Коментари - Резултати на ЦИК към 6 часа: В осем от големите общини няма да има балотаж | Днес.dir.bg

Коментари - Резултати на ЦИК към 6 часа: В осем от големите общини няма да има балотаж | Днес.dir.bg

Коментари

Много римляни се навъдиха в политиката. Ама ме кефят, защото са образовани.

От 2 млн. живеещи в София, този ще бъде избран с има няма 100 000 гласа. За какво говорим изобщо.

Точка, свърши се! Ясно е ,че ГЕРБ и Промяната са водещи партии , а Възраждане не увеличава подкрепата си, както и ДПС. Останалите са в “ Други”. Това е положението!

В Буковлък Плевенско , циганите са се закрили на Ключ и Уж четат Бюлетини , а си делят парите дадени от ГЕРБ ! Показаха по БТВ ! ДАНС и Полиция да разследват Случая , иначе Плевен не иска ГЕРБ !

Ентелегентните аристократични Софеабци, гордеещи се със своята напредничава демократична мисъл масово са гласуват за номенклатурна издънка... Подкрепят се явно.

Ами ,явно софиянци са по “ интелЕгентни”, прав си. На фона , например на варненци с техния избор.

Всички партии, участвали на изборите, са победители. Народът също е победител. Циганите и ДПС гласуваха под строй. Те също са победители. Само едно не мога да разбера: Как да приема даден кандидат за новия кмет, след като за него са гласували 30% от 30%, имащи право да гласуват? И изобщо, защо не гласуваме?

Ако ти искаш да си поръчаш крехка свинска пъжола, а ти предлагат дълбоко замразено говеждо от резерва, обрезки с изтекъл срок, дърто овнешко или колбас с неизвестно съдържание, кое би ли избрал?

Не гласуваме, защото сме обезверени. Всички са едни и същи и заедно си делят порцията.

На Вгъзраждане!Тези дето уж щели да управляват...

Борисов закопа герб!

1К - 1М някъде взима на тези избори човекът!

Според Таня Дончева, Тошку е ненормлен.

Хайде кажете сега колко са невалидните бюлетини! Как навсякъде резултатите само на ПП- ДБ са значително надолу в сравнение с екзит пола. Как на всички други партии им излиза резултата, а само на ПП- ДБ - не.

пуснати за Промяната да ги обявили за невалидни.Но и това няма да помогне на мафията!

Какво се пенявите толкова, не разбрахте ли, че никой не мисли за вашето добруване!

баси та$ака - в София, БКП(ДС) се бори на балотаж с БСП!!

ПП ==> ППИ = Продължаваме да Правим Измамите

Гласувах за Вили Лилков, но на втори тур ще пусна гласа си за Ваня Григорова! Не мога да си представя, сглобката да си сложи кмет и още един мандат, пак от същото, ако ще в СОС да хвърчат глави!

Гласувай, доволен ще останеш

Аз пък ще гласувам за Терзиев с отвращение, най-вече защото е гей. Но за червена циганка-никога!

Еми добре като си гласувал за Проф. Лилков. Ама спри дотук саморазрушението!

В столицата при обработени по-малко от 20 на сто от протоколите Васил Терзиев води с над 30% пред Ваня Григорова и Антон Хекимян. Отдолу резултата, 31 на 22 на 17. Ама ДС-то води с нас 30%. Научете се да пишете, тъпанари. Или това е планирания резултат от посолството?

