Родителите на Викторио: Много обичаше детето, но не го оправдаваме

"Знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", пита през сълзи майката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е лесно да раздаваш присъда без да се знае какви точно са били отношенията на младите. Няма оправдание за това да посегнеш на детето си и на когото и да било друг. Ще има достатъчно време да си бие главата в затвора за стореното. Майката е права. Отношенията им са стигнали до степен на нетърпимост. Кой знае колко пъти са го унизили жена му и тъща му. В днешно време човек лесно може да изперка. Колеги говорят с насмешка за жена ти, сламата тя те гони от дома си, че майка и се меси..... и ти луд ваш. Жалко, че все по - често хората изтрештяват, може би защото със всеки един ден ставаме все по лоши и не благодарни.

Пълно безхаберие и егоизъм. Родителите на Дарина я пазели, близки я пазели, комшии...Страшен стрес. А какво са правили през това време родителите на Викторио, какви мерки са взели??Той чупи телефони, обсебва, тиранизира. Къде са били родителите му??За съжаление не са единствените егоисти, които са мислили само за синчето си. Но те не са и мислили даже!! Сега ще ходят на свиждания по затворите.... Има психиатри, има психолози...С колко от тях са разговаряли??

Умен ,разумен баща,обичащ семейството си не би посегнал на него.Голяма, грехота ,голяма......! И господ няма да му прости! Това не подлежи на оправдание ! И каквато кавга да е имало това не е мъжко решение да убиваш. За мен този е ИЗРОД!

"Родителите на Викторио: Много обичаше детето..." Толкова много, та чак го гръмна в главичката, от "обич".

щото я свекървата лоша, я жената изневерявала, я детенцето ревялао.

а какво се е случило - жена му да не е убила майка му и баща му. Кой е този мръсник да раздава правосъдие. Когато моят син преди35 години отиде войник аз се поболях като знаех какви извръщения СТАВАХА, НЕ МОЖЕХ ДА СПЯ. пОЖЕЛАВАМ ИМ АКО ИМАТ фАНТАЗИЯ ДА СИ МИСЛЯТ ВИНАГИ КАКВО ГО ЧАКА ПРЕКРАСНИЯТ ЙМ СИН В ЗАТВОРА.

Точно заради това стават тези извращения, защото майките на мамините п*ци не можеха да спят при мисълта, че синчето им е в казармата и трябва да си пере сам дрехите и оправя леглото. Ето, насладете се сега на новото поколение "мъже", които не знаят какво е това - казарма и са спали в леглото при маминка!

А дали, свекървата няма принос, за влошените взаимоотношения между младите. Даже има роман по темата, въз основа на българската народопсихология. Авторът на „Татул” се опитва да постави в ново осветление старата вражда между свекърва и снаха.

Изватено, наркомаско копеле е тоя двоен убиец! Пълен ненормалник!

Скъпи родители на този ненормален човек , приемете съболезнованията ми за загубата на внучето си. Няма по-страшна трагедия...но за поведението на сина ви мога само да кажа- да , била съм в подобно положение и НЕ проявявам нито грам съчувствие и милост към този ненормален тип. Вие също би трябвало да сте видели лудата му ревност , сприхавия и необуздан характер и невъзможността му да контролира емоциите си . В последно време забелязвам . че всички момчета са по-глезени, невъзпитани , отколкото момичетата ..и виновни за това са основно майките им. Как не можахте да научите сина си , че живота е висша ценност и никой няма право да го отнема. Бясна съм на призива ви за разбиране - няма разбиране за един егоцентричен психар...защото той не е с психично заболяване...той е е един емоционално сакат човек , който отне два живота и сега ще играе ролята на жертва. ...По-добре се скрийте там , откъдето сте излезли в собствената си черупка и не молете хората за разбиране ..

А защо само за внучето?! Снахата не е човек, така ли?!

Ами нагла майко на убиец, не, не знаем защо се е стигнало до тук?! Дано някой да каже истината, ама едно нещо знаем със сигурност и то е - нищо не оправдава един мъж и то уж баща, да посяга на собственото си невръстно дете!

СЕГА ГО ГРЪМНЕТЕ НЕГО, ЗАЩОТО ГО ОБИЧАТЕ!!! ОТГЛЕДАЛИ СТЕ ЧУДОВИЩЕ!

Стига с това "да застреляш собственото си дете". Някой глупак ще реши, че ако е "чуждо" детето, тогава е ок. Не е ок да застрелваш деца. Не е ок, да застрелваш никого. Изключенията, и подчертавам, изключенията са адски малко. Освен, ако не можете да връщате от мъртвите, гледайте да не раздавата смъртни присъди с лека ръка. п.п. Бъркате бащинството със собствеността. Децата ви, не ви принадлежат. Просто временно сте отговорни за тях.

Нещастници и той и родителите му.След като не е пускал родителите и да я посещават от какво се е вардил .за да ги убие като хлебарки .Естествено че майката ще каже че не го оправдава иначе цялата общественост ще е с/у нея !!!!

