Родителите на починало при зъболекар дете: Оневиняването на д-р Павлов е гавра

14-годишният Алекс почина на 14 юни 2016 г. след отстраняване на киста в лявата част на долната челюст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало е заболяване като детето на Плевнанлиев. Скрито сърдечно заболяване,което не може да се предвиди! Жалко е за детето ,но съдба?

Детето е било със скрито сърдечно заболяване,като детето на Плевнанлиев. Тъжно ,но съдба!

В случая може зобълекарят и да не е виновен, но от години лекари и зъболекари говорят само за пари и са се изродили до смърт.

Е бивш депутат от РБ,ползващ се с протекции от СДС/ДСБ) ГЕРБ.Това обяснява оправдаването му.

око не вади ми казаха в приемната на омбуцмана, когато отидох да се жалвам от докторски произвол. Драган

НЕ коментирай.Не става въпрос за сърдечно заболяване,с за хипертермия.Навреме приложен дантролен има животоспасяващ ефект. В клиниката на Павлов такъв антидот не е имало.

Същия “послушен” съдия Калпакчиев от делото на Полфрийман.

То пък като че ли не беше всеизвестно, че Павлови след присъдата продължаваха да работят и приемат пациенти... Не че е позволено по време на обжалване, но... Сега просто съдът си показа как се прави в България. Жалко за детето. Тази практика с лекуване на едва ли не всяко дете с анестезия трябва да бъде прекратена. Като цяло за 99% от проблемните деца просто трябва малко повече време и усилие от страна на стоматолога(Което защо да правят в клиника, като не носи пари?) да може детето свикне с лекаря, да се довери, да му стане интересно. Свръх лигави и уплашени малки деца могат спокойно да бъдат накарани да стоят мирно на стола след 2-3 пъти просто да им се говори кое какво е, как се лекува, да си поиграят с огледалце примерно...

Вината тука е на родителите, които винаги плашат децата си със зъболекарите. И не ги водят на време. Вместо да го успокой тя казала с упойка. Ставало е на въпрос за пломба.

майка ви деба политици гнусни

В Булгаристан няма правосъдие! действай по вълчия закон-око за око, зъб за зъб! Само това правосъдие е нормално!

В Америка този пишман доктор, щеше да бъде вкаран зад решетките до живот и осъден да плати милиони на родителите на убитото от него дете. А съдията Калпакчиев е същия изрод дето пусна австралийския убиец да си ходи по живо по здраво. И в единия случай и във втория този урод е получил крупни суми пари, но в мутренската държава това не е престъпление, а рутинна корупция. Доктора Павлов е гербераст и е получил рамо от мутренската клика.

Само едно е ясно Мир на праха на момчето! А колкото до тези двамата сам не си ли направи човек нещо правосъдие не чакай от Българската държава!

Все повече си мисля, че на някой няма да му издържат нервите и т.н съдия Калпакчиев ще остане без калпак. Калпакът му сигурно няма и да бъде намерен......

Оперативното лечение е безобидно и леко и не се изисква пълна упойка трае само 5 минути и е на долната челюст за справка 13 етаж медицинския университет стоматологията .Съда трябва да постанови правилна присъда защото това е безхаберно престъпление алчност за пари операция извършена без аналогия

Глупости.

В САЩ тази операция би струвала поне 80-100-120 000 долара, от които доктора иска или не ще направи тлъста застраховка.

Говорим за оперативното действие по случая.

Австралийският убиец, всъщност е жертва на банда нагли ултраси. Така, че браво на съдия Капчиев, че пусна Полфрийман. Наглите комунисти успяха да изманипулират цяла България 12 години, но истината си излезе на яве. Относно зъболекаря, не знам - от страни е лесно, със сигурност е много тежко на родителите. В такива ситуации обаче, не знае ако баба Ванга беше жива, дали нямаше да каже защо се е стигнало до там - я бащата измъчвал някое коте.куче като малък - я нещо друго ... Хората често забравяме, че в България може и да се измъкнеш от българското правосъдие, но от кармата - никога. Така че, родителите няма от какво да се притесняват - ако доктора наистина е виновен, ще си получи заслуженото, без значение от решението на съда. Та като се върнем на 1-вата точка - там "недосегаемите" роднини с власт на Андрей Монов са си заслужили кармата.

Какво огледалце бе, това да не са туземците? Ужас неграмотност.

че мониторинга върху съдебната ни система отпадна и сега нашият съд е най-справедливият в целия свят ... Това че престъпността , некадърността и нарушенията на всякакви закони са на първите места , е случайно съвпадение ...!

ЦЯЛАТА ни "правосъдна" система работи на принципа "за хора с пари и положение законът е врата у поле". Разбирам, че съдията ви вади очите, но ако си пуснете интервюто с тези хора, ще чуете още една прелюбопитна подробност, която тук е пропусната - родителите казаха, че точно на най-важното заседание в съда "внезапно" от прокуратурата са сменили прокурора по тяхното дело, като се е явил нов прокурор на мястото на колегата, който е наблюдавал делото от самото му начало - кое ли е наложило тази внезапна смяна?

Призовавам следващите съдебни състави към строга присъда и отнемане правото да извършва оперативни лечвния тази операция дето извършил е опростена и в нея няма никаква сложност иска се разбираемост а не алчност за пари.

Според еврогейските ценности е гавра когато се спасява човешки живот.Това противоречи на доктрината за намаляване на българите. България трябва да намалява с над 100 000 души годишно.