Продължава АЛА-БАЛА-та! Хора, събудете се! Лъжат ни! Никой ли не вижда, че се тиражира една огромна изборна измама? Не можа да се обявяват резултати и да се насаждат внушения преди още да е приключил изборния процес, преди да са отворени урните, преди даже да е започнало броенето! Да ви напомня, че изборния ден бе удължен до 21,00 ч. ,а резултатите бяха обявени официално в 20,00ч.?????!!!!! Не сме овце за да ни манипулират така плоско!!! Фактите: В 20,00 ч. на 29/10/2023 г. всички телевизии обявиха резултати от изборите за кмет на София като дават 38.7 % за Васил Терзиев от ПП-ДВ, 19.3 % за Ваня Григорова -коалиция БСП и леви партии и 17,3% за ГЕРБ и т.н. за другите партии. Въпроса ми е: След като изборния ден трябваше да завърш в 20,00 ч., но времето бе удължено до 21,00 ч. и урните все още баха запечатани и броенето не бе започнало - откъде извадиха тези цифри? Дори някои да са започнали броенето в 20,00 ч. , то физически е невъзможно да се извадили резултатта в 20,00 ч. поради технологичното време, необходимо за сортиране, броене на бюлетините, писане на протоколи, комуникация и изпращане на резултатите?! Може ли някой да ме осветли как става тази магия и откъде и защо излизат тези резултати и внушения в 20,00 чса по всички телевизионни канали? Пак ли ни работят? Няма шанс България да се оправи защото резултатите от изборите са предрешени и обявени преди още урните да се отворят и бюлетините да са преброени? ФАКТ? Това е незачитане и груба подигравка с избирателите и говори, че изборите са един ФАРС? Така, че недейте да обвинявате избирателите и българските граждани, че не са гласували правилно, а разровете и разгласете грубите изборни ФАЛШИФИКАЦИИ и ПОДМЯНАТА на вота? Пак повтарям - Резултатите бяха обявени преди даже да се отворят урните!? Още ли не ви е ясно как става? Там е заровено кучето! Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже?

Ама то си пише откъде са резултатите преди края на гласуването - екзит пол се нарича този метод на проучване. И се е прилагал от социологическите агенции при всички и всякакви избори досега. Както и винаги се отбелязва, че дава доста неточни резултати.

БСП очаквано са на дъното с Възраждане но продължават да се правят на победители. Баце изкара куц кон за София за да може ПП да я вземе на балотаж. Това е другари.

Бацето ти направи далавера с машините, за да могат да мобилизират циганите. На предишните избори, циганите "победиха" Мая Манолова на балотажа. Но сега....?! Кебапчетата поскъпнаха, а и ГЕРБ изкара слаба кандидатура. Както и на президентските избори. Мутрите, просто нямат качествени, интелигентни кадри. Шефът на хунтата ги подбира според своя интелект, а той е доста ниска топка.

Не зная как вие интерпретирате резултатите от тези избори, но за мен е ясен един извод малко по-встрани от текущите избори. След толкова много избори - с хартия, с машини, смесено, служебни, редовни има една партия,извън етническите, която винаги дава едни и същи резултати. Партия, която всички обвиняваха във фалшифициране на изборите - а те не са администрирали тези избори - спомнете си Костинброд. След като тази партия винаги показва стабилни резултати,и то в челото, за мен това означава,че те не са фалшифицирали изборите. Разни други инженерни формацийки блесват и угасват за една година, не успели да извършат това, за което са създадени.

Минуси - чок, аргументи - йок!!!

Няма по редени избори, да знаете!

Всички за ВАНЯ! Браво Ваня !! Б Р А В О !! На 2 тур- призоваваме ВСИЧКИ СРЕЩУ ГНУСНОТО НАДМЕННО И НАХАЛНО ЧЕНГЕ- ТЕРЗИЯТА..

Аз виждам едно - екзитполове, агенции масово даваха с по 5-10% отгоре на ППДБ. Посолството е платило сметката

Откъде идва разликата за Терзиев - 37% снощи от екзит пола с/у 31% от ЦИК към момента? Невалидните бюлетини няма да са малко, гаранция...

вече не били ПП а станали ППИ = Продължаваме да Правим Измамите На спечелилите наздраве и Честито!

Браво Ваня !! Б Р А В О !! На 2 тур- призоваваме ВСИЧКИ СРЕЩУ ГНУСНОТО НАДМЕННО И НАХАЛНО ЧЕНГЕ- ТЕРЗИЯТА..

Що е то МАНИПУЛАЦИЯ ли? ...Васил Терзиев води с над 30% пред Ваня Григорова... васко ДЕСЕТО (племенникът на Петър Младенов) води на Ваня Григорова едва с 9%

Хора, събудете се! Лъжат ни! Никой ли не вижда, че се тиражира една огромна изборна измама? Не можа да се обявяват резултати и да се насаждат внушения преди още да е приключил изборния процес и да са отворени урните, преди даже да е започнало броенето! Да ви напомня, че изборния ден бе удължен до 21,00 ч. ,а резултатите бяха обявени в 20,00ч.?????!!!!! Не сме овце за да ни манипулират така плоско!!!

Искаш да кажеш, че огромната част от гласуващите са го сторили между 20 и 21 часа?