Хора защо тези клипове ги слагате от вбокс, те не тръгват на 90% от потребителите, защо слагате клипове които не тръгват, има портали като йутуб и прочие където вървят безпроблемно.

Вместо йу на български се използва буквата ю.

Лекето Викторио бил обичал много детето. Очевидно обича само себе си. Вече го обзе страх за кожицата и твърди, че прострелял детето, защото се бил спънал. Като е искал да се самоубива, защо не е оставил някъде детето на сигурно място, дори при съседите и да ходи да се гърми? По всичко изглежда, че е инсценирал самоубийство.

Вече официално се потвърди, че раната, получена при "опита за самоубийство" е съвсем повърхностна.

"Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?" Слава Богу, че другите не са изпадали в такава ситуация, защото иначе щеше да е страшно. Не познавам човека, но действията му показват, че много е "обичал" детето си, чак до толкова, че да му опре пистолет в окото! И да го застреля в дясното око! И това да е неговото дете! Нито едно от тези действия не съответства на действията на човешко същество, камо ли на родител, който обича детето си.

Маллиииии, тука все кандидати за Нобелова награда за литература, раздел Фантастика. Толкова ви е скучен и скапан живота, че добре ги съчинявате филмите. То тъщата, то свекървата, свекъра, шурея кво казали, как насъсквали, донори хвърчат тука, ангели с крила. Злоба лъхало, детето било на друг. Прост и смешен народ. Благодаря за порцията смях тази сутрин. Лукса да се ядосвам не мога да си позволя- вредно е за здравето! :)))))

Не виждам кое точно е смешното тук?!?!

гадно е за майката стига,нормно е да обича сина си..за съжаление децата си имат свой път

този православен ли е?

Не е, в Православието няма "съвместно съжителство" и "извънбрачни деца". Етикет всеки може да си лепне. Я си лепни една емблема на BMW на жигулата! Как е, като BMW ли движи?

много мъка и злоба има натрупана в човека, и не е единствен, който не издържа, просто се е случил въоръжен. баланса изчезва, власт над доброто взема злото и желанието да убиваш става толкова неудържимо, че не може да се овладее /братя Грим - " смелият малък шивач". Това се случва нищо човешконе ни е чуждо. Брейвик - какво да кажем, жив, учи, звършил е право, взел е много изпити, което ще рече чер към него са се отнесяли както към другите студенти. Разговаряли са задавали са му въпроси, изслушвали са го. А е преднамерен убиец на 60 човека. Този човек консумира храна направена от хора като тези които е убил. Ходи по нужда в затвора, и фекалиите му се изхвърлят пак от хора като тези които е убил. Той живее, под слънцето диша, пие вода, ... така ще бъде и с този господин. Задавам си въпрос - ако всеки почне да убива уж случайно, какво ще стане!

Г-жо, Вие сте толкова неадекватна, колкото и синът Ви, щом си въобразявате , че кажи речи всеки ще стигне до там да застреля жена си и детето си на негово място!? Дали с тази си нагласа не сте му вградили едно прекомерно самосъжаление, което го е довело до сегашната му психическа лабилност? Или сте възпитали просто един разглезен социопат - мамино синче?

Странното за мен е, защо баба и дядо не страдат за внучето си. Хайде, снахата лоша, кучета я яли, отровила живота на синчето им. Ама как пък няма дума за любимото починало внуче... Що такива живеят, а пък и ги пускат да стават известни.? Изроди като убиеца, който е застрелял детето си! Дано изгние в затвора, ама точно в ужасяващите условия на бг затвор!

Бащата се е съмнявал, че детето е от него.

Ами като се е съмнявал, да беше направил тест за бащинство. Не е толкова скъпо, нито е толкова трудно. Но той е предпочитал да говори, да обвинява и резултатът.... Видя се какъв е.

Ами чудесно, прави ДНК тест на детето и ако това е вярно просто си тръгва по живо по здраво. Моите съболезнования към родителите на жената , да отгледаш дете и един комплексиран нещастник да му отнеме живота.....

Ами да обяснят въпросните интелектуалци защо се е стигнало до тук. Как така са отгледали убиец, как са го възпитали. Що за боклук трябва да си за да застреляш едно дете?!?

Ако ти пък си такъв светец, защо просто не замълчиш пред тази трагедия

много сте активен колега, и вие като мен, но нека кажем само едно нещо: нямаме ли си друга работа, та се връзваме на журналистически ултрачерни новини. подпис: джеви

Да застреляш собственото си дете.. Това е... Изверг! Да си държал бебето си в ръце, да ти е гукало, смяло се с глас, и ти да го убиеш докато си в съзнание... Едва ли има наказание за тоя!

Няма по-голямо щастие от това, да разбереш заради кого бие сърцето ти :-)

Японските принцеси се отказаха и от титлите си и от имане само за да се омъжат за този когото обичат, а те и при двете принцеси са бедни момчета.

