17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Традиционно българско семейство, изповядващо християнските ценности...

тва родопчанка нещо като титла като марка като фирма не стига ли -- Жена уби? или като птп мецедес блъсна тв а най често споменаваната марка... абе парцал сте дира идиоти даже!

"По НЕОФИЦИАЛНИ данни родопчанката системно е била жертва на домашно насилие, но продължавала да живее на семейни начала с Огнян, пише в. "Отзвук"". - Аз пък ви казвам, че по неофициални данни, мъжът е търпял истериите и пиянските скандали на "родопчанката", докато най-накрая нейната безкрупулност е стигнала до там, че заради това че си е позволил да спори за нещо с откачалката, е бил безцеремонно убит от нея. Забележете, че статията е писана от жена, а те по принцип боравят най-вече с неофициални данни - слухове, клюки и т.н. И така аз претендирам, че моите неофициални данни са по точни от нейните.

с тази точност, не и е за първи път, просто досега не сa я хващали. Този път вече са решили и да си признае, да тестват обществото докъде е стигнало в манипулациите и отсега на татък официално на такива да им се разминава. Да се знае, че вече всяка жена може да заколи мъжа си докато спи например, после да каже, че е жертва на домашно насилие и да продължи да си живурка "нормално" горкичката.

Мислим,че въпреки напрегнатата обществено икономическа и политическа обстановка, местните органи трябва да мобилизират целиот ресурс на своите възможности и убийството да бъде категорично и безспорно разкрито..... още една емблема на високото професионално майсторство на органите!

автоматичната пералня и телевизията, жените никога няма да са същите. Много малко им трябва на горкичките за да се зомбират. Преди повечкото труд ги очовечаваше.

Те еманципираните да четат повече за котките, че едно 90% от сегашните сочни слиффки ще са след 15 години коткаранки без деца и мъж. Вече и Ганьо се светна, че може да получава секса и без драмите и дългосрочните задължения.

Наблюдавам драмата на един такъв Ганьо, който на младини беше много отворен и не се обвързваше, сега лежи с инсулт и никой не го поглежда. А децата на тези с които не се задържа защото можеше да получава секс без дългосрочни отношения, чакат с нетърпение да си поделят апартамента му. Така че Ганьо е отворен до едно време, после на произвола на съдбата....

се усеща оправдателната интонация, с която е написана статията, в тона на провежданите преди година две манипулативни кампании в медиите представящи мъжете като зверове. В статията разбира се почти не се коментира същественото. 1) Защо жената е продължила съжителството си с този човек. 2) Едва ли мъжът е очертал сърцето си или мястото където да бъде намушкан. За това се изисква точност, изключваща случайността.

Видите ли "домашно насилие" да знаете че каквото и да пише нататък, истинската цел е да направят синовете ви "принцески"

Не точно. Просто жените са манипулативни а мъжете агресивни.

slaveina

Алкохолът и насилието до това водят за жалост!

Една се напила и налетяла на мъжа. Дране, хапане, какво ли не. След 10 минути крещи че ще се обади на 112... не можела да се успокои. Не подценявайте изтрещелите жени. Те не са бомба със закъснител, а направо са граната с дръпната запалка.

Шибаната демокрация разтури жените, преди се страхуваха от бой, сега се изкурвиха и не ги е страх от нищо, затова си купувайте гумени путки, хем по евтино, хем по чисто, хем по спокойно.

Само мухльовци и лузъри като теб бият жени.

Ако не си просите боя никой няма да ви бие.

Покрай такива като теб винаги има една женска за бой- к...вата, от чиято утроба си се пръкнал

Шибаната демокрация разтури мъжете, а жените са каквото им позволи мъжа.

В Америк една идиотка беше отрязала хуя на мъжа си докато спял. Местните превърнаха къщата в музей да събират пари. Затова след ебане жените трябва да се изхвърлят през прозорците.

Ами явно хуят му е бил безполезен за жена му, но той го е завирал по други дупки. Оттук нататък е започнал да пикае седнал или клекнал.

Представям си ако той й беше резнал клитора. Щеше да има национален траур.

$""По неофициални данни родопчанката системно е била жертва на домашно насилие, но продължавала да живее на семейни начала с Огнян,"""Подчертавам системно.Чудно защо се е забавила ,Такива гадове трябва да се ликвидират.Браво на жената

Немотия и сиромашия...Софиянка да дте чулида наръга некой ,? Не, по това време са с новия джип у Гърция на уикенд

Браво на жената! Така се прави!

Пожелавам ти някоя "жертва" да намушка сина ти.

- Брат, ти съгласен ли си мъжете и жените да имат равни права? - Разбира се. Писна ми жена ми да ме командва.. тя - жертва на насилие. Това е повече от очевидно. (пише го в заглавието.) той обаче - убит. Ама не е жертва на убийство. (иначе щеше да го пише в заглавието.)