Не, искам да кажа,че не може да ми обявяват резултати, преди да са отворени изборните урни и досега даже след отварянето данните да не се променят!

Защото широка е портата и просторен е пътят, който води към погибел, и мнозина са онези, които минават през тях.

Ъмбрела Титаник Канада

Защото широка е поръата и просторен е пътят , който води към погибел и мнозина да онези,които минават през тях.

вчера всички утрепани хорица , се питаха 'гласувА ли ?' и после 30 мин безцелен разговор за смяната на времето и за захарността на джибрито ...

Тия избори трябва да бъдат обявени за невалидни. Не може човек, за когото са гласували само 10% от София да управлява града. Трябва при толкова ниска активност кмета да се назначава от президента, иначе всичко ще е нелегитимно.

A-a-a-aaa, от президента??? А ако някой случайно се запече, и не може да се изходи, няма ли да му пратим президента заедно с него в нуждника да се напъва вместо запеклия се? А защо да не може да бъде избран с 10%? Това в крайна сметка означава,че останалите им е безразлично кой ги управлява.

Ок, не от президента Но избори с малка избирателна активност трябва да не бъдат зачитани. Мнозинството не е припознало никого! Дайте по-свестни кандидати Или сложете опция гласувам срещу всички, и да видим?

до Марс опцията "не избирам никого" не е ли точно това?

'не гласувам за никого' е същото като не гласувам... няма глас и никъде не влиза като процент, освен в активноста... това е остатък от идеята за задължително гласуване...

Убедителна победа за кандидатите на възраждане. Веднага референдум за излизане от ЕС и НАТО!

Честито на избраните от "сглобката", на останалите - съболезнования!

Най-важния извод от изборите е, че на нас българите данъците ни зависят от финансов министър, който си плаща данъците на САЩ.

Пак тъпотии. Не връзват.

НАП да публикува данъчната декларация за 2022 на лицето Асен Василев.

Моето скромно мнение е, че Терзиев трябва да е кмет! При този общински съвет на сглобката, Друг няма шанс

ППДБ - грандиозен провал, кандидатът им потомък на поколения ДС, ползвал крадените пари на Тате да стартира “бизнеса” си. ГЕРБ - невзрачно арменско джудже, подлога на ББ БСП - Ванчето ми харесва, ама това, дето искала да дига данъците на богатите, та да ги даде на бедните… аз съм богат, това ме отблъсква… И кой остана? При това положение, всякакви резултати са възможни…

Имаме страхливец, който много го е страх от Възраждане, българското Възраждане! Без местна и централна власт, показват че са най голямата партия в България

Българското Възраждане е през 19 век - истинските възрожденци създадоха бойка нация. А руското "Възраждане" е ясно. Отново се преброихте. Не лоши резултати - при ниска избирателна активност към 5-6 процента. Можеше и значително по-зле.

Всеки втори в България е кмет, общински, лели, чичовци, всичко цоца от опосканата държава. До кога с тоя разплут административен апарат

Все пак този административен апарат осигурява доста проценти на избори, та затова е раздут.

изчезване приятел. Време е да се помисли за алтернатива извън тази изродска кочина.

Стига сте редили статии ! Абе, ДеСари - МАФИОТИ, при тая избирателна "активност" би трябвало да касирате изборите и да назначите нови с нова предизборна кампания ! Какво стана ? ДС - МАФИЯТА ГЛАСУВАХА САМИ ЗА СЕБЕ СИ ! "СМЕШЕН ПЛАЧ" Е КАЗАЛ БОТЕВ ! НЯМАТЕ СРАМ !

Нема,нема

Кирчовците постигнаха целта си- завладяха и бюджетът на София. Честито на печелившите, останалите да му мислят.

Идва балотаж, и още не знаем с колко точно "води" кирчовеца Терзиев. Нека не сме тъпаци и да отидем да си вземем поне столицата след като си дадохме държавата.

Дал си държавата, на кого? На повечето места старите гербежийски кадри печелят. И кметове, и общински съветници. Всичко ще си бъде по старому.... Виж в столицата - там нещата са по сложни. Много пари, много възможности, сладка мръвка.

Много се радвам, че разликата между Ваня Григорова и ДС-кадъра Терзиев се топи, както и се очакваше. А разликата между Хекимян и Григорова расте при обработени 20% от протоколите. Екзит половете както винаги надуват изкуствено гласовете за кандидата на посолството, без значение дали е на герб или пп-дб - те са едно неделимо цяло.