Да интересни хора са японците При поздрав и сбогуване прекланят глава пред събеседника си, без значение що за човек е, християнски жест Явно имаме общи черти с японците

Майката - зла простакела със самочувствие, типична съпруга на военен. Бащата - професионална фуражка, което всъщност дава отговор на резонния въпрос как това откачено същество се е уредило на работа като въоръжена охрана - явно таткото е набутал родния си тъпоъгълник с връзки на позиция, за която не се изисква интелект. Изобщо... чудесна партия за красивото, фино и жизнерадостно момиче, гледано като писано яйце. Както казват старите хора, хубавите ябълки свините ги ядат. Покой на душите на Дарина и бебенцето й. Вечен ад за виновните.

Я една кобра се появи тука стана змийско гнездо .А вие каква се не може да даваш такива определения добре че не четат и не те знаят иначе ходи им го кажи в очите не тук

За интелекта ти говори начина по който описваш тези хора. според твоята логика нашият президент като е бивш военен е само фуражка, а съпругата му простакела. Браво, такива изказвания са направо взети от улицата, без морал. Значи щом тя е дъщеря от богато семейство е прекрасна и финна. Може би ако не я бяха гледали като писано яйце щеше да си избере партньор в живота който да задоволи изискванията на семейството и.

Те от такива като нея момчето е превъртяло .Кой знае и тъщата какви ги е раздухвала.Момчето обича жена си и е щастливо на снимката с нея а тя го е ползвала за донор и искала да го разкара видно пак от снимката може би друг обожател но съмнявам се от нея лъха злоба.

За президента и жена му си абсолютно прав. Иначе, ако не ти харесва партньора, просто се разделяш с него и продължаваш по пътя си. Ако той се раздели с тебе. Просто продължаваш по пътя си. Само на някои много объркаани хорица им идва в главата да стрелят или да колят. И някои други, също толкова объркани хорица, но по-хрисими ги защитават по форумите. Не знам, защо сте по-хрисими. Имате повече акъл, страх ви е повече, възпитали са ви по-добре, животът е бил по-суров към вас та ви е научил на това онова, но не можете да направите последната стъпка и това е добре.

И около Северин тишина и около Белнейски и Терзийска .....много случаи и КАКВИ НАКАЗАНИЯ?

А около Росен с петорното убийство? Удобно го самоубиха и хлъц - до там. И да е само Росен!

Големи коментари, големи разсъждения-как да изглежда жената на снимките щастлива като е живяла със звяр. Какво чудовище трябва да си, за да посегнеш на това мъничко прекрасно детенце? Смърт за този изрод!

Да пращат тъщата при него гаранция до сутринта се обесил.Оставил е детенцето стрелял в себе си за секунди не му се искало да мре но полиция натиска спусъка и оцелва детето .Една гилза на местопроизшествието.

Най- добре се манипулират хората когато се говори за чувства. Справедливоста изисква факти които са довели до резултатът за който се говори.

Де да бяхме наистина прости :-)

Форумът внезапно се наводни с неграмотно написани, неаргументирани и груби мнения в защита на Викторио. В интерес на посещаемостта на сайта ви е да проверите дали всички са от едно и също IP и дали е свързано с родителите на този $%^&*(

Тоест, тези които не искат да осъждат някого въз основа на ,,факти,, публикувани от пресата- които впрочем ,,факти,, всеки ден бяха различни- та тези хора, тяхното мнение е неграмотно и неаргументирано- грубо? Защо не помолиш модератора да провери и тези които така безцеремонно,, плюят,, по всички мъже? Всеки има право на лично мнение, а някой на стадно...

До статията има друга статия със снимка на цялото семейство. На нея Викторио е сгушил двамата, силно наклонен към Дарина. На снимката жената не изглежда щастлива, а по-скоро резервирана, притеснена, даже уплашена.

Тя не ми изглежда уплашена, но ми изглежда на жена която е винаги недоволна и намусена. Дори не е усмихната към детето си.

Глупости, на всички снимки във фейсбук момичето е усмихнато, спокойно, само когато тоя психопат е около нея се вижда страх и притеснение в погледа и позицията на тялото и.

ДИР.БГ, МОЛЯ ВИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ И ИЗКАЗВАНИЯТА НА БЛИЗКИТЕ НА ДАРИНА, В КОЕТО ТЕ ДАВАТ ДЕТАЙЛИ ЗА НАСИЛНИКА ВИКТОРИО, ЗАПЛАХИТЕ МУ, ОБСЕБВАЩОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ, ЗЛОБАТА МУ, ЖЕЛАНИЕТО МУ ЗА АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ НАД ДАРИНА! ЗАЩО ЗАЕМАТЕ СТРАНАТА НА УБИЕЦА-ИЗРОД, УБИЕЦЪТ, ЗА КОГОТО Е ЗАПАЗЕНО МЯСТО В АДА???

