Рияд призна: Кашоги починал след сбиване в консулството й

Местонахождението на тялото на Хашоги не е известно, откакто то е било предадено на "местен сътрудник"

Обратно в новината

Коментари - Рияд призна: Кашоги починал след сбиване в консулството й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е и нашите псевдо "журналисти" да започнат да изчезват като Кашоги и да им режат пръстите за лъжите изписани с тях.

От кога транжирането се води сбиване?

"Той обаче отбеляза, че има принципна инструкция за връщане на критици обратно в страната." Инструктирани са да ги връщат разглобени на части, че така по-лесно се транспортират.

Този Хашоги по-голям побойник го изкараха, отколкото бойковизиите изкарваха Сидеров преди 3-4 години... Иначе, ашколсун на турските служби за разкриването на този случай! В последно време постановките в стил "убиецът вика "дръжте убиеца!" станаха прекалено много...

Тъпите в България са на власт. Да пуснат записа. Ние сами ще си направим изводите.

Опозицията да внимава ,защото и на бай Тошо пардон , бай тиквьо му подариха ятаган саудитците

Ама, разбира се, след сбиване, как да не е след сбиване! Кашоги нападнал в консулството 18 офицери от разузнаване то на СА и те при самоотбрана го удишили и след това за по-сигурно го нарязали на парчета. Което не е съвсем добре, но все пак, както каза президентът на САЩ, СА са ни страхотен съюзник в борбата срещу терора. :)

Пак добре че не са направили парчетата на дюнер. В Англия преди време млада жена беше убита от пакистанци, тялото било направено на кайма и вкарано в дюнера. Дивашка работа.

Саудитците го измислиха. Сега ще се окажат най-демократичната страна, защото високопоставени служители явно действат по свое усмотрение (?), без да знаят (?) кралските особи.

че става дума за американски гражданин. имах друга представа за закрилата на граждани на САЩ по света. И за това как се процедира в дипломатическо представителство с тях - и с чужди граждани като цяло.

Кашоги не е гражданин на САЩ

Обясненията на Саудитска Арабия са най-новата приказка от 1001 нощ.Самият факт ,че са принудени да дават обяснения ,е вече новина.В днешния свят ако имаш петрол и си приятел на САЩ ,дори да се казваш Адолф Хитлер ,всичко е ОК.Интересното е друго.Понеже принцът не може "официално да поеме отговорност" за инцидента ,ще трябва да оглави разследването на Саудитска Арабия за изясняването на обстоятелствата около него.Естествено , след като принцът "не е пратил" в Турция два самолета с 15 "специалисти" от тайните служби и шефа на саудитската служба по съдебна медицина, то остава "логичното" обяснение ,че тази група са всъщност "саудитски хулигани",които са се организирали сами.Тези хулигани обаче като са влезли в посолството са престанали да са "хулигани" и са влезли в ролята на "разследващи органи".Докато са разпитвали Кашоги, той ги е нападнал с юмруци/няма грешка - сам човек е нападнал 15-те специалисти според официалното обяснение/ и те го убили при самозащита.Да ама те пък си носили и ятаган така че защитата им да е не каква да е, а ефектна-по саудитските обичаи.Шефът на съдебната медицина пък е бил там неслучайно. Носил е и триони,така че ако при самозащитата нападателят вземе да умре , направо да пристъпи към аутопсията му.Ей така са станали работите и всичко е съвсем случайно.Сега обаче е проблем какво ще кажат тези 18 хулигани/15-те "специалисти" и още 3-ма свидетели - вероятно от посолството/.За да няма изненади за престолонаследника, мисля че тези 18 души твърде скоро ще разберат ,че са "употребени".Връщане назад обаче за тях не може да има. За да нямат възможност да говорят пред журналисти или пред който и да е друг ,не съм оптимист че ще са дълго на този свят.Първият от 15-те мисля ,че вече е загинал при едно ПТП.

Посланика на Саудитска Арабия ви е турил един минус а може би е цензура на дира който също е от арабин от Саудитска Арабия.

Като творба на Банкси.

Значи 60 годишен мъж влиза в посолството и се сбива с 15 агенти на тайните служби, защото не могат да се разминат в коридора. На тази измислица може да вярват само елементарни американци с помити мозъци. Също както вярват, че двама руснаци идват в Солсбъри в 11,30 ч. сутринта и без да се доближават до вратата на Скрипал, намазват дръжката, а той излиза от тях в 9,30 ч., тоест два часа по-рано) и се отравя след 5 часа, но не умира, а е спасен като по чудо от полицай на улицата, който веднага след това също се отравя.... Просто Братя Грим ряпа да ядат!

в българия така и не чухте когато саудитския крал отвлече ливанския министър председател, и го държа в плен , даже го застави да си подаде оставката.....после нещата се заплетоха и макрон и емирските шейхове помогнаха и озаптиха саудитците и освободиха ливанския министър председател ....някои хира не си поплюват, та какво тук значи някакво си убийство

поне чуха, когато принцът арестува към 200 души и ги затвори в хотел. Докато не платят по 50-100 милиона долара откуп, не ги пусна. Един-двама дадоха фира де... ама ...