Нали се сещаш кой ще подкрепят отпадналите кандидати на "сглобката"? От посолството са дали съотверните инструкции. Кикимянчо ще дава подкрепа :)))

Абе, къде са "паникьорчетата", които ни обещаваха гръмки победи за "Възраждане". Истината за пореден път излезе наяве - все по-тежко ще е за "Възраждане", но в този форум оо-напоителни ще бъдат мантрите за "посолства", "ДС", "ваксини". Изтърка се тази пропаганда, не ли?!

На Възраждане силата е на парламентарните избори! Нещо не си наясно - мноооого бъркаш!

От къде е тази "сила", след като по места хората не ги избират?!

На Възраждане силата е в плюенето и грантовете от Москва! Както знаем, националния спорт в България не е борбата, не е футбола,не е и художествената гимнастика - а оплюването на опонента! На тази основа се гради и просташкия имидж на Възраждане - Нахално, просташко, обидно говорене използващо вербалния имунитет на депутата за безнаказано опростачване на атмосферата в Парламента. В този смисъл си имаме и една камара поговорки - "Я не сакам мен да е добре, сакам на Вуте да му е зле"!!! Ами "Хитър Петър"? Мързелив бедняк, използващ доверието на другите. За Ганьо Балкански да не говорим.

Спаси София можеха да имат и кмет, и най-голяма група в столичният общински съвет. Със сигурност щяха да водят на Гербс доста. Но нещо/някой ги уплаши. Или не си повярваха. Сега ще битуват някъде в коалицията. Която коалиция тепърва ще става по-голяма, за да се формира мнозинство, т.е. да се пренесе "сглобката" и в столичния общински съвет. Интересно колко общински съветника изобщо ще имат. Самопрецакаха се отново, точно както го направиха на предходните избори. Тогава вместо 8 общински съветника вкараха 1.

Или има ала-бала, или с този тъп народ е безнадеждно!

Сети се!

София е синя :D На балотаж отиват спора на ДС и кандидат на БСП. София е била синя.

И защо пък трябва да е "синя" София? За 34 години не разбра ли, че капитализмът е див и варварски, или си от ДС кадрите и ти с милионите, крадени от държавата през 1989 година

И какво стана сега - младите, умните и красивите махаха ГЕРБ. Копейките махаха ГЕРБ. В отговор ГЕРБ се бетонира!

Колкото и много да се гласува за колкото и много партии, ГЕРБ винаги ще печелят. Те държат ключа за последната врата.

Ами какво да ви кажа, оказа се пак, че демокрацията наистина ще победи в София, където безспорно са най-успелите и образовани хора в България! Но, какво да се чудим, тук никой не иска повече комунизъм, след като помним какво е било по времето на бай Тошо, нали?!?! Иксаме един смислен град, в който всичко се развива много динамично, европейски проекти летят из въздуха, а бизнес проектите са толкова много, че не можем да смогнем да ги администрираме! Искаме град, в който като кажеш, че си различен, всеки друг да е радостен, а не да те гледа на кръв!

напълни се със селяндури, набалбукали се с кредити

Наивен да не кажа прост...

Ако това което си написал е вярно, то няма как да спечелят шарлатаните! Тука или има "ала-бала" или вече в София няма софиянци,а само сяляндури копнеещи за ДС и ТКЗС!!!

иди с телешки си възторг и направи фелацио на краварския амбасадор...

Сменяй дрогата. По-селска столица в ЕС няма. Даже Братислава има по-представителен вид.

Тъй като парите за местната власт зависят от централната, на спечелилите от "сглобката" - честито! А на станалите - съболезнования!

Синя София стигна дъното, вярно че нямаха избор, но пак е срамно.... Ваня Григорова???

София се напълни с пришълци.

Ваня Григорова е човек. Не е срамно да гласуваш за нея, вместо за анимационни герои.

Е, когато разберете, че популистът не е човек, тогава ще се оправим!

Като е човек, защо се кандидатира от бсп. Нещо не е съвсем човек.

Ами Борис Бонев се оказа пъзльо и не се кандидатира. Щяхме да го изберем. В крайна сметка не е само до избиратели. И какдидати трябва да има.