DIR BG ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ КАКВО КАЗАХА БЛИЗКИТЕ НА ДАРИНА!!!! https://nova.bg/news/view/2018/10/31/230661/%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/ ВИКТОРИО Я Е ЗАПЛАШВАЛ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ИЗОЛИРАЛ Я Е ОТ БЛИЗКИТЕ Й, ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ Й, ПЛАШИЛ Я Е, ЧЕ ЩЕ ИНСЦЕНИРА КАТАСТРОФА! БИЛ Е ПЪЛЕН ПСИХОПАТ, ОБСЕБВАЩ И РЕВНИВ. ПОГУБИ СЕМЕЙСТВОТО НА ДАРИНА, КОЯТО Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ, И НЕЙНОТО ДЕТЕ Е ЕДИНСТВВЕНА ВНУЧКА! ЗАСТРИЛ Е СЕМЕТО И ГЕНА И РОДА НА ТЕЗИ ХОРА!!!!! рОДИТЕЛИТЕ НА ВИКТОРИО СА ИЗРОДИ КАТО НЕГО! ГОСПОДИ КАК МОЖЕ ТАКАВА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ! ДА МРАТ РОДИТЕЛИТЕ И САМИЯТ ВИКТОРИО, ЖАЛКИ ОРКИ!!!!

Иве, нещо много си ангажиран в тази работа- на чия хранилка си? Ми разбира се, че като нейни близки ще говорят какво ли не сега. Защо родителите и не са подали сигнал до полицията, че ситуацията е била каквато я описваш? Защо тя не се е преместила за няколко месеца да живее с тях докато и двамата свикнат с раздялата? Хайде стига с това лицемерие.

ДА, АНГАЖИРАНА СЪМ СЪС СЛУЧАЯ, НО НЕ, НЕ СЪМ НА НИЧИЯ ХРАНИЛКА. ИМАМ ДЕТЕНЦЕ НА ВЪЗРАСТТА НА УБИТАТА НИКОЛ, МОМЧЕНЦЕ. ТО ИМА РОЖДЕН ДЕН ТАЗИ СЕДМИЦА. това е класически случай на насилник. БЛИЗКИТЕ СА Я МОЛИЛИ ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ В ПОЛИЦИЯТА, ТЯ НЕ ГО Е НАПРАВИЛА. ТОЙ Е БИЛ МНОГО ОБСЕБВАЩ. Побърква ме това, че убитият никога няма права!!! никога, има само думите на убиеца, винаги неговите права са в центъра! Хиляди НПО-та ги пазят, а жертвите са убити и играта е свирена за тях. Те освен яявсичко останало са и очернени от убийците, в опит да се защитят и измъкнат от присъдата. Така е създадена правната система.

Тая жена не е наред, може би от мъката. Може ли да наречеш сина си , че е най-добрият баща на света. Същия тоя син, който е убил майката на детето си пред очите на самото дете, тоя син, дето убива детето си, опирайки пистолет в дясното му око и стреляйки, пръскайки му мозъка. Това ли е най-добрият баща на света??? Ненормалници!

Да не споменаваме, че за убитата си снаха не казаха една думичка, все едно това момиче никога не е съществувало, не са го познавали, не е родила тяхното внуче. За мен и тези и сина им са си изроди, безчувствени към болките и смъртта на другите, мислейки само за своята болка.

Е какво да споменат, погледни само на снимката как тледа това ,,добро,, и ,,интелигентно,, момиче- та тя не може да понася и сама себе си- намусена, навъсена, а държи собственото си дете- поне на него да се беше усмихнала.

Тя не може да понася деспотичния мъж до себе си, а не детето си. Ти си сляп, ако не можеш да го видиш. Тоя си е бил психар от преди и тя го е разбрала по трудния начин, за съжаление, когато е решила да го разкара той като виден комплексар и психопат си е казал , че или е негова или на никой. Момичето е било прекрасно - красиво, усмихнато с много приятели. Той е нейната противополжност - социопат, психопат, няма приятели, не особено приятен физически...

Абе ти защо не ходиш да демонстрираш в подкрепа на Исанбулската конв. вместо да пишеш тези простотии тука?

Лапай и се потапяй, ще си изказвам мнението, ще си протестирам за каквото си искам, ти си никой, едно голямо нищо, че да си фактор и да ми казваш какво да правя. Ходи разстреляй сега жена си или децата си, щото си тъп Ганьо и не търпиш чуждо мнение.

