Родители сигнализират за шамари и обиди в детска ясла

Те твърдят, че децата им са тормозени от една от медицинските сестри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерките трябва да са една такава идиотка да бъде набита и осъдена. Сган, като не й е Ок, има много места, където да работи, без да малтретира децата ни. На 2 годинки са още много малки и беззащитни, плачат повече. Мърша гнусна, а директорката също уволнение и съд!

За този проблем се пише все по-често. Не виждам да се взимат мерки. Малко е като убитите на пътя - всички знаем, че има драма, но нищо не се прави. Камери с микрофон и предаване в реално време.

В тази "велика" детска градина "Сарагоса" приемат детето ти само ако Господ ти е вуйчо или направиш детето си болно, за да влезе по този параграф.

Точно щото от 74-та работи го прави толкова по-съмнително.

Във Всички детски градини и детски ясли да се сложат камери, да си виждаш детето по всяко време.Стига тормозшха децата, родитерите плащат да им гледат децата , а не да ге шамаросват и убиждат.Що за жени , майки и сестри са тези. Като не са доволни да си вземат партакешите и да си ходя. Наказание и уволнения.Това е да ходи в гората.Изчадия.

Горките комплексирани мъже! Жените ви крещяли вкъщи!

Само пази боже мъжът да не кресне нали?

Децата масово се изсипват в градината с нула домашно образование и поведение под всякаква критика. Самите родители не им се занимава с тях и ги пращат там, за да не им се пречкат. С такива деца трудно се издържа и явно на възпитателите, с 600 лева заплата, им е дошло байгън.

Аз доколкото разбрах става дума за ясла. Там възпитатели няма. Има мед. сестри (не знам защо) и те доколкото знам дори се водят към Министерство на здравеопазването. Сега, като им е писнало (което е факт) имат следните варианти: 1. Отиват и започват да обясняват на Директора от какво им е писнало. Той затова е там, не само да им се кара! 2. Отиват и започват да протестират, сезират омбудсмани, пишат петиции, искат среща в министерството. Ако не помогне започват да стачкуват. 3. Не им се занимава с 1 и 2 - започват да си търсят друга работа. 4. Не им се занимава с 1,2 и 3 - мигрират на Север. Има нещо сбъркано в България - като не си доволен от работата си си го изкарваш на тези, за които работиш, защото така е най-лесно. Скоро очаквам да има набити сестри и възпитателки ако не се променят нещата ...

Като не искат и не могат, има работа за всички. В Мола за 1200 може да продава играчки. Ай сектир, става въпрос за бебета. За деца под 3 години. Това, че взима 600 лева не е редно, но заради това да бие бебе не е нормално. На съд да иде. Трябва една да бъде осъдена, за да се спре!

Щото до ден днешен не се слагат камери. То много трудно да се сетиш, че крият нещо.

Бащата е извадил огромен късмет, че не е бил там,иначе сега можеше да е в ареста с обвинения за тежка телесна повреда. "аз не бия... Питайте директорката..."

Ясли, че пък детски градини, чек пък редовна форма в училищата, що за глупости. Детето се гледа и обучаа у дома. Вече не сме средновековието.

Значи от 1974 бие деца обаче чак сега е станал скандал. Някакви психясали лелки се грижат за най-беззащитните. Ужас

Нямат срам такива хора! Като повече не могат да издържат на напрежение и стрес да напускат!?! А те всички какво правят!? Изкарват си гнева и нервите на хората за които трябва да се грижат - възрастни хора и малки деца. "Дойдоха двете близначета. Едното си седна спокойно, другото обаче започна да се тръшка на земята и да си удря главата в плочките" Аха значи детето просто ей така решило да си причинява изключителна болка без причина и сестрата просто стояла там и го гледала?! въпреки че била в непросредствена близост и би трябвало веднага при падането на пода да го вдигне. А синината около окото причинена от удар с остър ръб как се е получила? При равен под и стена единственото което ще нараниш е челото, за окото трябва ръбче като това на пейка, като тази в коридора на която сядат децата.

Само тайни камери и уволнения, това заслужават българките, които работят в детска градина.