Браво на родопчанката и да я пускат да си ходи!

Естествено сега всячески ще се оправдава. Абе пиянски истории, някакви деградирали същества живеещи само за шишето си съсипали живота. То и за нея е по-добре в кафеза, поне да отрезнее, ако разбира се оцелее от делириума като й спрат поркането в ареста.

Браво

И двамата са били употребили алкохол във фаталната нощ. Ако са двама мъже е разпра между алкохолици, ако е жена е жертва. Това ще е само началото

Когато мъж заколи жена било насилие срещу жена. Когато жена заколи мъж също било насилие срещу жена.

Обикновено мъжът убива жената,но в този случай е станало обратното.Насилниците тормозят жертвете и не са съгласни да се разделят.Нашето общество не оказва адекватна помощ на жертвите,дори твърди ,че няма насилие.Погнусих се от Корнелия Нинова,когато каза,че в България нямало домашно насилие,след като жена политик не подкрепи жените,мъжете изоцщо няма да го направят.

Ами той и Викторио така е нямал избор.

Горката жена, тя му вдига скандал... а той най-нагло мълчи и си пие ракията. Е, на третия път жената не издържа на насъбралото се в нея напрежение и го заколи, че да и мине поне малко ядът.

Като толкова не можете да живеете един с друг, защо единият не се изнесе и да си живеете поотделно? Наблизо, но отделно, е едно гениално просто решение, което колко ли животи ще спаси! Дори и само една стаичка с хазяи, ако нямате възможност за повече, е все пак убежище, където да се скриеш, вместо да се колите, бесите, стреляте и прочие! Какво толкова напирате да живеете заедно, като ще се изпотрепете?

Един от малкото разумни коментари

Бий ме - обичам те. Ама когато шамарите излязат от леглото и станат тупаници вече е друго

Мръсникът си го е търсил.Да видим сега дали ще намалят наказанието на жената с една трета заради признанието, както го направиха за оня дето си уби детето и за многото други изроди убийци, защото едва ли ще й го признаят за самозащита.

Ти беше ли там, видя ли насилие? И ако да видя ли кой кого? Щото той вече не може и да отрече или да признае. Много наивен е българинът, щом сляпо вярва на убийци. "Човек убила ама я тя е жена, невъзможно е да лъже" Та е затова вечно ни стрижат и ще ни стрижат, щото вярваме на бабини деветини.

Никаква ИК! На нож, жени! Понете Райна Княгина и Ана Козинарова!

ехо, ти работеше 'в сферата'. сиреч, си платен НПО служител - с товяа си изкарваш хляба. КАК и по какво определи, че има домашно насилие? Факт е само едно - има доста хладнокръвно домашно убийство от страна на жената. Един удар в сърцето.. иначе, може и да си права - може и да не си - за мен най-големи насилници са имено 'емпаурните' жени, който са били носени на ръце.

айде де, не цъкай минуси. умрелия не може да се защити... разкажи, убиеца ли е насилник, или скандалджията? ако въобще е бил насилник. до тук има гаранция само едно - нож, един точен удар, и един убиец. другото са бързи реакции на адвокатката, предоставена от някое 'родопско' НПО.

Като свършат нашите насилници може да се помисли за внос,за да има кого да съдят.

как бързо определиха, че е домашно насилие...

Не бързай да вдигаш кръвното. И със, и без Анимус, у нас жените си търпят насилие безнаказано. И това го разбраха вече всички изроди като Викторио и пр.После злобните комплексари женомразци и разните мъжки майчици изкарват жертватае виновна

Една си заколи насилника - смела, куражлийка, медал. Друга си заколи децата - била жертва, да не сме я съдели, било й тежко. Трета пребива бебе на работа - горката, преработена, колко й е тежко. Все коментари от жени. Вина в тях никога, дори когато жертвите им са деца. Страшно е вече.

Явно си бая комплексиран женомразец, за което сигурно е допринесла майка ти.Сигурно още не си се отделил от нея, та затова мразиш всички жени

Тук не говорим за комплекси а за статистика, ако не ти увира главата грабвай ножа и тръгвай, почни със сина си.

Айде сега всяка убила мъжа си е страдала от домашно насилие. Не е причината алкохол или други опияти, ами домашното насилие. Мда. За последните 2 седмици, това е втори случай на убийство на мъж от жена му!

Тез дето бият жените на мъже не скачат ! Трябвало е да каже на някой да го съветва яко , един месец да не знае къде е . И щеше да се оправи човека и мирно да си живеят . Много си търсят боя и не могат да го намерят навреме .

Само с ответен удар може да се противопостави човек, повече смелост, това не се отнася само за домашно насилие, а и за тормоз на работно място и управление, но все пак до убийство не трябва да се стигне!!!