НЕ Е ОТ МЪКА, СОЦИОПАТИЯТА Е НАСЛЕДСТВЕНА. МАЙКА МУ Е ПРОСТО ЗЛА ЖЕНА. ВИКТОРИО Е ИЗОЛИРАЛ ДАРИНА МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ОТ ПРИЯТЕЛИ, ОТ РОДИТЕЛИ! СЛЕД КАТО ТЯ Е ПОИСКАЛА ДА ГО ОСТАВИ, ТОЙ МНОГОКРАТНО Я Е ЗАПЛАШВАЛ-- ЧЕ ЩЕ ИНЦЕНИРА КАТАСТРОФИ И ПРОЧЕЕ, ЗВЪНЯЛ Й Е СЪС ЗАПЛАХИ. НЕЯ Я Е БИЛО СТРАХ И МНОГО НЕЙНИ РОДНИНИ СА ИДВАЛИ ДА СПЯТ ПРИ НЕЯ ДА Я ПАЗЯТ. МАЙКА МУ ЗА ВСИЧКО ОБВИНИ ДАРИНА, НЕ ПОЕ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, НЕ ПОДНЕСЕ НИКАКВО СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ, НЕ ИЗРАЗИ СЪЧУВСТВИЕ. НЕЙНИЯТ СИН НЕ УНИЩОЖИ САМО ДАРИНА И НИКОЛ, НЕЙНИЯТ СИН УНИЩОЖИ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО НА ДАРИНА, ЗАЩОТО ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА ДЪЩЕРЯ, А НИКОЛ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНА ВНУЧКА!!!! НЯМАТ НИКАКВА УТЕХА РОДИТЕЛИТЕ НА ДАРИНА! ЗА ДА МОЖЕ СВИНЯТА МАЙКА НА ВИКТОРИО ДА ГОВОРИ ЗА НЕГОВИТЕ ОБУВКИ И КОЛКО ТЕЖКО МУ БИЛО. вИКТОРИО Е ЕДИН НАСИЛНИК, КЛАСИЧЕСКИ И КАТО ПО УЧЕБНИК! В ЗЛОБАТА СИ КЪМ КРАСИВАТА ДАРИНА Я УБИВА, ЗАЩОТО НАСИЛНИКЪТ ИСКА ДА ПРИТЕЖАВА И КОНТРОЛИРА, НО НЕ МОЖЕШ ДА ПРИТЕЖАВАШ ДРУГО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!!!!

искам да му кажа, че беше най-добрият баща и, че го обичам. евала!!! така се възпитават социопати---от родители социопати!!! това, че е убил Дарина явно е маловажно! за нея нто гък, за нейните родители няма съболезнования! мръсни мръсни социопати, дано синът им и те ополучат заслуженото си! Господ да има милост към родителите на милата Дарина, дано намерят утеха, за да преживеят непреживяемото. Мръсният нагъл Викторио, най-добрият баща, пощади себе си, след като безмилостно от ревност и комплексарщина екзекутира майката на детето си, а после и детето си! Насилникът е бил той, бащата на Дарина я е пазил от него, оставил я е сама за да отиде на работа, Викторио е дошъл с ключар и е влезнал, екзекутирал Дарина и откраднал детето. Дарина е била момиче, което не е за Викторио, той е осъзнавал това и понеже не може да я бие с качества, я бие физически. Накрая друго не му е оставало, освен да я убие в безсилната си злоба, защото тя е щяла да си продължи живота без него и да е щастлива, харесвана и красива. Не може това един жалък комплексар да го приеме и преживее. мръсна мръсна твар с мръсни мръсни родители!!!! Постъпката му е грозна, казва бащата на Викторио. Не, господине! Постъпката на сина ви е изродска, и вие и той сте за линч и заслужавате да бъдете прокудени от обществото!!! животни сте, без емпатия и без морал! Свине!

Няма да се учудя ако това свекървище е в основата на проблемите между сина и и неговата приятелка - мир на праха и, прекрасно момиче е , вижда се от снимките. Това свекървище май е по-виновно и от лудия си син.

Много прекрасно- ти познаваш ли го или само по снимка осъждаш хората.? Е, такава свекърва като тебе не бих искала да имам.

Хайде стига с тази емпатия и лицемерие. Не си им бил дюшек за да знаеш как са живели. Ако толкова се е страхувала да е подала сигнал до полицията или да се е преместила за първите месеци от раздялата при родителите си- нали са заможни, та все място за нея и детето щяло да се намери.

И какво ще спаси сигнал до полицията/ограничителна заповед? Колкото спаси застреляната посред бял ден жена миналата година, с ограничителната заповед срещу откачения й мъж! И да, свекървищата често са в основата на проблемите и ВИНАГИ, когато са набутали в добри семейства ненормалните си, нескопосани синове. Говоря от първа ръка! Готови са подклаждат напрежението до смърт, но да не изпуснат захапаното. Комплексни са причините и неизменно се касае до ген!

Снимката казва всичко. Погледнете как се натиска а тя се дърпа. Не го е искала, искала е да се разделят, но за българското говедо жената е стока. Или е негова, или на никой.

Майката от руски произход ли е? Нещо акцентът е съмнителен. Защото този психопат грам не прилича на баща си. Има нещо гнило тук, генетично. Този младеж прилича на някой от малцинствата ( с такъв ген) и няма как да е син на този мъж...Лидия, нещо ме съмняваш, особено ако си рускиня. Всички ги знаем...

Ма много си умен беееее Тц-тц-тц... Занемявам просто... Това ли ти е обяснението за всичко???? Ми браво, изказа се. Друго нещо? Ти си просто голям източник на информация и изводи, как не са се допитали до теб????

Тук има някаква друга история, той не убил детето.

Няма оправдание за убийството на бедното детенце негово или чуждо! А аз самата имам опит с психопати.

