Безпрецедентно: 3500 души ще пазят Ердоган в Рим

Мерките за сигурност в италианската столица ще бъдат издигнати на най-високо ниво за посещението на турския президент Реджеп Тайип Ердоган в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Безпрецедентно: 3500 души ще пазят Ердоган в Рим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ердуган и боико,двама братя близнака диктатора

Триабва да се пази. много чефутчетата са му вдигнали мерника Ико Али баба 40тазбоиника ФР и МВФ

Не трябва да допускат тоя поганец в страната си.

абе защо завиждате,плаща и осигорява,какво има неразбрано,така е в туркиъето,народа го обишха,защо пешхели избор след избор,с тази завист за никıде сте.

а бе резняк,удари една бира от ибрика и замълчи,,беш при истамбулският саит

на обида с обида не искам да отговоря,ама ще ти кая засрами се(ако го имаш това шувство) разбира се,ела в едирне и виж как и какво положениъе са твоите ганйовси.

Ще командироват ли и нашия бодигард?

що не заведе цяла турция с него в рим

Сам се докара до това положение. Все някой ще му види сметката.

Башибозукът не иска да воюва с кюрди и отива да защитава Идлиб. Сега ще трябва въглените да се вадят с турски ръце. Тук има ли доброволци, хайде, султанът ви чака!

ще го пазят да не се покръсти, че тогава Путефф ще трябва да почне да строи църкви, а това не му се нрави.

Поредното потвърждение на това, че съвременна Турция е много по-вътре в Европа, отколкото жалката, слугинска и опърпана днешна България. Уви.Страната ни уж е в Европейския съюз, Турция уж не е, а тук сме залети от всякакъв вид турски стоки, филмова и телевизионна продукция. Бавно, но методично, мощната турска икономика, с благоволението на нашите европейски и отвъдатлантически господари, превзема пазара ни, превзема територията ни. Няма да е далеч деня, когато в обезлюдената и опустошената ни днес провинция ще се пръкнат новите чифлици, в които ратаите ще сме пак ние, българите....

За Европа най-важни са възможностите и уважението. Ние кое от гореизброените имаме? И докато продължаваме да не си знаем интереса, с лекота да се делим на такива и онакива, няма да бъдем силни. Нито пък икономиката ни!

Защо???????????

ще пазчт Ердоган, а само един сигурно ще го държи на мушка?

Kalin

при тия неща които върши стотици хиляди в затвора по политически причини нахлуване в съседни държави,тотален геноцид спрямо собствения си народ и имперски амбиции даже малко ще го пазят.

Кюрдите рано или късно ще му видят сметката.

От тия 3500 сигурно поне половината са негови гавази и заптиета !Брей голям страх сакън да не стане сакатлък !

Ердоган и Турция, никога не бяха участвали в реални бойни действия, и като цяло Турция за псоледните 130-140 год. Това показва наивноста на Този диктатор, да отива да си вре носа между РУСИЯ и АМЕРИКА.! Това е равнозначно да се самоубие.....ако не се спре, ще продължи да си прибира Турски мъртавци от армията си!

197ч год.,,барıш,,(мир) в кипıр,2017 год.,,ефрацки щит,,,2018 год. ,,маслиново клонше,, три спешхелени воъни на аскера или не сте шули за тях.

Ще го пазят от народната любов. Само дето от нея никой не може да се опази задълго ;)

Като Кадафи навремето, пазеха го, а после нападнаха Либия.

римляните в Турция, щом го е така страх

Ердоган беше първостепенна мишена за САЩ по време на неуспелия американски преврат в Турция. Сега същият пречи на американските интереси по отношение на кюрдите. Та да видим 3500 италианеца могат ли го опази срещу службите на САЩ.

службите на САЩ издумкаха един от любимите им президенти... Ако са нарочили Ердоган - последният да се помоли за опрощение на греховете.

Защо ДИР-а мълчи, и не показва НОЕИНИТЕ от Алепо? Да покажете, как Ердоган си прибра в Ковчези още 3 Турски войници....Кадето са спряни от Сирийската и Руска Армия..... Не Ердогане, ти не можеш да навлизаш там където искаш, има си правила, а като ен ги спазваш....следващия път ПРЕВРАТА срещу тебе Мустаков, ще е успешен, а Путин нема да си мръдне пръста за теб!

Хайде сега, объркали се. Не им е за първи път, така се объркаха и около Ал Баб, бяха се разбрали да не минават южно от един път, а те минаха и руснаците ги треснаха по грешка.

Този ще го опазят, изобщо не го и мисля. Да му мислят обикновените хора, които страдат от грешките на царете, тях няма кой да ги опази.

така се пази световен лидер,някакви си нехранимаъковси ще направят митинг,ха да ги видим сега ,браво ердоган.

Да не пропусне да благодари на Ватикана. До голяма степен турците са завладяли балканите и с помоща на Ватикана.

Шубето е голям страх. Не може да се изпикае без да го пазят поне 50 пазванти. Сам си го направи, но ако са го планирали, оттърване няма. Не искам да съм на неговото място.

Да не построят някоя джамия във Ватикана,след като си отиде Реджеп...

shaman

Я да видим сега кого ще набият охранителите му ! В щатите двайсетина направиха голямо меле, сега 3500 сигурно война ще направят !

Прав е турският държавен глава, щом дърветата не се сечат правилно значи не се сечат правилно. След разрива със САЩ, вече е опасно. Ако ловци на роби преди 150 години е имало само покрай Мисисипи, сега са из целия северноамерикански континент, печалната участ на шефа на пайрът бей, трябва да послужи на всички за пример...

Да обичат го.Каза на младите да раждат по 3-4 деца и стана. Турция е вече 80млн.,а България се топи ли топи,остана един град от 6млн. С великия боко напред към гробищата само и терминала.

Те и хлебарките се множат много, не значи че са полезни за света

Ако ние сме хора значи и те ако те са хлебарки значи и ние сме хлебарки . Така че за чилото 80 към 6 винаги ще е по голямо

нещо "български чадър" няма ли да има за тоя шушлек ? :)

Не можеш да стигнеш до Рим и да не видиш ПАПАТА!

Да бе , не може :) Разходих се като пич цяла седмица и грам не ми пукаше за папата и сяквите му там нинджи. Само гледах някой арабел/църен да не ми открадне нещо , че има повече негри от бели във Ватикана :)

Явно много го обичат тоя

а зашо не пишат от кого ??? от руснаците или от американците ... ха ха ха на всички ни е ясно че до него кюрдите не могат да се доберат лесно