Коментари - Резултати на ЦИК към 6 часа: В осем от големите общини няма да има балотаж | Днес.dir.bg

Коментари - Резултати на ЦИК към 6 часа: В осем от големите общини няма да има балотаж | Днес.dir.bg

Коментари

Много римляни се навъдиха в политиката. Ама ме кефят, защото са образовани.

От 2 млн. живеещи в София, този ще бъде избран с има няма 100 000 гласа. За какво говорим изобщо.

Точка, свърши се! Ясно е ,че ГЕРБ и Промяната са водещи партии , а Възраждане не увеличава подкрепата си, както и ДПС. Останалите са в “ Други”. Това е положението!

В Буковлък Плевенско , циганите са се закрили на Ключ и Уж четат Бюлетини , а си делят парите дадени от ГЕРБ ! Показаха по БТВ ! ДАНС и Полиция да разследват Случая , иначе Плевен не иска ГЕРБ !

Ентелегентните аристократични Софеабци, гордеещи се със своята напредничава демократична мисъл масово са гласуват за номенклатурна издънка... Подкрепят се явно.

Ами ,явно софиянци са по “ интелЕгентни”, прав си. На фона , например на варненци с техния избор.

Всички партии, участвали на изборите, са победители. Народът също е победител. Циганите и ДПС гласуваха под строй. Те също са победители. Само едно не мога да разбера: Как да приема даден кандидат за новия кмет, след като за него са гласували 30% от 30%, имащи право да гласуват? И изобщо, защо не гласуваме?

Ако ти искаш да си поръчаш крехка свинска пъжола, а ти предлагат дълбоко замразено говеждо от резерва, обрезки с изтекъл срок, дърто овнешко или колбас с неизвестно съдържание, кое би ли избрал?

Не гласуваме, защото сме обезверени. Всички са едни и същи и заедно си делят порцията.

На Вгъзраждане!Тези дето уж щели да управляват...

Борисов закопа герб!

1К - 1М някъде взима на тези избори човекът!

Според Таня Дончева, Тошку е ненормлен.

Хайде кажете сега колко са невалидните бюлетини! Как навсякъде резултатите само на ПП- ДБ са значително надолу в сравнение с екзит пола. Как на всички други партии им излиза резултата, а само на ПП- ДБ - не.

пуснати за Промяната да ги обявили за невалидни.Но и това няма да помогне на мафията!

Какво се пенявите толкова, не разбрахте ли, че никой не мисли за вашето добруване!

баси та$ака - в София, БКП(ДС) се бори на балотаж с БСП!!

ПП ==> ППИ = Продължаваме да Правим Измамите

Гласувах за Вили Лилков, но на втори тур ще пусна гласа си за Ваня Григорова! Не мога да си представя, сглобката да си сложи кмет и още един мандат, пак от същото, ако ще в СОС да хвърчат глави!

Гласувай, доволен ще останеш

Аз пък ще гласувам за Терзиев с отвращение, най-вече защото е гей. Но за червена циганка-никога!

Еми добре като си гласувал за Проф. Лилков. Ама спри дотук саморазрушението!

В столицата при обработени по-малко от 20 на сто от протоколите Васил Терзиев води с над 30% пред Ваня Григорова и Антон Хекимян. Отдолу резултата, 31 на 22 на 17. Ама ДС-то води с нас 30%. Научете се да пишете, тъпанари. Или това е планирания резултат от посолството?