Каква ситуация, какви пет лева? Госпожата какви глупости говори. Да застреляш ти собственото си дете на една годинка! Това само изрод може да го стори госпожо! Не човек! Изрод! Истината е, че вие никога не сте възпитавали сина си госпожо! Това е индивид/ не човек!/ без ценностна система! И за това сте виновни вие; вие носите отговорността! Щял бил да получи заслуженото. А какво е това заслужено според вас? Според мен трябва да е смърт, но понеже не е "демократично" това наказание и не ни разрешават да го имаме, ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА! ДА УМИРА И ГАСНЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! В затвора има какви ли не екземпляри, но да застреляш ти собственото си дете на една година е нещо немислимо! СТАВА ДУМА ЗА СТРАХЛИВ ЧОВЕК! АКО Е ИСКАЛ НАИСТИНА ДА СЕ САМОУБИЕ, МОЖЕЛ Е ДА ГО СТОРИ СЪС 100% СИГУРНОСТ! СПОРЕД МЕН ЕДИНСТВЕНИЯТ СПРАВЕДЛИВ ИЗХОД ЗА НЕГО Е ДА СЕ САМОУБИЕ, КАТО ТОЗИ ПЪТ ДА НЯМА "ГРЕШКИ", ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ КАК НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ СЛЕД ВСИЧКО, КОЕТО Е ИЗВЪРШИЛ! КАЖИ ИЗРОД: КАКВО ТИ Е ВИНОВНО ДЕТЕНЦЕТО?! ЗАЩО ГО УБИ? ЗАЩО НЕ ГО ОСТАВИ ДА СЕ РАДВА НА ЖИВОТА? НЕ СИ ЧОВЕК! ДОРИ ЖИВОТНИТЕ НЕ ПРАВЯТ ТАКА!

Бъдете силна, Госожо Александрова, и си обичайте детето! По представената в медийте информация мисля, че синът Ви е много свестно момче, и много си е държал на семейството, обичал е детето. Довели са го до това състояние, когато си е загубил разсъдъка, и е действал под ефект. И не обръщайте внимание на тълпата. Радев, който дава интервюта, и би могъл да й е баща, въобще не е безпристрастен. Когато тя го е канила в апартамента и му подарила портфолио със свои снимки, вероятно Викторио не е бил у дома. А и сигурно има още много пикантни историй, които засега се пазят в тайна, но рано или късно ще излязат наяве, и се надявам съдийте да прозрат нещата ...

Нима една жена не може да има приятели, които да кани в къщи и да им подарява снимки? Имах връзка с мъж от три месеца, който подивя когато му казах, че ще се виждам с мой приятел-мъж, с който се познавам от 3 години. Той ме заплаши, че щял да вземе пушката си и да го застреля. Нищо не му казах тогава, но го разкарах дипломатично малко след това. Мъже много, но приятели малко и се броят на пръсти.

Та казваш снимките се раздават като семки...егати тъпащината.

Сега каквото и да се каже е вече късно. Мъжът е психопат, за съжаление, но момичето късно го е разбрала. Кой нормален мъж отива да подава жалба в полицията срещу жена си/приятелката си? Това е премислен ход, той е имал намерение да убие. Кой нормален мъж ходи със служебно оръжие извън служба, и то с малко дете в къщи?

Долно същество е бил. Сега в новините лелята на жената казаха колко долно я е заплашвал. Родитеите и на този с екзотичното име и да реват,и да не реват,те са го възпитали така.

Брее, долно я е заплашвал, но тя не подала сигнал до полицията- ти добре ли си с главата. Ми така ще говорят, те са нейни роднини.

И аз не бих подал оплакване в Полицията. Колко жени имаха дори ограничителна заповед,а въжете им ги убиха?

Няма съмнение че е психопат. Нормален човек не застрелва жена си в главата ако се скара с нея. Мен ме вълнува дали е убил детето си. Не мога да си го представя.

Този не е убил детето си или поне не го направил нарочно. Може да е станало нещо случайно, но не вярвам да го е направил хладнокръвно. Моля, ако има някой с достъп до статистика да каже. Колко хладнокръвни убийства са станали в България при които баща е застрелял невръстното си дете в лицето?

И аз не вярвам,че човек може да убие бебе,дори последни психопати не могат.Може от много емоции да са му треперели ръцете, и когато е стрелял в себе си,да е улучил бебето.

Минава ми мисълта, че е дал пушкалото на детето да го подържи и е станала белята!

То само се простреляло според вас, така ли? И майката и тя.

Мъжете не убиват своите деца- не говоря за диваците от Пакистан, Афг. . Но има много случаи при които жените напускат мъжете си и им остават децата- силна тенденция на запад. Жалко, че правосъдието най- често онеправдава мъжете като бащи.

някой мистериозен непознат може би, ей така от нищото се е появил и е убил детенцето за кеф. Или не сте наред или сте от родата на тия.

Сигурно тези мнения се появяват защото са много оригинални и свежи... А кой е убил бебето интересно? Полицаите може би? Някой политик??? Или майка му, а пък невинният, но предизвикан да се побърка баща го е спасил... Но поелс е обикалял с ревящо бебе в ръцете... Не истината е,

Сигурно тези мнения се появява защото са много оригинални и "свежи" и напреки... А кой може да го убил бебето? Някой полицай може би? Политик, минаващ наблизо??? Или самата му майка, а този така предизвикан да се побърка баща го е спасил, но после е обикалял с плачещо бебе в ръце??? Не, истината е, че този "мъж" е смятал, че има всички права на света - ако си въобразил, че му озневеряват, ако си е въобразил, че е най-велик и има мама, която винаги ще го защити... Ето това е истината, Такъв егоист ще убие детето си и айка си ако си е въоразил там нещо...

