден.

Значи!! Руснаците живеещи в Украйна били тормозени от властта!?!?Ако е истина,самите руснаци,щяха да ходят да ги спасяват,ама реалността е друга!!Кадировци,Вагнерци и всякакви платени,се бият в тази тридневна операция!!!Младите руснаци като чуят за мобилизация,и дим да ги няма!??Кой се лови на тези лъжи.....

Никой не се лови, просто ни плащат!

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ? ТОВА НЕ Е В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ ! СЛУШАХ КАКВО КАЗА , А ВИЕ ГО ИЗМИСЛИХТЕ СЪС СВОИ ДУМИ , БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ ПОНЕ В ИМЕТО НА !, ХИЛЯДИ УБИТИ ЦИВИЛНИ И ;., ДЕЦА ОТ ЛНР И ДНР !

Айде айде. Човекът просто си отстоява мнението и доказва, че не е просто една тухла в стената на крайностите от двата враждуващи лагера. Позицията му е една от малкото умерени по тази толкова поляризираща тема.

Браво на Уотърс! Велик!

Велик болшевик!!!

Тоя дришльо защо не си глеада нотите, ами се занимава с неща, които не разбира. Жалко, с изявлението си доказва, че е невеж и лесно се продава.

А ти кой си, че да даваш мнение точно за Р.Уотърс? Като си вещ диванен професор - иди и ти и кажи мнението си там, защити тезата си ! А не да чакаш довечера Цанка по пеньоар и налъми да ти принесе ракийката и шопската та да си поговориш с телевизора !

Все още не се е намерил български журналист, който да се осмели и вземе интервю от рускоезични бежанци избягали от Украйна.Да ги попита за " Азов" и останалите.....Кво да се прави-ДЕМОКРАЦИЯ И ГЛАСНОСТ!

Все още не е намерен български политик с топки,който да премахне многобройните съветски паметници на агресора,които стърчат в България!!!

Никой не премахва паметници! Варварско е, а и е добре историята да се помни, за да не се повтаря.

Майна!?А защо младите руснаци бягат от мобилизация????Те не искат ли да помогнат на руснаците живеещи в Украйна????

Форумните мишки първи ще тръгнете за фронта нали?!? Или ще търчите към турската граница с един сак вазелин,и ще се молите да ви приемат…

Съветските тролове,спамят ли спамят,те на фронта не искат!!!

И папате се изказа в същич дух " лаят на НАТО на вратата на русия" предизвика войната. Но всеки който не е съгласен с тази истина е обявяван за платен или квалифициран по друг неприятен начин.кисинджър също бе принуден някак да си промени позицията. честита новата несвобода на словото

Хайде сега да научиш малко историята на НАТО. НАТО и руzzия имат граница от 1949, т.е. от основанането на съюза. Освен това не рИваха при разжирението преди. Няма договор, според който НАТО да се отказва от разширение. Обаче има тръби с газ и полезни изкопаеми, както и точки на достъп до които руzzия иска достъп. Защото може да е най-голяма по площ, ама е най-преебана география. Чудно как народа, платил най-сурова цена в борбата с нацизма на 20 век се превръща в нациста на 21 век :/

Рядко гнусен болшевик!!!

В рубли ли са му платили или в долари.

Не всички се продават като вас, тролове. Това вие не можете да го разберете.

За твое сведение групата е направена за удоволствие, а не за пари. Всички от Пинк Флойд са били от заможни семейства.

Чест и почитания за таланта и работата на Роджър Уотърс. Но ми се струва, че понякога с популярността се злоупотребява. Всеки от нас има някакви мисли за войната в Украйна, а колкото по-известен е един човек, толкова повече той трябва да внимава. По "логиката" на Уотърс 90% от изнасилванията също са "провокирани", както и 1/3 от убийствата, където жертвите са "си го търсили". Това е пещерно мислене, изобретено като индулгенция за уродливия гняв на насилника. Не му прилича на Уотърс да плещи такива неща, а и не му е работа. И по принцип е изумително артист, с претенции за пацифист, да оправдава военни действия, същевременно призовавайки те да спрат. Това е деменция, не гражданска позиция.

