Родители внесоха сигнал срещу директор на детска градина

Родители внесоха сигнал в прокуратурата срещу директора на столичната детска градина "Звънче". Те твърдят, че 50-60 на сто от децата са приети по втория начин.

Обратно в новината

Коментари - Родители внесоха сигнал срещу директор на детска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази градина от край време се влиза с връзки!Преди беше градината на Т.живков,сега на Герб! Схемата с "болни" деца не е от сега . Г-жа Георгиева и друг път е била медийна звезда по този въпрос.Тогава Минчева, неин шеф.я защити!Горките учители,защото работят със свръх капацитет!!!Крайно време е тези директори да се сменят!

Няма прием по "втория начин" , начина е един и ние определяме какъв да е той !!!

може ли някой да ми обясни тази загадка : преди 1989 г. местата в детските градини в София бяха също малко и хората ползваха връзки. Сега, когато раждаемостта е много слаба и младите са извън България - същата ситуация. Господ криво ли ни разбира или ние криво се молим !?

Елементарно Уотсън, освен, че раждаемостта е по-ниска населението на София е по-голямо. От тук и местата в детските градини са по-малко. М/у другото, като вида някой да споменава Бог в подобна ситуация се питам друго. Какво правим с лечебните заведения?

.."vespa" е ясна:)))))))),Но 4 + ,вече ми дойдоха отгорe... .

Много просто. Закриват се твърде много детски градини. Скоростта на закриване на детските градини е по-голяма от скоростта на намаляване на населението, което от своя страна е един от катализаторите за намаляването му. В нашия район се закриха четири големи детски градини. 1. Градината на на Атанас Далчев. Крадлив дедо си я прилапа и на нейно място може би около 6 дка, посториха кооперациики на по 3 етажа само за наши момчета. 2. Детска градина по Атанас Далчев към новия Лидл. Прилапа я Общината за да си набута администрацията в нея. 3. Детска градина на Георги Бакалов - близо до парк хотел Москва. Наши момчета я разрушиха, за да се направят жилищен блок. 4. Детска градина до техникума по Електроника. Ужким имот на Тодор Вълчев - бандит от прехода. Кръцнаха 2/3 от двора, пак за да насерат кооперация. Та това е положението с детските градини. Реститутите и реститутките ги гепиха и насраха грозни бетонни сгради на тяхно място. Това е само в един неголям квартал.

Един куп сгради на детски градини бяха рапродадени на ''наши'' частници или взети за поредната администрация:((((

как става приемът в държавните старчески домове? По същата схема!

Няма защо да скачате сега. Да бяхте мислели като гласувахте за ГЕРБ на местните избори. Докато мутрите имат мнозинство в общината и хората продължават да гласуват за тях, няма защо да рипате и да обвинявате директорката. Ако не изпълни молбата на височайшия родител,просто си заминава.И защо да остане без работа, заради политически неориентирани родители.

от общината...никакъв родител не се договаря с нея пряко. Схемата е община-директор.

Който и да е на власт схемите са едни и същи! Така че не рипайте много!Просто се сменят пионките!

Измитай се ме иначе госпожата ще го отнесе.... Много си готин ама някой трябва да поеме политическата отговорност! ПОдпис: ГЕРБ

По времето на ДПС/БСП , се ширеше БАТКО И БРАТКО , а при ГЕРБ , КАКИ И СЕСТРИ ...

е замесена... Близки,роднини...съпартийци...уреждат децата си...Другите си късат нервите да се борят за справедливост и за правила.

И ДА ГЛАСУВАТ!!!

при герб корупция няма. Само кражби, щуробаджанащини, калинки, роднинки, приятелски кръгчета, ти на мене, аз на тебе, ама не и корупция. Не и корупция.

Изборените неща винаги ги е имало! Преди имаше повече детски градини и повече деца. По комунизма рушветите си бяха съвсем официален начин на работа! На мен учителка в градина ми е чупила показалка в главата.В училище се биехме и в час и извън час-така се учи човек да оцелява...айде моля, моля... пак повтарям-винаги го е имало това!

...защото си бил с дървена глава..."Арлекино беше дървено човече,порасна и остана с дървена глава."

А стига глупости! В кв. Лозенец в София живеехме и без проблем детето ми беше прието в детска ясла. И това в годините 1995/96.

И кучетата на село знаят , че приема в детската градина е с пари под масата.Само тиквата не знае.А според лиленцето павлова, дето има гуша ката Джаба,корупцията било някакво усещане.

влизането в детска градина стана с около 666 пъти по-трудно от влизане във ВУЗ в нашата прекрасна "супер, хипер, макси, XXXL бюрократична държава" Браво.

Влизат, за да им скубат опашките. горките джендърчета.

аз предлагам при записването на дете в такова заведение на първата родителска среща родителите да хвърлят по един кютек профилактично на възпитателите за да са наясно тия "учителки" кой поръчва музиката.

Гарантирано от герп.

Комунистите в акция ...

...кажете ми...докога ще мълчим и ще търпим директорски и.... не само такива произволия...ДОКОГА...НЕКА ИЗГОНИМ ГЕРБЕРСКАТА ИЗМЕТ...

Докато не се приеме наредба. Щото сега няма. И престанете с този герб. Тук не е място за политика и пристрастия.

...не знам от кой пол си...и как да се обърна към теб....от 15 години съм държавен служител и въобще не ми говори тъпанарино или тъпанарко за НАРЕДБИ....ясно...

я сметно от колко време точно в София управлява Борисов. Сметни де. Май са повече от 10 години. Де е наредбата, правилата, прозрачността? Де? Говорим за над 10 години.

Това се вижда от всеки родител, който се е сблъсквал със системата за прием в ясли и ДГ, но от страх, че после детето му ще бъде малтретирано и ще се държат с него по по-различен начин, всички мълчат! Рушвети под формата на дарения,директорски прооизволия-породени от команди от по-висши началници..... всичко това го има! Ако някое дете се промъкне някак си и влезе, започват еземесечни искания за дарения към градината....какво да кажа-това е обществено позната "тайна"!