Спомняте ли си имаше един филм- бели убиха един мъж. В близост беше на работа в полето един негър, който като чу изстрелите се затича в тази посока- видя мъжът и се надвеси над него за да разбере какво е станало- докато се разглеждаше за помощ дойде полицията. Негърът беше обвинен, че той е убил и го пъхнаха в затвора. На смъртния си одър един бял си призна, че той е убиеца. Но животът на негъра вече беше унищожен. Също и филма с Никол Кидман- когато нейният мъж я гонеше за да ги ваксинира детето и нея с ваксината на безразличието. Ето това цели либерасткото общество на запада- Сорос и избраните.

Тоя човек не е убил детето

Значи ставаме двама които мислим така.

ставате трима

Покажете сега и майката на момичето - доволна ли е, че най-накрая, че ги раздели с "тоя прост сотаджия"? Покажете и съседите, които ХЕМ го видели как бяга навън с детето СЛЕД като чули изстрели, ХЕМ вероятно часове по-късно тъщата е трябвало да влиза с ключар. Това означава, че съседите не са се обадили в полицията, не са се интересували, дали случайно някой ранен не бере душа, не са били заинтересовани да спасят, ако е възможно, простреляната жертва. После нека всички пак пишат само за него, че психопат и убиец! Казано е: "Невинни няма!" Това са деца на всички нас, на ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО. Всички имат вина. Като се почне от родителите одобрили съвместното безбрачно съжителство, преспективата тя да си намери "нещо по-добро", раждането на извънбрачно дете, натискът върху майката да си намери по-заможен съпруг, отказа от брак, несигурното бъдеще на детето и накрая всички унижения върху ниско поставения баща, който уж трябваше да е главата на семейството... Цялото общество е тотално загнило и се е вмирисало от главата до опашката. Първо 12 години се водят децата за ръчичка и не им дава да си играят на повече от 2 м разстояние, след 12-тата година вече никой не го интересува къде са прекарали нощта и какво са правили. Не е важно с кого и с колко спи момичето, важното е да си намери накрая "мъж, който знае какво иска и как са го постигне", разбирайте - заможен. Не става така. Падението и пълно и ако обществото не започне действително да действа като такова, разбирайте общност която се саморегулира и ако продължаваме да си запушваме ушите и затваряме очите, съвсем скоро ще трябва да погребем народът, който надживя времето и историята за да се самоубие по този зрелищен начин, следвайки напулно чужда ценностна система.

много пишеш, веее! Кой ще ти го чете

Да се застреля само и някак по-качествено това толкова разочаровано момче!!!!! Нека, имало си проблеми, да си ги решава! Защо жената, която живее с него и дъщеря си??? Не са толкова дълбоки проблемите, колкото сте ги описали. По-елементарни са. Момчето е било абсолютно сигурно, че трябва да се разпраци с другите, не със себе си. Така му е било внишено, така го е разбрал... Центърът на всеселата, останалите са обслужващ персонал.... Иначе... Страданието е нещо друго, а не постогането на това, което си си наумил. Проблемът на обществото ни е това тихо и подмолно мнение, че момичеот го е предизвикало с нещо си там.... Това е най-ужасното в случая. С нищо не можеш да го оправдаеш това.

Дошло е от майка му, която въпреки, че е убил 23 годишната майка на детето си и детето си "си го обича и вярва, че той е най-добрият баща и, че дъщеря му го знае, където ид а се намира сега" !!! :Д майка психопатско животно, родила изрод.

Почти всички коментари са като мед за душата на Сорос и тем подобни. Омразата между хората към която той се стреми достига нови висоти. Засрамете се от лицемерието си. Като не можете да решите проблемите си с псевдополитиците, та ви се подхвърлят ежедневни случаи- според нивото на интелекта.

Всички сме така омраза и его

Дошла е проба от теста за бащинство и като е видял че Министерска се е е/бала с някой, който е ненавиждал, също и че е забременяла, и не е казвала толкова дълго време, че спи и се е/бе с негов неприятел, което от своя страна подсказва, че не е било един път, му е "паднало пердето". Да искал е да затрие и нея и носителя на гените й. Това е толкова яка омраза, че няма нещо което да спре, ако ще и пе пъти да те съдят! В заключение искам да кажа: НЕ ПРОСЛЕДЯВАЙТЕ ЖЕНИТЕ СИ - те мислят само за секс, за сериозна връзка макар и да имат една, искат да имат и още една и още една и ... и не остават невлюбени, винаги копнеят по някого и нещо.