Затова няма места по яслите в София... Грижата за най-малките е трудоемка. Дете под 2 години най-добре да го гледа майка му, баба му или гледачка, но всичко това струва пари...

Сестрата сигурно е деградирала от работата си, но в разказа на майчето има нещо ненормално - защо детето реве и защо щяло да се разстрои като я види, та се скрила? Това дете ще да е някакво улаво, пардон виолетово, индиго, кристално или каквато глупост сега наричат смахнатите деца. Имам деца, не е нормално да реве на вратата и майката да се крие

Съвсем нормално е за малки деца да се разстройват, когато родителите ги оставят в градината/яслата. Оттук жената не иска да го причинява 2 пъти на детето си в един ден. Чудно ми е къде са успели да заврат и яслена група в 199 ДГ. Там има двойно повече чакащи за детските групи, а сградата си е същата. Банишора се презастрои зверски, а градините и училищата са си същите отпреди 25 години, дори едната детска градина я "реституираха".

Някои деца: 1. Трудно се разделят сутрин с мама или татко. 2. Детето знае какво го чака и плаче за помощ "Улавите" деца са различните деца, те не саболни, а различни. И това е за цял живот, няма медикаментозно лечение, това е светоусещане, начин на мислене и начин на живот.

Моя приятелка много искаше да започне в детска градина... Отиде в една и още на втория ден напусна. Каза че това е концлагер за деца.

Хората са казали "Бий дупе, за да не биеш дупище!" От два шамара никой не е умрял. Аз съм ЗА да се узакони боя в училище - що бой съм отнесъл от учители - и е - човек станах...

Става въпрос за ясла,не детска градина.Децата са много мънички и не могат да кажат какво им е и какво искат.Горките малки душички.

Малко са те били баце, можеше и човек да станеш.

Абе, какво става?!? Колкото и случая да се документираха и доказаха до момента, тоя тормоз продължава... Не, че е правилно, но като нищо не става, да не вземем ли нещата в свои ръце... Никой няма право да посяга на дете!!!

Щото не трябва да се посяга на дете те крещят като изголавени и човек не може да се разхожда спокойно в парка ! НЕ деца , чудовища !

А къде да крещят? В магазина? В блока?! Много ясно, че ще крещят в парка, особено след като цял ден са стискали зъби и нокти да не гъкнат в детската градина! На мен ми правеха забележка, че съм била много строга, защото детето по цял ден напрегнато да не направи някоя беля или нещо да не изпълни както трябва. Само че вината не беше в мен. Като я вземехме от градината откачаше да търчи и вика из парка. Не, не й правех забележка, защото ми беше ясно под какво напрежение е била цял ден.

TheBeast

После не се чудете , че като станат ученици не може да ги контролирате !

TheBeast

И ти явно си крещяла и си била малко чудовище ! Сега и у дома ли крещиш на мъжа си ?!

Явно ти имаш проблем с агресията, защото си отгледан в такова семейство - човек търси в другите това, което не харесва в себе си. У дома не се вика и не се извършват побоища. Дъщеря ми е възпитана и не повишава тон, няма истерии и блъскане на врати, а вече е на 15. Научена е на уважение към възрастните, на почит към учителите, но и също така да си търси правата, да не се примирява с несправедливости. И всичко това без грам насилие. Помислете си дали наистина боя изгражда или разгражда.

Горките комплексирани мъже! Жените ви крещяли вкъщи!

Жал ми е за децата ти, ако те копират. Но най-вероятно нямаш деца. Явно майка ти са я наричали "тъпа п..." и оттам и твоята агресия към хората. Прибери си комплексите и не се изявявай по форумите.

тая лелка отдавна е забравила как да дарява любов и разбиране на малките човечета. още работи по татово време, където шамарите са възпитателна опция. мамка ви, дърти лелки, догонете реалността и си сменете подхода към децата. има и друга работа, ако ви е трудно.

Към всички работещи в детски ясли и градини: недоволни сте от заплащането или директора - сменете си работата. Но не посягайтена деца: нито физически нито с думи. Толкова е просто.

Хората плудяха ли? Как ще биеш деца???