Винаги е бил комунист. Той е от разглезените западняци с леви идеи, но си стоят в "гадния" капитализъм.

Ти изобщо имаш ли нещо в главата или само избирателно виждаш, каквото ти изнася. Бивш военеен министър на Украйна, когото Зеленски уволнява, признава пред журналистка, че целта на всичко в Украйна послдните 8 и повече вече години, е била да се провокира Русия да нападне. Какво щеше да направи според теб САЩ, ако някъде се обстрелваха американци 8 години със снаряди и ракети, само щото където и да живеят, говорят на техния си език, а не на местния? Нямаше да чакат и месец, а веднага щяха да пратят самолетоносачите. За чужда база на потенциално враждебен военен пакт в Мексико или Куба пък, да не говорим. А това вече се е случвало или да ти припомня за Кубинската криза през шейсетте, когато почти сме се затрили като раса. Обикновените хора имат много повече акъл в главата, от политиците. Там, по върховете, нито един нормален не е останал. Всички са истерици, жадни за власт и още пари.

Колега по съдба. Почти във всичко сте прав. Само за политиците - не. Преобладаващото количество от тях не са глупави. Те са зависими. Някои от лакомия, а други са принудени. Там е основният проблем.

Никъде не съм казал, че са глупави.

"Обикновените хора имат много повече акъл в главата, от политиците." Това сте го казали Вие, а не аз. Ако имаха повече ум, щяха да са в парламента. Няма да е зле да се запознаете със синдрома на Дънинг-Крюгер. А за особено надарените, повтарям - "Глупавите хора имат висока самооценка".

ще кажеш за шон пен например?

вдигайте се на масови бунтове ...тормозят ви с ковид вкарват ви във войни да вас обикновенният човек вие воювате и леете кръв .....та това е геноцид срещу човечоството

Ходи в Москва,там нали е рай!?!

Това призив към рунаците ли е ?

според мен хората трябва се вдигнат на бунт и анархия да стане даизтепат масоняците

Нещо за Северна Корея и Русия да кажеш!?!Викаш друго си е диктатура,нямаш думата ,нямаш мнение....

извод .. на някой не са му нужни толкова много мравки и в крайна сметка и червени черни мравки правят услуга на една съща кауза ...работят за един и същи държател на бурканя и в пандемията ковид действаха сходно ...отнемаки свободата на мравките...това ме учуди защо действаха по един и същиначин и 2та лагера ...във вируса не вярвам ниъо в смешните мерки и др. нелепости

ㅤ

Като не е тухла в едната стена, ще е тухла в другата стена. Някой да обясни на укроговедата, че така е устроен светът.

Пак се трият неудобни коментари. Да живее демокрацията и свободата на словото.

"Ако съберете 100 червени мравки и 100 черни мравки и ги поставите в стъклен буркан, нищо няма да се случи.Но ако вземете буркана и го разклатите здраво, мравките ще започнат да се избиват.Червените мислят, че черните са врагове, а черните вярват, че червените са врагове.Истинският враг е този,който клати буркана. Същото се случва и в обществото.Така че,преди хората да нападат един друг трябва да се запитат кой клати буркана?!" Ото фон Бисмарк

Руснакът

Америка

Ами по принцип търсим мотив и възможност, след това правим списък на заподозрени.

печели от събитията в последните години ...

Провокацията се изразява в това че украинците трябва да са слуги и в сферата на влияние на Русия а не в ЕС … по тая логика нито една държава няма право да се бори за нещо което иска народа и а трябва да се примири с съдбата си ..свобода на избор , ма айде каква свобода какви два лева

Ами провокация е първо кои са украинци и къде е територията им! Така че ти си в числото на провокаторите,само защото въпроса ти не е поставен на основа на истината!

Украенците и териториите им бяха призноти от русия до 22 година, включително и с подписването на договора гарантиращ независимостта им!

Ами там е проблема Германия на Хитлер също твърдеше че в Чехия и Австрия са немци … и те са такива няма спор за разлика от много ясния произход на украинската държава преди москалия да е сформирана … но всъщност до какво доведе това . Подхода на Хитлер - има ли сега Западна Чехия и Австрия

хайде по внимателно с изводите, че по тази логика утре ердоганчо може да обяви, че Родопите и Делиормана не са български, сещай се защо ...