нищо - никакви жендъри ИК Анимуси БХК-та не могат да оправдая убийството. а и със сегашната 'дефиниция' - домашно насилие е всичко. вкл и самият скандал.

Сега, близките на "насилника", да й платят кръвнина. За да е лудницата пълна.

Пропагандата, която иска да ни пробута истанбулската конвенция изкарва убиецът в жертва! Тази жена убила този мъж е изкаран жертва на домашно насилие. Сега остава съдът да я пусне и да изисква от мъртвия да и плати обезщетение за домашното насилие!

Не ти бях прочел коментара, когато написах моя.

Все е тая! Важното е, че разбираме манипулацията и пропагандата! Настроите всеки срещу всеки, изкарайте убийците жертви и агресорите пострадали! За да е пълно объркването в обществото и да не е насочена енергията в премахването на лихварските клики оп цял свят!

Същественото, обаче, е че тези дето разбираме сме малцинство. Едва ли имаме 10%. 80% са лесно манипулируеми дебили и дебилки, в случая и тях си ги бъзикат както си искат 10% гад мръсна и долна.

джендъри, освен домашно насилие друго има ли в главите ви, може да го е хванала да мърсува например

Родопчанка... А какво казват по въпроса тракийката и добружанката? За мизийката не питам, щото и македонката ще иска.

Нормалните жени, без значение "шопкиня", "тракийка", "мизийка".... казват, че е пияница и убийца, повредените, пак без значение, от етнографската област, че е "героиня" и "куражлия".

Не нормален си, защо винаги на педалите жените са виновни, защото завиждат.

Нищо не са ми "виновни" жените и нищо не им завиждам. Даже и глупаците, без значение мъже жени, сте невинни, щото не знаете какво дръндите и какво правите, включително във своя вреда. Щото сте идиоти.

В повечето случаи жени "жертви" на домашно насилие са били малтретирани като деца. Като възрастни са привлечени или от насилник, или от слаб мъж, когото те могат да манипулират и насилват. Това убийство с нож говори за натрупване на проблеми от ранна детска възраст.

Тази била голяма бабаитка. Много е ербап.

Тука пълно с потенциални убийци, бе! За психиатър сте, да не кажа психиатрия!

Тази жена е за медал за женска храброст. Много добре е знаела, че няма никакво правосъдие. Моя беше същия, но аз не съм куражлийка, разведох се.

Голямата "храброст" - пиянка деградентка, убила партньора си по чашка. Не тя е за медал, ами ти си за психиатър.

Двамата не се понасят и единият следва да се махне. Ама наем плюс режийни прави повече от заплатата на продавачка или майстор на дограми. Затова са заедно. Ама не се понасят. Добре поне, че жената не си води любовниците вкъщи, че и такива случаи има - жената пъшка в спалнята, мъжът лющи ракия в кухнята

Ясно - убийцата е "жертва", убитият е "насилник".

В студиото на телевизия СКАТ Бургас отива жена, която моли помощ за разобличаване на съпруга и, който постоянно я бие и тормози. Водещият я пита: - Госпожо, като ви бие мъжа ви и тормози, защо не го напуснете, защо не се разведете с него? Тя: - Ами заради децата. Водещият: - Госпожо, след като вие сте си направили своя избор да го търпите, тогава какво търсите тука? Моля напуснете студиото .

Убийца!!!! Като е била нещастна да го изостави. Нито са били женени, нито са имали деца. ХЛАДНОКРЪВНА УБИЙЦА!!!

Така ще е докато в тази държава цари абсолютна и целенасочена незаинтересованост към народа.Това е беззаконие и безгранична анархия.Насилниците си правят каквото искат без да им мигне окото,че полиция ще ги задържи или някой ще ги осъди.Хората в тази държава са оставени на произвола на съдбата.Кой както може се спасява.

Не всички са изоставени. За някои държавата се грижи повече от майка - осигурява им безплатно, ток, вода, образование, медицинско обслужване, дава им инвалидни, ако и да са здрави, социални помощи, детски, самотна майка, за дърва, първи учебен ден, гледа им децата по детските домове.... 1млрд. ЕДИН МИЛИАРД ГОДИШНО, "ЗА ИНТЕГРАЦИЯ"...

Поредна трагедия в резултат на неприемането на Истанбулската конвенция!

Щяха да отидат и да я изведат насила от жилището му или да му наложат забрана да влиза в собственото си жилище ли? Като я е тормозил да си е тръгнала. Сега ще го лежи като за човек.

Добра шега! Точно в десятката!

Да се спре пиенето на жените!

Да е жива и здрава

БРАВО! Само това е оправията от пияна свеня дето се мисли за Господ!

СвЕня...?...от свЕнско месо ли е...?

В смисъл пияната свиня в затвора за убийство нали?