Продължава АЛА-БАЛА-та! Хора, събудете се! Лъжат ни! Никой ли не вижда, че се тиражира една огромна изборна измама? Не можа да се обявяват резултати и да се насаждат внушения преди още да е приключил изборния процес, преди да са отворени урните, преди даже да е започнало броенето! Да ви напомня, че изборния ден бе удължен до 21,00 ч. ,а резултатите бяха обявени официално в 20,00ч.?????!!!!! Не сме овце за да ни манипулират така плоско!!! Фактите: В 20,00 ч. на 29/10/2023 г. всички телевизии обявиха резултати от изборите за кмет на София като дават 38.7 % за Васил Терзиев от ПП-ДВ, 19.3 % за Ваня Григорова -коалиция БСП и леви партии и 17,3% за ГЕРБ и т.н. за другите партии. Въпроса ми е: След като изборния ден трябваше да завърш в 20,00 ч., но времето бе удължено до 21,00 ч. и урните все още баха запечатани и броенето не бе започнало - откъде извадиха тези цифри? Дори някои да са започнали броенето в 20,00 ч. , то физически е невъзможно да се извадили резултатта в 20,00 ч. поради технологичното време, необходимо за сортиране, броене на бюлетините, писане на протоколи, комуникация и изпращане на резултатите?! Може ли някой да ме осветли как става тази магия и откъде и защо излизат тези резултати и внушения в 20,00 чса по всички телевизионни канали? Пак ли ни работят? Няма шанс България да се оправи защото резултатите от изборите са предрешени и обявени преди още урните да се отворят и бюлетините да са преброени? ФАКТ? Това е незачитане и груба подигравка с избирателите и говори, че изборите са един ФАРС? Така, че недейте да обвинявате избирателите и българските граждани, че не са гласували правилно, а разровете и разгласете грубите изборни ФАЛШИФИКАЦИИ и ПОДМЯНАТА на вота? Пак повтарям - Резултатите бяха обявени преди даже да се отворят урните!? Още ли не ви е ясно как става? Там е заровено кучето! Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже?

Ама то си пише откъде са резултатите преди края на гласуването - екзит пол се нарича този метод на проучване. И се е прилагал от социологическите агенции при всички и всякакви избори досега. Както и винаги се отбелязва, че дава доста неточни резултати.

БСП очаквано са на дъното с Възраждане но продължават да се правят на победители. Баце изкара куц кон за София за да може ПП да я вземе на балотаж. Това е другари.

Бацето ти направи далавера с машините, за да могат да мобилизират циганите. На предишните избори, циганите "победиха" Мая Манолова на балотажа. Но сега....?! Кебапчетата поскъпнаха, а и ГЕРБ изкара слаба кандидатура. Както и на президентските избори. Мутрите, просто нямат качествени, интелигентни кадри. Шефът на хунтата ги подбира според своя интелект, а той е доста ниска топка.

Не зная как вие интерпретирате резултатите от тези избори, но за мен е ясен един извод малко по-встрани от текущите избори. След толкова много избори - с хартия, с машини, смесено, служебни, редовни има една партия,извън етническите, която винаги дава едни и същи резултати. Партия, която всички обвиняваха във фалшифициране на изборите - а те не са администрирали тези избори - спомнете си Костинброд. След като тази партия винаги показва стабилни резултати,и то в челото, за мен това означава,че те не са фалшифицирали изборите. Разни други инженерни формацийки блесват и угасват за една година, не успели да извършат това, за което са създадени.

Минуси - чок, аргументи - йок!!!

Няма по редени избори, да знаете!

Всички за ВАНЯ! Браво Ваня !! Б Р А В О !! На 2 тур- призоваваме ВСИЧКИ СРЕЩУ ГНУСНОТО НАДМЕННО И НАХАЛНО ЧЕНГЕ- ТЕРЗИЯТА..

Аз виждам едно - екзитполове, агенции масово даваха с по 5-10% отгоре на ППДБ. Посолството е платило сметката

Откъде идва разликата за Терзиев - 37% снощи от екзит пола с/у 31% от ЦИК към момента? Невалидните бюлетини няма да са малко, гаранция...

вече не били ПП а станали ППИ = Продължаваме да Правим Измамите На спечелилите наздраве и Честито!

Браво Ваня !! Б Р А В О !! На 2 тур- призоваваме ВСИЧКИ СРЕЩУ ГНУСНОТО НАДМЕННО И НАХАЛНО ЧЕНГЕ- ТЕРЗИЯТА..

Що е то МАНИПУЛАЦИЯ ли? ...Васил Терзиев води с над 30% пред Ваня Григорова... васко ДЕСЕТО (племенникът на Петър Младенов) води на Ваня Григорова едва с 9%

Хора, събудете се! Лъжат ни! Никой ли не вижда, че се тиражира една огромна изборна измама? Не можа да се обявяват резултати и да се насаждат внушения преди още да е приключил изборния процес и да са отворени урните, преди даже да е започнало броенето! Да ви напомня, че изборния ден бе удължен до 21,00 ч. ,а резултатите бяха обявени в 20,00ч.?????!!!!! Не сме овце за да ни манипулират така плоско!!!

Искаш да кажеш, че огромната част от гласуващите са го сторили между 20 и 21 часа?