Хм. Малигнена хипертермия? Сериозен проблем.

Престъпно е тази клиника да продължава да работи. А сега дали има наличност на дантролен в тази клиника? А в други стоматологии, в които поставят пълни упойки, дали въобще проверяват контролните органи?

Има само едно решение Да излезем и да изгоним гербаджиите и да обърнем палачинката. Ако стоим ще ни уловят в мрежите си рано или късно.Ние не сме балъци.

какво сърдечно заболяване имало е непоносимост към упойката доктора си е претупал работата а съдиите са замели след него.

Абе какви са тези съдии, адвокати, прокурори, които нямат страх от нищо....Толкова ли не им трепва сърцето... горките хора....

ЛАПНАЛИ СА КИНТИ ОТ ОБВИНЯЕМИТЕ!!! 100 % Е ТАКА!!!

Всеизвестен факт е, че всъщност става дума за дело, по което тричленен съдебен състав от Софийския апелативен съд приема единодушно, че вината за смъртта на детето, починало при стоматологична хирургична операция в резултат на усложнение, предизвикано от упойката, не е на хирурга, а на анестезиоложката, поставила упойката, и на управителката на клиниката, която не е създала необходимата организация за спешна реакция, включително и необходимия медикамент. Докладчик по делото не е Калпакчиев, а друг съдия – Владимир Астарджиев, третият член на състава е съдията Камен Иванов.

Не се ли разбра вече ? Виновни лекари, учители и медицински сестри няма.Виновни винаги ще са родителите.

и пак едни и същи имена- адвокат е Доковска, съдия е Калпакчиев

Така ще е положението, докато жертва не стане дете на някой действащ политик.

Или съдия

Кое е наложило такава упойка? Да е на 6 години разбирам,ама на 14? На мен са ми правили операция на коста след гангрена на зъба с местна упойка и освет натиск не усетих нищо. Така че не оправдавам в никакъв случай лекаря,че е поел такъв риск ,като е знаел че не разполага с антидот.

Пълна упойка без предварителни изследвания? Това е абсурдно! А и премахването на кистата едва ли е било неотложно. Дано намерят справедливост родителите, но истината е, че в България делата се печелят не от правия, а от по-богатия или по-влиятелния. Тъжно, но това е истината.

съдия Калин Калпакчиев е този, който работи за пари за Българския хелзински комитет на Сорос. Той пусна убиеца Полифриймън. Явно за пари. Сега оправдава виновен зъболекар за мърлява работа. Сякаш също за пари, което е почти очевидно.

Колко непрежалимо, колко тъжно... Че това дете е "нямало шанс". Какъв шанс, когато си в лапите на ояден, овълчен психопат? Нали има диплома докторчето със стремглава бизнес кариера? Значи знае как се прави пълна упойка! Нататък всичко е УБИЙСТВО и то на дете!

разполагали с антидот....ако е вярно това е много притеснително.

то това на анестезиолог грешка, анестезиолозите колко хора са затрили и винаги ги оправдават

Разбира се че лекарят носи отговорност. Това състояние е известно и всички анестезиолози се предпазват от него. Познавам доста лекари и анестезиолози и всичките изказаха това мнение. Отделен е въпросът защо обща упойка а не локална като с локална се слагат и импланти. Решението е неправилно - лекарят трябва да понесе отговорност за действията си. Най малкото защото не е предвидил медикамент в конкретния случай.

из нета четох, че този антидот бил много скъп, вносен и с малък срок на годност. Затова го няма във всички болници.

карма , Ванга , чакри , съдба ...........аз те съветвам да наблегнеш на думи като : хапчета, лечение, изолация и евентуално лоботомия!!!!

От коя партия е бил депутат този т.нар. "зъболекар"?...

Човешкият организъм (живот) е крехък, "чуплив". При това е най-сложният механизъм, който съществува на земята. И не е вечен. Защо смятате, че всяко заболяване може да се излекува на 100%? Лекарите са хора, които са запознати с проблемите на човешкият организъм в много по-голяма степен от останалите хора, но не са всемогъщи! И всезнаещи. Освен това, преди всяка операция (поставяне на пълна упойка) пациента се подписва , че е запознат и съгласен....Сега, след 3 г родителите могат да твърдят всичко, но ако има такъв документ, твърденията им нищо не струват. А за учителите, там нещата са ясни. Те работят с "материала" който им изпращате. Първите 7 г, най важните за формирането на характера на детето, са на РОДИТЕЛИТЕ! Вие сте абдакирали от тяхното възпитание. Изпращате идиотчета на училище, невъзпитани, без елементарна култура. И искате чудеса от учителите. Всеки майстор ще ви каже, че от калпав материал, се получава и калпав продукт!

Прави са,...това е престъпно нехайство и решението на съда е гавра. В България човешкият живот няма стойност. И по селата пребиват до смърт родителите ни за 5лв...наскоро имаше изследване, че 75% от починалите пациенти е можело да бъдат спасени. Здравният сектор е пълен с алчни, корумпирани, оядени, самозабравили се и безнаказани твари. Изходът е един и само мазохистите продължават да оправдават избора си с криворазбран патриотизъм...

Разровете статистиките..какво значение има от коя партия е. Масова практика на медици с и без партия

Не пишете глупости-киста не е тежка операция и сумата 80000 долара е космическа. Вероятната цена е 1000 като при застраховка се поема изцяло от същата.

детето, жалко за този млад живот. Съдба. Човек от смъртта го пази единствено времето, което му е отредено на тази земя.