извинявам се , по погрешка натиснах удивителния знак, и сега ще ви преразглеждат .....исках само да кажа, че някои от арабите ни завиждат и коментират, че на нашата убита журналистка поне тялото и е намерено.....

ако 18 убийци с триони на много добричък и прогресивен диктатор убият един журналист в посолството си някъде из света , щатите ще приберат сто милиарда и ше кажат на добрия диктатор повече да не прави така, че не е хубаво.....ало лош диктатор от бедна държава каже че няма да пусне катарска газ през страната си, ще ги изкарат че им а химически оръжия.....и ще разрушат цялата държава.....ще популяризират руините и ще заплашвят всички з добри и богати диктатури да внимават колко трябва да плащат, за да не се превърнат също в развалини ......това е съвремието : пари, лъжи, убийства...и уродлива демокрация ....демокрацията не е еволюирала, а се е уродуюлирала

Измислиха си тази приказка да замажат очите на запада сега 5-6 човека от арестуваните ще увиснат на въжето други ще си направят харакири и така ще замажат тази издънка на силите за сигурност на Саудитска Арабия. Иначе ако има конфликт петрола ще мине 200 долара, а никой няма интерес от това.

Скрипал 2. Сюжета е същия, различия в детаилите. Според потребителите на продукта. Лице с двойно гражданство, живеещо в инглиш говореща държава, е ликвидирано от родината си, следва натиск върху държавните й ръководители. Направо им падат от небето изгодни ситуации. Поредния Г. Марков.

Разликата е, че полковник Марков от ДС работеше за Родината си, макар и под прикритие.

Ако в този случай беше замесена Русия, квиченето на соросите досега щеше да е обиколило три пъти Земята. Но става дума за Саудитска Арабия, съюзник на САЩ и Израел, основна люпилня на терористи... как да не си замълчат.

60 годишен интелектуалец влиза в посолството и се сбива с 11 агенти на тайните служби и взима че умира. Тръмпи доволен.

Този е сглупил да отиде в посолството, все едно не знае за какво иде реч. щял да се жени, че това е глупаво. на 60 години, ако е такъв зор да си смени гражданството и да се жени колкото си ще...

Стига, бе!Сериозно??!!

Рияд призна: Кашоги починал след сбиване в консулството й... Северин призна: Аз убих журналистката, но не знам как...

Ако турските служби не бяха документирали убийството на саудитския журналист в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул, сега Ердоган щеше да бъде притискан да признае, че Хашоги е убит от негови хора по заповед на официална Анкара. Щяхме да сме свидетели не на оглушително мълчание, а на яростни декларации от Даунинг Стрийт 10 и Форин Офис в Лондон, от Белия дом и Държавния департамент, от политически макрони в Елисейския дворец... Само че стомната се счупи. Не третия път, като в българската народна поговорка, но се счупи.

Че са му видяли сметката е повече от ясно, колкото и да се стараят да го изкарат “битов инцидент” с рязане на глави и разчленяване...А санкции няма да има, щото 110 милиарда са 110 милиарда, а не някакъв си журналист. Бай ви Дончо си го каза още оня ден, че не му се ще онез големите хиени да губят кинти. Пък и не му се ще нефтът да стане 2 стотака. Купуват доста от СА. Така че един журналист, голяма работа...

"Джамал Кашоги - базиран в САЩ саудитски журналист дисидент, критичен към външната политика на кралството и конкретно към престолонаследника - изчезна, след като на 2 октомври отишъл в генералното консулство на Саудитска Арабия в Истанбул за оформяне на документи във връзка с планираната си ЖЕНИТБА." Така де, отишъл да си вземе документите за РАЗВОДА. С какъв акъл дисидентът влязъл в посолството, той си знае, но се развел с живота. Като прочета, че някой е дисидент, ме досмешава. Дисидентът Кашоги, фенът на "Мюсюлмански братя" и защитникът на ислямската сирийска опозиция, загина от мюсюлманска ръка. Каквото повикало, такова се обадило.

Скъпа г-жо, Няма никакъв смисъл да търсите истината. Тя е известна отдавна - още от появата на човешкия вид. Човекът - съществото, определящо себе си като разумно, всъщност е едно от най-агресивните животни на планетата. И има всички признаци, че скоро ще унищожи собствения си вид. Или поне ще си опита. Поздрави!

Обяснение за идиоти и милиарди

Ще гърмят бушони!Няма как.Само и само да опазят репутацията на принца и краля.

Интересно колко трябва да си прост да влезеш в консулството на държавата която оплюваш всеки ден от колонките си в "Вашингтон пост". Просто Саудитска арабия не е от държавите които търпят някакъв предател да се гаври с тях и са му взели скалпа. А ако бяхме ние на мястото на саудитците щяхме да го поздравим този нещастник и приемем като родолюбец

Дори и да не се прибираш в страната си,рано или късно тябва да си подновяваш документите.А това става в посолствата.Той в случая също е трябвало да си оправи документите за женитбата.