*Левски и Ботев са терористи. Вазов и Караджата са нацисти. Българи няма има румелийски малотурци, които Хан Испер е довел на балканите, които са се прадали на запада за 5 милиона и са забранили ислям и турски език."

И как мислиш можеш да се отклониш от нечия сфера на влияние? Това е дълъуг процес, отнема поколения. Войната предлага бързи промени, но често води до по-лоши последствия от стейтъс куо. Директната вжадебност е като да бръкнеп в контакта за да поправиш нещо, без преди това да прекъснеш захранването.

Ескалацията на конфликта (вкл. изсипването на глобалното конвенционално оръжие там) водят до едно - превръщането на Европа в бойно поле. Вие къде бихте искали да жиявеете - в уредената градина , в която всеки напира да емигрира, или на бойно поле? Европейскител идери трбва първи да поведат хорото за умиротворяване на региона. Защото едно е конфликтът да е въртрешпен за СССР, друго е държавите да вземат пряко участие като открити доставчици на все по-мощни оръжия. Това са стъпки към "окървавяване" след което боят може да стане неизбежен. Кой печели от това? Европа с най-добрата социална система и най-добрата икономика и най-напредналата култура е губещата страна.

СССР? Е те там ви е проблема... СССР умре отдавна. Остана само една вмирисана мумия от него.

Ти си следващия след СССР .

Ами там е проблемът. КОгато се разпадне голяма държава, следват конфликти. Но тези конфликти могат да останат вътрепни. Както се лсучи с Югославия. Да не мислиш ,че конфликтът нямаше да излезе от грнаиците на Югославия, ако бяхме видели същия опит за ескалация? А на теб проблемът ти е, че упражняваш едно единствено умствено усилие - да се конформираш с пуснати опорки и тенденции. Не мислиш самостоятелно.

Ма много си прост бе, точно конфликта в Югославия не ескалира?!

Ами да видим - бяха ли въоръжавани словенци, хървати или албанци с куп оръжия ? Ескалацията в случая включва точно това. Както и намесата на съседни страни. Елементарни неща не схващаш.

Точно в Югославия действията няха срещу ескалацията. Предвид касапницата, която си спетнаха бившите съюзни държави. Целта беше стопиране на кървавата баня. А в случая е обрантото - подклаждат се действията които водя тдо загуба на жияа сила.

Много добре знаем позицията му по въпроса. Много е гнусно, когато в типичен англо-саксонски стил се опитвате да извлечете някакъв позитив от “антисистемното “му изказване.

Велик е, винаги е бил. Оказа се, че освен гениален, е и много смел да казва, каквото мисли, със силно чувство за справедливост, демокрация, свобода.

Този лумпен защо се изказва неподготвен ?

Уникална музика правиха и той и Гилмор. Ходил съм и на концерт. Но нямам доверие на независимостта им от политически, глобалистки и подобни интереси. Актьори, певци, журналисти - повечето правят това, което им кажат. Не са много далече от проститутки. Без значение, колко достолепен имидж имат. Накрая се оказва, че са се продали по една или друга причина. Пък и не казва нищо ново, което да не сме се досетили и сами. Той и Джордж Клуни подкрепи Байдън. Ама грешките на богатите и известните не се помнят.