Не, искам да кажа,че не може да ми обявяват резултати, преди да са отворени изборните урни и досега даже след отварянето данните да не се променят!

Защото широка е портата и просторен е пътят, който води към погибел, и мнозина са онези, които минават през тях.

Ъмбрела Титаник Канада

Защото широка е поръата и просторен е пътят , който води към погибел и мнозина да онези,които минават през тях.

вчера всички утрепани хорица , се питаха 'гласувА ли ?' и после 30 мин безцелен разговор за смяната на времето и за захарността на джибрито ...

Тия избори трябва да бъдат обявени за невалидни. Не може човек, за когото са гласували само 10% от София да управлява града. Трябва при толкова ниска активност кмета да се назначава от президента, иначе всичко ще е нелегитимно.

A-a-a-aaa, от президента??? А ако някой случайно се запече, и не може да се изходи, няма ли да му пратим президента заедно с него в нуждника да се напъва вместо запеклия се? А защо да не може да бъде избран с 10%? Това в крайна сметка означава,че останалите им е безразлично кой ги управлява.

Ок, не от президента Но избори с малка избирателна активност трябва да не бъдат зачитани. Мнозинството не е припознало никого! Дайте по-свестни кандидати Или сложете опция гласувам срещу всички, и да видим?

до Марс опцията "не избирам никого" не е ли точно това?

'не гласувам за никого' е същото като не гласувам... няма глас и никъде не влиза като процент, освен в активноста... това е остатък от идеята за задължително гласуване...

Убедителна победа за кандидатите на възраждане. Веднага референдум за излизане от ЕС и НАТО!

Честито на избраните от "сглобката", на останалите - съболезнования!

Най-важния извод от изборите е, че на нас българите данъците ни зависят от финансов министър, който си плаща данъците на САЩ.

Пак тъпотии. Не връзват.

НАП да публикува данъчната декларация за 2022 на лицето Асен Василев.

Моето скромно мнение е, че Терзиев трябва да е кмет! При този общински съвет на сглобката, Друг няма шанс

ППДБ - грандиозен провал, кандидатът им потомък на поколения ДС, ползвал крадените пари на Тате да стартира “бизнеса” си. ГЕРБ - невзрачно арменско джудже, подлога на ББ БСП - Ванчето ми харесва, ама това, дето искала да дига данъците на богатите, та да ги даде на бедните… аз съм богат, това ме отблъсква… И кой остана? При това положение, всякакви резултати са възможни…

Имаме страхливец, който много го е страх от Възраждане, българското Възраждане! Без местна и централна власт, показват че са най голямата партия в България

Българското Възраждане е през 19 век - истинските възрожденци създадоха бойка нация. А руското "Възраждане" е ясно. Отново се преброихте. Не лоши резултати - при ниска избирателна активност към 5-6 процента. Можеше и значително по-зле.

Всеки втори в България е кмет, общински, лели, чичовци, всичко цоца от опосканата държава. До кога с тоя разплут административен апарат

Все пак този административен апарат осигурява доста проценти на избори, та затова е раздут.

изчезване приятел. Време е да се помисли за алтернатива извън тази изродска кочина.

Стига сте редили статии ! Абе, ДеСари - МАФИОТИ, при тая избирателна "активност" би трябвало да касирате изборите и да назначите нови с нова предизборна кампания ! Какво стана ? ДС - МАФИЯТА ГЛАСУВАХА САМИ ЗА СЕБЕ СИ ! "СМЕШЕН ПЛАЧ" Е КАЗАЛ БОТЕВ ! НЯМАТЕ СРАМ !

Нема,нема

Кирчовците постигнаха целта си- завладяха и бюджетът на София. Честито на печелившите, останалите да му мислят.

Идва балотаж, и още не знаем с колко точно "води" кирчовеца Терзиев. Нека не сме тъпаци и да отидем да си вземем поне столицата след като си дадохме държавата.

Дал си държавата, на кого? На повечето места старите гербежийски кадри печелят. И кметове, и общински съветници. Всичко ще си бъде по старому.... Виж в столицата - там нещата са по сложни. Много пари, много възможности, сладка мръвка.

Много се радвам, че разликата между Ваня Григорова и ДС-кадъра Терзиев се топи, както и се очакваше. А разликата между Хекимян и Григорова расте при обработени 20% от протоколите. Екзит половете както винаги надуват изкуствено гласовете за кандидата на посолството, без значение дали е на герб или пп-дб - те са едно неделимо цяло.