ако не съм скъсал със страната си. Ако съм си забравил за нея отдавна, нищо не трябва да подновявам и никъде не трябва да се прибирам от време на време.

Първо плювваш по убития и после по ,,ако бяхме ние”! Вие не сте Ние!И да!вашият шизофреничен фюрер наскоро се опита неуспешно да убие Скрипал също дисидент и ,,предател”

Да се смееш ли, да плачеш ли? Явно никой даже не се старае вече да бъде поне малко правдоподобен. То Тереза Мей не се старае, че тези ли първобитни главорези, които парите от петрола явно не могат да направят хора. Накъде отива този свят? Към рестарт на цивилизацията май.

Ето така трябва и Северин-цигански да се сбие.

Щом германците едвам са го пуснали след уверенията на България, че килията му ще бъде по всички европейски стандарти. Чужда страна да ти казва как трябва да се отнасяш с убиеца мангал. Това е къде по страшно от убийството в консулството на този предател-журналист

Хайде бе,почти ме убедихте..

само един минус от адвокатската кантора на розобузия >>>. друго? за толкова пари, които ви снасяме джендъри трябва да е нещо повече!

но да благодарим на уханието на жасмин и турска цензура в българските форуми и да кажем: добре е, че все пак народозащитникът местан посети турското посолство, а не го обърка с уахабитското такова. защото и двете са едно-до друго и братя по оръжие...

но да благодарим на уханието на жасмин и турска цензура в българските форуми и да кажем: добре е, че все пак народозащитникът местан посети турското посолство, а не го обърка с уахабитското такова. защото и двете са едно-до друго и братя по оръжие...

но да благодарим на уханието на жасмин и турска цензура в българските форуми и да кажем: добре е, че все пак народозащитникът местан посети турското посолство, а не го обърка с уахабитското такова. защото и двете са едно-до друго и братя по оръжие...

Рияд ,да ги разправя тия със сбиването на прабаба си.

Нали?

холивуд никога не ни е споменавало за рияд във филмите си, a моше?

Сбили са се с Новичок

ако те разкрия, целата ви циганско-турска "култура" отивва на кино! киното на евреиите.. демек -холивуд. ти успя, джендър цензуре! в холивид си...

"Господ не хвърля на зарове!". матираните пешки да обмислят с кухия си мозък тази мисъл, която откри "релативността". и тогава да стават царици на форумите!!! ако обичате, моля!

ако на някой му липсва маккейн, моле да се пресели в "отвъдното". сорооос, мааат!

нека погледнем нещата от ъгъла на кметицата на кьолн, която бе "избрана" след политически джендър циркус..., но и както ни призова "съкрушеният" бивш на убитата зверски виктория. кашоги сам си е виновен, че влиза в посолството на (финасиращо) идил за цяла европа! сорос - мат

Ей Дир-а много почнахте да триете в последно време.

защо само в последно време? цензурата на дира си трие по меркелски принцип. може би им плаща дойче веле с пари на германските данъкоплатци, към които не спадат асоциалите на помощи, които вземат кредити...

Имат план хората, какво искате. Трият, каквото им падне, без значение какво. Трябва да има изтрити коментари, трият. Дано това успеете да го прочетете, преди някой усърден админ да е натиснал "Delete".

ама нали Саудитите са първи приятели на най великата демокрация, как ще правят таквиз работи ?! Е па аз не го вервам тва

Кашоги го посрещнали от Националният Танцов състав на Сауд Арабия с ритуалният ТАНЦ СЪС САБИ а той взел че се ПОРЯЗАЛ на ТЯХ

Сигурно не са били стерилни и е хванал инфекция, даааа

колко успокоително е да знаеш истината, от която разбираме, че кашоги е посетил посолството на уахабитските демократи с цел да се сбие с готвача там, сбил се е и е напуснал поживо поздраво в найлонови пликове от по 5кг всеки...

разбира се, че това не може да бъде цялата истина без включването на путин и неговите хакери с моторните резачки. просто това ще е само половин демократична новина!

Колко ни ЛИПСВА МАККЕЙН и неговият трезвен и анализиращ УМ незасегнат от мозъчния тумор

Алооо, господина с русия перчем, какво стана със санцциите? Или ще се задоволим само с дружеско порицание в Twitter?

Тия лъжат и мажат кието е типично за пигитата.

Kalin

Това е цинична версия за лапни шарани и е даже обидна да се тиражира.Толкова плиткоумни лъжи и оправдания ама никога никога не са измисляни.

Даже и камилите им не ВЯРВАТ

Ей, браво! Измъдриха я най-после приказката. Не било убиване, било сбиване. Това Помпео ли ви го издиктува. И сега - арестували тези, уволнили онези и сложили вълка да пази стадото, сиреч назначили престолонаследника принц Мохамед бин Салман, вдъхновителя на убийството, да надзирава преструктурирането на разузнавателните служби. Чак да изръкопляскаш на подобна словесна и политическа еквилибристика.

Интересно ако беше отишъл в посолството на Саудитска Арабия в САЩ дали щяха да си позволят да го убият? Защото "приятел го е посъветвал да отиде в посолството в Турция?