Един любопитен материал с източник от Щатите: Носителят на Пулицър американски журналист Сиймур Херш публикува сензационна статия на сайта си за това как Съединените щати са планирали и провели операцията по взривяването на газопроводите "Северен поток 1" и "Северен поток 2". „Центърът за гмуркане и спасяване на Военноморските сили на САЩ може да се намери на място, толкова неясно както и името му, в курортен град в югозападна Флорида, на 70 мили южно от Алабама. Комплексът на центъра е толкова невзрачен, колкото и местоположението му, мрачна бетонна сграда построена малко след Втората световна война. Центърът от десетилетия е обучавал висококвалифицирани дълбоководни водолази, които могат да се гмуркат с добри цели - използвайки експлозиви, за да разчистят пристанищата и плажовете от отломки и неексплодирали боеприпаси. И с лоши цели: взривяване на чужди петролни платформи, запушване на входните клапани на подводни електроцентрали, разрушаване на шлюзовете на най-важните корабни канали. Центърът на град Панама, който се гордее с втория по големина закрит басейн в Америка, беше идеалното място за наемане на най-добрите и най-мълчаливи завършили училище за гмуркане, които успешно направиха това, което им беше казано да направят миналото лято на 260 фута в Балтийско море. Миналия юни водолази от ВМС, действащи под прикритието на силно разгласено лятно учение на НАТО, известно като BALTOPS 22, заложиха дистанционно активирани взривни устройства, които унищожиха три от четирите газопровода за природен газ „Северен поток“ три месеца по-късно. Двата газопровода, известни като „Северен поток 1“, осигуряват на Германия и голяма част от Западна Европа с евтин руски природен газ повече от десетилетие. Втората двойка газопроводи, наречена "Северен поток 2", вече е изградена, но все още не е пусната в експлоатация. Президентът Байдън видя тръбопроводите като средство, чрез което Владимир Путин може да използва природния газ като оръжие за своите политически и териториални амбиции. Решението на Байдън да се отърве от тръбопроводите дойде след повече от девет месеца строго поверителни дискусии в общността на националната сигурност във Вашингтон за това как най-добре да се постигне тази цел. През повечето време не беше въпросът дали да изпълни мисията, а въпросът на кого да я повери. Разумно беше да се разчита на възпитаниците на водолазния център в Панама Сити - водолазите бяха само служители на военноморските сили, които не са свързани с командването на специалните сили на САЩ, чиито тайни операции трябва да бъдат докладвани на Конгреса и предварително информирани от ръководството. на Сената и Камарата на представителите. Администрацията на Байдън направи всичко възможно, за да избегне изтичане на информация... Северен поток 1 беше достатъчно опасен според НАТО и Вашингтон, но Северен поток 2, ако бъде одобрен от германските регулатори, ще удвои количеството евтин газ, достъпно за Германия и Западна Европа. Вашингтон се опасяваше, че страни като Германия няма да желаят да доставят на Украйна парите и оръжията, необходими за победата над Русия. Байдън упълномощи Джейк Съливан (съветник на Байдън по националната сигурност – бел.ред.) да събере междуведомствена група за разработване на план. През декември 2021 г. Джейк Съливан свика среща на работната група, която включваше представители на Обединения комитет на началник-щабовете, ЦРУ, Държавния департамент и Министерството на финансите, и ги помоли да направят препоръки как да се отговори на задаващия се конфликт в Украйна. Според източник, който е пряко запознат с процеса, на участниците е станало ясно, че Съливан освен всичко друго е искал групата да разработи план за унищожаване на двата газопровода „Северен поток“ и че това е било желанието на Байдън. На следващите срещи участниците обсъдиха вариантите. Военноморските сили предложиха да се използва наскоро пусната в експлоатация подводница за директно нападение над тръбопровода. Военновъздушните сили обсъдиха пускането на бомби със забавени предпазители, които могат да бъдат активирани дистанционно. Всички разбират колко високи са залозите: „Ако атаката можеше да бъде проследена до Съединените щати, това щеше да е акт на война.“ Затова ЦРУ настоява за скрита дълбоководна атака с помощта на водолази. Норвегия беше идеалното място за домакин на мисията.

Пак ли са сменили опорките бе, до преди месец беше сигурно че англичаните са взривили потоците, сега пък американците! Съвсем ме обърка бе товариш путин!