И ти ли изперка?

the1_

То е видно, въпросът ти е излишен ;)

Те, жените, трябва с воля да си наложат да не мислят за любов или за еротика, ... завляват се, е/бат си се , и не им пука. Ние сме се за къхарили; "ааах тя ми изневери!" При жената е нещо естествено, няма понятие изневяра, има само обич, а това че не е мъжът й, какво значение има, Тя прави секс когато обича, когато е привлечена, а винаги някой я привлича.

Ако знаеш колко съм ги ебал такива и никога не съм и казвал да се обвързва или да си разваля семейството правим го за кеф.

Ти от родата на изрода ли си или трол? Не че има някакво значение каква пълзяща твар си, колкото и да очерняш момичето изродът си е изрод, само родителите, които са го създали го оправдават. Няма по- мразено същество от него в момента в България, а в затвора обратното много ги обичат такива- най презряната твар- убиец на дете, ще го спукат от бой и любов.

А защо да презирам някого за когото не зная цялата истина, а само откъслечни факти? Дори не се знае, дали той е застрелял детето- но така ни се казва.

ако е изневерявала и детето е било то друг, а този серсемин е вярвал в нея! Как да не те е яд! Кажи! Ако всички имахме орУжие, нямаше да има толкова работа за адвокатите, сами щяхме да си решаваме проблемите. По затворите може би щеше да има свястни хора. Всъщност си мисля, че в НЕ-затворите има повече лошотия отколкото вътре!!!

защо мислиш че в затвора има само е/бачи на мъжки задници, и че там само се е/бът. Е/бът някого за наказание, че е от лошите! Ха ха ха, кой е лошият! Кой? Кой кого би е/бал за отмъщение? Колко сте смешни, ...

за този изрод!

Тя среща всички хора рано или късно.

Дано при него да е много по-късно. Да има време да си спомня миг по миг.

Аз с всичките си възможни сили се опитвах да разбера и да не съдя тези родители. Но между редовете чета, че товч отново е опит да се обвини убитото 23-годишно момиче... Негова любима и майка на детето му. Нещо не видях в текста тези родители да не разбират защо я е застрелял... Не разбират защо е застрелял дъщеря си, но за Дарина... Кучета я яли... май така излиза. И това е най-големият проблем в случая. Майки, които си позволяват да възпитат синовете си в тоналност всичко-ти-е-позволено-защото-си-мъж.... Скоро няма да имат шанс да се радват на внучетата си дълго. Защоъо... ревново било момчето, изперкало малко, ма предизвикано било, манипулирано направо, куп още глупости подобни.... Трагедия пълна, за всички ни! Светъл път на тези красиви момичета, майка и дъщеря. Дано да има нещо там.... Че иначе с тези откачени "мъжкари" този живот става доста безсмислена работа...

Така е. Буквално разбират защо е убил момичето. За детето не са сигурни. Какво точно може да причини подобно подевение - примери: изневяра, скандали, раздяла, лични обиди....и нищо от това дори и заедно не оправдава убийството й. Говори само за това колко болен/невъзпитан/извратен/комплексиран е човекът, който го е извършил. Бил възпитан от мама и честен...бля бля бля..на тия глупости не вярва никой..

ами защо се е/бете тогава с хора от мъжки пол, намерете друго решение и ще ви е мирна главата. Има банки със сперма, има гумено дилдо, има колагиновци ... Ние пък ще си намерим някоя рускиня или германка, която ще си се е/бе с кеф с нас и няма да помисли за изневяра. Или ако го направи няма да е злорадо.

.еба се с точно един човек от мъжки пол напоследък, имам много взимане-даване с него и го смятам за невероятен мъж и човек, да ми е жив и здрав. И на него мама, преди много години, не му е втълпила, че ако жена му го ядоса, не му каже "мило" (не го е чувал никога, да ви кажа!!!!), работата не му е е много гот и изобщо се е поизневил... може да застреля някого. Разбира те ли, доводите, които могат да оправдаят един човек (без азлика дали е мъж или жена), който е застрелял семейството си винаги не са състоятелни и граничат с едно обикновено заяждане. ВБългария, уви, това обикновено са мъже. Защото така са свикнали. Ако жена застреля мъжа си и бебето, вие, примерно, ще сте пърият и категоричен обвинител. Защото мама може би ви е казала, че сте МЪЖ и това е най-важно. Ами...гледайте си работата, меко казано :)

няма да коментирам секса ти.

Добре е психолози да анализират случая докрай, за да може обществото да работи в посока недопускане на подбни неща. Но поради факта че Виторио е оцелял и сега ще се точат дела, майката няма да говори за истинските причини за фаталния завършек на семейния живот на сина и. Жалко но факт. Само мога да кажа че от години гледам как Cartoon Network промива мозъка на детето ми, как връстните му викат и крякат в училище, водят постоянни битки с някой. Като зомбирани стават когато се загледат в телевизор или таблет. Забравят да се хранят даже. И как може канал за деца да е 24 часа? За да спреш телевизора - скандал. Та нека СЕМ се самосезира, да викне психолози, да спре някак си това промиване на детски мозъци

Като бивш фен на този канал трябва да призная, че голяма част от филмчетата въобще не са за малки деца, а по-скоро за тийнейджъри или млади хора.