Нали се сещаш кой ще подкрепят отпадналите кандидати на "сглобката"? От посолството са дали съотверните инструкции. Кикимянчо ще дава подкрепа :)))

Абе, къде са "паникьорчетата", които ни обещаваха гръмки победи за "Възраждане". Истината за пореден път излезе наяве - все по-тежко ще е за "Възраждане", но в този форум оо-напоителни ще бъдат мантрите за "посолства", "ДС", "ваксини". Изтърка се тази пропаганда, не ли?!

На Възраждане силата е на парламентарните избори! Нещо не си наясно - мноооого бъркаш!

От къде е тази "сила", след като по места хората не ги избират?!

На Възраждане силата е в плюенето и грантовете от Москва! Както знаем, националния спорт в България не е борбата, не е футбола,не е и художествената гимнастика - а оплюването на опонента! На тази основа се гради и просташкия имидж на Възраждане - Нахално, просташко, обидно говорене използващо вербалния имунитет на депутата за безнаказано опростачване на атмосферата в Парламента. В този смисъл си имаме и една камара поговорки - "Я не сакам мен да е добре, сакам на Вуте да му е зле"!!! Ами "Хитър Петър"? Мързелив бедняк, използващ доверието на другите. За Ганьо Балкански да не говорим.

Спаси София можеха да имат и кмет, и най-голяма група в столичният общински съвет. Със сигурност щяха да водят на Гербс доста. Но нещо/някой ги уплаши. Или не си повярваха. Сега ще битуват някъде в коалицията. Която коалиция тепърва ще става по-голяма, за да се формира мнозинство, т.е. да се пренесе "сглобката" и в столичния общински съвет. Интересно колко общински съветника изобщо ще имат. Самопрецакаха се отново, точно както го направиха на предходните избори. Тогава вместо 8 общински съветника вкараха 1.

Или има ала-бала, или с този тъп народ е безнадеждно!

Сети се!

София е синя :D На балотаж отиват спора на ДС и кандидат на БСП. София е била синя.

И защо пък трябва да е "синя" София? За 34 години не разбра ли, че капитализмът е див и варварски, или си от ДС кадрите и ти с милионите, крадени от държавата през 1989 година

И какво стана сега - младите, умните и красивите махаха ГЕРБ. Копейките махаха ГЕРБ. В отговор ГЕРБ се бетонира!

Колкото и много да се гласува за колкото и много партии, ГЕРБ винаги ще печелят. Те държат ключа за последната врата.

Ами какво да ви кажа, оказа се пак, че демокрацията наистина ще победи в София, където безспорно са най-успелите и образовани хора в България! Но, какво да се чудим, тук никой не иска повече комунизъм, след като помним какво е било по времето на бай Тошо, нали?!?! Иксаме един смислен град, в който всичко се развива много динамично, европейски проекти летят из въздуха, а бизнес проектите са толкова много, че не можем да смогнем да ги администрираме! Искаме град, в който като кажеш, че си различен, всеки друг да е радостен, а не да те гледа на кръв!

напълни се със селяндури, набалбукали се с кредити

Наивен да не кажа прост...

Ако това което си написал е вярно, то няма как да спечелят шарлатаните! Тука или има "ала-бала" или вече в София няма софиянци,а само сяляндури копнеещи за ДС и ТКЗС!!!

иди с телешки си възторг и направи фелацио на краварския амбасадор...

Сменяй дрогата. По-селска столица в ЕС няма. Даже Братислава има по-представителен вид.

Тъй като парите за местната власт зависят от централната, на спечелилите от "сглобката" - честито! А на станалите - съболезнования!

Синя София стигна дъното, вярно че нямаха избор, но пак е срамно.... Ваня Григорова???

София се напълни с пришълци.

Ваня Григорова е човек. Не е срамно да гласуваш за нея, вместо за анимационни герои.

Е, когато разберете, че популистът не е човек, тогава ще се оправим!

Като е човек, защо се кандидатира от бсп. Нещо не е съвсем човек.

Ами Борис Бонев се оказа пъзльо и не се кандидатира. Щяхме да го изберем. В крайна сметка не е само до избиратели. И какдидати трябва да има.