Двама от атентаторите в Бургас били роднини

Канадският гражданин, заподозрян като организатор на бомбения атентат срещу автобус с израелски туристи в България, е роднина на атентатора, загинал, докато поставя взривното устройство, пише канадският вестник "Нешънъл пост".

Обратно в новината

Коментари - Двама от атентаторите в Бургас били роднини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте филма "Да разлаеш кучетата". Това е американската поолитика в действие. Ето подобна схема в момента ни разиграват. А ние трябва да сме зрителите. Европа трябва да вземе спешни мерки за спасяването на България от американската и еврейска чума. Част от нейната територия е под чуждо влияние. Европа трябва да положи усилия по освобождаването ни.

Виждаме как в тази история вече се включи американския пиар. В момента ни разиграват сценарий Осама Бен Ладен. Умрял отдавна, но сащ го размахват като плашило, като си мислят, че нормалните хора по света им вярват на глупостите. Периодично излиза по една статийка, в която покаял се командос разказва къде стоял Осама, какво носил. После някой друг се появи пак разправи "достоверна" историйка. Някое американско министерство уж го заплашило, че издавал тайни. Случайно загинали всички командоси, убили Осама. Без да се споменава, че няма никакви реални факти. Все едно сме в ресторант, поднасят ни порция гарнитура, но без пържолата. Пиараджиите само ни сочат колко истинска е гарнитурата, не е лъжа. Колко истински е ресторанта, не е лъжа. Следователно в порцията има пържола. Нищо, че я няма и никой не я е виждал. Източник - Гьобелс: "Една лъжа, повторена хиляда пъти, става истина" Ето това правят с нас и за атентата в Бургас. Съвсем по същия начин, от седмица ни обсипват със статии. В същия олигофренски американски стил. Обидното е, че това го правят българи. Които вместо да ни защитават, защото от нашите данъци им плащаме заплатите, тези еничари, се скъсват да ни правят на глупаци и да ни мамят. Господа разследващи и компания. Вие какви сте. Българи, евреи или еврейски еничари. Ако не сте българи, махнете се, освободете мястото за достойни българи, които да се погрижат за безопасността на България. Евреите ни мамят, разбирам. Но вие за какво ще ни правите на идиоти. И то по такъв примитивен начин. Срамно петно сте за България.

Дали пък не са и "брат и сестра" или пък 1.2.3.-и братовчеди:)))Нищо че не ги знаем ама въпроса е че имаме "обосновано предположение" че са човеци..

Ако е истина за роднинството този факт има оперативно значение за проверка на някоя версия.Едва ли обаче той определя принадлежност към партия или нейна фракция.Все пак е интересно защо толкова яростно сръгаха следователката?

Какво става,бе! Не било ясно това , не било ясно онова? Прави сте! По време на "Тато" каже ли Началникът на Милицията ( така се казваше тогава МВР -щото охраняваше Партията) тоя сополанко е с буржоазно минало и носи широки крачоли, веднага подопечните му го прибираха, и сополанкото изчезваше завинаги заедно с вносните панталони. После учтиво предупреждаваха роднините му, да си траят,щото... и те зъб не обелваха, че тук е замесена милицията. Така, хем милицията бе чиста, хем партията (бабата на Сергейчо ) беха чисти, като сълзица. А сега искате подробности едва ли не, къде и колко пъти се е облекчавал камикадзето докато е бил в българско.

За глупостите които сте написали , освен един (-) друго не бих добавил.

Що за тъпотии и болни измишльотини?!?!?! Все едно, че си последният на 40+, та си си въобразил, че можеш да будалкаш малките, дето си нямат спомени от онова готино време, на светлинни години по-напред от днешната морга, на каквото обърнаха държавата ни. Всеки на 44-50 е носил с кеф и фукня и чарлстон, и впити дънки според както се редуваше модата преди 30-35 години, плитки под пъпа габардини, рипсено кадифе или каквото си ще и нищо от идотиите ти няма общо с действителността. Кого лъжете тука?! колкото и да сте "с български", ви личи като на негри... Каква е темата - какво ръсиш?!?! Аман...

Двама от атентаторите в Бургас били роднини. Били близнаци, от двама бащи и от три майки!

Вероятно новите разкрития са направени от Шуменскта прокурорка Ася Петрова?!Нали тя стана зам-прокурор на БГ и следи отблизо атентата? Е,има напредък...