Четете и се смейте на директорът на българска държавна компания. Идиотчето няма първо образование свързано с производство или хранително- вкусовата промишленост и второ няма никакъв опит в частния бизнес. Реално е политическо лице, което е некадърно и не знае как да управлява компания. Николай Маринов е новият изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“ ЕАД. Той има богат професионален и управленски опит. Завършил е Международни отношения в Унивесритета за национално и световно стопанство в София. Магистър е по политически мениджмънт на Софийския университет „Св. Климент Охридски “, има магистратура по бизнес администрация от Нов български университет и друга – по управление на проекти от Международно висше бизнес училище. Професионалният път на Николай Маринов е свързан с различни институции и нива на управление. Той е бил главен експерт и съветник в Народното събрание на Република България, както и външен експерт към Столичен общински съвет. Маринов е работил и като началник отдел в Българска банка за развитие, а също и като експерт в Държавен фонд „Земеделие“. Той е бил управител на „Правец Болкан Ризортс“ ЕООД‘ и председател на Управителния съвет на сдружение „Историческа пробуда ‘‘.

Ами да назначим тебе.Ако си завършил УНИВЕСРИТЕТ ставаш за началник.Пък ако са научиш и да пишеш.

Всеки ваш пост е в полза на Русия. Публикувате само информация, която руските подлоги искат да четат. Лошо няма, но огромна част от информацията ви е в полза на една терористична държава. Как не ви е срам. На всичкото отговоре позволявате в коментарите да се сипят куп обиди за хора. Време е някои органи да се активират за това какво позволявате да се сипе в коментарите тук. Спирам да ви чета.

Мария, с тази дълбочина на разсъждения трябва да спреш и да гласуваш, защото така вредиш на себе си и близките си дори и да не го съзнаваш. Толкова други неща има в живота на които да се фокусираш. Външната политика може би не е за теб.

Също и трият масово неудобни коментари, но оставят откровени простащини.

Ако трябва да разкодираме какво прави Роджър, трябва да кажем, че спасява Великобритания, като пратеник на Мира, но и защитник на Великобритания и защитник на западната цивлизация, която ще изчезне, ако се продължава по този път. Интересно е това поведение на Роджърс, чудя се дали наистина има някви прояви и опити за мир или това пак е сценарии за приспиване на руснаците

Когато го казват обикновените хора , скачате срещу тях , че са "Путинифили" , "Русофили" , " Комучисти" , " Платени тролове " , но когато се изправи някоя звезда , веднага сте съгласни ! Затова Българина ще е вечно ЛЪГАН и ГРАБЕН , защото е НАИВЕН ИНАТ , вярващ СЛЯПО и повтарящ като папагал ЛЬЖИТЕ на ГОСПОДАРИТЕ , само за да си получи бананчето ! Точно така е и МНОГО УМНИ ХОРА по света знаят , че Русия беше и продължава да е провокирана и единствено интелекта и здравите нерви на Путин и хората около него още съществуваме на тази Земя ! Ако беше някой малоумник като нашите неграмотни "политици" отдавна щеше да е станала белята и понеже другите ни знаяют колко ни е "акъла" , затова не ни дават нито да сме въоръжени , нито да сме силна държава !

Кой ти каза.че сме съгласни с един купен бивш музикант?

И с какво са го "купили " - И на него ли му плащат с копейки ?!

Тук става дума за ЦИВИЛИЗОВАНЯ свят , никой не брои банановите колоний и местните като теб ! Ти се радвай че има банани в магазина ( все още ) , защото не е сигурно докога ще има , че се говори как скоро ще ядеш насекоми !

Може би не е купен. Има личен конфликт с Дейвид Гилмор и вероятно не е много добре с главата вече. Гилмор има украинска снаха и направи страхотна песен за Украйна с Пинк Флойд.

Провокацията не оправдава изтребването на украинците от орките на Путьо! Това е същата аналогия на изнасилвача-сериен убиец, който се оправдава с женската провокация. Друга аналогия е тази на педофила, който обичал много децата и това го провокира да ги "обгрижва".

Голям е , голяма група е имал и е много умен. Шибаните американци подразниха руснаците за шистовия газ в донецк. Дано байдън го вкарат в затвора по делото срещу него и тръмп спечели.иначе жална ни майка.

Кофти, че китайците ще нападнат тайван.

Ама пък дето ще си вземат Сибир не е кофти.Ще стане място за живеене,не сегашното блато.

Какъв шистов газ в Донбас,бе ватени,гащи?Ти ли го откри?

Прав е човека. Гледайте му интервюто за Боно.