Циганин влачи едно железо по улицата. Среща го друг циганин и му казва: - Що го влачиш туй джелезо така ... тури го на рамо! - Да го турим на майка ти! Рамо ми е брат !

кафа от глупости тип \"хеибудала\". ако фантасмагориите на следствието са истина, израелските командоси досега да са изловили и докарали в чували двамата хеибудали. турлу гювеч от фантасмагории а\'ла маиор деянов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

към ал-релевантно,когато искат работят

Не виждам публикувани хипотези КЪДЕ е направена бомбата, от какъв материал е и пр. А за атентатора - ясно беше от самото начало, че не е камикадзе, а жертва, макар че остава мъгла - пожертван ли е или загина в резултат на техническа грешка.

Хич не ме интересува кой е взривил евреите по ме интересува кой ми взриви джоба със сметките за ток и парно!!! Особено за парно! Много пострадах и съм навит да им направим един атентат в парламента!!!!

Ченгел, само две думи! Не те интересува този или онзи, но утре, ако си в автобус, който Мено циганино от Горно нанадолнище, го взриви(за сто лева) с торба пирони + кило барут, ти наистина няма да плащаш парно. Лесно е да агитираш за Серго, само, че той се вози в бронирана кола, а ти в претоварен контейнер. Така, че чедо, мисли като пишеш.Па и като се возиш в градскио рейс. А, щях да забравя: И се оглеждай. Видиш ли нещо съмнително -обади се на 112. С това, ще си по- полезен от колкото да философстваш за парното си.

Ще се обади на 112 ама като започне да говори за съмнителни работи може и да го затворят за заплаха към будистите. Там вече е опасно да се звъни :))))

"Пенсионерче", че "Ченгела" не е добре се разбира още от първото му изречение, но какви агитации за Серго и какви бронирани коли се мотаят в главата Ви ? Това по ме разтревожи ....

Айде, вече си въведоха и официалното говорене с повтаряне на нещо напълно непотвърдено, докато хубаво се зачука в мозъците на публиката. Всичко е толкова бутафорно - бутафорна перука, бутафорни очила на някакво спокойно бяло лице на възвисок европеиден субект, сякаш излязъл от новогодишен купон... Че цялата история прилича на обикновена холивудска пародия, в краен случай - на "Високия рус мъж с червената обувка" (респ "черната"). А знаем още един филм с един субект, станал пословичен със своята обувка, вкарана в производство на истински митове и легенди, в пропагандната промишленост и политически маркетинг при производството на войни или на пари по повод войни чрез професионалния политически механизъм Манипулация. Който е гледал "Да разлаем кучетата" и си спомня как беше произведена "Старата обувка" (за употреба с обратен знак) ще си го обясни.

Ал

"Две седмици след атентата полицията е открила фалшивата шофьорска книжка на замесения канадец, недалеч от границата с Румъния." Бах таз полиция. Как се открива нищо с размери на визитка на 300 километра от атентата и при това след 2 седмици и при това са го свързали с атентата? Много ми се издигнаха в очите.

Всичко е там, където трябва да бъде. По-сериозно звучеше, разбира се, когато намериха документите за самоличност на атентатора, взривил кулите на мястото на престъплението, но...

"Две седмици след атентата полицията е открила фалшивата шофьорска книжка на замесения канадец, недалеч от границата с Румъния." Намира се по същия начин, както след 11.09 намериха шофьорската книжка на пилота камикадзе от самолета ударил едната кула........

Намерил я е шофьор на тир докато се е облекчавал в храстите. Пишеше го преди седмица.

Тъпи коментари!

Може да се окаже, че е роднина на Станишев. СерГей има еврейска жилка, а арабите и еврейте са като братовчеди ....

Мони?! Мони Паси!

Цецо и кумецо. И те рода си падат и се подвизават в оня регион...

Всички хора на земята сме роднини малко или много.

ЩОМ ОБАМА ИМА РОДНИНСКА ВРЪЗКА НЕЗНАЙНО КАКВА И ОТ КЪДЕ С АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА ЗАЩО ТЕЗИ ПЪК ДА НЯМАТ!!!

Не Обама бе мило. Буш младши е далечен братовчед на кралицата.

Прилича на Дянков с перука!

по прилича на сестра ти..

Дянков прилича на сестра? Как ли се пише на немски?

Цвъцко, от снимката на фалшивата книжка ли свали ДНК?